Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:33
- Nahlásit

Markét
to ti to ještě nedošlo?

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:34
- Nahlásit

Stýnka
jo a už se těším na tvou novou Adellaidovskou podobu mě pěkně bolí oko.Sem zvědavá až se ráno probudím, co mi tam vykvete za barvičky.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:35
- Nahlásit

Dannie
no dyť konkrétně u tebe stačí jen říct a je jedna tvoje....

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 20:39
- Nahlásit

Stýnka
No jo, kdyby to bylo všechno tak jednoduchý, tak už mám jednu zamluvenou....

Na 17.-19.11 plánuju s Bonnie agility soustředění.. Ne, že bysme teď běhaly, ale povede to kámoška, tak se tam pojedem spíš jen podívat.. Už se docela těším!!!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:08
- Nahlásit

Dannie
A co ten závod v té poslušnosti podle ZVV1 byly ste nakonec?
Koukám že ti agility stejně nedá spát viď? Aspoň se s Bonnie pořádně vyblbnete

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:18 - Změnil/a: Dannie
- Nahlásit

Stýnka
Nebyly, ani nejedeme příští týden na závody do Žďáru..... Na něčem jsem se domluvila s Luckou, tak se to snažím dodržovat... Něco jako výcvikovej plán... a je hloupost jezdit na závody podle NZŘ, když cvičím podle IPa... No, uvidíme jak to všechno dopadne.... Zatím se nám ve výcviku daří... Teď pracuju na nových stránkách (fakt už posledních!!!!!) tak tam pak přidám video z výcviku...

No a agility.... Nepustilo a myslím že ani po soustředění nepustí.. Ale to by Lucka neměla vědět.. Ta by mě hnala!!

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:24
- Nahlásit

articek
Ne, zatím nic nemám... nevím, kde je problém, kdyžtak to zkus poslat i na anouchka@seznam.cz, to je moje stará adresa, ale funguje.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 21:39
- Nahlásit

Dannie
Teď pracuju na nových stránkách už zase? teda holka jak ty to stíháš. Já po půl roce konečně dodělala jakžtakž ty svoje a ty během jednoho roku budeš mít už asi páté

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 22:48
- Nahlásit

Stýnka
Jo a na tvojich stránkách mi u odkazu na boxíky nejde češtína.Jinak všechno mi šlo.Jen toto mi nešlo otevřít.Jinak stránečky jsou super

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 23:15
- Nahlásit

Ada
no právě tím, že jsem byla několik dní bez netu, tak ta česká verze boxíků ještě nebyla nahraná - prostě jsem to nestihla.
Právě ji nahrávám tak snad zítra už to bude OK.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 07:54
- Nahlásit

Stýnka
myšáci jsou kouzelný, hned bych jednoho chtěla.

Včera mi napsala jedna pani který sem pomohla sehnat boxerku který se jedny lidi zbavovali, že jim jí prý dali březí a neřekli jim o tom. Tak že ani nevědi jestli to má s boxerem a nebo kdo ví s kym, takže to bude překvápko. Psala mi že ta boxerka už je z těch mnoha porodů tak ztahaná že jí chtěli dát sterilizovat. Byla totiž u nějakých lidí kteří množili bez papíráky a asi dost často a teď v pěti letech se jí zbavili. Prý chtěji mít chov už jen s PP, sem řikala že by mně zajímalo jméno jejich ch.stanice abych si na ně dala bacha. Boxerka tam u nich asi moc lásky nezažila. Některý lidi jsou fakt hovada.
Švagrová mi zrovna posílala mejla jestli nechci staf.bulteriera, 10 měsíců starýho, za 10 tisíc. Nějaká holka se ho chce zbavit z důvodu že je prý moc divoký. Taky fakt dobrý důvod. Je moc hezký hnědo bílý je s PP, tak kdyby třeba měl někdo zájem....

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:30
- Nahlásit

Vcelka, tak to je vtipne, no ale sna dje rozdaji...nekteri si urcite radi vezmou i krizenecka!!! Jezis nezapomenu jak jsem ja jich rozdavala 7, to bylo neco, ale zajem byl. Ikdyz tohle uz bude vetsi...no snad se jim to podari. Jinak jejich duvod proc boxerku dali pryc me opravdu pobavil, jsou to hovada...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:54
- Nahlásit

Paja s Tinou
no tak teď mi pani psala že jí včera čekalo po návratu z práce překvápko, fenka si poradila sama a porodila pět štěňátek, přitom s ní byla v pátek na sonu a vet jí řekl že to vidí na 3 štěňata a porod až tak za 10 dní. Zatím to prý vypadá že by to kříženci být nemuseli, jsou zlatý s bílýma znakama na čumáku a za krkem. Prý uhodila na bývalí majitele a ty řekli že to nevěděli a že to nejspíš má s jejich papírovym boxerem kterýho maji na dvoře.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Jsem se vratil od zubaře a dovolil jsem si napsat na diskuzni forum BK maly prispevecek. Muzete pripadne reagovat. A mažu džobovat.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Vcelka,
jejda, tak to je teda prekvapko Jee, ty ale museji byt. Ale veterinar se teda docela sekl No tak jestli to budou boxici tak tim lip, alespon se jim budou lepe udavat. Nebude ti pani posilat nejake fotecky?

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 09:55
- Nahlásit

Vcelka
No to je pěkný chtěla jednoho psa a najednou jich mají šest.

Jo a jak jste psali o těch dárkách dejte ještě pokoj s Vánocema tady je dneska nádherně, svítí sluníčko.Nejradši bych to zabalila.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:16
- Nahlásit

Chodka
tady je taky pěkně, včera sem si tu procházku pěkně vychutnala, před tim si toho člověk nevážil a jak bylo pár dní hnusně, tak takovýhle počásko potěší.
Před chvílí sem koukala na bělouších na novýho člena a po přečtení jeho vyprávění mi je do breku. Narodil se ve stejný den jako Viky, je hluchý a aby to nebylo málo tak mu před týdnem našli vrozenou vadu srdce a doktoři mu dávaji pár měsíců života. Chjo, je to děsný.

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:21
- Nahlásit

Ahoj všem.Tak já mám za sebou stopu i poslušnost s oběma čubinama.A večer nás čeká obrana.Přijede prej nějakej spešl figurant.Tak jsem zvědavá.
Denisa
Tak kdy plánuješ se ukázat na cvikoši u nás?Už se těším.Akorát on tam ted občas není figurant tak dej vědět dopředu.Asi by bylo zbytečné jezdit sem zacvičit si poslušnost

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:22
- Nahlásit

Vcelka
Ach jo.To je smutnýCo na to napsat no...

Chodka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

Vcelka
No to je smutný osud ale snad se budou v tomhle případě doktoři alespoň trochu mýlit.

ola
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

Teda vy jste se zase rozepsaly/i. Mám tu šéfa, když čtu a on vrazí do dveří, tak mi vyskočí opar z leknutí!

Stýnka
Jsou nádherní. Jeden hezčí než druhý. Moc se mi líbí fenečka3.

articek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:09
- Nahlásit

Markét
posílám Ti to, fakt mě to bavilo, aspoň jsem se doma zabavila, ale ještě kdyžtak pošli nápad, není problém to předělat

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:47
- Nahlásit

Vcelka, tak to je smutny. Ja kdyz v cervnu tady v Pardubkach na leteckym dnu videla pana s belouskem, hned jsem se s nim dala do reci. Kdzy mi ale rekl co vsechno mu bylo chudackovi, bylo mi taky do breku, navic si myslel ze asi taky dlouho nevydrzi a pritom to byl asi rok a pul stary pesan, ktery byl hluchy, mel kozni problemy, operaci vicek a pak asi i spatne srdce a zrovna tou dobou resil krev ve stolici...no hruza...

Ada, tak dneska uz v pohode???

Ola, tak proc se lekas

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:51
- Nahlásit

articek, market
....... pošlete mi to taky, děfčata.

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:59
- Nahlásit

Paja s Tinou
Už úplně ok.Teta vetetrinářka mi dala už před nějakou dobou homeopatika na toto tak sem je vzala zas.A super.Fatty chuděra měla před chvilkou další záchvat.Ale už né tak silnej.Doktr.říkal že ho ještě párkrát může dostat než se vyčistí.Ale je fit.Vyvádí s malou a nic na ní nejde poznat.Osyp už taky zmizel.Takže vše OK

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:01
- Nahlásit

Paja s Tinou
Asi si chce taky toho pěkného počasí užít a né ležet v pelechu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza, Teta, Corleona, Articek a vubec zbytek
Kde sou? Kde sou?

Teta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:07
- Nahlásit

Tommy Gun
Kuk!

articek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:11
- Nahlásit

Tommy Gun
nazdárek, musím taky občas něco dělat doma

articek
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:13
- Nahlásit

Tommy Gun
možná, že bude chtít Markéta ještě změny, pak příjdeš na řadu ty a ty si taky něco na tom inzerátu najdeš. Heč našla jsem v programu dělání tich černobílých fotek

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání