Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:14
- Nahlásit

Denisa, to se vam to bude zase jezdit

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:15
- Nahlásit

Denisa
kdyby byl býval jel Tommy do toho Brna tak si ten sedák hned mohla vyzkoušet při tom lezení na komín To máš na běžky?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 14:42
- Nahlásit

Denisa
Hm, akorát že při lezbě na komíny z 99,5% se leze bez jištění.

To máš nějakej tanga-sedák?

Markét
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 15:00
- Nahlásit

Ada
No jistě, záchranáři jsou dycky super
Tak si to promysli, jestli by tě to zajímalo (ale zabere to docela dost času, chce-li bejt člvoěk poctivej) a domluv se s Dvořákama....

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:32
- Nahlásit

Paja s Tinou
Já jsem o rok mladší jak Míša.Jo my do sebe byly zaláskovaní jednu dobu.Ale to je už dávno

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:34
- Nahlásit

ola
Flák masa dostane určitě.Ale budu muset koupit i mrněti.Aby jí to nebylo lítoZítra už jí můžu dát trošku granulí a po vejkendu už normálně.

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:37
- Nahlásit

Markét
Budu sněma mluvit v sobotu.Tak se povyptávám.Určitě by mě to zajímalo.A pro Aidu by to bylo zase něco nového.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:44
- Nahlásit

Ada, jee tak to ja myslela ze si starsi Tak to je super Se na te budu asi muset vyptat Misi! To teda koukam
Jee tak to je fajn ze ze Aida uz bude moct dostat normalni bastu!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:59
- Nahlásit

Paja s Tinou
Né né Aida je zdravá!!!Ale Fatty má dietku.To je Aidy máma. Taky v tom mám tady guláš.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:10
- Nahlásit

Ada, a sakra tak to uz v tom mam opravdu gulas Kdyz nekdy je tu takovych info, ze se v tom uz neorientuju...no asi ve vetsine pripadu

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:11
- Nahlásit

No nic, tak ja za chvili pujdu pomalu z prace, tak snad zase zitra budu stihat sem po ocku nakouknout a pozdravit vas

kkathy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:20
- Nahlásit

Libka
Ahoj, chtěli jsme jet, ale nějak nám to vůbec nevychází časově, takže ještě uvidim.
Vy tam budete???

kkathy
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:23
- Nahlásit

Libka
Ale stejně bysme neběhali, protože jsem váhala kvuli tomu, že ještě "dohárává" a zdá se mi nějaká vzteklá, tak jsem prošvihla uzávěrku přihlášek

articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:56
- Nahlásit

Artroza
uz je ti lip? Střídavě oblačno, ale je to lepší
No to zatím bylo za Justitz., ježíšek bude později, dobrou chuť

articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:04
- Nahlásit

Vcelka
to Ti psal manža, vetřel se přes moje ID, má se to narodit asi první týden v lednu, ale jelikož jsem dala už inzerát na web a říká se, že by se měl dát až po sonu, tak z toho snad nic nebude

articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:07
- Nahlásit

ola
Přišel včera na přetřes Pepa Kubec a nevyšel z toho teda zrovna nejlíp A copak? Jestli nchceš tady tak plís do emailu

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:08
- Nahlásit

Ahoj všichni, mám také boxinku a právě čekáme štěňátka. Kdyby měl někdo zájem, mrkněte na naše stránky www.cituska.websnadno.cz. Zdravím všechny příznivce "našeho" plemene. Soňa z Brna

articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:10
- Nahlásit

Cituška
čauki, včera jak jsem Ti psala ohledně toho jména chov. stanice, tak jsem to potřebovala kvůli odkazu na můj web, abych to pod něco dala. teď z toho mám hlavu v pejru. poraď ten odkaz pod kterým by si se hledala

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

Cituška
Ahoj.Určitě si na mě pamatuješ.V Olšanech jste se s mamkou střidali u psaní na stroji.Já tam byla sní ale vystavovola jsem.

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:22
- Nahlásit

Ahoj, tak si s Tím zatím nelam hlavu, až mi přijde název chovatelské stanice, nechám si vytvořit banner a pošlu Ti jej. Asi to bude nejrozumnější. Už mám absťák po cvičení, Cita doma pořád vymýšlí kraviny, skáče na dveře a venku je k neudržení...

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:24
- Nahlásit

Ada

Jasně že pamatuju! Žíhaná fenka a myslím z vlastního odchovu, že?

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:27
- Nahlásit

Cituška
Ano od Kamenného stávku.Obě naše štěndy tehdá skončili na prvním a druhém místě.
To byla akce co?Trošku se to protáhlo

Cituška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:32
- Nahlásit

Ada

Já tam nebyla až do konce, měli jsme záchranářské soustředění v Hodoníně spojené s oslavou narozenin (hned troje a dvoje kulaté), tak jsem kolem 18.00 už seděla u plného stolu se sklenkou vína. Ale slyšela jsem, že to nebylo jednoduché

Ada
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

Cituška
Ono by to bylo jednoduché kdyby byli 2 rozhodčí jak to bylo domluvenéAle co.Snad to bude příště lepší.

articek
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

Cituška
O.K.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:41
- Nahlásit

Paja s Tinou, Včelka, Tommy Gun
jo, to je na běžky, ale nejen na ně... třeba i na dogtreky, běhání... ale já to využiju hlavně na ty běžky! Už se moc těším, to bude zas jízda a držkopády! Před chvilkou mi ho kamoška co to distribuuje donesla na ukázku a odzkoušela jsem si ho i v tahuj... na parkáču...
Tommy... no jo, já vím, no ale tak já bych lezla v tangáčích no...

Cituška
zdáááár! tady Giorďaska! už jsem sem psala, že jsem se k vám pozvala až budou štěňátka!!!

Děcka,
teď jsme došli z psí prochajdy, byli jsme na takové louce kde nebylo téměř nic vidět, jen občas jsme rozeznali siluety psů... sranda byla, že občas nějaký pes chyběl, pak zas byl počet v pohodě, ale nejlepší bylo když 1 až 2 přibyli! No hlavně, že pak pod lampama už jsme si každá chytila toho svýho a ti navíc se zas ztratili kamsi do tmy...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Tommy Gun
tý jo, to prasátko co jsi poslal Takže to vůbec neurážím G. když říkám, že je křížená s čuníkem... to prasátko teda umí!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Denisa
....... no, než lízt na komín jištěná a přecvakávat se jednou rukou ke každý kramli a tím pádem se při přecvakávání karabin držet jen jednou rukou - to už je lepší se držet rukama oběma a to neustále. Já lezu stylem klíště - držím se jak klíště.

Tady jedno inspirativnivní foto.
http://www.kominari.cz/diskuze/uploaded/img44edd52 e00a0f.jpg

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:01
- Nahlásit

Tommy Gun
hm, ta snad nemá ani ty tangáče...

no já nevím, já bych možná dopadla jak ta káča ze seriálu jak lezla na to čapí hnízdo... tzn. nahoru bych vylezla, dolů teda nevím klíště neklíště, jištění nejištění...

alli
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:01
- Nahlásit

Ahojte, v práci teď nějak nestíhám a doma mi furt někdo blokuje PC.
Dannie
Ano, koušeme na Martina Pleskače, obrany bývají v úterý odpoledne, ale tento týden se v úterý nekonalo , přišly jsme tam a nikdo nikde, tak jsme se šly projít a potkaly dva pesany, s kterými se Allis alespoň vyblbla, když jsme se vraceli, tak se na cvičáku objevil pán s rotwajlerkou, ale také neměl žádné info, tak musím zjistit, zda to náhodou nepřehodili, protože se mluvilo o tom, že se i obrany přesunou na neděli. No naše kousání není nic moc, se mi zdá, že se nějak nemůžeme hnout z místa .

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání