| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:09
- Nahlásit
Fajka
néééééé to sem červenej jááááá
ale to já pochopila, pani no ještě abys barvila psa
jedině, že bys ji nabarvila předem, aby se pak ztratily ty fleky až se v něčem vyválí?
a jinak všem přítomným kamarádům tady pani Fajky slibuju, že se tam o ni budu starat jako by byla moje vlastní, páč jsem ji do toho "uvrtala" - no nedalo to moc práce a byla bych moc nerada, kdyby si od nás vezla nějaký nervydrásající zážitek taky doufám, že článek předložíš k cenzůůůře než ho dáš na web - víš jak, nic než chválu neberem
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:14
- Nahlásit
Janiii
Ahoj
jinak všem přítomným kamarádům tady pani Fajky slibuju, že se tam o ni budu starat jako by byla moje vlastní, - no to doufám, jinak bych musela přijet se svou smečkou Akitek a vyřídit si to s vámi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:14
- Nahlásit
Janiii
ale to já pochopila, pani
aha ale já ne... to bude tím že mám ten pátek
no ještě abys barvila psa
to mě nenapadlo
a jinak všem přítomným kamarádům tady pani Fajky slibuju, že se tam o ni budu starat jako by byla moje vlastní, páč jsem ji do toho "uvrtala" -
no proto, jinak by tě tady místní určitě ukamenovali
a byla bych moc nerada, kdyby si od nás vezla nějaký nervydrásající zážitek
teď jde o to aby ste si ho nevodvezl někdo z vás díky nááám
taky doufám, že článek předložíš k cenzůůůře než ho dáš na web - víš jak, nic než chválu neberem
tak hele víš jak je to v tom filmu... Na mě se můžeš spolehnout!..... a já říkám... Na mě neeeeeeee!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:27
- Nahlásit
Fajka
to je správný - aspoň konečně někdo napíše pravdu
víš jak, táborový stránky dělám já, takže je to značně subjektivní
nééé, kecám - lidem se u nás fakt líbí se zeptej klidně úřastníků co tam budou - ukážu ti, kterejch se ptát můžeš a kterejch ne to bude taky objektivní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:36
- Nahlásit
Janiii
se zeptej klidně úřastníků co tam budou - ukážu ti, kterejch se ptát můžeš a kterejch ne
je mi to jasnýý
nééé, kecám - lidem se u nás fakt líbí
to bude tím že ste tam ještě neměli žádnou akitku ala žampijon bábovkovitej - Fajkýšovitej šak vám to tam okořeníme trošku a uděláme průvan v hlavách
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
Fajka
už se těším
škoda, že sem jdou vkládat jen obrázky. chtěla jsem ti ukázat jedno velice subjektivní hodnocení našeho letního tábora, které napsala jedna paní ... můžu poslat mailem - nebo ho můžu zkopírovat sem, je to ve wordu, ale hodila bych to vedle K Ešusový, abych tu tím nezacláněla?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:44
- Nahlásit
Janiii
jo hoď to k Ešusový mrknu na to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:52
- Nahlásit
Fajka
je to tam
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:54
- Nahlásit
Janiii
klidně i tady, tady nezavazíš.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
Bubacek
je to poměrně dlouhé, tak koukněte k Ešusce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
Dobrý ráno
kde jsteeeee všici???
Já tu sem jen do oběda a pak vyrážíme vstříc novým zážitkům Tak sem vám chtěla poprát hezkej prodlouženej víkend (pokud teda nebudete v pátek makat) hodně sluníčka a zábavy s chlupáčema
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:46
- Nahlásit
Fajka
Ahoj Faji, jak to, že jste včera nebyli na ICQ??? Chtěla jsem vám poslat pár foteček z víkendu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
Bubacek
ahoj Bubu, no já sem uklízela a připravovala věci a Pája dělal na zakázce co už měla bejt hotová a doteď na to nikdo nešáh
Pošli to mailem mi se rádi kouknej
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
Fajka
Tak dobře dojeďte a všichni si to užijte a už se těšíme na vaše nové zážitky. Všechny pozdravuj a Fajinku pohlaď. Pa pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Bubacek
Moc díky, po návratu podám přesné info i když myslím že Pája vám ho bude dávat už z průběhu akce
|
moth
|
# Zasláno: 30 Dub 2008 19:04
- Nahlásit
Ahojte po dlhom case!
Fajka
Som rada, ze repelent funguje, ja som si povedala, ze iny ako skutocne prirodny, nebudem pouzivat, ved staci si precitat na komercnom obojku / pripravku (jeho pribalovom letaku) proti blcham, kliestom a podobne "upozornenie: ... potom ked to pustis z ruk, musis si ich poriadne umyt ... " tak potom co to moze sposobit psovi, ze?
Bavte sa, ja citam
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2008 23:15
- Nahlásit
moth
Ahojky,
no že se také ozveš. Tak jen nečti a taky něco napiš.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:03
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jetli jsem správně pochopila, tak se zabýváte "převýchovou" psů? Mám akutní problém se svým psíkem - můžete se mi prosím ozvat na Anlie@seznam.cz?
Moc děkuju
|
moth
|
# Zasláno: 1 Kvě 2008 08:15
- Nahlásit
Ahoj Bubu
Aj Ty by si mohla nieco napisat, hlavne na tu aktualizaci
Roxana
Dufam, ze si uzivas krasnu zasluzenu dovolenku! Vcera som zabudla napisat - vizitky su hotovo, tak hadam ich zajtra poslem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 17:50
- Nahlásit
Zdravím všechny po prodlouženém víkendu,
Tak hlásím, že to vypadá že všichni zůčastnění akce Pecka přežili A tady je malá ochutnávka jak jsme pilně trénovali Až se proberu z únavy a zpracuju to moře informací v hlavě, tak hodím fotky na web a něco sepíšu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:05
- Nahlásit
Fajka
já věděla že budeš rychlejší!!!!
děkujem, že jsme vás mohli poznat - všechny tři! a bylo to strašně moc bezva!!! snad to někdy zopáknem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:18
- Nahlásit
Janiii
já věděla že budeš rychlejší!!!!
tož mi to máme o kousek blíž no
Já taky díky moc, máte moc fajn partu a je s váma veselo, tak jsme moc rádi, že jsme se mohli přidat, noooo a kdyby bylo příští rok volno pro žíhaňákovic tak určo pojedem
PS: Pája i Fája spííííííííííííííí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:20
- Nahlásit
Přeji všem hezký večer.
Fajka
Ahóóóóóóóóój to jsme rádi, že jste se v pořádku vrátili a líbilo se vám tam. Už se těšíme na fotečky a článečky.
Já úplně koukám jak vám to šlo. Vždyť to celou dobu říkám, že jste šikulky šikovné.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:29 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Bubacek
jste šikulky šikovné
jsou, jsou, jsou!!!
Fajka
máte moc fajn partu a je s váma veselo, tak jsme moc rádi, že jsme se mohli přidat, noooo a kdyby bylo příští rok volno pro žíhaňákovic tak určo pojedem
parta se tvořila postupně a rozrůstá se, takže se k nám skvěle hodíte a počítáme s vámi rozhodně!!
Pája i Fája spíííííííííííí
už zas jo? teda Pájo .... tak až se probudí tak mu vyřiď že přeju Dobré ráno ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 18:59
- Nahlásit
Bubacek
Ahojky líbilo se nám moc a jak moc jsme šikovné se uvidí až na sobě budem makat a rok s rokem se sejde na Pecce 09
Janiii
a počítáme s vámi rozhodně
supééééer
tak až se probudí tak mu vyřiď že přeju Dobré ráno ...
jj vyřídím
Tak sem se poněkud unáhlila s prohlášením, že jsme všici přežili páč Fajka spala jen chvilku a už si stihla vykrtkovat pod smrkem v tmavém koutě zahrady hrobeček v kterým leží co pak mi tím chce holka asi naznačit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit
Tak sem hodila ty moje fotky na rajče, tak můžete mrknout
http://fajka.rajce.idnes.cz/Pecka_08/
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:10
- Nahlásit
Fajka
Pani, vy jste mi normalne kecala, vzdyt Fakys je uplny poslusny zlaticko!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:15
- Nahlásit
inu
Pani, vy jste mi normalne kecala, vzdyt Fakys je uplny poslusny zlaticko!
pani to jste nás měla vidět při výcviku poslušnosti
Fajka byla za exota a úžasná paní výcvikářka se nás vždy ptala jestli má japonec náladu na cvik nebo nemá
Zjistila sem že hodně věcí dělám blbě ale tak dyž na sobě ten rok zamakáme tak třá příště to poslušný zlatíčko budem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:18
- Nahlásit
Fajka
tak to třikrát hurá, pani!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit
Fajka
Copak to bylo za krásnýho stříbrnýho králováka, a k čemuže ta haltina na jeho jemné tlamě?
|