| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit
Fajka
a ještě ses jim zapomněla pochlubit diplóóómem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:26
- Nahlásit
Dines
Copak to bylo za krásnýho stříbrnýho králováka, a k čemuže ta haltina na jeho jemné tlamě?
jemná tlama králováka jemně štěkala na vše, co šlo kolem, a jala se vyrážeti kupředu vstříc novým - ne zítřkům - ale psům a panička nemohla ničit srst před výstavou nevzhledným obojkem
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit
Janiii
Nojoooo...tak to naše jemná tlamka taky vyráží , ale bez štěkotu a s těmi nejlepšími úmysly
A jméno hafa víš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:45
- Nahlásit
Dines
Panička mu říkala myslím Tazy...
Janiii
a ještě ses jim zapomněla pochlubit diplóóómem
Na ja freilich
Jsem oficiálně diplomovaná čarodejnice číslo jednáááá
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:50 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Fajka
Panička mu říkala myslím Tazy...
Žeby Baltazar?
Abych řekla pravdu, tak naživo jsem zatím viděla jen jednoho stříbrnýho králováka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:55
- Nahlásit
Dines
Žeby Baltazar?
jj to bude ono je krááááásneeeeej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:17
- Nahlásit
Dines
jo, je to on po příjezdu tam byl takovej uštěkanej, ale už druhej den byl pohodovej, paráda panička sama zírala a krásnej byl, vo tom žádná
Fajka
Jsem oficiálně diplomovaná čarodejnice číslo jednáááá
hoď sem foto, aby věděli proč - ti kdo tě znají osobně, přece jinak vůůůbec nemůžou tušit, jak je to možný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 20:45
- Nahlásit
Janiii
hoď sem foto, aby věděli proč - ti kdo tě znají osobně, přece jinak vůůůbec nemůžou tušit, jak je to možný
Sladká nevědomost
No hodím hodím až mi ho Pája poskytne
JInáč Dobrý ráno bylo vyřízeno a mělo mooooc velkou odezvu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 21:55
- Nahlásit
Ahoj vsem, jen tak rychle prolitavam, tak hlavne Fajce gratuluju k uspesnymu a prima vycvikaci, jste sikuldove Az bude chvilka, skouknu rajce, se tesim!!! Jo a nezpomen brzo na clanek, kdyz nam nevyjde ted ten pokec, jo ...
moth Ahoooj, no jo, uzivam volna dosytosti a moc ti dika, mas to u me !!!
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 08:29
- Nahlásit
Dobré ráno všem!
Fajka - to je super, že jste to tak zvládli. Byla tam taky šiba?
Jsou někde stránky týhle akce?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit
Ariška
Ahoj ...
Stránky jsou tady ale ještě tam nejsou fotky, jen povídání..
http://www.psitabor.unas.cz/stranky.htm
Šibík Hiči byl s panem Eichlerem který ho převychovával. A byl úžasnej jak šibák tak Eichler
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:09
- Nahlásit
Ahojky,
u nás je dneska škaredě pod mrakem, chladno a mlha.
Fajka
Fotečky na rajčeti jsem okoukla a jsou moc hezké. V kruhu vám to moc sluší a už se těším až vás uvidíme na živo. Jinak Fajuška tam pořád tak popolehává.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
Fotečky na rajčeti jsem okoukla a jsou moc hezké. V kruhu vám to moc sluší a už se těším až vás uvidíme na živo. Jinak Fajuška tam pořád tak popolehává.
Díky díky Polehává proto že to jsou fotky které jsem fotila já tudíš byla v odložení aby něco někde neprovedla. Krom toho, odložení je jedinej cvik kterej miluje... flákne sebou na zem a je ráda, že po ní nic nechci tak že ten nám fakt jde perfektně
Ale neboj budou i akční fotky
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit
Fajka
Ale neboj budou i akční fotky tak takto jsem to nemyslela.
Krom toho, odložení je jedinej cvik kterej miluje tak to máš dobrý, co bych za to dala, aby mi takto zůstali ležet odložení ti moji. Oni zůstanou, ale v momentě, kdy překročím jejich (pořád nevím kolik to je :confused stanovenou hranici tak už se plouží za mnou.
Moc se těším na fotečku čarodějnice.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit
Bubacek
tak takto jsem to nemyslela
jééé a jak si to myslelaaa???
Je fakt že Fajkýš pokud necvičila tak někde ležela protože to bylo opravdu fyzicky i psychicky hodně náročný ...
I ro mě... až tak že sem sebou večer flákla do postele a probrala se až ráno a zjistila že sem ani neuložila auto do garáže
Odložení je jediná věc v které je Fajka fakt dobrá, i když zmizím z dohledu a nevidí nás leží jako přišitá
Čarodejnice bude
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
Fajka
Mi je jasné, že jste se tam neulejvaly, měla jsem na mysli, že Fajinka to brala jako naprostou pohodu.
Alespoň s těch fotek to tak cítím. Ležínkuje si tam a říká si: všichni mi vlezte na záda se divím, že tak akčníte.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit
Bubacek
achaaaaa to mě nenapadlo
Tak jako naprostou teda zrovna né hlavně když jsme přijeli ale druhý den už to bylo o moc lepší
Ležínkuje si tam a říká si: všichni mi vlezte na záda se divím, že tak akčníte.
tak to byla přesně ona
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:05
- Nahlásit
Fajka
Ležínkuje si tam a říká si: všichni mi vlezte na záda se divím, že tak akčníte.
tak to byla přesně ona
a Berni byla přesnej opak - proč všichni ležíte, když byste mohli běhat???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:25
- Nahlásit
Janiii
Ale řekněme otevřeně, že vám to tam ten žíhaný poklad trošku zpestřil. Nebo se mýlím???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:28
- Nahlásit
Bubacek
jasně že spestřil - Jana se bála, aby nějak nerušili, někoho neotravovali, ale myslím, že skvěle zapadli. ale na druhou starnu, spestřovali to tam max. svým "zjevem" - teda Fejkýš, ne Jana s Pájou protože chováním ve skupině psů Fejkýšek zapadl a nevybočoval no dobřeeeee, je paličák, ale byla v pohodě, Berni taky vylítávala na jiný psy, resp. čuby, takže rozhodně o rozruch bylo postaráno obecně, nemohl za to Fajkýšek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:29
- Nahlásit
Janiii
a Berni byla přesnej opak - proč všichni ležíte, když byste mohli běhat???
a pak gdo tu má většího magůrka že?
Bubacek
Ale řekněme otevřeně, že vám to tam ten žíhaný poklad trošku zpestřil. Nebo se mýlím
to jo, rozhodně jsme byli středem pozornosti kvůli kožichu i vzhledu a i pan Antušek nám potrvdil, že nic podobně orientálního tam zatím neměli
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 08:17
- Nahlásit
Fajka
moc hezké zápisky z akce! Fajkýš je stejně šikovný japonec
Všem
Jak jste strávili víkend? My jsme vždy vyrazili na výlet a když jsme uviděli černé mraky, dostali jsme strach a obrátili to domů.
Kdysi dávno jsme se v létě vydali na procházku a spustil se hrozný průtrž mračen, utíkali jsme domů a co myslíte, že dělala šibina? Začala se zahrabávat do křoví, bylo to hrozně legrační, ale museli jsme ji násilím táhnout domů, takže ji chvílema manžel nesl, bylo to rychlejší.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 08:58 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Ahojdá všem
Ariška
Tak to jsou ti Japonci všichni stejní. Před bouřkou se jdou schovat a kdyby si měli na chodníku smočit tlapku v kaluži tak to nepřipadá v úvahu.
Víkend jsme měli odpočinkový
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Koukám že už jste četli deníček ještě tam chybí nějaké fotky ale včera už sem byla o půlnoci mrtvá a musela jít spát. Tak to tam dneska dopřihodím.
Zjistila sem jak úžasně si rozumí (jak dobře se chápe) japonec s japoncem. Byli jsme na terase, já a Fajka, nějaký berňáček a šibák Hitchi. Fajka odložená, berňáček ležel a Hitchi pobíhal na volno. Když byl šibák přivolán, procházel těsně kolem Fajkýše která si na něj vrkla. Dalších 10 minut chodil šibák sem a tam a otravoval berňačku - fenku a snažil se jí nakrývat, ale kdykoliv měl projít kolem Fajkýše, která ležela uprostřed cesty tak jí obcházel velkým obloukem.... úplně sám aniž by mu kdokoliv cokoliv vysvětloval nebo zakazoval a Fajkýš naprosto nereagovala. Prostě Hitchi i Fajka přesně věděli
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
Fajka
procházel těsně kolem Fajkýše která si na něj vrkla. Ukázala kdo je tam pánem a bylo to vzáno v potas. A tak to má být.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
Ukázala kdo je tam pánem a bylo to vzáno v potas. A tak to má být.
Jo to je přesné, japončík to okamžitě pochopil ale jiné šlechtěné plemeno či kříženec by "otravoval" dál...
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:46
- Nahlásit
to jsem si taky všimla, že šibina rozezná co si může dovolit. A hlavně neprovokuje, tak je to v pohodě
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit
Fajka
ale jiné šlechtěné plemeno či kříženec by "otravoval" dál... neboj taky jen do času, než by mu to Fajinka náležitě vysvětlila. A pak by se možná nejen divil, ale už by byl opatrnější.
I když znám případy, že ani po tom co byl málem mrtvola, tak pokoj nedal.
Ale Japonci jsou prostě inteligentní a chápaví a pokud mají mezi sebou postavení ujednocené, tak to respektují.
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
Fajka
a nevíš co měl šibík za problém? Jen by mě zajímalo, kdo si nechá cvičit takového drobečka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:02
- Nahlásit
Bubacek
Ale Japonci jsou prostě inteligentní a chápaví a pokud mají mezi sebou postavení ujednocené, tak to respektují.
víš co mě na tom ohromilo že se nikdy neviděli, a ona jen malinko vrkla a bylo oboum jasno jak to je a co si kdo může dovolit.
|