Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

corleona
jo jo.... mam uz depku predem.... koupila jsem si listek na Reklamozrouty ( 7 hodin nejlepsich reklam sveta v kuse) a pak jsem se dozvedela, ze je Poznan... takze musim na Reklamozrouty, manza me ve 3 rano vyzvedne a odjizdime za vama.... takze pokud budu mluvit z cesty, budes vedet proc..
ted jsem nasla nejakou diskuzi, ze cesta trva z Prahy 7 hodin, takze by jsme tam mezi 9-10 mohli byt...

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:43
- Nahlásit

Stýnka
Mám jednu náhradní sadu. A Tom bere i kameru. No a jak jsem slyšela, kolik tam jede známých, tak budu k smrti ukecaná a ještě všechny nestihnu.

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:47
- Nahlásit

Artroza
Tý brďo, to bych šla taky!
Jo, taky počítáme 6-7 hodin, včera jsme ještě volali Polákům, kudy pro nás nejlíp jet. Tomáš si v pět ráno uvědomil, že mu počítač v autě hlásil, že nemá olej, tak jel ještě teď do Audi do Ostravy. No to jsme celí my.. My dva jsme se hledali..

Artroza
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:50
- Nahlásit

corleona
tak pristi rok muzes jit taky je to docela legrace, rechtas se celej vecer jak pako, ale rano jses schopna zopakovat tak nanejvys 3 reklamy...

hmmm to jsem zvedava, na co prijdem my ze nemame

corleona
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 10:19
- Nahlásit

No nic, idu si namalovat jakýsi obličej na ten gzicht a jedem..
Tak se tu mějte..

Artroza
tak naviděnou, naslyšenou

Krista
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Libka
My do Prahy jedem určitě
corleona
Šťastnou cestu a hodně foteček udělejte,ať se pak mám na co koukat

Držte mi palce ať nezačne pršet,protože dnes po 10 dnech chci vyrazit na hoooodně dlouhou procházku s Megguškou.Už mám absťák a doma mě to neba...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:31
- Nahlásit

Libka
ahojky, s bostoňáčkem to je v pohodě. Pokud se Ondrovi líbí sportovní výcvik, tak by skutečně bylo škoda "cpát" mu bostoňáčka. Moc moc držím palce při výběru dalšího boxiša.
No a kdyby náhodou, tak ti naši prckové nejsou poslední mimoušci na světě

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:45
- Nahlásit

Ahoj všemTeda kolik jste tu toho napsali Člověk si dojde na chvilku na stopy a mezi tím tu toto všecko.Teda budu mít nabitej vejkend.Dneska cvikoš v Jihlavě.Zítra jedu na cvikoš do Polné a v neděli dorazí figurant tak se pude kousat.To se mrnouska zase vydovádí.
Lidičky v kolika se může dělat IPO?Nějak ve dvou letech ne?

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 12:06
- Nahlásit

Ada

Tuším, že IPO od 14 měsíců, ale ve dvou letech už určitě! Taky mám nabitej víkend, ale jinak. V sobotu pomáhám na zkouškách na cvičáku a v neděli jsem sezvala "záchranářská miminka" a půjdu s nimi na stopu, pak jim uděláme obranu na rozvoj kořistnického pudu, pak nějakou malou "přednášku" na začátek záchranného vyhledání v lese a na závěr budou mít special závod pro štěňata (třeba průchod terénem s poházenými hračkami a pamlsky). Celé to bude o vztahu a nápaditosti psovoda než umu psíčka. Je to už čtvrté setkání štěňat, které pořádáme a kdyby se chtěl někdo mrknout, je srdečně zván

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:51
- Nahlásit

Cituška
Jééé já bych jela hned.Ale mám vejkend hodně nabitej.Chcu s Aidou hodně intenzivně cvičit.A pokud to půjde tak nevynechávat výcvik.V Polné máme super partu co cvičí IPO a maj výsleky.Tak musíme makat.
A kdeže je to setkáni miminek záchranářů?

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:00
- Nahlásit

Ada
Člověk si dojde na chvilku na stopy zas jedna provokatérka!
Krista
v 11h hoooodně dlouhou procházku a další taková!

Cituška
no já mám nabito, a bohužel ne jen dováděním s G., ale to vlastně jsem už psala v sms tenkrát... Nicméně na 1 cvikoš se v neděli chystáme si pocvičit!
Tak ať vám to se štěňákama záchranářema pěkně vyjde!

Ada
A kdeže je to setkáni miminek záchranářů?
já myslím, že normoš v Brně...

Pěkný víkendík všem!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:17
- Nahlásit

Denisa

jo jo, psala, tak to všechno hezky oslavte! Já Vám tak závidím to cvičení, musím pořád Cituši brzdit, včera se někde zapomněla a jak jsem pískla, tak běžela takovým tryskem, že jsem se bála, kde ta štěňata poztrácí

Ada

koná se to na KK Zetor Brno a budou tam štěňátka kolem 4 měsíců až do 1 roku, než psíček trošku povyroste, tak se cítí odstrčení, tak jsme vymysleli tato setkání štěňat, kde si můžou porovnat svůj "rozvoj", zadovádět si a vyměnit zkušenosti.
V Polné byl můj manžel na závodě loni a byl moc spokojený a taky říkal, že super parta, ještě jsem se tam nedostala.
Hezký víkend

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:48 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa
no já neprovokuju.Jééé ale zas musím končit pač jedu na cviokoš a vrátím se až večer.Tak se tu mějte.Pá Pá

articek
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:03
- Nahlásit

Cituška
nevíš jestli má Jitka nakryto a čím?

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:21
- Nahlásit

[b]articek

kryla, ale nezabřezla, naopak řešila nějakej zdravotní problém. Teď přemýšlí, zda ji nechat rozhárat nebo počkat do jara, respektive do podzimu, protože nechce ztratit sezónu

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:30
- Nahlásit

articek
Můžu se zeptat jaký jsou podmínky na boxeří MS ve stopách? Nikde jsem nic nenašla.. Už jsem se ptala o prázdninách,ale to se mi nedonesla odpověď...

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:52
- Nahlásit

Dannie
Já jsem to taky hledala a nenešla. Ale podle toho co jsem viděla tak to moc přísné pravidla asi nejsou.Jestli nestačí se tam jenom přihlásit.

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:53
- Nahlásit

Ada
No já se ani moc nevyznám v těch kategoriích... A byla bych ráda kdyby se našel někdo a objasnil mi to... Protože v tomhle pořád nějak zaostávám.. Tak třeba articek bude tak hodná a napíše nám to...

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:59
- Nahlásit

Dannie
Já bych si chtěla s Aidou příští rok udělat nějakou speciálku.Stopy jí fakt jdou a baví.No baví ju všecko ale obrany a stopy to je její.Poslušnost ještě musíme pořádně trénovat.Na balonek cvičí jak hodinky.Ale bez něj jak kdy

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 19:01
- Nahlásit

Ada
Ale co kecáš!!! vždyť máte super i ty poslušnosti!!! Vždyť jsem vás viděla na vlastní očka!

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:02
- Nahlásit

To tady copak není ani živáčka? Já mám dnes čas a tu ani noha....

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:10
- Nahlásit

Fsem
Zdravim z Holandska! Tak jak se vede a jake je u nas doma v CR pocasi?
Ja jsem dnes cely den chodila po svych oblibenych obchodech, slunko svitilo a bylo 12 stupnu, proste pohoda.

Mam dotaz, jake maso ma nejmin bilkovin. Ja typuji rybu.
Jsem totiz u sve tety v NL a ta ma krasneho, uz starsiho perzskeho kocoura. Zjistilo se ze ma spatne ledviny a me special dietku a k tomu nejaky prasek. Musi papat malo bilkovin a vet ji prodal {pekne drahe] kapsicky od Hills a Royal Caninu pro starsi kocky. Je v tom malo bilkovin a fosforu no ale chtela by mu k tomu obcas i uvarit nejakou mnamku. Slibila jsem ze se tady optam na rady, takze sem stim................

Denisa
Hele ten sedak vypada jako nejake eroticke pradlo

Articek
Moc diky za darecek! Brzo se do nej s Artrozou pustime.

Tommz
Cau ne.

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:30
- Nahlásit

Teta
Zkus si na googlu zadat třeba "maso s nízkým obsahem bílkovin"... Když jsem to zadala, našlo mi to spoustu věcí... ale číst se mi to teda nechce, to už budeš muset projít sama..

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:59
- Nahlásit

Dannie
Diky, taky me to napdadlo ale rikala jsem si ze mozna tady ma nekdo s necim dobrou zkusenost. Rozum mi rika ze nizke na bilkoviny bude ryba a pak dobre varene kureci maso.

Co treba zkusena chovatelka jako Blazena na muj nazor?

Dannie
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

Teta
Nějaký diskuze o bílkovinách jsou i tady na foru.. Ale pokud se ti to nechce hledat, holt budeš muset počkat, než nějaká ta zkušená paní chovatelka přijde..

Ada
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 21:29
- Nahlásit

Dannie
V Brně na dni boxera????To byla katastrofa.Ale vám to šlo moc pěkně.Bonča je moooc šikovná.Já tam s naší poslušností teda vůbec nebyla spokojená.Ale obrana se mi líbila.Ta jo.I Tomáš ju chválil.A to je co říct.Ten my nikdy nic pěkného neřek.Jen u Fatty stopu.A to mu nic jiného nezbejvalo.Pač stopy má Fatty ukázkové.
Jenže Aida taky ze mě cítila že jsem s Tomáše nervozní.A to dělá hodně.Kam koli jinam přijedem je to v pohodě.
Ale Bonča se mi fakt líbila jak cvičila.

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 23:11
- Nahlásit

Dannie a Ada
Tak zatim dobrou, jdu do hajan. Zitra bude zase dlouhy den. Jestli to stihnu tak se na vas jeste zitra juknu. V nedeli uz zase frcim dom do Prahy. Uz se mi styska. Kocour je fajn ale boxer je prece jenom boxer!

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 23:17 - Změnil/a: Libka
- Nahlásit

Krista
No tak to jsem ráda, že se zase uvidíme
Stýnka
Právě on jak jezdí všude s námi, tak by se rád plnohodnotně zapojil. Pořád je to ale ve stádiu dohadů, takže bůh ví jak to dopadne.
kkathy
V neděli vyrážíme, tak jsem myslela, že budeme mít parťáka, ale nevadí, příště....

Libka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 23:18
- Nahlásit

Teta
Zdravím Holandsko

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:34 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Dannie Ada
omlouvám se za zpoždění, čtu to až teď podmínky na boxeří MS ve stopách Bohužel žádný, prostě se přihlásíš a jedeš bez jakékoliv kvalifikace a podle toho to pak i vypadá. Stufe 1 je vlastně IPO1 stopa o jeden lom navíc, Stufe 2 je cizí 5 lomů z toho jeden ostrý a jednou překřížená ( bez záruky ) a FH2 je klasická FH2 podle zkoušky
jinak podle mého infa z našich na letošním Atiboxu FH došel jenom jeden pes a to Semelkové ( prý stopa docela dobrá , ale velké problémy naposledním lomu ), ostatní prý dostali jen limit aby se neřeklo, ale nedošli

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání