Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

Vcelka
Čekáš že Iris bude mít bělouše/sourozence/ pro tebe,předem zamluveno.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:07 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Uf, já nestíhám
ola
tak to být Marťas u nás, tak by se asi po... neb projet zacpaným Brnem na cvikoš trvá 45 min
Dannie
ahojky! ...tak výcvikový plán a IPO... no přesně vím vo co gou já bych to nevydržela, ale my jsem stejně už úplně jinde a o něčem jiným vám fandím!
ale ráda někdy přijedu aspoň na tu stopajdu a mrknout na váš plac!... jen furt ten ČAS!
Dannie
Ada
to samý a s tím jak je hned večer tma, tak mi zbývají jen ty víkendy, jenže i ty jsou zaplněný teď spoustou nutných věcí i jiných než jen psí výcvik... je to hrůza... co se výcviku týče... prakticky už je tady to co se nám stane vždy na podzim - že my teď jen procházkujeme se psy, mám objednanou novou skijoringovou šňůru na tahání, a prostě si zas "przním" psa blbostma prý... ale když náááás to bavíííí!
já nejsem typ co by mohl dělat jen stylem "IPO výcvik"...už to vím a už mě to ani neštve je to děsnej stereotyp, baví mě to jen pokud to můžu prokládat i jinýma věcma (viz. naše prčovní psí sportování na G. webu) a nejradši bych ještě dělala další věci-prostě se nějak se psem dál rozvíjela... viz. např. záchranařina... jenže ten čáááás...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:41
- Nahlásit

articek
né já si dělala srandu, i když nikdy neříkej nikdy, no ale kdyby tam byl další hnědoušák tak to bych o tom vážně uvažovala.
Kdyby se to tak mělo narodit?

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:53
- Nahlásit

Denisa
Na záchranařinu jsem chtěla jezdit do Pelhřimova.Ale jak píšeš ten čas.A Aidu to stopování přitom tak baví.Tendle výcvik co děláme mě ale baví nejvíc.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:54
- Nahlásit

Ada
co ta tvoje kámoška jak chtěla toho boxera, má ještě zájem? Před chvíli mi volala jedna pani že její veterinářka se ujala tříletýho boxera, zlatýho s bílýma packama a náprsenkou, jen ale na přechodnou dobu protože sama má boxery takže už dalšího mít nemůže že by jinak šel do útulku. Asi ho prý někdo vyhodil z auta.
Je to v Komárově u Hořovic, pošle mi na ní kontakt tak tý veterinářce budu ještě volat.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:59
- Nahlásit

Vcelka
Jé to jsem Vám neřekla.Vzala si s útulku 9měsíční fenku boxíka.A je boží.Je to torpédo.Byla tam asi tejden.A nechtěla nic žrát.Byla vyděšená a podvyživená.Ale ted je už v pohodě.A je moc pěkná.Je to běloška.Ale díky za info.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:07
- Nahlásit

Ada
tak to jo a odkud jí má, jsem jí asi ani nestačila postřehnout v tom útulku.

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:14
- Nahlásit

Ada
Do Pelhřimova na záchranařinu?
Okamžitě si udělej čas a začni jezdit! Jsem na Vysočině jediná s placatkou a připadám si tam jako exot. Tak že bych nebyla sama?
Odkud že jsi?

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

Vcelka
Jihlava myslím.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:18
- Nahlásit

Markét
Jsem kousek od Jihlavy Kamenice u Jihlavy.Ale je jí už 16 měsíců.Není na to už pozdě?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:19
- Nahlásit

Ada
aha tak ty asi nemaji int.stránky nebo je neznám.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:22
- Nahlásit

Vcelka
No myslím že nemaj stránky.Ale pošlu foto jak je nafotím s Aidou při blbnutí.Fakt je boží.Taková živa a temperementní.Už sní chodí cvičit.A myslím že budeme mít první bílou závodnici.Je moooc šikovná.A hlavně to obě holky baví.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:23
- Nahlásit

Markét
A od kud jsi Ty?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:26
- Nahlásit

Ada, jejda no tak to je super zprava!!! A kde jste na ni tak rychle prisli? Jak se nekdo muze zbavit tak mladyho jedince, to je fakt des...

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:28 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Ada
Jéžiš promiň, už jsem z toho tady úplně popletená kdo je odkud.
Já to mám trošku zmatené jsem teď z Českých
Budějovic (původně Třebíč), ale jsme v ZBK Vysočina, takže v PE na základně každý měsíc na víkendovém soustředění.
Na záchranařinu není nikdy pozdě, kor u boxera, znám pána (mimo jiné s ním bydlím), který začal dělat zácharanařinu v 5 letech (věku psa, nikoli jeho) a v 7 s Daiskou vyhráli mistrák. Tož tak.
No a navíc v Polné /u JI/ jsou ksvělí lidi od nás z brigády, kteří navíc vedou psí školu a tak, takže bys to k nim měla kousek...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:29
- Nahlásit

Ada, ty jsi z Kamenice??? Ty jo a neznas Michala Capa nebo nekoho z jeho rodiny? Bydlel taky v Kamenici!!!

Jee, tak az budes mit nejaky fotecky, tak se nam s nima pochlub i tady, at se mame na co koukat To je vyborny ze je obe bavi cviceni, taky bych potrebovala aby byla Tina vice akcnejsi Jinak ja osobne si myslim ze nicemu nevadi ze he Aide 16 mesicu, pokud ji to bude bavit, tak si myslim se na vek nehraje. Ja to s Tinou zokusim odmala a proste ji to kozu moc nebere...

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:40
- Nahlásit

Markét
Já jezdím do Polné na cvikoš.
Paja s Tinou
Michal Čáp?Znám jeho strejda bydlí hned vedle nás.A Zbytek jeho rodiny taky.Je to velká rodina.Jeho máma si našla po smrti manžla přítele a maj spolu mimi

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Markét
Tak to bych mohla vyskoušet.Znám je tam.Je to tam snima super.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Ada, tak to jsou presne oni. To vim kdyz mi vykladal jak jeho mamka cekam mimco, z toho chvili trosku nechapal Znam i jeho pritelkyni a myslim ze jsem videla i nekoho z rodiny. Ty jo jak je ten svet malej

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:51
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo jo.Bydlí ted v Lukách.Tak to je ten svět hodně malej.A můžu se zeptat od kud se záte???

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 12:58
- Nahlásit

Ada, no oba jsme jezdili do Luze-Kosumberku kvuli zadum, takze se zname odtamtud. Jsme se tam par let potkavali a od ty doby co tam nejezdime se tak jednou za rok navstivime...teda on jezdi spis za nami, protoze se nas tu pak rovnou sejde vice No jak si napsala Kamenice, tak se mi hnedle vybavil

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:04
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jo vím že tam jezdil.Míša je fajn klučina.A hlavně je sním sranda.S ním se člověk nenudí.Co my jsme spolu zažili.Chodili jsme spolu na základku.Byl to největší šoumen tam.No prostě Míša

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:17
- Nahlásit

Konečně jsem to přelouskala a šéf šel na oběd.
Včera jsem byla kousat. Kikin je fakt dobrej. Byla tam paní Vávrová (CHS Ze slunečného vrchu) s čubinou boxinou a dobrmanem. Konečně taky boxerkář. Byla fain. FeeBee jsem absolutně nepoznávala, protože kousala suprově. Žádný kliďánko, ale razance. Ona snad fakt dospívá... a přitvrzuje!

Artiček
Přišel včera na přetřes Pepa Kubec a nevyšel z toho teda zrovna nejlíp.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

ola
To víš že jo.FeeBee je určitě šikula

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Ada
Jsem ráda, že už je Fatty dobře. Až nebude držet dietku, tak budeš muset koupit pořádnej flák masa, aby si pošmákla!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:38
- Nahlásit

Ada a vy jste spolu chodili i do tridy? Jo Michal je desnej soumen, cloveka umi fakt vyborne rozesmat. Vzdycky s nim byla sranda, se na nej staci jenom podivat

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

Ada, moc diky za komentar na strankach, ale doufam ze uz se konecne vrhnu na udelani svych a novych, protoze tady do tech uz ani nemuzu pridavat foto No chce to proste vytvorit nejake nove, tak doufam ze tam mi pak napises taky nejakej peknej komentar jako sem

Ola, no tak to je FeeBee frajerka ze ji to tak pekne jde!!! A jaky mela uspech tva mikinka???

ola
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

Paja s Tinou
A jaky mela uspech tva mikinka???
Já byla nabalená jak pumpa, takže na mikinu nedošlo. S tou se musím vytáhnout až nebude taková zima.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:05
- Nahlásit

Ola,
no to si ji musis dat na bundu aby byla videt. Sice nevim jestli pak nebudes vypadat jako strasak, ale viditelna budes
No tak snad az na jare no...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:06
- Nahlásit

Zdár,
koukněte jaký budu mít nový sedák!
já mám zatím jen horolezeckej, ale tento bude lepčejší
to je výstroj... skoro jak na komín, že Tommy Gun?!

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání