Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

articek
tak ať pošlou přihlášku a přijedou !!! Teď už je přes 30 lidí a myslím, že se to ještě rozroste
Artroza
Teta
Zatím budu bydlet u kámošky na privatu, počítám do března a pak asi hurá do rodného města !!!! Kámoška je pejskařka, takže i psi jsou v poho

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:44
- Nahlásit

Teta
Artroza
moc díky za nabídnutou pomoc, ale snad to zvládnem najednou člověk zjišťuje, že má fakt přátele, když je v pr.....
Teď jsem napůl tam a napůl ještě doma v totálním chaosu o víkendu to snad dorazíme

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:45
- Nahlásit

mistr

ale jinak - vrať se do Brna Budeme spolu venčit, cvičit, za nějaký čas třeba venčit i robátka...
kdybys cokoli potřebovala v Brně zařídit, tak se budu snažit být nápomocna
a pevné nervy teda přeju!

cituška
no to víš, je při chuti, tak si to užívá!
jo, já jsem si zacvičila pěkně, hlavně zakousala a potrápila skrz ovladatelnost... šlo to celkem.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

mistr
a pak asi hurá do rodného města !!!! já taky zvolávám HURÁÁÁ!!!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

mistr
Tak to je super že je s bydleníma pejskama vyřešené. Kdybys potřebovala tak v pátek je volno a můžu dojet k tobě autem a pomoct něco odstěhovat. Máme kombi takže když se složí sedačky tak se tam i něco vejde. Taky ještě můžu přijet pick-upem.

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Denisa
dík dík, no pevný jsem si teď za toho půl roku ještě přitvrdila
to vám nikomu nepřeju každopádně sháním v brně nějaký bydlení se psama a malou.....což asi nebude tak jednoduchý
můžu jít samozřejmě k mámě, což je asi ta nejhorší varianta

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:50
- Nahlásit

Denisa
tak doufám, že mi v Brně seženeš nějaký dobrý cvičistě

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:51
- Nahlásit

Denisa

Jéééé, ty se máš! Já žebrám, abych mohla aspoň manželovýmu psovi házet míček, když jsme teď těhule. Dneska zavítám na cvičák, budu tam mít sraz s panem "Vitej" kvůli kotci, tak vezmu pesany sebou, ať se proběhnou. Budeš chodit ve čtvrtky kousat, nebo jak to máš s Radovanem?

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:51
- Nahlásit

Teta
no já nevím, přece nebudeš jezdit tak daleko kvůli odstěhování pár hadříků

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:00
- Nahlásit

mistr
sháním v brně nějaký bydlení se psama a malou... já ani nevím, že máš víc psů? kolik? to asi budeš chtít jít do baráku co? no ceny jsou tu děs, to asi víš. ale na okraji Brna se to už celkem dá...
můžu jít samozřejmě k mámě...no aspoň ale, že máš kam jít, přechodně...
dobrý cvičistě... ale u tebe to je fuk, ty si už děláš věci sama spíš by sis ty mohla otevřít kurzy IPO poslušností a vyplnit tak díru na trhu! ale ty terény na stopy - to tě asi přejde humor!
Cituška
můžeš klidně potrápit tu moji, kdybys měla už hodně velkej absťák!
tak že pozdravuju pana Víteja!
Radovan mi psal sms, já teď dávala G. voraz skrz tu nemoc a teď asi budu chodit co 14 dní na R., prostě jak mi to vyjde a ještě jezdím totiž nově na Makovskýho, sem tam si chci kousnout na Bravence... uvidíme...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

mistr
tak ať ti to vše nakonec dobře dopadne, něco podobnýho už jsem taky zažila s tim rozdílem že jsem neměla dítě ani psa, ale bylo to taky šílený období, no ale fakt asi platí to pořekadlo že všechno špatný je nakonec pro něco dobrý a uvidíš že bude zase líp a ještě líp než bylo před tim.

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

Denisa
já mám ještě starou fenku 9letou....takže 2

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:08
- Nahlásit

Vcelka
da se ten pekny pes na uvodni strane s mladetem odebrat
ježiš, teď jsem to zpětně načetla , to je dobrý!!!
(a já jsem se skoro lekla, že by mi odebrala G. jak je tam s tím štěnětem...)
ale mládě - fr.buldoček! si z paní děláme legraci, to není pěkný!

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:10
- Nahlásit

mistr
ahá!

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:13
- Nahlásit

Vcelka
no je fakt, že kdybych byla sama, tak si prostě sbalím psy a pár věcí a jdu......s malou to už není tak jednoduchý

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:14
- Nahlásit

Denisa

Bravenec je skoro jako Radovan, a na Tomáše jezdíš do Krpole? Prý tam figuruje tuším právě ve čtvrtky, ale nevím, jak tam berou hosty.
....Tvoji trápit nebudu....mám tu na trápení hned 3, i když matku z toho můžu vynechat (kromě trápení hladem dle jejího pohledu), a 11 letého Kendíka taky, zak zbývá chudák Arči. Každopádně se těším, až se v lednu zase připojím. Tak ať se Vám daří!

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:14
- Nahlásit

Denisa
já myslela, že si četla o ní taky, na těch našich stránkách cvičáku

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:20
- Nahlásit

mistr
A to by jsi přestoupila do ÚP - Brno?Nebo zůstaneš v Plzenské?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:21
- Nahlásit

Cituška
ne, v Krpoli teď přes týden nejedou, ostatně ani na Rybníčku, zbývá jen ten váš Zetor jsem byla v Bystřici...
jo a chci se pěkně optat - chodí záchranáři cvičit ve středy pořád?! a ty s nima teď bez City nebo ne? chtěla bych se tě na něco ohledně výcviku zeptat přímo v akci s G., tak kdy bych tě tam mohla odchytit? bych přijela dřív...
až se v lednu zase připojím. to bude coby dup! mezitím je stejně mrtvá doba - vánoce, silvestr...

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:22
- Nahlásit

mistr
ne, tak to mi uniklo, já jsem si četla jen Cipíska...
tak to si jdu počíst!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Denisaa já jsem se skoro lekla, že by mi odebrala G. jak je tam s tím štěnětem...
no já teda doufám že pani myslela Monďu a ne G., no já jí napsala že ani jeden z těch boxíků co jsou na úvodní stránce nejsou k mání, neb jejich páníčky znám a maji se u nich dobře a nehrozí tam aby se dostali do útulku.
mistr
jojo je to složitý, nevim proč to většinou musí být ta ženská kdo se odstěhuje a začíná zase někde od začátku.
A to ho vůbec nezajímá co bude s malou, že třeba nebude mít kde bydlet?

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Denisa

záchranářské "středy" teď budou kvůli světlu v neděli dopoledne a hned tuto první 19 tam určitě budu, jen nevím zda zrovna nebudeš v Bystřici? Jinak se můžem domluvit kdykoliv, mám to od cvičáku 10 minut pěšky, stačí napsat a já přijdu

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

Cituška
ona se krmí přímo z bedny, poklop na hlavě
To mě fakt pobavilo. Chudáček, se musí občerstvovat sama!

Mistr
Ach jo! Dnešní doba je na vztahy nějak divná. Proč, když je to na začátku tak hezký, se to za čas změní v noční můru? (Moje ségra se rozváděla, když bylo jejich malýmu 5 a holčině 3.)

Co se počtu psů týče, tak já v tom začínám mít fakt hokej. Taky jsem si myslela, že Mistr má jen jednoho. Nevím ani, kolik boxů má např. Artroza, Blažena? Teta má jednoho? Budeme muset udělat jakous takous rekapitulaci!

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

ola
5 holek : Eržiku, Chagy, Odettu, Oxanu a Pretty

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

blažena
Eržika se mi moc líbí.
Já nějak myslela, že máš jen Odettu a Oxanu. Ani jsem nezaznamenala, že sis nechala Pretty?

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

Vcelka
...no to je jasný ale teda i to slovo odebrat!
Cituška
díky! tak já to nějak vymyslím, ještě mám nějaký dovči a musím si to vybrat, tak bych si nějaký půlden vzala vždy, abych mohla za světla na cvikoš... se ozvu zavčasu.
jo a v tu neděli mám být v Bystřici právě... ale každou neděli tam jezdit taky nebudu, takže...
ola
chceš i mě zrekapitulovat?
sím tě, vždyť blažena tu furt chce dávat zvěřinec někomu na hlídání, aby mohla na dovču... a mluví o mladých trojčatech...
a Teta zas má jedináčka přece prej rozmazlenýho!
Artrozu taky ale nevím!!!! jen se dá usuzovat ze stránek cosi... ale přesný počet teda nevím...

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:43
- Nahlásit

Denisa
Mno jo, to je fakt! Trojčata... Ale ještě dvě čubiny k tomu!

chceš i mě zrekapitulovat?
Chystáš změnu? Vybíráš ženicha? A co název CHS? Máš???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:45
- Nahlásit

Denisa
jo odebrat to je dobrý... oni někdy ty lidi něco napíšou tak zvláště a jen pár slovama že kolikrát musim přemýšlet jak to jako myslí.

Tady teď pěkně prší, zrovna když mám jít domu tak takový chcavec, počasí hnusný.

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:48 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

Denisa
ola
ja jich tolik nemam my je mame v pribuzenectvu
muj je jenom Orry ( nebo ja jeho???)
jinak doma mame samozrejme "uz v chovu", matku "uz v chovu" a "mlada nadeje" takze dohromady o jednoho min jak blaza
dalsi co jsou v nasi ch.s. maji maminky, sestrenka a tak... kazdy ma sveho panicka.. nastesti se vsichni dohrody snesou, kdyz se sjedou na picknik u nas ( teda pouze pokud je doma manza, ze me si pochopitelne nikdo nic nedela, ani ten vlastni ne ( mysleno pes....)

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:53
- Nahlásit

ola
no to jsou TA trojčata a 2 navíc!
Chystáš změnu? mno, asi jen přechodnou... to pak bude záležet na G. + ženichovi kolik kousků bude
název CHS je stále ve vývinu neb jak jsem myslela, že nic nevymyslím, tak jich je možných asi 30, jenže furt jaksi nejsem spokojená, nic mi není dle gusta!
Vcelka
jo, to víš, lidi! to je diagnoza!
tady taky začlo cébit jak sviňa! ale domů ještě nejdu

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání