| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:02
- Nahlásit
Tommy Gun
já čekala že tam budeš ty jako to klíště a tam toto, no teda to s váma taky leze jo
Tak ne aby jste tady toho zítra hodně psali, jedu do matičky Prahy tak abych toho pak neměla moc na čtení.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
Vcelka
já čekala že tam budeš ty jako to klíště a tam toto, no teda
Já taky!
Ale kdo ví, třeba je to Tommy Gun ve svém komínářském odění...
articek
Poslala jsem meila-snad došel?!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:06
- Nahlásit
Paja s Tinou
Allis teď moc nevaří, teď hrajeme "hru", kdo vydrží déle, zda ona sundávat záclonu nebo já ji znovu věšet , ale už bude muset vymyslet něco jiného, protože mi má zítra přijít nová záclona a na tu už tedy nedostane
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
alli
čau, no ale hospodyňka je Allis každopádně!
Však neboj, ona si zas nějakou tu domácí činnost najde!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:11 - Změnil/a: alli
- Nahlásit
Denisa
No právě, mám strach, co zase vymyslí....tajně doufám,že už snad nemá co Každé ráno dělat zabezpečení kuchyně ...už mě nějak přestává bavit.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
alli
to bude časem v poho... naše Barbar Conan ničitelka se taky doma už jen válí aniž by si hledala domácí práci a že by teda mohla občas s něčím pomoct, např. po sobě vysát chlupiska...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:20
- Nahlásit
Denisa
to bude časem v poho... - jo to furt doufám, jsem si říkala do 18 měsíců a bude klid, poslední termín má do dvou let
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:23
- Nahlásit
alli
poslední termín
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:24
- Nahlásit
Denisa
Jasně, počítám s Tím. Porodní bedna už je složená a Cita se tváří, že v ní spává odjakživa. Nejspíš to bude tím, že je v kuchyni a blízko pytle s granulema jo a blízko odpadkovýho koše, ten je teď taky v kurzu!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 22:01
- Nahlásit
Vcelka
.... to děfčicu sebrali jako umělecký foto kluci komínářský na webu, stáhli to a dali na diskuzi. Lízt s náma taková komínářka, to by každej chtěl lítz jako druhej.
ola
...... jsi mě odhalila. Se po večerech převlíkám ....... ale do podstatně horších a špinavějších hadrů, kterým jen tak nějaká saze a nebo skoba od ostnatýho drátu nevadí.
|
Marmorata
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 00:14
- Nahlásit
My jsme pejska nacipovali a vet byl vyborny. O clanku ve svete psu jsem mu povidala. Divil se, ze to vube otiskuji - jde o naprosty extrem, bud chybi kosti kde maji byt a nebo veterinar udelal neco spatne. Cip za to ale nemuze. Neumim si predstavit, ze se mi hafik vrati domu podle tetovani, kdyz vetsina lidi nepozna, co je zac. O citelnosti tetovani uz vubec nemluvim.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 06:19
- Nahlásit
všem
tak já nevím, buď už tady vopravdu ztrácím přehled o dění nebo se nám Marmorata spletl....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 07:31
- Nahlásit
Stýnka
hmmmm asi mi taky neco uniklo....
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:12
- Nahlásit
Tak vás všechny po ránu zdravím!!! Jsme se teď s Bonnie vrátily ze stopičky, která byla na jedničku s hvězdičkou... Ale stihly jsme to taktak.. Začalo u nás pěkně pršet.. Teď musím doma něco poklidit a pak hurá do školy na filosofii...
Marmorata
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:31
- Nahlásit
ola
email došel a já poslala odpověď
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:34
- Nahlásit
Dannie
ty si pilná, fakt tě odivuju, mě teď na stopu nikdo nedostane, mám lenivou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:37
- Nahlásit
Ahoj všichni,
my také pilně stopujem, je to to jediné, co teď můžem dělat. A protože je Cita neustále hladová, tak pole vysává...
V Brně svítí sluníčko a vypadá to na krásný den
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:39
- Nahlásit
Cituška
to je dobře, že máte pěkně, manža tam má zakázku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:42
- Nahlásit
Cituška
no teda vidím, že si to Cituška bude pod vaší rodinnou péči jen užívat! jé, já se tak těším až pomuchlím štěníky! připrav si na mě karabáč, neb jen tak mě od vás pryč nedostaneš...
a co malá knírajda Eliška od Radky? nevíš, už má mimina? já jsem tam teď dýl nebyla... musím se zas pro něco stavit a pokecat.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:44
- Nahlásit
articek
doufám, že to vydrží, hodlám zabalit práci a vyrazit s celou smečkou do lesa, pár mráčků se sice najde, ale na déšť to nevypadá
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:47
- Nahlásit
Denisa
včera se jich narodilo 5, David mi referoval u telefonu a tak jsem si ho objednala, že mu uvařím a že tu porod stráví se mnou je moc šikovný
Budu ráda, když tu budeš často, aspoň budou štěnda vymazlená a zvyklá na všechno, i když oni je i naši erdelci zocelí!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
Denisa
tak včera přijelo Čertíkovi od Olinky první děvče
vše proběhlo jak mělo za mého pečlivého dozoru - tak uvidíme....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:03
- Nahlásit
Cituška
jé, tak to je super! a tolik! budu držet pěsti, aspoň pošlu Radce gratulační sms
jo, David je takovej pohodář, aspoň teda na mě tak působí
Budu ráda, když tu budeš často...cha cha, no jen počkej, pak si povíme!
a lidi všichni co si můžete dopoledne jít se psem prochajdovat či cvičit, mějte s náma zaměstnancema v kanclech soucit!!!!!
za chvíli napíše zas Ada že má s oběma psama dnes už poslušnost i stopu a za chvilku si jede zakousat...
se máte, nejsem závistivá, ale v tomto teda sakra jo!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:04
- Nahlásit
blažena
jů, tak už se z něho stal chlap!
Olča mi volala v den Justičáku, jsem ráda, že jsem s ní mohla aspoň na skecnout, když už jsme se neviděly...
že moc pozdravuju a přeju ať to vyjde!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:18
- Nahlásit
Zdarec všem!
Jsme byli bez proudu, tak jsem byla u rodičů. . Máme totiž vše na el. tudíž nešlo ani zatopit ani navařit, zkrátka ničevó a Mišan měl navíc angínu..
Včera večer jsem začla číst a po pár stránkách to vzdala. Esli ste se mě někdo na něco ptal, tak musíte znovu, já na to fakt nemám, číst to - chápu už nebohého Tommyho, jak se trápí, když musí dolouskávat diskuzku.
No ajinak tady byla další rvačka, když tady Tom byl sám a spal v kulichu. Tentokrát Kerda a Maxík. A taky přes plot. Maxík chodí po třech nohách a Querosovi už pořídím nějaké pěkné stříbrné šperky, poněvadž už má piersing i na druhém pysku. Tom o něj přerazil navíc smeták. A největší paradox je, že když tu bitku viděl Koko, tak se vrhl na Maxe, protože byl na jeho straně plotu. A Unity s Heduš se pro jistotu začly látat mezi sebou. Předtím si hrály. No pakárna..
Kolem jedenácté vyrážíme směr Poznaň, tak tu moc nepište, ať se nezblázním. Pamatujte, že čím víc toho napíšete, tím později budou fotky ze Světovky!!!! Jedeme dnes taky do jedné stanice, kde mají ještě dvě mimina po Kerdovi (tam, jak paní venčí těch 7 boxerů na vodítkách najednou).
Denisa
PS: já už mám po poslušnosti s Viktorou
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:27
- Nahlásit
corleona
toz vitej opet
no nezklamalas se zasivanim psu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:31
- Nahlásit
Artroza
Už na šití kašlem.. Jak to není lochna jak sfiňa, tak to jenom vydezinfikujem a nazdar. Už jsme ve fázi "Bestie, když se chcete rvát, ponesete si následky sami."
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:32
- Nahlásit
corleona
no další taková
nejhorší je, že vás takových tu je... já z toho budu mít depku!
A největší paradox je, že když tu bitku viděl Koko, tak se vrhl na Maxe, protože byl na jeho straně plotu. A Unity s Heduš se pro jistotu začly látat mezi sebou. Předtím si hrály. No pakárna..
...to je noumáuka! není oblíbenější zábavy než si pěkně zabojovat! přece boxer bojovník!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:34
- Nahlásit
corleona
no tak hlavně koukej přibalit aspoň 3 sady rezervních baterek do foťáku
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:35
- Nahlásit