| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:31
- Nahlásit
mistr
udělalla Alena Šefelínová? Jinak gratulace Váš závod bude asi narvaný, dneska jsme se o tom bavili a míří k vám Nedvědova parta
ola
K výcviku už prostě nemám co dodat
Tommy Gun
ty písemky mě fakt pobavily
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:35
- Nahlásit
Tommy Gun
Jéé to může bejt paráda. Teda když zrovna neleje nebo nefučí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:39
- Nahlásit
Ada
To víš - naše komínářská práce je tvrdá. A jak se říká - "práce nepočká".
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:48
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 01:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
Jsem zpět. V průběhu dnešní větrné a sychravé noci padly v Jarošově za oběť 3 komíny. Brou noc.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 08:38
- Nahlásit
Tak vás všechny po ránu zdravím... Dneska mám ve škole imatrikulaci, takže jedu až později..
Taky něco napíšu k poslušnostem. S Bonnie jsem na cvičáku třeba hodinu, ale z té hodiny cvičíme tak 20 minut. Zbytek si s ní hraju. Jeden den uděláme třeba chůzi + aport, druhý den odkládačky+vysílačku.... a takhle dál.... Nikdy necvičíme celou poslušnost... Hlavně je blbost, cvičit celouposlušnost naráz. Pes pak není tak natěšenej... Takže jsem měla trošku problémy cvičit na Dni boxera.... Vždycky Bonnie po cviku dlouho chválím, hrajeme si s balonkem.. A tam to bylo -zastavit, pochvalit a jde se dál.. Takže občas to pro mě byla nestíhačka.... Prostě si musím cvičit po svým.... Většina těch cvičákovskývh metod mi nevyhovuje..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 08:52
- Nahlásit
articek
K výcviku už prostě nemám co dodat
Myslíš jakože už bylo vše řečeno, nebo, že jsem beznadějnej případ?
Včera večer jsem o tom dlouze přemýšlela a musím to začít dělat trochu jinak. Víc ji motivovat, prokládat cvičení hraním atd. Jen mám obavy, že jí dlouho trvá, než se po hraní uklidní. Nebo i po pochválení (když si patřičně kreju nos, aby mi nezlomila přepážku).
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:18 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit
Co se týká toho výcviku, tak já s Elinou vždycky cvičila v řadě, a byla z toho pěkně otrávená. Teď jsme začaly chodit na jiný cvičák, a tam se hodně míčkuje, vlastně jsme začaly dělat poslušnost jakoby od začátku. A má to svoje ovoce, třeba chůze u nohy, moje noční můra, je teď milionkrát lepší.
mistr
Taky gratuluju
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:36
- Nahlásit
nazdarek vsici,
taky gratuluju Mistrovi
cau bobino,
jak bylo ve vlastni vlasti?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:42
- Nahlásit
Artroza
aaaa co světovka? povídej, přeháněj
a ne že tu akci odflákněš jednou větou
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
fšem
Tak jsem zpět a čučím tu pěkně znechuceně v práci do pící
Jinak výlet byl vydařenej ale moc krátkej.
Tommy
Tak mám nový rekord, rovných 8 hodin jízdy
Jak ses ptal na tu večeři, tak jsem si dala čínský obří krevety v tauri omáčce, což je omáčka z černých fazolí, mňam!
Artiček
Hele, a nebylo ti spíš blbě s toho že ty krevety nebyli dobře oloupané a vyčištěné. Oni můžou bít klidně den dva starý ale musí být dobře vyčištěné, jsou tam jedovaté kousky!! V NL mám dobrou zkušenost ale tady si je raději kupuju neloupané a očistým si je sama.
Corleona
Jako že se na světovce někdo zmínil o Lagolesovi, tomu nevěřím, to musel být omyl? Jedině že by Artrozovi!
Jinak jsem ráda že kozi dobře dorazili, máš na cestě i malé překvápko z NL.
Artroza
Cau Kikino, privezla jsem vám nějakou mňamku tak se pro to brzo zastavte.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:55
- Nahlásit
blažena
corleona tu uz neco poudala, ne?
hezka organizace, boxeri meli vlastni halu. nahlaseno asi 200 boxeru, dost jich tam vsak neprijelo. vysoka uroven, mraky "slavnych", prijelo dost psu, kteri nejezdi po Atiboxech.
tridy byly docela naslapany.... no musim se priznat, my cekali pouze na jednoho.... ze jo Ostravo?
kdyz probihala JEHO trida, tak tam bylo dost naslapnuto a vsichni cekali...nastoupil PES...bomba, bohuzel si to nemyslela pani rozhodci, takze prvni Ebaldo del Euro, druhy Posseidon a treti ON. dopadlo tak, jak uz jsme mnohokrat zazili - 5minutova prestavka na JEHO foceni- vitez nikoho nezajimal... taky mame fotky, tak pak je sem vlozim, jestli se mi to povede.
jinak docela dobry
tot tak vse.... pak byl trochu zmatek , protoze posuzovani fen trvalo fakt dlouho a pak se vyhlasoval BOB a dost lidi ani nevedelo co se deje...
byla to takova fajn vystava, covek se zase potkal s chovateli s kterymi si akorat vola nebo mejluje... takova prokecana vystava proste...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:01
- Nahlásit
Artroza
jj a fotky určo dodej
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:04
- Nahlásit
blažena
tak svoje mam doma... takze zde je na webu :
http://www.silvecan.com/html/ferrary_de_las_arilla s_0.html
FERRARY de las Arillas
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
ola
nebyla jsi to tenkrát ty to kdo mi dával typ na boxerku v útulku Hajniště? Tak dneska mi přišel mejl od rodiny která si jí tenkrát vzala, dala jsem to na boxera v nouzi, je to tady
pod boxerkou Bárou.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:07
- Nahlásit
Libka
to se máte, že jste na takový cvikoš narazili v celku brzy! já až na jakýmsi táboře viděla cvičit lidi s balonkama a úplně jinak než v řadě...no je potřeba fakt jezdit a čumět...
Dannie
no takhle jsme to dělali rok u nás na cvikoši, ale taky mi to nevyhovovalo, to jsou ty řady no... občas to udělat je dobrý, ale my tak cvičili furt... no nic pro nás...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:17
- Nahlásit
FERRARY de las Arillas
jé, ten se mi vůbec nelíbí barvou! tolik běloby... Hmmm, já tomu asi nikdy nebudu rozumět, áchjó!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Tommy Gun
vypadá to že nějaká pani má asi zájem o vašeho Monďu, tohleto mi napsala do návštěvní knihy da se ten pekny pes na uvodni strane s mladetem odebrat
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Tommy Gun
a mas to... ted budes muset oba odevzdat
Teta
tak bezva!
co kocour, je to lepsi?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:43
- Nahlásit
Vcelka
To je úžasný. Paní to napsala moc hezky. Je vidět, že se tam má boxerka moc fain. Kdyby bylo víc takových lidí...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:49 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Artroza
Jorki mi příjde normální. Akorát nechce moc žrát, ale je to asi tím že je dost rozmazlenej. Vždyť ho znáš.
Tak mi dnes začala 5. týdení samota, takže jsi kdykoliv vítána!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:58
- Nahlásit
Teta
tak se pak domluvime
co schuze, asis nebyla co?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:13
- Nahlásit
Artroza
jé díkes za fotku vašeho žampiona, tentokrát jsi ani nebyla tajemná čo to, čo to ? žádný hádanky?
no ten haf je nádherný, naživo jsem ho samozřejmě nikdy neviděla, ale slintala jsem nad ním v Handbookách
ale fakt je že té bílé tam už je hodně.....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:14
- Nahlásit
Artroza
Kdepak, na schůzi jsem nebyla. Nějak jsem se tam nedokopala.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Vcelka
ta paní to napsala moc krásně....
a Tommy se zbaví obou příšeráků - kdo se u nich bude prát
no aspoň bude mít víc času na Zpravodaj i dymníky, ne
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:21
- Nahlásit
corleona
cetlas tohle??
http://nacerno.blesk.cz/Clanek63755.htm
ja jenom abys vedela, co delaj s vasima rachejtlema zakaznici...
blažena
za hadanky by jste me uz tady ukamenovali ne??
tak a ted me corleona sprdne, ze jsem psa vyzradila
fakt je, ze to byl asi jediny pes, ktereho clovek nemel jinde sanci videt na zivo, takze vsichni cekali, co vyleze z kenelu..
Teta
taky bych se nedokopala
jinak tam byla Inge bez figurantky zato s ostatnimi ucastniky vyrocky, dokonce ho Inge vystavovala... to jsou vjeci..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:25
- Nahlásit
Artroza
jinak tam byla Inge bez figurantky zato s ostatnimi ucastniky vyrocky, dokonce ho Inge vystavovala... to jsou vjeci..
Tak tak se věci mají, hmmmmm zajímavé. Něco takového jsme ale čekali že?
Jo, jinak mám doma kouli na čtyřech nohích, Strejda neodhadl množství ždrádla mlsů
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:28
- Nahlásit
Artroza
Corleona
Teda to je dost brutus - ten musel být buď totálně na mol anebo úplně blbej...
Anebo obojí dohromady.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:30
- Nahlásit
Stýnka
Teta
jo jo...
|
Stýnka
Člen |