Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 09:55
- Nahlásit

Ariška

jak dáváš eukalliptus? zatím nesmíme dávat frontline, tak není chráněná. Kapeš na obojek těsně před vycházkou? Nebo to vystačí na pár dní?
Já tím napustím celý obojek, normálně vemu štětec na malování a potřu tím eukaliptem večer celý obojek. Do rána ho nechám trošku vyvětrat a ráno nasadím. Obnovuju to co 2 týdny a vypadá to že to je v pohodě. Zatím jsme měli jen 2 klíšťata ale to bylo po tom táboře, když nosila jiný obojek a byli jsme celé 4 dny venku ve vysoké trávě a v lese.
Ten obojek prý je nejlepší kožený, a to natírání se snažím dělat někde venku, protože to je dost silný aroma, že by z toho člověka bolela hlava ...

Ariška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit

Fajka
aha, to je docela složitá procedura
já myslela, že jí to odpoledne kápnu a bude klid.
Ale máme docela štěstí, že jsou na ní klíšťata dobře vidět , tak mám reflex - jak vidím černou tečku, vrhám se na ní.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit

Ariška
Složitá??? Néééé za 2 minuty hotovo a klídek na dva týdny bez chemie a za 50 korun na celou sezónu

Miju
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 10:59
- Nahlásit

HOLKY,

nebylo by teda lepsi pesanovi ten eukalyptovy olej nakapat rovnou za krk?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

Miju
nebylo by teda lepsi pesanovi ten eukalyptovy olej nakapat rovnou za krk?

mě už to taky napadlo ale nevím?
Fajka
jaký byl výlet?? písnu ti ještě k Ešusový

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit

Janiii
Miju

Já vím že si to nesmí lízat, což z obojku nezvládne a hlavně nevím jak dlouho se to udrží na kůži aniž by se to smylo vodou. Nevím jak jsou dělané ty kapsle za lopatky...
Asi bych měla strach taky z nějaký alergický reakce na kůži.
Mě to ale na tom obojku vyhovuje... já ho na noc vždycky sundávám, takže jí to v noci neotravuje, protože přece jen je to silná vůně a když jí to kápnu rovnou na krk tak kožich jí asi na noc nesundám, že.... leda snad jednou

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

Nazdarek vsem!
Fajka
Cauko, mam tu dneska fotak, tak strahnu fota a poslu v mailu, ju?
Roxana
Koukejte co sem našla ...

Ja viiim, to je pseced Sebinka

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit

Roxana
Ahoooj, jaký byl víkend??

Cauko, mam tu dneska fotak, tak strahnu fota a poslu v mailu, ju
jj to nespěchá, až budeš mít čááás....

Ja viiim, to je pseced Sebinka
No a jakto že tady s náááma ještě nevegetí na tomhle foooru??
Ví o něm???

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:12
- Nahlásit

Ahoj všem

Fajka

Koukejte co sem našla ... jj já o tom vím, to je Arletka.

Ví o něm???
O fóru ví, chodí občas na celý svět, je to starší osůbka a s internetem se teprve učí. A také nemá moc času.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:57
- Nahlásit

Bubacek
Aha tak to joo, ja myslela že je to někdo mladší a stejně trefený třeba jako já nebo Roxík

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:42
- Nahlásit

Fajka
Cau, jsem ti poslala mail s fotkama, snad dorazily.
Ahoooj, jaký byl víkend??
Supr, jen nejakej kratkej Nejaky novy Ajiny fotky u nas na strankach v jeji galerce, bylo krasny slunicko, skoda to neblejsknout
Ví o něm???

Nooo, to nevim, ale asi jo, myslim. Osobne se nezname, jen tak trocha pres net, pani mi nechavala kdysi vzkaz na estrankach, ma i svuj webik ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit

Roxana
Jo jo všecko přišlo díííky

Tak ty fotky, sou fakt bombaa nejvíc jak Ája plave . Nejlepší je jak i u toho plavání má vocas nahoooru... si to jako asi dost užíváááá

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 16:24
- Nahlásit

Fajka
Jo jo všecko přišlo díííky
sem rada, me ten undeliverable message vzdycky zmate
Nejlepší je jak i u toho plavání má vocas nahoooru... si to jako asi dost užíváááá Si pis Me se zas libi, jak je pak uprimne vychechtana a spoko

moth
# Zasláno: 26 Kvě 2008 18:47
- Nahlásit

Nazdar holky!
Ako sa mate, Radegast sa blizi!
Bubacek , Roxana
dostali ste foto
Fajka
Presne ako si napisala, nie je vhodne kvapkat eukalyptovy olej priamo do srsti resp. aby sa vpil do koze, moze to vyvolat neziaduce ucinky, ono to nefunguje ako frontline, podstata je, ze sa to pomaly odparuje z obojku a staci, ked je srst psa tou silnou aromou "len" napachnuta Inak je vhodne dat zopar kvapiek preventivne aj do pelechu alebo do budy, napr. aj ked sa cisti / umyva buda alebo koterec - par kvapiek do vody a je to - ucinok minimalne mesiac je zaruceny. Inak alternativou moze byt aj cedrovy olej, ten sa vsak tazsie zhana

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 08:46
- Nahlásit

Dobré ráno všem,

moth
Moc díky za doplnění informací k tomu eukalyptu. Jsem ráda že sem se moc nezmýlila

Inu
Tak jsem koukala že jedete s Káťou od Cherry do Kolína společně. Kdyby jste potřebovali vyzvedout někde na nádraží a dovést na plac tak dejte vědít. Káťa na nás mobil má takže no problémo
A nazapomeňte paní Fajkýšovo heslo zní: Nic sýr = nic láska

Bubacek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 11:41 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Krásný den všem

Fajka

Ahoj, moc děkuji za e-mail a zprávy. Jsou jako vždy perfektní.

Nic sýr = nic láska - tak to senza rada a já si ji dobře zapamatuji, už ho jdu kupovat. Jen doufám, že když přijedeme až odpoledne, tak Fajinka bude mít ještě chuť a nebude toho sýru přepapaná.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit

Bubacek, Fajka
Caute holky, tak uz se vam ten akitackej sraz japoncu bizi, co ? Jsem zvedava na dojmy, tak fotte, poznamkujte a informujte, jo ?
A co jinak noveho?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:30
- Nahlásit

Roxana

Ahóóóóóóóój, já už se těším jak malá. Focení nechám na Pájovi a Fajince, ale dojmy určitě zdělím. My tam sice budeme jen odpoledne, ale přesto nemohu dospat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj, moc děkuji za e-mail a zprávy. Jsou jako vždy perfektní není zač, spíš mě jen mrzí, že mi to trvalo tak dlouho
Nějak nic nestíhám a nic nemám hotového

Roxana
Jsem zvedava na dojmy, tak fotte, poznamkujte a informujte, jo s tím se počítá

Nového nic moc, zítra se chystám vyšampónovat bábovku tak sem na ní zvědavá

Bubacek
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:43
- Nahlásit

Fajka

zítra se chystám vyšampónovat bábovku tak to přejeme dobré pořízení.

spíš mě jen mrzí, že mi to trvalo tak dlouho netrvalo a já se řídím: kdo počká, ten se dočká. A navíc vím, že máte hodně práce. Pozdravuj Páju a vyřiď mu, že už se na vás všechny moc těšíme. Fajince posíláme pohlazení.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 12:46
- Nahlásit

Bubacek
Pozdravuj Páju a vyřiď mu, že už se na vás všechny moc těšíme. Fajince posíláme pohlazení.
Děkuje a posílá pozdravy nazpátek
Se mooc těším, má být docela hezky a teplo, tak by srazík nemuselo nic zkazit
Poslední info co mám tak akitek bude mezi 20-30 a myslím že pochod Kolínem bude úchvatnej a že budeme jako skupina dost k nepřehlédnutí
Aneb Kolíne těš se !!!

inu
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit

Fajka
nás asi odvezou Hagurovi, ale klidně vyřídím, pojedem stejným spojem
Sýr bude, pani, zítra chystám speciální výlet do Tesca za účelem jeho pořízení. Jen abych nedovezla taveňák

Roxana
Fotky tutově budou, beru foťák

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit

inu
nás asi odvezou Hagurovi, ale klidně vyřídím, pojedem stejným spojem
Není třeba paní já sem s Káťou domluvená a a pro ten případ kdyby jste se k Hagýskovi nevlezli do auta tak když by jsme tam už jeli tak vás klidně naložíme všecky to já jen aby bylo jasno

Jen abych nedovezla taveňák
To by ještě šlo, ale olomoucký by byly horší... né že by Fajušce nechutnali ale ten smrádeček

inu
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:26
- Nahlásit

fajka

tož děkujem, snad se někam vlezem, já psa neberu, bo plyšátko ještě ani není ve výrobě ;)

Jinak taveňák to bude natuty, bude-li takové vedro, tak to eidam nerozdýchá a stane se z něj smetanito

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

inu
Jinak taveňák to bude natuty, bude-li takové vedro, tak to eidam nerozdýchá a stane se z něj smetanito
Fajkýšové to nevadí, akorát Inu bude halt trošku voblemcaná a voslintaná nooooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:23
- Nahlásit

Nechce někdo hodnou žíhanou akitkuuuu????????
http://www.orlicko-psiutulek.estranky.cz/fotoalbum /edzi/edzi

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ariška, Vlk, Miju, Bent
Tady je 1-2 letý šibák Tedy v Děčíně...
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/psi-k- adopci
Ariškooooooo nechcete šibáááčkáááááá?????????????!!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

Fajka
Nechce někdo hodnou žíhanou akitkuuuu???????? Pani, to je fesanda! A ma sympatickej kukuc a vzhledem k tomu, ze je udajne bezproblemova a k tomu s PP, mohla by najit novy panicky dost brzo, tak ji drzime palce a tlapy! Jo a vidim tam nejakou emerickou krev, minimalne nekde vzadejs asi jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:34
- Nahlásit

Roxana
Je krásná.... snad se najde někdo hodnej kdo se jí bude věnovat když je tak smutná....

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:37
- Nahlásit

Fajka
snad se najde někdo hodnej kdo se jí bude věnovat když je tak smutná.... Jj, taky doufam, ze to bude brzo ... ty jo aby nebyla smutna, 6,5 leta fena Tak snad dohledaj chovatele, aby se to pohnulo ...

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání