| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:47
- Nahlásit
articek
Aha sem myslela že ta inekce byla taková ta Hi Hi hi.Asi už mi to po tom rumu nemyslí.
Vitej
A nemáte pejsky napsané na sebe.Třeba by se to dalo udělat tak že by jste je (Klideně i mě)prodal,samozřejmě ze smlouvou.Jen na oko.A za nějaký čas by jste je koupil jakože spátky i se smlouvou a budou vaši a nikdo jiný než vy je prodat nemůže.Budete na to mít smlouvu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:56
- Nahlásit
Vitej
U nás na cvičáku (Brno) máme občas možnost ustájit pejsky za nějaký poplatek, kotec je slušný se zateplenou boudou a v boudě je myslím topné tělísko, ale je to bez výběhu a všichni "kotcaři" nejmíň dvakrát denně venčí a krmí, to nevím, jak je pro Vás reálné. Ale můj telefon 724586320, kdyby cokoliv
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:02
- Nahlásit
Ada
Moji manželku nějaká smlouva nezastaví. Ona se nezastaví před ničím, má to naplánováno, dohodnout se nechce, jde jí o barák a mě potřebuje dostat pryč. Už mě udala na přestupkové komisi a bude pokračovat.
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Cituška
Můžu se zeptat, který je to cvičák? My jsme kdisi mívali kotec na Rybníčku, ale tam byl malý výběh. Ale to už je historie.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:06
- Nahlásit
Vitej
To nechápu.Jak si někdo může účty vyřizovat na psech nebo dětech.
Přeju Vám at to všechno dobře dopadne a at jsou pejsci s váma.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Vitej
Je to KK Zetor v Brně Líšni, kotec je docela velký, ale výběh žádný, může se sice venčit v kotci, ale denně to musí někdo uklidit, na to je naše paní vedoucí cvičáku přísná. Můžu se předběžně zeptat, zda je kotec k dispozici a za kolik. Kolem je krásné venčení. Zítra zjistím a napíšu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Hojda všici,
nestíhám číst, natož psát!
articek
Díky za meil. Se vším souhlasím. Co se figurantů týče, musí člověk fakt pečlivě vybírat. Jo, a gratuluju k budoucím štěňátkům!
Vitej
Dle vašeho uvedeného zaměstnání bych si myslela, že budete mít takovou situaci jako je rozvod náležitě ošetřenou... Škoda, že na krach vztahu doplácí němé tváře. Už jsme to tu řešily/i několikrát - spíš ale většinou rozchody a potíže s tím, kdo bude mít pejska u sebe. Možný atak na psy, ten tu ještě nebyl. Jakákoliv domluva selhává?
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:12
- Nahlásit
Ada
Díky, mám objednanou dřevěnou boudu, ale potřebuji ji pak umístit někam na pozemek a udělat přípojku elektřiny na podlahové topení (velmi vhodné pro psy) a výběh. Ale postavení boudy i sehnání pozemku trvá...
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
ola
Bohužel, když si to někdo naplánuje, umí zahrát divadlo a ve vhodnou chvíli se rozbrečet a hlavně domluvit se se svými syny, aby jí všechno dosvědčili, tak nic neošetříte. Jak to dopadne, nevím, ale zatím mě tak dusí, že musíme pryč. Jediné účinné ošetření proti rozvodu je se neženit a nevdávat...
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:18
- Nahlásit
ola
Ona psy nikdy nechtěla, leda tak vydělat na štěňatech.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:19
- Nahlásit
articek
Je a můžu mít dotaz.Aida sice pěkně stopuje ale poslední dobou začíná stopovat hrozně rychle.Musím ju brzdit.Není na to nějaká metoda jak ju spomalit?Nerada bych to nějak pokazila.
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:21
- Nahlásit
Aola
A domlouvat se na ničem nechce, když jsem jí donesl návrh smlouvy o vypořádání, tak se mně vysmála, myslí si, že to má v kapse, radí se a věří si.
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
Cituška
Děkuji za ochotu, do Líšně bych jezdit mohl, nebo si někoho domluvím, když jeden den nebudu moct, jde mi hlavně o to, aby jim nebyla zima, až bude mrznout. A jinak s nimi chodím a hovniska uklízím každý den.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:27
- Nahlásit
articek
.... tagžes na krevety dostalas rum přímo intravenozně?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ola
hlavně, že jsem Ti radila, co dělat a v duchu si říkala ještě že mě se to nestalo Ale tady naštěstí budou s PP a je mi jedno jestli budou nebo ne i když by jsme pro změnu asi už vybrali jiného ženicha, kdyby jsme jí chtěli krýt
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:36 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
stopovat hrozně rychle častěji pamlsky a začni včas, rádi běhaj neradi se zpomalujou, mě to trvalo skoro půl roku u Irisy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Skoro, už ty mrchy nechci ani vidět
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:46
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:48
- Nahlásit
Ada
nemám to ze své hlavy, ale
"má se zvýšit průběžná motivace na úkor konečné", tedy jak říkala articek více pamlsků nebo předmětů a na konci pochvala (miska, pešek, míček) ne na zemi ale z ruky po ukončení stopy, a pak pomáhá se zatvrdit a držet si svoje tempo, takže i když jde pes rychle, jít svým tempem pomalu a většinou po čase pes přijde na to, že nemá smysl chvátat, že ho stejně psovod nepustí...
třeba Ti to nějak pomůže
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
Teta
Tommz Cau ne. - přechrochtni si klavesnici z chrochtákový na českou.
Chrochtáš si ve vaší ploché domovině blahem, co? Tak si užij poslední večer a vrať se nám fbezpečí domů. Tady taky prší, fouká vítr (tedy nevím jak v Práglu, ale u nás je to tak) - takže se tu budeš cejtit jako "doma".
Pak sem ještě napiš, co jsi měla k večeři, až si mohu podruhý zaslintat klávesnici. Sliny jak biče mám i na monitoru. To si vyčistíš.
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Cituška
Máte pěkné stránky.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:25
- Nahlásit
Vitej
Děkuju
Brnkla jsem mezitím na cvičák, nemám moc dobré zprávy. KOtec je sice volný, jen jeden jediný, ale nemá topné tělísko a byl by jen do vánoc, cena 600 za měsíc. Bouda je sice zateplená, ale aby se nenachladili
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:32
- Nahlásit
Cituška
Do vánoc by stačilo. Nevíte jestli je tam zavedená elektřina?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:39
- Nahlásit
Vitej
Určitě, v uličce mezi kotci svítí světlo a elektřina jako taková na cvičáku určitě je.Zítra budu na cvičáku zhruba od 11.00 do 14.00, kdyby Vám to vyšlo přijet se podívat
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:51
- Nahlásit
Cituška
Já jsem každý víkend se psy na chalupě u Svitav a vracím se až v neděli večer, je tady velká zahrada, tak aby psi byli venku. Tady by to bylo nejlepší, jenže to není každý den na dojíždění a hlavně manželka ví, kde je chalupa. V pondělí budete na cvičáku taky? A kde to tam najdu?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 21:05
- Nahlásit
Vitej
Pokud se domluvíme, tak určitě, mám to 10 minut z domu, stačí mi v pondělí brnknout 724586320, až se Vám to bude hodit a cestu Vám popíšu (snad jako žena)
|
Vitej
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 21:44
- Nahlásit
Cituška
Já bych mohl odpoledne, tak asi kolem čtvrté. Děkuji Vám a přeji dobrou noc.
JS
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 21:45
- Nahlásit
Vitej
Vůbec není zač, zítra se ozvěte, domluvíme se a také přeji dobrou noc
SŠ
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 22:01
- Nahlásit
Cituška
Vitej
To bude fajn jestli to klapne a budete u pejsků moc bejt každý den.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 22:04
- Nahlásit
Cituška
articek
Dík za rady , budu se jich držet
|