Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:07
- Nahlásit

articek
To je kluk šikovnej.A kolik je Irisce?

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:07 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Teta

No, první písnička Squeeky-queeky je zpěv za doprovodu pískáčků, druhou I am Your Doggy se prolíná zvuk udýchaného psa a občasné zavytí, ve třetí "pecce" You Are a Good Dog milý mužský hlas chválí, ovšem kdyby místo "You are a good dog..." říkal něco jako "No to je pašáááák, to je šikovnááá holčička, tááák je to správně, no ty jsi dobrááá, šikulínka...", tak by to mohlo fungovat, ty naše svině totiž Do not understand english.
No a pak pecky typu "Chtěl bych jít ven", "Poškrábej mi záda", "Sušenky", "Můj pelíšek" a další perly.....

Tak teď jsem to pro jistotu kvalitního zvuku zkusila pustit ne z notebooku, ale z repro soustavy a místo klidného poslechu tady probíhají divoké hromadné rvačky, takže přes cvakání drápů po plovoučce a vrčení nemohou tu kvalitu ani zaregistrovat, natož vychutnat...

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:08 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ada
Irise 6 let ale jemu táhne na 10 let, ale chová se jak na dva roky

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:09
- Nahlásit

Denisa
To by byl koncert.K nám když přijede do ulice Familly fros tak Aida vydává opravdu hodně divné zvuky.Bych vám ju přála slyšet.

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:09
- Nahlásit

Teta
Já už odmítám i krytí s ním a on si to pak udělá sám, hlavně, že ho netrefil šlak

blažena
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:10
- Nahlásit

articek
chachá....jsou to pašíci
počitej s plným vrhem, tohle většinou klapne stopročento,
no hlavně že nenakryl dcerušku
dědula vilnej

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

Ada, tak to si frajerka, ze jdes cvicit...se divim ze si vubec neceho schopna!
Articek, no priroda si to koukam naplanuje uplne sama

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:30
- Nahlásit

Markét
nic nedorazilo

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:31
- Nahlásit

všem
Tommy vzkazuje, že musí být přísný, aby zpravodaj k něčemu vypadal

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:33
- Nahlásit

blažena
no hlavně že nenakryl dcerušku to není taková ku**a jako maminka

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:40
- Nahlásit

Markét
už je to u mě

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

articek
taková ku**a... počkat, nejmenovala se ta ku.va v Bolkově Ku.va hoši gutentág taky Iris?! Teda jmenovala sa Irénka, ale říkál jí aj Iris... "Tos měla řéct hned, Iris!"...
mno jo. ale jinak LÁSKA JE LÁSKA! aspoň to bylo dle jejich gusta!
Teta
Já bych na to hárání neměla nervy!
...já měla nerva jen při prvním, bála jsem se ji pustit z vodítka vůbec... teď čím je starší, tím je to lepší, pohoda džes!

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

articek
A má Buč vůbec prodlouženou chovnost?

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

Paja s Tinou
Mám to hned u baráku.A černé uhlí je spolehlivé.Akorát ty zvuky ve střevech jsou nepříjemné

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:42
- Nahlásit

Ada, no ale stejne, tak to ja obvykle nejsem schopna ani nekam dojit, navic se aktivne hybat. Ale ja mam u strevnich chripek vetsinou spis vic zaludecni problemy, tak mozna proto...a zvuku se teda najde to je fakt

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:34
- Nahlásit

Paja s Tinou
To mi povídej.Taky se mi stalo že jsem se nemohla pohnout.Ale ted je to naštěstí mírnější.

Sem byla na té stopě a Aida mě opět nesklamala.Akorát jsem jí musela brzdit.Šla moc rychle.Jinak dobrý

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:38
- Nahlásit

Ada, tak to je dobre ze mas zrovna ten mirnejsi prubeh!!!
Jee ja bych si ted taky nekam odskocila, ale to me nehrozi, pujdu az bude tma

Hele nevite nekdo nejakou inspiraci na chlapsky darek? Musim rychle namyslet Ondrovi neco k svatku, narozkam a k vanocum ze on to ma vse tak najednou...

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:46
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak to znám. Ten můj má v Listopadu narozky, pak jsou vánoce a pár dní potom ještě svátek.
Mám ale výhodu že ten můj má tolik koníčků, vždy se něco najde co potřebuje.

Co třeba: něco na/do/o autech? Nebo nářadí je u nás oblíbené (třeba tento rok horkovzdušná pistole atd). Co nějaký sport jako hokej?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:59
- Nahlásit

Teta, tak taky jako zhruba tusim co by se mu mohlo hodit...loni jsem ho vybavovala vecma na motorku a potrebama...jenze ty uz ted ma Tak motorky z toho budu uz asi muset vynechta...leda bych mu poridila nejaky stroj a na to zase nemam finance ze
A sport jako takovej ho nejak nebere. No budu se muset zamerit na nejake sportovni obleceni, neco jsem vyhledla, jen to zrealizovat. Jo a k svatku jsem objevila v levnych knihach dvd za 99Kc a maji vsechny dily cetniku a fantomase...tak doufam ze v tom se alespon trefim Akorat jich teda bylo pozehnane, tak na to asi budu muset pripravit penezenku
Ze do toho musi byt jeste ty vanoce

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:09
- Nahlásit

Paja s Tinou
no jo, mně taky dochází inspirace... zítra má svátek taťulda a v sobotu Marťadlo... naše rodinka má taky samý narozky před a těsně po vánocích...

chi chi, já dárky kupuju většinou na poslední chvíli, ale hádejte komu už mám cosi koupeno? no ano, Giorďasce! Kupuju jí furt něco, ale že budou ty vánoce, tak jsem se zařekla, že to musím vydržet a hnedle jsem to schovala a ani nevybalovala - velká keramická miska na papu a deka s tlapičkama a kostičkama!

uf, už se těším jak dnes s G. vypadneme na psí prochajdu! už má objednané kámoše a já taktéž.
škoda jen, že už tu není sníh...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:27
- Nahlásit

Denis,
tak to Giordii musela byt zase hodna, ze uz ma takhle nakoupeneho jeziska. Ja nemam vubec nic, ale sem tam nejaka predstava uz je, ale bude to tezky vymysleni nekterym. Jsou lidicky u kterych mam jasno temer vzdy nebo vim ze s necim se proste trefim, ale u jinych, to je bida. Po sestre taky musim chtit at si neco vymysli, protoze ji bych se netrefila asi nikdy...si rikam alespon az bude mit to mimco, ze tam se alespon na zacatku trefim urcite necim

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 17:44
- Nahlásit

Markét
posílám Ti úpravu asi to bude chvíli trvat

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 17:46
- Nahlásit

Teta
A má Buč vůbec prodlouženou chovnost naštěstí má do konce roku

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 17:53
- Nahlásit

Sem si myslele že mám doma inteligentní fenku a ta blbka mi se proti mě rozběhla a skočila mi rivnou do úsměvu.Sem seděla na křesle a ono si chtěla hrát.Tak vám zátra pošlu foto mojeho navého kámoše monokla.Fakt úchvatné.Vypadám sním tak žensky,no prostě super fakt

Vcelka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 18:32
- Nahlásit

Tak sem pustila Víťovi kousky těch písniček pro psiska, při tý první mi málem vlezl na klín a taky natáčel hlavu a poslouchal, no a ty další už ho moc nezajímali, on zrovna páníček přijel z práce, tak má teď jinou starost jako třeba mu vykoukat večeři a tak.
Paja s Tinou
jo z těch dárků mám taky docela hlavu, Zdeněk to má zase tak že jsou vánoce a 3 týdny po nich má narozky a 14 dní po narozkách má svátek. Hrozný. Loni sem mu koupila stolní vrtačku a brusku a pak nějaký věci na sebe a letos sem chtěla koženou bundu na motorku jenže na ní asi neušetřim, řikala sem že mu jí kdyštak dám až na jaře.
No a Vikouškovi se něco nakoupí, zatim nemám vůbec nic, nakonec bude mít stejně nejvíc dárků

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:51
- Nahlásit

to all
tak jsem dneska po 6 dnech zase připojená na netu - od té doby co byla minulý týden ta vichřice tak nám doma blbnul net a v pátek přestal jít úplně. No a ti koumáci to v pátek nespravili a nechali mě přes celý víkend bez spojení se světem.
Si asi dovedete představit jaký jsem měla v pondělí absťák - tak jsem nakonec byla v práci v pondělí už v 5,30 abych mohla na net ....

Ada
Moc moc děkuju za vzkaz do knihy.
Jo a už se těšim na tvou novou "Adellaidovskou" podobu

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 19:52
- Nahlásit

articek
Děkuji a jsem v očekávání

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:16
- Nahlásit

Stýnka
Ahojky!!! Mimísci rostou jako z vody!!! A jsou nááááádherní!!!! Hned bych jednu holčinu brala domů.. Fakt k sežrání...

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:22
- Nahlásit

Markét
Tak jsem zkusila psí cd a moc velký úspěch to nemá. Na tu první s pískačkou chvílku nahodil takové ty udivené vrásky ale to byla jediná reakce kterou jsem dostala. Pak znuděně odešel a ještě se na mě podíval jako proč jsem ho volala

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:33
- Nahlásit

Teta
No, u nás žádná reakce ze strany čub, akorát když přijel můj drahý muž vyčerpán z Prahy, tak jsem mu to pustila, a to ho donutilo v rychlém sledu zkonzumovat dvě plzeňské dvanáctky

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání