Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:41
- Nahlásit

Djefčata
Dneska jste byly pašandy - jste trhly rekord. Tagle málo toho napsat, to tu ještě nebylo. To děláte určitě schválně, protože víte, že jsem "doma", že jo.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:43
- Nahlásit

Tommy Gun
To je jasný

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:46
- Nahlásit

Ada
Pět a půl litru - to je darda!

všem
uzávěrka "bulvárního plátku" je 15.11.2006 - takže máte-li něco, prosím, vše naposílat do uzávěrky.

corleona, artroza, blažena
tak stěry z tlap našeho boxe byly na humánní mikračce - masivní výskyt stafylokoka a strepkokoka beta (skupina B). citlivost tetracyklin - lokálně mast. máš k tomu něco blážo? dík za každé info. případně ti mohu poslat nascanovaný nález (rezistentnost, citlivost...... ) - ale to jen, kdyby ses v tom chtěla nějak pohrabat. vím, že tě ty potvory zajímaj.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:49
- Nahlásit

Tommy Gun
Pošlu ti to ten článek závod boxíku.Mam ho napsanej.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:54
- Nahlásit

Tommy Gun
masivní výskyt stafylokoka a strepkokoka beta
Tý jo, kde jste k tomu přišli???

Jakou bude mít bulvární plátek color?

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:17
- Nahlásit

Ada
dobře si udělala, že si tam jela, při větším prolému je prostě Brno nejlepší i když ty ceny taky

ola
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:20
- Nahlásit

articek
Tak jak je?

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

ola
dneska jsem celý den u doktora lítala ze dveří do dveří, trochu jsem si připadala jako pinpongový míček, ale všechno dopadlo O.K.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:34
- Nahlásit

Tommy Gun
My máme všechno vyřízený ohledně toho inzerátu? Mám nějakou sklérozuSnad to není dědičný

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:41
- Nahlásit

articek
Tak to je super že je vše OK!!!

Byli v tom Brně ochotní.A řekli mi vždycky kolik co bude stát atd...Já mám na takové věci peníze v záloze.Člověk nikdy neví co se stane.A pěkně se mi uleviloA Fattynce taky.Už chudina jenom sem tam zvrací. Ale chudák táta pořád volá jak je jí.Fatty e jeho mazlíček.Nedá na ní dopustit.Když přijede tak na ní nikdo nesmí ani zvíšit hlas.To je hned ohen na střeše.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:43
- Nahlásit

articek
Tak to je super!
Vím, jaký to jsou nervy. Když jsem čekala Martika, tak jsem byla na genetice (tatínkův bratr měl Dawnův syndrom) a čekání na výsledky atd. mě stálo hodně sil. Naštěstí vše bylo v pořádku. Chce to optimismus do žil!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:44
- Nahlásit

Zdár!

Ada
tý jo... to jsou teda vjecy s těma psíma nemocema...
no hlavně, že se to zjistilo brzo!!!
jé a my bydlíme asi 2 minuty od VFU, to ses mohla stavit...i když vlastně to jsem ještě asi nebyla doma.

je prostě Brno nejlepší i když ty ceny taky
...no tady je to darda s cenama a to je VFU ještě "levná", taková Jaggy nebo někteří soukr vetové zde...
articek
no tak to je supr trupr zpráva!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:51
- Nahlásit

Jo a jak jsem prolítávala co se napsalo...
ještě chci pogratulovat Ringáčům
a Včelko - ten pán už kontaktoval ten kontakt co jsem mu dala, ale moc se mu tam nelíbilo prý, pak jsem mluvila s paní co tam tomu šéfuje, no a uvidí se tento týden, ozve se, zda je tam dá nebo využije něco jinýho... ale má ještě nějaký možnosti... ti pak dám kdyžtak vědět jak to dopadlo, snad nějak ucházejícně

tak a už si zas nepamatuju jestli jsem chtěla ještě na něco reagovat! to je špatný když člověk 2,3 dny nečte nebo spíš to bude už i špatná paměť!

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:52
- Nahlásit

Denisa
jo, od Jaggy jsem dostala nabídku různých vyšetření na disketě a trochu se mi protáčeli panenky, ale je super, že i u nás něco takového odborného je

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Denisa
No já byla tak na nervy že bych asi nebyla moc dobrej společník.I když pak už sem věděla že je to Ok.Tak to ze mě spadlo.Byl semnou ještě kámoš.A Fatty ještě nebyla úplně probraná z narkozy.Tak bych se jí bála nechat v autě.
Ale snad se někdy potkáme

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:03
- Nahlásit

articek
no asi jo, i když já s nima dobrou zkušenost nemám, já nedám dopustit na VFU!
Ada
no to je jasný, ale kdybys příště jela a já mohla, tak bych klidně přišla já tam a držela vám v čekárně pěsti-štěstí Ale hlavně ať to už nepotřebujete a setkáme se určitě při lepší příležitosti!

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:06
- Nahlásit

Denisa
To já doufám taky.V poslední době toho bylo až dost.
Někdy dojet na náš cvikoš.Ted pilujem to pipoAle musím se pochlubit že už jsem Aidu naučila vysílačku a plaz.Mi příjde že se učí hrozně rychle.Za balonek udělá všechno

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

ola
... color nevím - ale asi něco vánočního - že by zelená, červená? fakt ještě nevím. Hlavně potřebuju vymyslet a udělat nějaký motiv na titulku - napadá někoho něco? Nezapojí se Corelona?

Ada
článek pošli, jsem zvědav - projde korekturama jako všechny ostatní články, pak ti ho pošlu k odsouhlasení. korektury nám začala dělat mládá nadšená bohemistka - už se na to těším - to bude maso.

articek
jojo, artíčkovi myslím, že ok!
pašáci - maj to včas.
za to artroza zas všechno na poslední chvíli, že jo?!
ale omlouvá jí ta morová nemoc, co jí schvátila minulý týden.

děfčata
mě pěkně s*rete , sotva sem přídu, začne psát - kdo to má číst! Stop psaní - volám - stop psaní!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:10
- Nahlásit

Tommy Gun
stop psani - volám - stop psaní
Moc psát články neumím tak stím udělejte co chcete.Já vám to odsouhlasím

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:13
- Nahlásit

Denisa
já s Jaggy naštěstí osobní zkušenosti nemám, ale pár psů jsem viděla po jejich hlavně chirurgických zákrocích a super

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:18
- Nahlásit

articek
no tak to je jenom dobře
Tommy Gun
koukej se mrkat na Pojišťovnu štěstí - co jsem viděla v ukázkách, tak tam má kdosi lozit po komínech...

Giordi mi tu prdí jak atomovka, to budou ty smradlaviny sušený co si dopřála po večeři, je tu kosa jak furt větrám... !

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:22
- Nahlásit

Denisa
vím o tom, včera mi to říkala slečna Kulekoušová i kamarád komínář. Kulekouška je pověřená, že až to příjde, že mě zavolá od PC.

articek
No moje kamarádka z ČB odvezla psa do Jaggy na vyšetření páteře a vrátili jí ho bez omluvy, bez lékařské zprávy v černém pytli. Prý to nebyl první případ. Tak fakt nevím, někdo na Jaggy nadává, někdo je chválí. Asi kdo má jak štěstí.

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:29
- Nahlásit

Tommy Gun
někdo na Jaggy nadává, někdo je chválí. Asi kdo má jak štěstí.... u mých známých bohužel převažují taky negativní zkušenosti... vždy se vše nepovede, to je jasný, ale i ten přístup tam... no nejlepší když ty vety nepotřebujeme!

že mě zavolá od PC....no tak to máš parádně zařízené!

to je děsný jak je každej dne nějakej seriál, já jak se na to pořádně nedívám, tak mi to totálně splývá, když občas koukám/nekoukám
to je legranda... nechápu jak někdo může ještě sledovat ty odpolední, nebo navečer..

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:30
- Nahlásit

Tommy Gun
Ty jo, tak to jsem ještě neslyšela, ach jo, tak ani tady to není o.k?

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:32
- Nahlásit

Denisa
tak aspoň, že ta VŠ je dobrá nebo taky ne?

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
Hele, Moravian to na té druhé diskuzi zabalil

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:39
- Nahlásit

articek
...no co znám lidi co tam nechali něco dělat, jakože vážný operace, tak vše dobré...
podle mě jsou tady v Brně nejlepší, i se mi líbí, že se u toho vždy sejde víc vetů, dají hlavy dohromady, i přístup fajn...
tak snad jo.

ale hlavně nic nepřivolávejme

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:41
- Nahlásit

articek
jsem se dívala na tu "kauzu"... no třeba se to fenečce i upraví ne?! a když ne, tak co se dá dělat no. Ale celý je to jakýsi divný, moc nevím co si myslet, jen doufám, že fenka se bude mít i tak dobře.

moravian
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:50
- Nahlásit

articek
Hele, Moravian to na té druhé diskuzi zabalil
Podle tve reakce je videt tva inteligence, znalost a soudnost...
Denisa
jen doufám, že fenka se bude mít i tak dobře
Bude se mit dobře..

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:53
- Nahlásit

čau vespolek
Denisa
mně ty nekonečný seriály taky splývají
sleduju jen jeden (ordinaci) a i tak toho je až příliš

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání