Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:15
- Nahlásit

Tommy Gun
superstár ?!?!? oni to ještě furt dávají?!?!

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:16
- Nahlásit

Tommy Gun
už víme, to je překvápko

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:18
- Nahlásit

articek
teď si vzpomínám, že když jsem byla těhotná s Luckou, tak mi taky přišlo několik anonymních sms.....že jako ať mám dementní dítě, ať se to narodí mrtvý.....apod...... tyto lidi jsou ubožáci

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:20
- Nahlásit

VŠEM
18.11.2006 jsou u nás ve Zruči Závody o pohár Happy dog !!! kategorie ZM, ZVV1, IPO3 a ZVV3. Nechcete někdo přijet???

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:23
- Nahlásit

articek
a kdy nastane ten krásný okamžik????

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:24
- Nahlásit

mistr
Lidi si myslí, že anonymní, ale nic není anonyní ani sms ani internet

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:26
- Nahlásit

mistr
Ty jo já bych jela na to ZM.Zítra ti to řeknu 100%.Ale bylo by to fajn.Zase další zkušenost

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:26
- Nahlásit

mistr
máš email

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:27
- Nahlásit

articek
já se tehdy na to vyprdla............nestojí mi to za to, abych se rozčilovala kvůli nějakým dementům

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:28
- Nahlásit

mistr
Ubožáci a asi se narodili dementní oni.Tohle totiž normální člověk nemůže napsat ani vypustit z huby.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:28
- Nahlásit

Ada
teď atakuju našeho webmastera, aby dal na stránky propozice a přihlášku......tak jakmile to tam bude, tak napíšu odkaz !!!

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:33
- Nahlásit

Ada

URL
nebo tady máš odkaz, tak to sleduj se mnou, ale spíš to tam bude tak až za 3 dny

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:35
- Nahlásit

mistr
já myslela, že ty si webmaster?

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:37
- Nahlásit

mistr
Dííík.Ty jo.Sem myslela že ligou už končím ale asi né.Tak to jdu ráno hned na stopu.A odpoledne na cvikoš.To bude mít Aida zase radost.

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:39
- Nahlásit

Mistr
máš email a jdu do peřin, tak zítra

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:41
- Nahlásit

articek
já su webmaster BK pobočky Plzeň.....toto jsou ale stránky ZKO Zruč a ta to pořádá, BK s tím nemá moc společného.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:42
- Nahlásit

articek
odpověděla jsem........dobrou

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:44
- Nahlásit

Ada
no tak jestli se vám bude holky chtít, tak dojeďte !!!
Pozor, je to ale bez stop, páč může být taky sníh Takže můžeš trénovat jen 2 disc.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:52
- Nahlásit

mistr
No teda.A stopa je naše nejsilnější disciplína.Ale to neva.Obrany má taky pěkné a poslušnost ujde.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:59
- Nahlásit

Ada
no ono vypadá, že bude hodně lidí, takže by se to asi všechno ani nezvládlo

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 07:51
- Nahlásit

mistr
Jéje, to je škoda, že to je až ten další víkend, hned bych s Charley šla, ale my budeme v Plzni už o tomto víkendu. Protože pak už zase máme Zkoušku pohotovostní jednotky na Vysočině.
Bez stopiček, to by se mi moc líbilo, protože naposledy čuchala na boxerským táboře právě při ZM

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:05
- Nahlásit

Ahoj tak hlásím že vše je Ok.Fatty lítá jak das a nic jí není.Zato já jsem dostala střevní chřipajznuMít ju tak tejden tak jsem jak párátkoNo nic.Jdu Napsat delší článek Tommymu.Prej mu tak malej nestačí

ola
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

Tak jsem se konečně prokousala diskusí ohledně fenečky z Etna-boxu. Nevím, co si o tom myslet.
Moje bobule Feebule má asymetrickou čelist (všichni víte). Ačkoli jinak se mi zdá pěkná (na ZCH byla p. Auterským hodnocena jako velmi kvalitní jedinec), na výstavách bude mít vždy VD. I vedle feneček vzhledově horších. Právě kvůli zubům. Pochopitelně mě to mrzí, jako štěně to neměla, čelist začla "blbnout" až od půl roku. Absolvovala jsem s ní vyšetření ve špičkových veterinárních zařízeních, kde jsem si potvrdila, že trápení, které by jí přivodila korekce a úprava chrupu, nestojí za to. Navíc bychom musely vynechat výcvik atd. (nemohla by dělat obrany). Jasně, že mě to mrzí. Její rodiče byli a jsou dle mého soudu velmi kvalitní. Nevadilo by mi investovat do výstav atd. Přesto všechno zde vůbec nemůže být řeč o zklamání a nikdy bych ani v koutku mysli neuvažovala o tom, že bych ji dala pryč. Nebo, že bych ji neměla ráda proto, že na mě občas vycení to svoje zubisko...

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:19
- Nahlásit

Prosím o pomoc!

Najde se mezi vámi někdo graficky zdatný?
Marně se už několik týdnů snažím zpracovat inzerát do Boxerzpravodaje, chtěla bych zveřejnit vzpomínku na svou Aninku (Catty ze Zámeckého Žerotínu), ale ani s veškerou pomocí mého nejbližšího okolí se mi nepodařilo dát podklady do požadovaného formátu. TommyGun prostě furt není spokojený.
Já jsem udělala podklad ve Wordu, aby byla vidět představa, ale nemám nikoho, kdo by to převedl do .jpg v dané velikosti.
Poradíte mi, na koho se kdyžtak obrátit? (Vím o PhotoShopu i Corelu, ale nikdo blízký jimi nedisponuje)
Už propadám zoufalství, jelikož uzávěrka se blíží...

articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Markét
tak mi to zkus poslat, já jsem se u Tommyho trefila

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:34
- Nahlásit

Market a co presne potrebujes? MOzna bych ti mohla pichnout

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Ada, koukam ze to radi opravdu vsude, ale snad to budesmit jenom den...je fakt ze kdyby strevni chripajzna mela pretrvavat dele, tak clovek shodi ani nvi jak...ja za dopoledne v patek shodila hnedle kilco

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:37
- Nahlásit

articek
Tak já to pošlu, ale kam? Ja jsem na: canis.ludens@seznam.cz

Paja s Tinou
Díky moc za nabídku, zkusím to poslat artickovi, ona s tím má řejmě zkušenosti. Kdyby to nějak nešlo, tak se ozvu, jo?

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:40
- Nahlásit

Tak Tommy,dopsáno.Víc po mě chtít nemůžeš.Už tak jsem se přemohla.No spisovatelka ze mě nebudeTak ti to pošlu a něco stím proved.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

Paja s Tinou
To my povídej.Už ju mám za poslední 2 měsíce po třetí

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání