Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 14:55
- Nahlásit

Artroza
ahá, děkujeme za objasnění! ty jo a to teda musí být párty když se sejdou!
já chci taky příbuzenstvo co by si vzalo třeba po G. miminko!

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:23
- Nahlásit

Ola
Rekapitulace pro sklerotiky: Teta a Strejda mají doma dva kluky, Legolase a Alexandra.

Denisa
Bacha s tím udáváním psů příbuzným a známým. Koukej jak jsem dopadla já. Mám od Artrozů Legouše, a teď snimi musít chlasťať a jezdit na dovolené. Prostě hrůza

Artroza
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:25
- Nahlásit

Teta
jsi mrtva teto........

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:35
- Nahlásit

Artroza
, hihihihi!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:38
- Nahlásit

Zdarek, tak tady toho ale zase je, ze to ani nestiham precist...
Tak se nase dovolena uz nachyluje a klasicky ja musim byt zase nechcipana jak nevim co...uz mam pocit ze je to u me jakysi zakon schvalnosti Vzdy kdyz nekam mame jet a neco se ma dit, jsem nemocna...ale ve stredu jedeme at se deje co se deje. Mame to smluvene uz asi dva mesice A toho v praci jeste silenej fofr...akorat na ty dva nejhorsi dny tady je tu zanecham

Teta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:39
- Nahlásit

Artroza
Hele Kikino, až se nějak domluvíš s big E tak dej vědět. Já jen že půjdu venčit a tak, tak abych byla v čas doma jo,

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:10
- Nahlásit

ola

občas taky krade třeba brambory z bedýnky a jablka, ale chápu ji, ve smečce se musí postarat a erdelové, s kterými žije, jsou opravdu pažraví! Manžel říká, že je to taková šťastná boxerka s dvěma staršimi chlupatými bratry a má pravdu. Díky jejím zásahům jsou kluci otrimovaní, ani nemusíme platit za úpravu, a nechají si od holky všechno líbit. Na oplátku, když některý jen naznačí nebezpečí, tak samozřejmě praštěná boxina už letí a nemyslí...pádím ven tu smečku vyběhat, mějte se tu všichni moc a moc fajn

Dannie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:18
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila slavnostně oimatrikulovaná domů... Ale než jsem odjela, prožila jsem doma šok. Po dlouhé době jsem se postavila na váhu... A to jsem neměla dělat... Ta mrcha na mě vyvalila dvě pětky za sebou...!!!!!! Takže mi nastává krušná doba dietní....

Stýnka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

Dannie
no to je teda fakkt hrůůza
tak někdo dovede naštvat co holky...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:23
- Nahlásit

Dannie
ale jinak gratuluju ke slavnostnímu oficiálnímu uvedení do stavu studentského

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:26
- Nahlásit

Tak to ze me si Ondra vcera delal srandu kdyz jsem si kupovala v lekarne kapky, ze davkovani dle kil na me bude sedet jak na dite, tak nevim...ale jsem na tak na stredu

Dannie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:28
- Nahlásit

Stýnka
Díkec za mailík!!!! A hlavně za fotečky!!! Možná ti ještě dneska odepíšu, ale před chvilkou jsem přišla ze školy, pak byla se psama, chvilku cvičila s Bonnie.. A teď koukám na net na něco do školy.... Ale snad se mi bude chtít..

Stýnka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:30
- Nahlásit

Dannie
jasně až to vyjde tak napiš. Ale hlavně se před tím najez ať na to psaní máš pak sílu

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 16:37
- Nahlásit

Tak jsem si koupila nařadí na hory.Takovejch penez.Jen za hadry co jsem dala.Ale prodavač se dušoval že mi určitě nebude zima.Taky bych mu radila aby nekecal.Pač jinak mu to otluču o hlavu.Jo a taky mám flašu rumu.Lyže a boty to taky byla pálka.Budu žrát do vejplaty štovíkyAle už mám dárek pro rodiče i bráchu.Ještě zbejvá segra ze švárou a neteř.A mám to všechno.Tentokrát jsem si pohla

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:12
- Nahlásit

Teta
tak teď se v tom nevyznám zase já - ALEXANDRA???
no to je snad ten zmlsaný kocour v Holandsku - ne?

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

Dannie
Stýnka
no eště si tady začnem porovnávat váhy
to už mne netrumfne vůbec nikdo....

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:33
- Nahlásit

Takže vážené dámy,
kdo to tady měl minule ten průjem? Tuším Ada a Pája, že jo? Nevím, jestli se to dá chytit přes monitor, ale já při odchodu z práce zjistila, že jako musím ještě na WC. A to fofrem. Tak Tak! Při představě půlhodinové cesty autem a ze strachu o nové džíny jsem se rozhodla dojít si do lékárny. 100 metrů. Směle jsem vykročila. Rychlá chůze přešla plynule v urputný klus. V lékárně jsem třískla šrajtoflí o pult a s očima alá šnek požádala o "něco na průjem, co rychle zabere!" Magistra laxně pátrala po tom, zda je to pro dítě či dospělého. Krůpěje potu na mém čele ji donutily k rychlému úsudku a dotazu zda : "Je to infekční či jde o dietní chybu!!" Odsekla jsem, že bych to taky ráda věděla, ale pokud se bude nadále vyptávat, bude se moct na vlastní oči přesvědčit! Popadla jsem dvě škatule, nechala tučné spropitné neb představa přepočítávání drobných mě vyděsila. Vyběhla jsem před lékárnu a s lačností feťáka vyloupla dvě pilule a hodila je nasucho do krku. Děda u výlohy nevycházel z úžasu. Následný sprint do kanceláře by mi záviděl i Šebrle. Opět tak tak! Vzduchotěsnot kabinky WC mě definitivně ujistila, že jsem musela sníst něco dávno mrtvého...
Ačkoli ctím pravidla silničního provozu, tentokrát by mi ubohých dvanáct bodů stačilo tak na prvních pět kilometrů. Schumi by mi hodně vzdáleně koukal leda na koncový světla.
Ovšem zrada - zapomněla jsem, že má Jakub ve školce angličtinu, tudíž jsem třináct minut leštila lavičku v dětské šatně s představou, jak asi paní učitelka vysvětlí dětem, že někdy se po*erou i dospělí....

blažena
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 17:55
- Nahlásit

ola
cha chá...no comment
a jak se cejtíš teďka - pilule už zabraly

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:01
- Nahlásit

ola
Teda ty umíš udělat hystorku i s průjmu.Sem se docela pobavila.Ale když jsem si vspoměla co to dělalo semnou tak mě smích přešel

Vitej
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:08
- Nahlásit

Cituška
Díky za pomoc, nějak to tam u vás zvládnem, musím požádat známé, ale pomůžou mně sehnat nějaké dřevo a stelivo, lepšího nic neseženu, aspoň si Ajax bude všeho víc vážit.

JS

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:10
- Nahlásit

blažena
Ada
Jelikož doma mě to chytlo ještě 3x, sešrotovala jsem jedno plato černýho uhlí naráz. Budu ráda, když půjdu na záchod na Štědrý den... Ovšem zvuky, jež vydává moje břicho potažmo střeva - by lehce předčily plejádu zvuků deštného pralesa. Navíc začínám mít kašel, což v kombinaci s průjmem není zrovna to nejlepší...

articek
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:18
- Nahlásit

ola

Stýnka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:26
- Nahlásit

ola

ale moje známá říká "Díky za každou s..čku"...

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:38
- Nahlásit

Vitej

snad Vám pomůže aspoň ten měsíc. Ještě mě napadly na noc dečky, třeba firma Trixie vyrábí docela dobrý, a já ji dávám čubině, když má být v zimě na cvičáku v odkládačce, a je to super řešení. Dají se normálně koupit v obchodě s potřebama pro psy.

Ola

já měla takovou příhodu před Justičákem, ještě ve tři ráno jsem urputně vstala, že to nějak zvládnu, ale nezvládna. Nakonec mi po 4 dnech v nemocnici přišel pan doktor nadšeně říct, že mám salmonelózu. Stále se mě mrcha drží

ola
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:49
- Nahlásit

Stýnka
Já si zase řeknu : "Díky za každé nové ráno... bez průjmu!"

Cituška
Můj taťulda bojoval se salmonelou tři měsíce. Když na něm doktorka vyzkoušela asi troje antibiotika, která mu akorát rozházela zažívání, tak ho poslala k odborníkům a tam už dostal něco, co zabralo. (Nemohl vůbec do práce, dělá rozbory a kontrolu kvality mléka.) Chudák byl už tak zoufalej, že spekuloval o záměně špejlí při výtěru...

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:02
- Nahlásit

ola

Taky baštím antibiotika a prý mám jíst kyselé zelí, ale naštěstí do práce můžu, nepracuju v potravinářství, a taky mi doktor poradil jednoho panáka rumu denně

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:34
- Nahlásit

Tak sem Fatty dala konečně normálně nažrat.Málem mi vyrazila misku z ruky.A sežrala to blesku rychle.A ted si spokojeně chrochtá na gauči.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

fšem
četli jste sloupek JXD?
http://www.reflex.cz/Clanek25520.html

mistr
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:30
- Nahlásit

Ada a další
mám propozice a přihlášku na ten náš závod, budete to chtít poslat mejlem??

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

Tommy Gun
Ted jsem to dočetla.Ten poslední komentář o zadku je přesnej.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání