| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:14
- Nahlásit
articek
Já myslela že máš nic nedělání nakázane
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:16
- Nahlásit
Ada
no, něco musím dělat, včera jsem tu trochu uklidila a dneska jsou na řadě psi, už jsem umyla kotce a za chvíli půjdem ven, už se těším až ta smečka bude běhat kolem mě, dlouho jsme nikde nebyli
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:20
- Nahlásit
Ada,
tak to je super ze uz si v pohode! Jeste ze mas tak sikovnou teticku. My kupujeme smectu, je to sice docela hnus kdyz se to pije, ale taky pomaha Jejda, ona ma chuderka jeste zachvaty jo, no tak to doufam ze uz ji brzy prejde. To z toho musi byt uz taky hotova, no hlavne kdyz se ji to bude stavat cim dal mene...
Venku je pekne jo, no my toho skrz ty zatazeny zaluzky moc nevidime a az pujdu odsud, tak bude zase tma Ale vcera jsme byli na solarku, tak jsem si chvili pripadala jako na plazi
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:21
- Nahlásit
Paja s Tinou
řikáš na leteckym dnu? On tam zrovna má taky fotky jakoby z leteckýho dne. Podivej se tady třeba je to on.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:22
- Nahlásit
Articek, nikde jsem nepostrehla kdy to vubec cekate???
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:24
- Nahlásit
Vcelka
Ten má stejného taťku jako B..Čtení to tak veselé není.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:25
- Nahlásit
Vcelka, no jista si tim byt nemuzu, ale mozna ze je to normalne on. Alespon mel taky takhle zbarvenou srst po tom co mu teklo z oci. No mam pocit ze pan mi rikal neco o tom ze malo vazil, tak ze by to bylo mozne...Nekde doma mozna vyhrabu fotecku, jsem si ho vyfotila, tak to pak muzu porovnat!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:27
- Nahlásit
Vcelka, kdyz jsem jeste mrkla znova na dalsi fotky, tak ta na te druhe by snad opravdu sedela, mel docela predkus a asi to byl opravdu on
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:31
- Nahlásit
Paja s Tinou
hmm tak vidíš, chudák malej, na jednoho psa až moc zdravotních problémů. Aspoň že měl štěstí na rodinu kde ho maji rádi.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:36
- Nahlásit
Vcelka,
jo ten pan byl fajn, driv mel tusim zihance, ale kdyz videl belouse, tak neodolal. Myslim ze u nich ma veskery luxus ktery muze mit po vsech strankach! Alespon ze tak
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:38
- Nahlásit
articek
Bez psisek se to dlouho vydržet nedá.Já jednou jela na festival do Trutnova na 5 dní a potkala paní s boxíkem.Jak mě se chtělo domů.A když jsem se vrátila tak jsem se s holkamam snad hodinu mazlila.A pak mi mamka řekla že Aida první 2dny vůbec nežrala.Pak něco slupla ale s nikým se nebavila a byla mrzutá.Je to závislačka na paničce.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:40
- Nahlásit
Ada
Artovi teď nezbývá než se kamaradit s manžou, po třech letech je to výkon, ale nic jiného mu nezbývá
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:41
- Nahlásit
Paja s Tinou
Smektu taky piju.Ale je to hnus.Fuj.Blééé.No nic jdu vzít holky na prochajdu.Práci na tendle tejden mám hotovou.A to je středa.To su šikulka.
Ten včerejší karambol s Aidou naštěstí nedopadl tak barevně.Mám jen žluté oko
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:43
- Nahlásit
articek
Si zvykne.Vždyt s paničkou bude i tak ne?Akorát cvičit ho bude páneček.To zmákne
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:44
- Nahlásit
Jéé, taky je u vás sluníčko? Trochu to vypadá jako jaro... My dnes jdeme kousat a cvičit, takže se mi to náramně hodí.
Včera jsme dojeli na cvikoš a Marťas po deseti minutách s očima na vrch hlavy přišel : "Mamí, já potřebuju kadit! Jedem domů!" Říkám mu, ať jde do křoví. Jenže on je cíťa, ten nejde ani ve škole! Takže jsem to po dalších deseti minutách, kdy mi stepoval za zády, zabalila a jelo se domů. Naštěstí dnes bude hlídat tatínek!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:56
- Nahlásit
Ada,
no nejlepsi je jak mi pak ten jil zustane na zubech a tak...no humus. Kdyz to tenkrat vypil Ondra, rikal ze mu to chutna...to jsem fakt nechapala
Tyjo ja chci taky mit hotovou praci uz ve stredu. Ja budu rada kdyz nepujdeme o vikendu
Jo karamboly, tech ale znam. Modrin jsem od Tinaka uz mela, jeje a taky natrhly nos to jsem myslela ze se asi smichy pocuram
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:58
- Nahlásit
Ola,
no jo priroda si neda poroucet vid No to ja bych se asi slusne projela, jen tak po dvaceti minutach jet zase domu ze cvicaku
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Ola, vy mate ale veselych historek s temi vasemi ditky...to je super
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
Paja s Tinou
to jo Ola by už mohla z těch historek napsat knížku
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:04
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já jedu na cvikoš cca čtyři minuty. Když se kluci na kamenitý cestě ke hřišti dobře drží sedaček, tak tři! Fee vždycky klinká hlava jako tomu plastovýmu psu, co se dává vzadu do aut.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:06
- Nahlásit
Vcelka
Taky mi to už někdo říkal. Dokonce moje sestřenice z Prahy dala moje meily (osobní ) přečít na nějakém čajovém dýchánku babám z pražskýho nakladatelství a prý ať jdu do toho! Strašně dobře se prý bavily! A to vám ani nepíšu, co občas zažiju s mýma rodičema. Jsme maličko "taková normální rodinka"!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Pošleme to, ale až to bůde úplně perfektní, už se jen dolaďují detaily
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:21
- Nahlásit
Můj víkendový trapas:
Byla jsem v sobotu ve škole a v polední pauze jsme šly se spolužačkama do Globusu na gáblík. Už když jsme vcházely, běhal tam takový osamělý jorkšírek. No a když jsme za hodnou dobu vyšly, byl tam chudák pořád... Dala jsem holkám podržet igelitku s tím, že ho zkusím odlovit. Tak jsem se za ním vydala, přičemž on pořád zmateně pobíhal a díval se k točicím dveřím. Pozoroval mě takový pán, jak na pejska hovořím milým hláskem, tak jsem mu vysvětlila, že je ten pejsek asi ztracenej. Načež pán řekl: "Ja nemecky" a dále pozoroval mé počínání. Pes se nenechal přivolat, tak jsem šla za holkama, která to půjde zkusit taky. Zatímco jsme se dohadovaly, vyšla z Globusu madam a s pánem i pejskem šli společně k autu.... Ano, ten pes byl jejich, jenom ten chlap na to vůbec nevypadal a pes si ho taky nijak nevšímal... Si nedovedu představit co by se stalo, kdyby se mi podařilo pejska ulovit. To by chlap asi koukal, kdybych mu vysvětlila, že to je v pořádku, že zavolám policii a a oni se o pejska postarají... málem jsem způsobila mezinárodní skandál.
Ale aspoň jsme se celé odpoledne ve škole měly čemu smát
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:32
- Nahlásit
Ola a tak to ma byt, alespon se nenudite!!!
Market, si proste zachranarka telem i dusi
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
ola
já myslela že jezdíš na cvikoš někam dál. No tak to jste se mohli po vykadění ještě vrátit.
Jen nám sem ty historky per, ať to máme v tý práci veselejší.
Markét
včera sem konečně taky zkoukla to tvoje vystupování v televizi, mluvila si tam moc hezky a hrozně se mi líbilo jak ten mrňous (nevim jestli to byla Cila) tam prolejzala to zavalený místo. Fakt skvělý. Takže vy máte jedinýho grifonka ve světě který dělá záchranařinu?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 13:52
- Nahlásit
Vcelka, Market mluvila skvele, to se musi nechat. Kdyz si vzpomenu jak jsem u toho porvavala "tu znam z netu", "to je Cila, to jeji pesan", "no ona dela zachranarinu" a tak podobne, myslim ze jsem v tu chvili byla na odstrel. Ale jak vim ze nekde ma byt nekdo znamy a tak, tak jsem vzdycky desne pojankana
Jak si se k tomu Market vubec dostala?
To ja se neprotlacim ani do tech novin, ani s tema veteranama, no hruza des
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:07
- Nahlásit
Vcelka
Paja s Tinou
No, Cilla je jediný grifonek-záchranář na světě. Však je taky proslulá až v Americe, Kanadě i Austrálii. Když jsem to napsala na mezinárodní grifonkářské fórum, tak z toho učurávali a udělali jí reklamu na titulce těch webovek.
K tomu natáčení jsem se dostala jednoduše - před asi dvěma lety s námi natáčeli v Opařanech canisterapii a půl roku na to něco o záchranařině při Světovém záchranářském sympoziu v Praze (odtud byly ty záchranářské záběry).
No a teď když chtěli natočit o grifoncích, tak si na Cillu vzpomněli a chtěli to mít jako zpestření, aby se tam grifonci jen tak "nepásli".
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
Vcelko, ted me napadlo, jak si si nechavala delat to tricko s Vikym, tak si jim poslala jenom fotecky a oni uz si to takhle vytahali? Tajze by ti udelali tricko s jakoukoliv foteckou???
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:22
- Nahlásit
Market, tak to je super!!! Takze ty jsi uz znama medialni hvezda, no to se pak nekdo ma
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:33
- Nahlásit
Paja s Tinou
jojo udělaji ti tričko s jakoukoliv fotkou, pošleš fotky, popíšeš kam kterou a jak chceš, oni ti pošlou návrh jak by to mohlo vypadat viz ten obrázek co sem sem dávala a když to odsouhlasíš tak ti ho teprv udělaji.
|