Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit

Fajka
to nehrozí, voni psi právě moc nemusí
Páč měli jednoho zlýho po mrtvý tetce a nějací známí jim tak chodili na návštěvu s nějakým nevychovancem.
Takže doufej, že plyše tam pustí, jinak budeš muset dohodit nějakou .. ubikaci za levný peníz
Na Ještěd chodíte pod lanovkou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

inu
to nehrozí, voni psi právě moc nemusí
to je přejde až uvidí sladký plyšátko malinkatý akorát tam musíte přijet dokuď bude ještě hodně maličkatý než z něj vyroste vlkodlak

Na Ještěd chodíte pod lanovkou
No já chtěla, ale Roxík měl nějaký námitky bo co tak nevím jak to bude. Poslední dohoda byla taková, že si to účastníci dole po Ještědem odhlasují

inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit

Fajka
no, von se jí tam jednou vykadí a bude vymalováno.. plyše neplyše

A budeme se ptát i psů?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit

inu
A budeme se ptát i psů?
Jestli ano tak jedeme lanovkou

inu
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit

Fajka

a voni nás tam s nima pustěj?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:56
- Nahlásit

Vyzkoušený osobně to nemám, zatím, ale prej jooo

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:04
- Nahlásit

já mám vyzkoušenýho jednoho psa a toho vždy vzali

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:17
- Nahlásit

můžu potvrdit, do lanovky na a z Ještědu psi můžou, ale JEN s náhubkem. my jsme šli nahoru pěšky, ale viděl nás ten "řidič" lanovky, a hned nás upozorňoval, že jestli chceme jet, tak jedině náhubek - tak jsme řekli že víme, máme, ale nejedeme - až dolů

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:20
- Nahlásit

Janiii
a dobrý zážitek mám z čekání na lanovku nahoře, kdy u nás stála paní s malou holčičkou, ta si koukala s Berni z očí do očí a Berni měla na zádech svoje batůžky ... holčička si BErni tak prohlížela a pak řiká mamince - maminko, to je velikej pes a je osedlanej

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:24
- Nahlásit

Janiii
to je velikej pes a je osedlanej
a má i kopejtka????

Tak super že to vím, si uděláme s Fajkýšem výletík

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:29
- Nahlásit

Fajka
si uděláme s Fajkýšem výletík - a kdy? My se teď asi podíváme do českého ráje.

Na Ještěd taky chodíme z Karlova (tam vlakem asi 3 zastávky)-ať je změna

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:31
- Nahlásit

Janiii
Berni nosí batůžek to pro naši madam to nosíme my

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška
No to ještě nevím, ale mám teď auto v opravě a nevím jestli to do pátku stihnou tak asi až budu mít auto.
Když to nebude hurá akce s páníčkem, že kopnem do vrtule a pojedem tak bych ti dala vědět dopředu, jestli se třeba nepřidáte
Jako že strkáte Arišku do baťůžku jo?

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:49
- Nahlásit

Fajka
jestli se třeba nepřidáte - bylo by hezký, kdyby se holky líp poznaly, tenhle víkend stejně asi ne (doufám ,že se dokopeme do Ráje).

strkáte Arišku do baťůžku někdy by to bylo docela praktický ale zatím chodí sama

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:54
- Nahlásit

Ariška
bylo by hezký, kdyby se holky líp poznaly, tenhle víkend stejně asi ne (doufám ,že se dokopeme do Ráje).
v pohodě, já mám hodně práce na zahradě, takže tenhle víkend bude spíš pracovní Ale až by hlásili na nějaký víkend zimu a pod mrakem tak se třeba domluvíme

někdy by to bylo docela praktický
to já bych potřebovala spíš trakař, ten by se taky někdy šiknul

Ariška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:19
- Nahlásit

Fajka
OK, prostě až se to bude hodit, tak se domluvíme.

Laida
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:03
- Nahlásit

Ahoj holky,
dlouho jsem se tu neukázala. Jsem úplně mimo, nevím, co dřív. Ale vidím, že vy aktivně plánujete výlety a Fají, ty fotky jsou báječný. Určitě jste si to užili. Musíš nás pak poučit

Ale proč píšu. Jeden známý se poohlíží po štěněti japonský akity (červený a bez papírů). Chce jen společníka k domku. Jestli o nějakých bezpapíráčcích víte, dejte vědět. Ještě zjistím jesli fenku nebo pejska. A poslední otázka: kolik se pohybuje cena.

Jinak jestli někdo plánuje výletík do Liťáku, naplánujte to na 25.5.2008 - mezinárodní výstava. Půjdem se tam s Corčou mrknout na kamarády a na pány rozhodčí.

Zatím se mějte

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 15:32 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Laida
Cau
Taky zdravim po delsi dobe!
Jinak moc konstruktivni k dotazu asi nebudu, spis me zaujala kombinace společníka k domku domek snad spolecnost nepotrebuje, ne ?? Jo a akita inu bez PP - to je docela odvaznej, pokud je vas znamej z rad laicky verejnosti, co od PP ocekava povinnost chodit po vystavach, popr. v "lepsim" pripade znak snobactvi, tak bych to videla na trochu osvety z vasi strany ??
Jinak posilam podrbani Corry, uz jsme ji dlouho nevideli, tak nejaka nova fotka by opravdu neuskodila A at se dari!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:33
- Nahlásit

Dobré ráno,

Laida
Ahoj, o šťěňátkách bez PP nevím. Ale u nás jedna je teď jí bude rok a větší zlatíčko jsem zatím neviděla. Stála 5 tisíc a je tuším že někde od Nymburka. Víc nevím musela bych se zeptat.

For all
Jak posíláte přihlášky na výstavy? Doporučeně nebo obyč?

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit

Fajka
Jak posíláte přihlášky na výstavy? Doporučeně nebo obyč?

já bych to poslala doporučeně, abych měla v ruce doklad, kdyby se něco šustlo, že tehdy a tehdy to šlo na poštu ...
a jinak zdravím, že vy jste na mě ráno blikali na Ájsíkjů?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit

Janiii
já bych to poslala doporučeně, abych měla v ruce doklad, kdyby se něco šustlo, že tehdy a tehdy to šlo na poštu ...

Aha to je fakt díky.

a jinak zdravím, že vy jste na mě ráno blikali na Ájsíkjů
No jáááá nééééééé.....

Co ten Rožnov? Jaká byla výstava?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 09:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
a jinak zdravím, že vy jste na mě ráno blikali na Ájsíkjů?
To byl Pája, mám prý se zeptat jestli jsi na ICQ v práci nebo doma....

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:00 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
No jáááá nééééééé
a na mé klasické přání DObrého rána už žádná odpověď
Co ten Rožnov? Jaká byla výstava?
bylo to prostě bomba!!! moc jsme si to užili, byla to paráda, výstava i svod v neděli, štěňátka jsou kouzelný, a jsou si podobní, Apolenka VD, a MAtěj (Apolo) D - ale tam jich pan rozhodčí dal snad 11x, docela to kosil ale Matěj se předváděl krásně, trénovali od Pecky každý den a na to že to byla jejich první výstava tak byli suproví!!
a když už jsem taková celá OT tady u vás, hodím ti sem odkaz na fotky z Rožnova
mám prý se zeptat jestli jsi na ICQ v práci nebo doma....
icq mam doma i v práci takže jsem na něm skoro furt

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

Janiii
a na mé klasické přání DObrého rána už žádná odpověď
kdykoliv takhle popřeješ tak se skoro nemůžeš netrefit Tak my jsme tam jen večer

Apolenka VD No krása a byla pochvala i za perfektní předvedení? Určitě jo jak tě znám...

že si tu OT tak z toho si nic nedělej já sem OUT furt

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit

Fajka
Tak my jsme tam jen večer
tak večer třeba poklábosíme, povim detaily z výstavy a tak
Apolenka se předváděla moc pěkně, ale předváděla se s mamčou, ale šlo jim to. Jen byla Apí ner´vózní, vůbec nevíme proč - celou dobu před i po předvedení byla v pohodě, a na svodu byla v pohodě i v kruhu - nevim co jí to zas vlezlo na mozek

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:29
- Nahlásit

Janiii
tak večer třeba poklábosíme, povim detaily z výstavy a tak jj splknem

Apolenka se předváděla moc pěkně, ale předváděla se s mamčou, ale šlo jim to. Jen byla Apí ner´vózní, vůbec nevíme proč - celou dobu před i po předvedení byla v pohodě, a na svodu byla v pohodě i v kruhu - nevim co jí to zas vlezlo na mozek
To znám to dělá japonec taky, jeden den dělá přesně co po ní chci a vypadá to že se něco naučila a druhý den zkouším to samé a dělá že absolutně netuší vo co go
Sem zvědavá která z těchto variant padne na den výstavy... PS: varianta B je správně

inu
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit

Laida zkusila bych server psi-inzerce.cz

fajka Pani, cim se nejlip zavdecim fakysovi? bych si jako pohladila, ale druhej den po sraze odlitam do UK, toz by me to sita ruka trochu komplikovala
jinak doufam, ze tam naplanujeme ty zampijony, Ekiyu tam podle me bude taky. Budu kuplirka :-D

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit

inu
Pani, cim se nejlip zavdecim fakysovi
Sýýýýýýýr, jde po něm jak slepice po flusu
A s košíčkem šitá ruka nehrozí

jinak doufam, ze tam naplanujeme ty zampijony, Ekiyu tam podle me bude taky. Budu kuplirka
sem na vás zvědavá paní

Bubacek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit

Hezký den přeji všem

Fajka

Jak posíláte přihlášky na výstavy? Doporučeně nebo obyč? - jedině doporučeně a přiložit doklad o zaplacení a fotokopiii PP

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit

Bubacek
Díííky

A ještě ten doklad o zaplacení mám poslat originál nebo kopii???
Ani nevím jak sem to před těma 2ma roky udělala tak se radši ptám...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání