Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:06
- Nahlásit

Roxana
a co, pani? povidejte, přehánějte, je-li to v mých silách.

A netopýrci jsou náhodou hrozně pěkný zvířátka

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:09
- Nahlásit

inu
netopýrci jsou náhodou hrozně pěkný zvířátka tak to bych neosuhlasila, par jsem uz jich videla a ke vsemu jeste silene pistej ...
no nejaka graficka prace ve forme tra loga nebo tak .. ale na to je casu dost

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:12
- Nahlásit

roxana
jen nastiňte dopředu, pani, vono se mnou toho času není nikdy dost a aspoň mám hodně času na přemejšlení.
Jaký logo? Kam?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:17
- Nahlásit

inu
no pani, ja nechi votravovat a fakt na to je casu dost evetnulne ale kdybyste se nekdy eventualne nudila ... dyztak jestli mi das mail, ozvala bych se ti, ju

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:19
- Nahlásit

tak jo. Todle není votravování, ale výzva a šance na honění ééééga

arevin zavinac seznam. cz

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:37
- Nahlásit

inu
tak mas mailik, snad dorazil OK

inu
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 20:01
- Nahlásit

majlík dorazil a je na něj brán zřetel

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno všem

inu
Díky za ten článeček je to zajímavé počteníčko. Chtěla sem si ten časák koupit, ale nikdo ho tu neměl a ještě na mě každej koukal jak puk že nic takovýho není a on je vlastně úplně novej, tak to i chápu...

VŠEM
Omlouvám se že GORO ještě nedorazil, ale řeší se nějaké technické problémy se zvukem či co ale pracuje se na tom. Až budu posílat tak vám sem hodím info ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:48
- Nahlásit

Fajka
Nazdarek
prosim te zadny omlouvacky, to neres hlavni ze bude
Jdes o vikednu na ten pochod??

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:51
- Nahlásit

Roxana
Ahoooj
Ještě se rozmějšlím podle počasí nesmí bejt moc úpal a nebo moc pršet.
Mě je to fuk ale kvůli Fajuše abych jí nemordovala...
Jestli půjdu tak 25 s tím, že když zase někde chcípne na trati tak pro nás páník přijede....

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:55
- Nahlásit

Fajka
nesmí bejt moc úpal Hmm, tak se vodsethuj sem, to tady fakt nehrozi ... 12 stupnu nromal, 15° uz je poradnej vodvaz
Tak at se wejletik podari Pak nak domluvime taky ten kaaarlstejn, ju

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:02
- Nahlásit

Pak nak domluvime taky ten kaaarlstejn, ju
Se můžem domluvit klidně hned My máme od 30.4. do 4.5 ten tábor...pak bych chtěla nechat bábovku aspoň dva dny vydechnout a dospat... no dejme tomu od 7.5. do 11.5. nemám nic. Tož něco navrhni teta

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:13 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Supeeer tak ja bych byla bud pro 7. ci 8. ... co ty na to??
doufam, ze bude hezkyyyyyyy

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Tak si píšu tyhle dva dny do kalendáře a pak se ještě dohodnem kterej z toho podle předpovědi počasí , mě je to celkem fuk
Se těším, to už budeme mít zážitky z tábora a hlavně budu mít úplně poslušný psisko a já konečně snad budu vědět která je levá a která pravá

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

Fajka
OK, dohodnuto
Ja zapomnela, tabor .. vy budete vychovany, vycviceny a uposlusneny ... Pani .... Ale to odted bude poradna nuda

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
OK
vy budete vychovany, vycviceny a uposlusneny
ale já ji tam nebudu měnit za jiný psisko to by mě asi neprošlo a každej by to poznal už podle vzhledu

Pani .... Ale to odted bude poradna nuda
nebude ... včera sem se zase utvrdila jak je praštěná
Na vychajdě jsme potkali jezevce kterýho známe ale já nikdy nevím co bude.. jednou si chce s ním hrát a podruhý vrčí a chce ho sežrat samozřejmě že když je jezevec bez majitelky tak si chce hrát a je vše v pohodě ale když jde s majitelkou tak ho chce sežrat nevím proč pokaždý je stejný scénař jezevec na volno Fajuš na vodítku...
Prostě magor....

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:47
- Nahlásit

Fajka
hale jako jak je jezevec bez majitelky?
No je mozny, ze by to mohla delat proto; ze te "brani" a ze je na voditku, tak je spojena s tebou, tim padem ma jeste vetsi ramena ... kosik bych ovsem kazdopadne nechala ... Hele, tak me napada, pouzivate/va-li jste stopovacku?? Ta by byla v tehle pripadech idealni ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Normálka vesnice.. jezevec bez majitelky lozí všude možně bo na vycházky s ním nikdo nechodí, tak šup ze dveří von už se sám vyvenčí... vesnice no...
No je mozny, ze by to mohla delat proto; ze te "brani" a ze je na voditku
a že vona to jako bere tak napřeskáčku? Jednou bání jednou nééé???Nemůžu v tom najít žádnou logiku...
Stopovajdu samozřejmě mám a používám ale do lesa a volnýho prostranství né když jdu pos silnici mezi baráky a auta...
Jinak usměvné na tom je to že včera byla bez koše a naprosto v pohodě si hrála a minule byla s košem a vyšilovala ... magor...

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:54
- Nahlásit

Fajka
no, brani te pred tou zenskou, samo ... ne pred psem .. kdyz je pes sam, tak je to OK, kdyz s majitelkou, tak da najevo, ze si te ubrani ...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:03
- Nahlásit

Fajka,Roxana

Ahojky holky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:07
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj Bubu co je nove, co smecka ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:22
- Nahlásit

Roxana
no, brani te pred tou zenskou, samo ... ne pred psem ..
no dejme tomu v tomhle případě že jo... ale ona to dělá i nahodile když je ten pes bez páníka ... jednou si hraje jednou vrčí ... nějak k tomu nemůžu najít správnej klíč a souvislosti... kolikrát ani moje rozpoložení v tom nehraje roli... sem v klidu a ona jednou vylítne jednou néé. Jak náladová potfora...

Bubacek
Achoooj Bubu

inu
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:54
- Nahlásit

Fajka

ten časák podle všeho není volně prodejnej, mě ho dává známá, co pracuje ve zverexu, ale očividně ho v trafice neseženeš, leda podle mě obejdnat přímo z toho webu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:59
- Nahlásit

inu
trafice neseženeš, leda podle mě obejdnat přímo z toho webu

aháááá mě bylo divný že na mě čučej všici jak na blba že nic takovýho neexistuje
Tak já myslela že ho neznaj dyž je novej.... ale dyž je to takhle tak to joooo... každopádně díky za přeposlání

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:03
- Nahlásit

inu
Cauko, dik za maila

Lidiii, me se chce veeen, ja bych tak nekam vyrazil ... uz ciii tu dovcuuu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:10
- Nahlásit

Roxana
Lidiii, me se chce veeen, ja bych tak nekam vyrazil ... uz ciii tu dovcuuu
jů já taky hned bych šla, tady je dneska krásně ... se vsadim že v sobotu bude pršet

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

Fajka
nooo vid ... musim tu neco dodelavat pred odjezdem ale moje pracovni moralka je ponekud neposlupracujici, asi takle:

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:22
- Nahlásit

Roxana

Já sem v klidu....
DPHáčko dodělaný jen odevzdat, daňový taky v poho a ani se nemusíme jít pást.... a teď je relativně klid asi na zákazníky a prudiče přišlo jaro
Tak tu s váma můžu bejt a klábosit
akorát bych měla uklidit ve skladu ale to se mi nechce ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

Fajka
Ve skladuuuu???? Fuuuuj, tam bych taky neslaaaaa

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
jako on není hroznej, máme sklad udělanej z jedný kanceláře ale je tam děsněj bordééééééél Bch měla
ale nemám na to ani pomyšlení... si řikám dokud můžu votevřít dveře tak je to ještě furt v pohodě

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání