| Autor |
Zpráva |
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Vcelka, me totiz napadlo nechat nejaky tricko udelat Ondrovi ted treba k tomu svatku...ze bych mu tam dala jeho motorku...se mi to zacina zamlouvat
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 14:47
- Nahlásit
Paja s Tinou
to neni špatný nápad dát mu tam motorku
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 15:22
- Nahlásit
Vcelko, a jak ti to tak trvalo dlouho?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:11
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jakou má Ondra mašinku?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:27
- Nahlásit
Fšem
Tak se na pár dní loučím, jedu do domoviny. Jestli bude čas tak se i tam na vás juknu!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 16:35
- Nahlásit
Teta
Šťastnou cestu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 17:40
- Nahlásit
Paja s Tinou
trvalo to pár dní asi tak čtyři už přesně nevim.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:07
- Nahlásit
Teta
Tak si to doma uží!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 18:24
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak jsem dojela ze cvikoše.Teda a Aida mě překvapuje čím dál víc.Přijel novej figurant a musím říct že to byla rodost se dívat jak s těma psama blbnul.Tak jsem toho využila a kousali jsme co to dalo.Byl hodně rychlej a to se mi líbilo.A Aidu mi chválil.Že prej je to bombardák.Že je hrozně rychlá.Že to se mu líbí.A i poslušnost Aida dnes předváděla jak nejlíp umí.
Když jsem jí po lize dala pauzu tak se to ne ní hned projevilo.A ted když cvičíme každej den tak je to zas Aida.To mám zase dobrou naladu
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 19:33
- Nahlásit
Teta
Štastnou cestu vinšuju! A jeď pomalu, paní Šumachrová!
Markét
Ok, až to budete mít fertig - tak to pošlete. Přípandě to jeste zkonzultujte s Adou.
Tvé povídání v TV se mi také MOC MOC líbilo - mělas to SUPER - takový učesaný. Fakt hodně dobrý!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:43 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Tommy Gun
Jaký jeď pomalu? Víš jak já doufám že bude sucho a že si ten Autobahn užiju? Kdybys slyšel jak si tam ten bavorák blahem chrochtá na tom pěkným asfaltě. Mno, ale strejda mi pro jistotu sundal F1 gumy a dal tam nudný, užší a pomalejší zimní goodyearky
|
alli
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 06:05
- Nahlásit
Ada
Se máte, nám teď nějak vázne domluva s figurantem , jsem s ním teď byla 2x domluvená, příjdu na cvičák a on nikde... s takovou tu ZCH neuděláme .
Teta
Přeji pěknou cestu!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:05
- Nahlásit
nazdarek a dobre rano,
Ada
tak super, snad uz to bude vse o.k.
articek
az vcera jsem zjistila, co nam "jezisek" nechal na cvicaku! dekujeme, dekujeme to se hodi uz je ti lip?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:02
- Nahlásit
alli
Jsem ráda že tě tu vidím... Na koho vy koušete? Na Pleskiho? A kdy se kouše? Pokud se nepletu tak v úterý odpoledne,že? Chtěla bych totiž na kousačky jezdit do Kuřími, tak budu ráda, když mi napíšeš nějaký info o vašem kousání..
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:03
- Nahlásit
alli
Pleski = Martin Pleskač
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:15
- Nahlásit
Dobre rano,
tak dneska u nas po slunicko ani vidu ani slechu
Ada, tak to jste teda holky sikovny, kdyz vam vycvik takhle pekne jde.
Tak uz mam konecne prvni darek k vanocum, jsme ho vcera byli se sestrou koupit, si vymyslela takovy ty plasticky zviratka a bordury do decaku co budou pripravovat a pak si pry vymysli jeste nejaky koberec. Jinak mam teda pocit ze letos nemam vubec zadnou inspiraci a skoro nic me vubec nenapada...
Alli, tak co vase kucharka???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:36
- Nahlásit
Paja s Tinou
jak jsem psala včera o tý pani, že si vzala od někoho boxerku a ona porodila pět štěňat, tak omyl má jich šest jedno prý přenášela. Nevíte za kolik se tak prodávaji boxeři bez PP? Řikala že za víc než dva tisíce je asi neprodá, myslim si že by si aspoň ty tři říct mohla.
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:44
- Nahlásit
stýnka
Máš mailík..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
Vcelka
to je asi ruzny... na www.ifauna.cz jsou inzeraty na bez PP mezi 1000- 4500Kc.......
tak jeste jedno jo?
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 09:58
- Nahlásit
Ahojky!!!
Ada
Teda, tak ty jsi si docela užívala, hlavně, že všechno dobře dopadlo, a ta investice do vyšetření, je to celkem darda, ale na druhou stranu, se fakt asi nevyplácí na tom šetřit, a je potřeba s tím počítat.
Stýnka
Štěňátka jsou opravdu jedno hezčí než druhý. My jsme to s Onrášem ještě probírali, a nakonec bylo rozhodnuto, že jestli ještě jednoho pesana, tak zase boxíka. On by to byl Ondry pejsek, tak zase na něj nechci tlačit, kdyby to bylo jen na mě, tak neváhám ani vteřinu!!!!
kkathy
Nejedete v neděli na coursing??
Jedete někdo příší týden do Prahy???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:01 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Dík.Fatty je už fit.Akorát má chudina hlada.Může jen vývar s kuřete a rejži.
Paja s Tinou
Začíná to bejt lepší a lepší.Jediné kde nám to nepujde je v Brně.Na dnech boxera.Já jsem nervozní s Tomáše Makovsého Aida to ví a tak to tam podle toho vypadá.Prostě mi nesedí.
Ale myslím že na závodech v Dobřanech předvedla co umí.
Ale ted končíme ze závoděním.Budem trénovat IPO a pak bych sní chtěla jezdit po závodech podle IPA. Ale to se uvidí.
Na vánoce mám nakoupeno jenom pro placatky.Každá dostane svůj pelech a nějaké ty pamlsky.Ale jinak nemám vůbec nic.Ještě je čas.Brácha dostane mikinu a tričko s boxíkama.Prej semnou chce jezdit na cvičák.Tak aby prej všecí věděli ke komu patří.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
Libka
Já bych za ně dala co mám.A jsem ráda že to bylo jen tohle.Ted mi obě chrápou v posteli a ani se nehnou
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:15
- Nahlásit
MVP Praha
Kdo jedete? Na kukačku, nebo vystavovat?
Já vystavuju jen Cillu (grifonka), pro Charley jsem jaksi nestihla vyřídit certifikát do třídy pracovní
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Dannie
Jakto že nejsi ve škole ty flákači
jdu na něj mrknout
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Stýnka
Dozvíš se z mailíku jaktože nejsem ve škole!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
Artroza
dík, koukla sem na to a poslala sem to pani, ty tři tisíce by dát mohla. No jo ještě jedno, budou mít doma veselo, je to takový nečekaný dáreček.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Dannie
právě jsem dočetla. Teda ty se máš to je pohodička.
A já tvrdnu v práci.
Ale dneska tady aspoň není šef tak je pohodička. Takže mizím dneska v 14,30 a pádím na cvičák - máme trenink obrany. Holky teď už 14 dní nic nedělaly (nestíhám kvůli bostonkům) tak se aspoň trochu vyblbnou a utahaj.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Vcelka, no ja si myslim ze je muze prodat rozhodne za vic, preci jen do nich dost investuje! My treba Tinu dovezli za 4000Kc, a to si myslim ze zrovna ti majitele do nich tolik neinvestovali...
Tak to muselo byt dobry zjisteni ze nakonec porodila jeste jedno Jsem to vcera hnedle vypravela Ondrovi
Ada, tak to vam mohu asi jen zavidet My jsme ted sileny lenosi Tak to nevim co by rekl Ondra kdybych mu nakoupila obleceni s boxikem Asi by vic uvital tu motorku...ale terba ho nekdy taky chytne cviceni Tak to ja vcera pri ceste domu z prace nakoupila ty suseny smradlavinky a to bylo najednou zajmu. Akorat pak se desne prehrabovala v zradle, tak jsem zavolala kocoura a to uz se pro jistotu od misky ani nehla...vzdycky kdyz kocoura vidim po tou jeji palici, tak si rikam, ze kdyby ho chytla pod krkem tak musi byt asi po nem Ale bastej spolu hezky, a hlavne to Tine odsejpa
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:25
- Nahlásit
Stýnka
A ty mě nazýváš flákačem.. A já tam chodím poctivě do té školy.. A fotka došla? Paní mi ji totiž posílala už jednou a poprvé mi nedošla, tak doufám, že k tobě dorazila...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Dannie
No jasně fotka dorazila.
Flákače beru zpět...
|