Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 02:09
- Nahlásit

Zdravím!
Teta
myslíš, erotiše...?! tak aspoň že by konečně Martina na té kynologii něco zaujalo?! no mít to černou barvu, mohlo by to vypadat jak sado-maso obleček místo sedáček!

Vitej
Dobrý den, jsem z Brna, mluvila jsem s váma po telefonu tenkrát. Zrovna jsem se v týdnu ptala na Rybníčku jak dopadla vaše domluva, ale asi se vám to tam nelíbilo co... A co ten druhý kontakt? Držím i nadále pěsti, aby to dobře dopadlo.

Dannie
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 09:10
- Nahlásit

Poznaň

Nějaký výsledky už jsou tady: http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/wyniki.php?g r=2

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 11:34
- Nahlásit

Dannie
.... odkaz už jsem dal i na disk. forum BK.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 11:46 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tak japa ste se tu měli?
My jsme v noci dorazili dom, zbití a uondaní. Celý den strávit v jednom pavilonu, kde jsou jen boxeři a ze světovky jinak vidět prdlačky, to jsem netušila. Boxeři končili něco po šesté.. Magdziarska se s tím jaksi crcala.

Tommy Gun
A fotky máme úplně na prd. Blbé světlo, hodně lidí, foťák na houby. Tom fotil kamerou, ta by se něco dalo vybrat. natáčet se nedalo, ráno na hotelu mu kamera řekla, ať jí vyčistí hlavu. Na Bašce si mýt hlavu nechtěla a cestou jaksi změnila názor. Toš fajne.. Ale aspoň, že se s ní teda dalo fotit.

Teta
Senky jou za pohlednicu s kozami! Odveta bude, neboj..

Na Světovce se hovořilo o jakémsi Lagolesovi. Tak jsme to uzavřeli tím, že to bude asi ten Lagoles od té Jackeliny

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 13:49
- Nahlásit

corleona
Tak už háráte? Kryjete? A co štěníci v nových domovech?

Vitej
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 13:50
- Nahlásit

Denisa
Dobrý den, především bych Vám chtěl poděkovat za pomoc. Na Rybníčku jsem byl, oni by tam chtěli mít něco jako hotel, bylo by to velice dobré, myslím, že ti lidé, co tam chodí, psům rozumí a že ví, co s nimi, ale ty kotce jsou dost v hrozném stavu (dřevo, pletivo atd.) a slečna na všechno odpovídala, no to se ještě upraví a to se ještě spraví, myslím si, že kdybych tam přišel dnes, tak to tam bude podobné, to by ty kotce museli hodně renovovat a nevím, jestli by se jim do toho vůbec chtělo. Asi si říkají, že pro ty jejich ovčáky to stačí. Pokud jde o Uherské Hradiště, ten pán byl ochotný, nevím, jestli to je ještě volné, ale je to dost daleko a já jsem hledal něco bližšího, abych za nimi mohl zajet i v týdnu, oni budou po přestěhování dost zesknit.
Nicméně se mi to doma krátí, budou se dít nějaké věci, musíme příští týden pryč, tak nakonec možná budu muset brát, co bude.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

Vitej
budu vám držet pěsti ať se vám podaří dočasně pro hafíky něco najít. Na Boxera v nouzi jsem vaší prosbu dala hned poté co jste mi volal, ale nevim jestli se vám na základě toho někdo ozval. Tak hlavně aby vše dobře dopadlo.

fšem
na boxera v nouzi sem přidala dalšího boxera v útulku je v Ústí nad Labem a je to už starší pán.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 14:21
- Nahlásit

ola
Ale prdlajs. Ženiši domluvení a hárání veškeré žádné.
Štěňata se mají fajn. Majitelka od Bubu na výstavu nedorazila, neměl jí kdo pohlídat psy (má jich taky sedm). No a Buba se prý snaží už smečku šéfovata dle majitelky to prý nedohledné době i tak bude. Majitel Akiho byl v Poznani, vystavoval (ale Akiho ne ) a Akinek se prý má dobře, na to, kolik prý celé jejich rodině prošlo za život psů, tak prý si je omotal kolem prstu řádně. Řádí prý o měsíc s mladšíma štěňatama, které má doma a dává jim prý pěknou sadu. No a poslední, Žolina, je miláček rodiny, spí na gauči o chodí do psí školky. Jediný problém nastal, když rozkousala plastového koníka pro Barbie dcerce, ale návštěva hračkářství tuto rodinnou tragédii zažehnala. Takže zatím jsme se zprávami o nich spokojení.

Vitej
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 14:25
- Nahlásit

Vcelka
Dobrý den, díky za pomoc, bohužel se nikdo neozval, asi to nečte moc lidí (divím se, že toho mladého psa z Kociánky nikdo nechce, já bych ho bral hned, kdybych neměl ten svůj problém). Dostal jsem kontakt na Rybníček a do Uh. Hradiště, ale zatím to není dořešeno (z důvodů uvedených ve zprávě Denise shora).

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:01
- Nahlásit

Ahoj všecíTeda já su promrzlá na kost.Koníci byli super.Dokonce jsem to ve zdraví přežila.Pak jsme si dali čajík z rumem na zahřátí a je mi už i teplo.Oni teda všecí ještě baštili srnčí guláš ale já na něj nějak neměla chut
Psiska se vyblbli a chrnijou jak zabité
A já se k nim asi za chvilku přidám.Začalo tu lejt a bouřit.Tak je to akorát na to zalist do postele.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:02
- Nahlásit

Vitej
u toho boxera z Kociánky je ten problém že má nálepku že kousl dítě, takže s toho asi maji lidi strach a taky se prý nesnese s jinými psi. No a další možná největší mínus je to že je právě na Kociánce, protože tam je asi docela problém s vydávánim psů. Jste z Brna tak asi problém Kociánka taky znáte.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:50
- Nahlásit

corleona
Tak to musíš být spokojená. Určitě je fain slyšet, že se vaše miminka mají dobře a je o ně s láskou postaráno.

Jinak : teď jsem se vrátila ze cvikoše. Byla jsem hodinu týrat blůmu. Čím víc cvičím, tím víc mi připadá, že si ze mě dělá pr... ! Prosím všechny, jež výcvikaří, aby mi zodpověděli tuto otázku : Když děláme např. obraty na místě - ona udělá blbě, já ji zpucuju atd., tak pak se stane, že já řeknu "K noze!" ona čumí a nic. Opakuju povel. Čumí, zatvrdí se a sedí bez pohnutí. Co s tím? Když ji vybuzeruju, tak se zapškne ještě víc. Mám to přejít? Pak to ale je, jakože jí nechám "neudělat povel"!? Jsem z toho na nerva.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:11
- Nahlásit

ola
nejsem sice výcvikář, ale.. si myslím: že povel pes MUSÍ udělat. Když hned nereaguje, reaguj za ni a okamžitě škubni. Když nebudeš nic dělat a tolerovat to, bude si myslet, že když tě neposlechne, nic se neděje.
A co nějaká motivace? Fee je přece žravá. A když asi nemáš odměnu, tak to má na háku..
No ale zkušenější Ti možná poradí líp.. já su výcvikové batole

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:15
- Nahlásit

ola
Já bych ju k té noze prostě dala.Hned na poprvé když nereaguje.Měla by vědět že to musí udělat napoprvé a né že může až potřetí.Všechno na první povel.Tak jsem to aspon dělala a Aidou a nemáme stím problém.Všechny cviky na poprvé a neopakovat povel několikrát.Prostě jednou k noze a když nechce tak ju tam dát.A taky bych jí za každý odcvičený cvik dala odměnu.At ju to baví.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:19
- Nahlásit

corleona
reaguj za ni a okamžitě škubni.
No právě, můžu jí rvát za obojek, škubat jak stará dojnice... a nic. Tupé zírání před sebe.
Odměna? V tu chvíli nezabírá.
Nedávno mi chtěl Jirka (výcvikář s bohatou zkušeností - dnes zrovna zmáknul IPO3 levou zadní) ukázat, jak při takové bobulině reakci postupovat. FeeBee ztvrdla jako veka a mohl ji lámat přes koleno, nebo naopak mazat med kolem huby a vyzkoušet všechny metody světa, ale naše "dřevěná dáma" ani prd. K uzoufání...

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:24
- Nahlásit

Ada
Já to tak řeším. Prostě ji tam "posadím"! Připadá mi, že už ty otočky na místě úplně nenávidí. Z výrazu je vidět, jak jí to přijde zbytečný!! Taky se mi při chození začla zpomalovat. Dřív hnala, teď ji zase musím já popohánět. Jak ji zrychlit na úroveň mého stehna?
Sorry, že se ptám jako blbec, ale je to přece jen můj první pes, se kterým výcvikařím, navíc původně kupovaný spíš na gaučing atd.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:32
- Nahlásit

ola
Hmmm.. taky nezapomeň, že hárala, to některou fenu dost rozhodí. Každopádně ty ji znáš nejlíp a musíš vědět, co na ni platí. Jestli je to tvrďačka a můžeš to vyžadovat i násilím a nebo jestli je lepší dát jí oraz a pak to zkusit znova, zkrátka aby tam byla radost a zájem o výcvik, o to, že když ji pochválíš nebo odměníš, bude šťastná. Zkrátka motivace. Může se Ti stát, že jí to znechutíš a ona bude chodit po place, jak unuděná mrtvola.
Já mám momentálně jiný problém, nemůžu od sebe Viktoru odpoutat. Je schopná si přede mě neustále předsedat, nebo chodit u nohy a čumět na ruce nebo na kapsu, jen aby dostala granuli..

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:35
- Nahlásit

ola
Já todle měla s Fatty.Tu jsem sipořídila taky jen na gauč.A nikdy jsem cvičit nechtěla ani štěnátkaU Fatty byla fajn že je bajonková.Brala jsem si balonek a když viděla že ho mám tak si pohla a byla u nohy na to tata.Když ju nějak motivuješ tak ju pochval klidně i za 3kroky co udešla u nohy dobře.Je to zdlouhavé ale myslím že učinné.Mě se to u Fatty vyplatilo.Spíš bych si sní hrála aby ju to bavilo.Aby se těšila na odměnu.Za všechno co udělá dobře ju chválit.Potahat se o balonek nebo dát pamlsek.Záleží na co pejsan je.Ale pokud možno v dobrém.
Třeba Artíček taky něco poradí.Je přece jem o dost skušenější.

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:37
- Nahlásit

corleona
To je fakt.Po hárání i během hárání třeba s čubou ani nehne.S Fatty to už při hárání ani nezkouším.Převalí se na záda a už sní nikdo ani nehne.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:43
- Nahlásit

corleona
Ada
Máte recht. Je fakt, že je po háračce, takže je možná i proto trochu zabržděná! Taky ji očividně mrzí, když ji buzeruju. A asi je taky moje chyba, že když zjistím problém, tak tlačím na pilu a snažím se ho odstranit hned.
Výcvik nás obě baví. Chválím ji často, ikdyž mě to bude brzo stát zuby, neb její radostný výskok do mého xichtu je fakt maso!
Mno, nechám to koňoj, možná mám jen depku po shlédnutí dnešních IPOmachrů....

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:44
- Nahlásit

ola
Z toho jak píšeš, to vypadá, že ji to fakt nebaví. Já dávám odměnu při každém obratu, cviku. Furt. Já prostě "krmím" už ráno, když cvičím, protože vypotřebuju téměř půlku denní dávky. Viktora je žravá a na cvičení se vyloženě těší. Zkrátka nejdůležitější je asi ta motivace: žrádlo nebo hračka, míček..

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:51
- Nahlásit

corleona
Néé, ono ji to baví. Na cvičení se těší. Bohužel, žravá moc není. Piškotek ji sice láká, ale když sní pár půlek, tak pak grkne a jde to z ní ven. Spíš balonek, nebo lumpík. Co jiného používat jako odměnu "krmící" než třeba granule? FeeBee granulku dlouho kouše, tudíž nás to brzdí. Třeba za chůze by to nebylo ono...

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:03
- Nahlásit

ola
Já jsem mívala málo žravé psy, tak jsem mívala nějakou mňamku - kolečka párku, čtverečky tvrdého sýra. Taky mi zabíral (líp než balonek) takový mini pešek a za odměnu se potahat - takže jestli ráda kouše, zkus toho pidi peška.

ola
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:06
- Nahlásit

corleona
Fain nápad. Ona se děsně ráda přetahuje. Koukala jsem, že Gappay má takového minipeška z kůže. To by jí určo potěšilo. Mno vida, že by jeden z vánočních dárků?

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:15
- Nahlásit

ola
Jo, měla jsem přesně takový. Můj bývalý manžel toho peška jednou zahlídl v předsíni na botníku, kam jsem ho po výcviku společně s vodítkem odložila. Myslel si, že je to nějaká erotická pomůcka. Pravda.. byl dost ochrchlaný.. .. od Nundy, samozřejmě..

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

ola
tak čtu tvoje problémy s obratama a myslím si, že je prostě ucasnovaná....
tak jak píše corleona.....musíš ji buď u toho krmit nebo dávat míček či peška......boxer ti jinak cvičit radostně nebude
A pozor na tahání vodítkem kolem sebe......to se ti úplně zapškne a pak už ti to nikdy nebude dělat radostně ani ochotně. A boxer si to pamatuje do konce života, takže už tu nechuť nikdy nespravíš..!! (

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:19
- Nahlásit

jo jinak se musím pochlubit !!!
Dnes jsem s cipískem udělala SchH/VPG 1 (96-82-89)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:21
- Nahlásit

mistr
gratulace mistrovi a cipajsovi .....

mistr
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:23
- Nahlásit

Tommy Gun
děkuji
teď jsme přišli domů od rána od 7,00......ufff

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 17:23
- Nahlásit

mistr
Ou.. GRATULEJŠN!!!

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání