| Autor |
Zpráva |
Krista
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 14:49
- Nahlásit
Ada
FAKT???Tak to teda vyrazíme k vetovi co nejdřív... Snad to nic nebude...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 14:57
- Nahlásit
ola
tak to je super, to foto boxeřích mimin, dalo b yse to nazvat "Valná hromada společnosti Boxer Company, s.r.o."
Ze slov vím akorát licousy - můj otec si je pěstil od mého narození (70. léta) pak asi ještě 15 let
A pak mě napodlo, kdyby tunín byl Tunín, tak to, že je městečko, kde absolutně všichni propadli tuningu
articek
Světovka je v Poznani.. což sice není až tak daleko, nějakých 400 km, ale polské cesty jsou polské cesty. Počítáme, že pojedem 6 až 7 hodin.. každopádně objednávám hotel a jedem o den dřív.
Teta
Dnes jsem si vzpomněla na tvé dobré rady.. Byli jsme nakupovat v Tescu a mě se tam začala neskutečně motat hlava. Vůbec ne, z nabídky v regálech, ale trpím nízkým tlakem. Zakoupila jsem tedy RUM (plachetnica musi bit!) a už při vybalování tašek jsem si dala takového většího panáka (spíš to byli dva velcí) a hned mi bylo líp!!!! Kudy teče - tudy léčí.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 16:30 - Změnil/a: ola
- Nahlásit
corleona
1. tunín
2. licousy
3. šéfy
4. muchma
5. tatól
6. ham dej
To je slovník mého syna ve dvou a půl letech!
1. pomeranč (od té doby říkáme tunínová zmrzlina)
2. punčocháče
3. švy (celé spojení zní "licousy se šéfama" )
4. moucha
5. traktor
6. rychle něco k jídlu nebo budu děsně řvát!
To jen tak pro zpestření.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 16:51
- Nahlásit
ola
tatol jsme měli taky..
a k tomu
voneket, chomeket, háta, botoš, lom, loch, go, go a go
což bylo:
zvoneček, stromeček, nahatý, batoh, slon, hroch, a go bylo buď hlava, nebo boty nebo někdy sloveso sednout. Mišan už má deset,takže ty slova nepoužívá, nicméně já je běžně používám. Taky říkám videjo místo video a kepka místo čepka a šopice místo opice. A to nevím ani proč.
PS: začínám se hroutit, mám obvolaných 15 hotelů v Poznani a všechno je plné.. haůůůůůůůůůů
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 18:16
- Nahlásit
corleona
A kdy je ta světovka? Jo, kdyby to bylo jinde než v Polsku, tak bych tam možná i Bohouše dostala, ale po letošním Atiboxu nechce o Polsku ani slyšet. Škoda, může to být hezká podívaná. Nevíš kolik tam bude boxiků?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 18:23
- Nahlásit
Ty jo.Tak su zase nasr...vezmu Fatty s neteří na prochajdu.A když už jsme byli u lesa sem pustila Fofinu na volno.Naproti se oběvil chlapík z agresorkou labradorkou.Fatty jsem sice odvolala ale labradorka měla zatmění.Navíc jsem musela držet neteř.Než pán pro labici doběh tak jí Fatty stihla natrhnout ucho a pěkně porvat pacinu.Když si chytil labici tak jsem si Fofinu zase přivolala.
Takže to schrnu.Labradorka napadla Fatty v i když už jsem jí měla na vodítku.Fatty se jen bránila a ani se jí nic nestalo.Labradorka dopadla hůř.A chlapík nám asi před 10min.Dones učet od veterináře.Že prej mu to máme zaplatit že to udělala naše fena. Tak sem se mu snažila vysvětlit že ale jeho čubina napadla naší a že ju ani nebyl schopnej odvolat atd....no řval na mě snad přes celou ulici.Tak vylez náš táta kterej už všechno věděl.A chlapík najednou zmírnil a byl jak milius.Si asi myslel že mu to sežeru a že si jako ženská nic nedovolím.Sem se fakt nestačila divit.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 18:29
- Nahlásit
Ada
to máš pravdu a nic bych neplatila pokud si jí měla u sebe a labradorka napadla tvojí fenu tak bych to vůbec neřešila. To víš, ten účet byl asi tučnej, tak proč to nezkusit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 18:34
- Nahlásit
articek
1500kč.By mě zajímalo co jí dělali.Asi uspavali a antibiotika.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:10
- Nahlásit
Ada
no tak to je pěkně tučné. To jí uspali a ještě kastrovali, ne? Takový účet bych čekala v Praze, ale u vás?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:22
- Nahlásit
articek
Však jsme ho stím vyrazili na to tata.Uspaná byla.No ceny v Jihlavě jsou děs.Jihlava je malá a je tam asi 8 veterin.Ale já jezdím k Míši Švaříčkove.Má boxíky ze Zlatušky.Však se znáte.A u Míši jsme spokojení.
Chlapík si myslím příště rozmyslí jestli čubinu pustí na volno.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:58
- Nahlásit
Markét
A kde mezi Táborem a Pískem?
V Milevsku.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:03
- Nahlásit
Lola1
Je tu nějak mrtvo Já jdu koukat na ty zamilované manželé na nově
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
corleona
voneket, chomeket
No vidíš, to si musím pamatovat. To bude brzo aktuální. Představa shánění vánočních dárků a pečení cukroví mi přivozuje srdeční kolaps...
Viděly/i jste Zprávy na TV Nova - chudák Tommy přišel v Lovosicích o takovej pěknej komín.
Ada
Tohohle se vždycky bojím, když jdu s Fee do parku. Pustím ji na volno a když vidím psa (o kterém vím, že je magorek), tak si ji beru na vodítko. Zatím vždycky majitel svoji bestii ořval a chytil včas, ale taky to někdy nemusí vyjít.
Dnes jsme např. potkali (i s klukama) manžele s argentinskou dogou, která nabrala megatempo naším směrem. Už jsem se připravovala na to, že v nejhorším naházím kluky a Fee přes blízký plot, ale její páneček si řevem vyplivl plíce a čuba se se vztekem v oku plížíla zpět k němu. Naštěstí. To by asi pro nás nedopadlo dobře.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:06
- Nahlásit
Fšem
Vytrvalostka ok, nesněžilo a včeci to udělali.
Tommy
Není vůbec zač! Hele, hele, AŽ to má blbě napsané a ty se neopakuj. Je to 10 písmenek, JACQUELINE
Corleona
Nejedete zítra náhodou do Nitry?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:12
- Nahlásit
ola
Já jsem pak Fatty už nedržela.Musela se nějak bránit.Sice mě mrzí že se to stalo ale bránit se musela.Já vím jaká byla Fatty zlá na psy.A kdybych si nebyla jistá že jí odvolám tak jí nepustím.I když on když za Fatty přiběhne pes že si chce hrát tak si snímk bud hraje.A nebo mu dá na jevo že nemá zájem.Ale když je na vodítku tak nehrozí že bych jí skámošila se psem.
A taky nenávidí stafordy.Jednou mě na cvikoši jeden schodil na zem a Fatty mě šla bránit.Sme myslely že se pozabíjí.Fakt to bylo hrozné.Ale nic si neudělali.
Jediné psy které Fatty zbožnuje sou Bullíci.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:14
- Nahlásit
Teta
Tak to je super že to vyšlo. Tady sněží celej den A kolik bylo lidí?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
Lola1
A já jsem bydlela skoro 6 let v Opařanech
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:18
- Nahlásit
Markét
Jé opařany znám.Tam jezdíme na střelnici.Teda ta je kousek od Opařan
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:19
- Nahlásit
ola
S argentinou (jako dogou) mám taky hezkou zkušenost. Venčila jsem naši smečku, boxerky a bordička byly naštěstí daleko v poli. Najednou přijelo na parkoviště auto, otevřely se dveře a vystoupila argentina-čuba. Blížila se k Cille (grifonce), ovšem ta neváhala, vyjela po ní a hrdě odkráčela. Doga byla totálně konsternovaná a tak si ji pán mohl dát na vodítko. No, ve mně by se krve nedořezal, kdyby jen cvakla.... ten pán byl tak trošku (spíš dost) idiot...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:22 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
No a my jsme chodili na ty trosky cvičáku, co jsou nad střelnicí. Ta je dost vyhlášená, že jo?
Lola1
A jakou máš placatku, Milboxe? Když jsi z toho Milevska?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
Ada
Jo prchám taky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
Markét
To je Cilla hrdinka! Nebo riskátorka!
Mno, ve mě to hovádko budilo respekt už na tu dálku. Pak jsem říkala Zdenkoj, že by asi Fee moc šancí neměla, ale Zdeněk pravil, že by jí utekla. Já si tím teda nejsem až tak jistá.
Ada
FeeBee nemá vyhraněnou rasu jako nepřátele. Má ráda ridgebacky, protože s jednou kámošíme. Nesnáší toho cikánskýho čokla (dnes jsem zjistila, že je to kupodivu pes a ne čuba ) a taky jí nesedí jeden buldoček, co chodí okolo nás a děsně chroptí. Jo, a minule mi na cvikoši vyjela po jedný ovčandě. Tu tam ale nesnáší nikdo. I z psovodů. Ona totiž neštěká, ona píská! Poslouchat se to dá cca prvních 10 vteřin. Možná se ji Fee snaží naznačit, že to tady nebude nikdo poslouchat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:29
- Nahlásit
Markét
Nejsu z Milevska ale od Jihlavy.Tam jezdíme jen na střelnici.Máme s mamkou ch.s.od Kamenného stávku.A já mam Fatty ze Zlatušky a Adelaidu od Kamenného stávku.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:30 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Ada
Promiň, já jsem to spletla dohromady, jak jsi napsala o té střelnici, ale pak už jsem to opravovala.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:32
- Nahlásit
ola
Tak Fatty jak vidí Bulíka tak se může posr...Úplně ju fascinujou.Zato jak vidí stafíka tak má co dělat aby se ovládla.Ale jednoho stafíka má ráda.Jezdil snáma na tábor jeden do Ošíkova.Menoval se Čak.Tak toho mohla.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:33
- Nahlásit
Ada
Jo a odkud od Jihlavy, jelikož původem já su z Třebíče
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:34
- Nahlásit