| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit
Ariška
a nevíš co měl šibík za problém
vím byl roztomilej úžasnej hodňoučkej akorát zdrhal a neměl přivolání. Takže pan Eichler makal na přivolání
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
Fajka
zdrhal a neměl přivoláníale to se o šibách říká, že jsou 2 druhy - jeden se může pustit z vodítka a druhý ne
jestli si to dobře pamatuju, tak nepatřil Eichlerovi?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit
Ariška
Noooo patřil a nepatřil, já to napsala asi blbě... byl tam s Eichlerem, protože jeho panička si ho k němu dala proto, aby ho naučil to přivolání a nezdrhání... Takže Eichlerovi na táboře patřil, ale jinak nepatřil
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit
Fajka
já to napsala asi blbě - ne to napsala já blbě - vždy píšu jen půl myšlenky. Já vím, že byl s Eichlerem, ale nebyla jsem si jistá, zda to byl jeho pes (nějak se mi k němu nehodil )
dívala jsem s na Eichlerovi stránky, zaujalo mě "pojednání" o té fence, pitbulka či to bylo - majitel byl na ní příliš tvrdý. Holt, lidé jsou různí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit
Ariška
No to se k němu fakt nehodil a nejdřív sem nechápala proč u něj vlastně je dokud jsem se nezaptala
Stránky Eichlera prostudované ještě nemám celé takže o pitbulce sem nečetla, ale jedno vám řeknu. Opravdu mě ohromil svým přístupem ke psům i lidem a pokud bych měla problém s pejskem tak se pojedu poradit k němu. Za celé 4 dny co tam byl nebyla jediná situace v které by mě přesvědčil o opaku nebo nějakým způsobem zklamal.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:43 - Změnil/a: Ariška
- Nahlásit
Tak jsem to popletla, je to amstaf -[url=http://www.boxer.cz/eichler/clanky.htm]tady[ / url]
Eichlera osobně neznám, ale ráda čtu jeho články ,rady. Věřím lidem, kteří pracují se psy celý život, což o Eichlerovi platí.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit
a nejde mi vložit odkaz
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:47
- Nahlásit
Ariška
článek
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:58
- Nahlásit
Janiii
ach jo, budu se muset hodně učit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:59
- Nahlásit
Ariška
Eichlera osobně neznám, ale ráda čtu jeho články ,rady.
Já ho taky vždycky ráda četla ale není to ono jako když ho člověk vidí naživo.
Věřím lidem, kteří pracují se psy celý život
Tak na to bacha, mám osobní velmi nemilé zkušenosti s člověkem co taky dělá se psy. Ale to co píše a jak se chová je nebe a dudy
A že se dívám hodně kritickým okem, ale tomu Eichlerovi jsem fakt neměla co vytknout a když sem přemýšlela nad tím co říkal tak všechno bylo logické a nic mi nebylo proti srsti.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit
Fajka
no jo, to máš pravdu, nejlepší je osobní zkušenost. Já jenom myslela, že teď je spousta lidí, co si najednou myslí, že psům rozumí.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit
Ariška
šla jsi na to dobře, jen se ti připletla jedna hranatá závorka na špatný konec
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:10
- Nahlásit
tak to zkouším znova
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:12
- Nahlásit
tak nevím, je to z klubových stránek. Radši zůstanu u jednodušších úkonů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:12
- Nahlásit
Ariška
no jo, to máš pravdu, nejlepší je osobní zkušenost. Já jenom myslela, že teď je spousta lidí, co si najednou myslí, že psům rozumí.
Jo jo přesně, a jakmile se s takovým člověkem potkáš a cítíš že ti na něm něco nesedí tak rychle pryč.... jako podle toho co sem viděla a slyšela je to frajer a já před ním smekám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:19
- Nahlásit
Fajka
já tady tu fotku nevidím, ty jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
Ariška
Taky ne a nevím proč když se na ní ale klepne tak se otevře.
Možná to bude něco podobného jako u Estránek z těch se tu fotka taky nikdy nenačte
Pěkná šibice i fotka
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit
Fajka
Pěkná šibice i fotka - to je přeci naše šibice a je to někde u Muchova
podobného jako u Estránek - hm, to je zvláštní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit
Ariška
to je přeci naše šibice
Dyť vííím mě se líbíííí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
Tak co sraz? Už se to blíííží
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit
inu
Tak co sraz? Už se to blíííží
se těším jak malé děcko
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit
to já taky, ale musím zdrhnout před koncem, v neděli letím do Englandu a Engličani jsou nenormální. Není s nima rozumná domluva. No a pak, pak už jen těšení se na vlastní plyšátko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
My jsme to nakonec přehodnotili a zůstaneme oproti plánu asi až do druhého dne A na jak dlouho ten England bude?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit
Tříměsíční galeje v temné laboratoři
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:49
- Nahlásit
Proč v temné? U nás v bejvalý práci byli laborky ty nejhezčí a nejsvětlejší místnosti
A tak to asi nestíháte paní ten Rožnov, že ne? Ten je poslední víkend v červenci.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:55
- Nahlásit
rožnov pani nestíháme a je nám to líto. Ale my to zase pilně doženeme. Navíc jedu sólo, přítel v červnu státnicuje.
Temné.. no, je pravda, že i k nám občas slunce zasvítí, ale nejhezčí místnost, to teda ne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit
inu
rožnov pani nestíháme a je nám to líto. Ale my to zase pilně doženeme
Je to škoda, ale beru vás za slovo paní, jakmile vám povyroste plyšátko počítáme s váma na výlety
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit
Fajka: jej to bude mít potenciální tchýně radost. Budem tam jezdit častějc. Teda jen v případě, že si psa budu moct vzít dovnitř a nenechat ho ve studený chodbě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:13
- Nahlásit
inu
jej to bude mít potenciální tchýně radost. Budem tam jezdit častějc
tak jen bacha aby si nepořídila šibáka to by jste měli utrum jak já
Se těším na akce Ještěd atp
|