Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:37
- Nahlásit

Teta
Ale pozor, dáreček se dobře pije, ale potom bolí hlava

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:41
- Nahlásit

Cituška
ta její fena má furt nějaké problémy, to můžu být ráda, že zabřezla s Bučem i když tam bylo jen jedno štěně

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Teta
dala jsem tátovi kuchařovi otázku a nic moc. Bílkovina je zákla d ve všech masech, nejšetrnější je ryba a kuře a bylo by lepší z toho udělat vývar a maso rozmixovat třeba se zeleninou

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:49
- Nahlásit

všichni
kde sou ?

Dannie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:54
- Nahlásit

articek
Já jsem tady. Studuju ty podmínky a ty kategorie..

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 12:56
- Nahlásit

articek
To moc nechápu.Přihlásíš se u koho?Možná bych to taky někdy zkusila,protože B. stopování moc baví.

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 14:13
- Nahlásit

Dannie
Lenda
Příští rok je to v Dánsku a přihlásíš se u Auterského, kvalifikace zatím nejsou, ale asi by to jednu chtělo, ty soutěžící reprezentují ČR, tak by to mělo aspoň trochu vypadat aspoň v té Stufe 1, kde je ta stopa vlastní

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:30
- Nahlásit

Ahoj všemTak jsme ráno cvičili a ted jsem dojela ze stájí.Byli jsme provětrat koníky.A teda zima hrozná.Ale byla sranda.Psisa země málem strhali oblečení.Člověk je jednou nechá doma a oni dělaj jako by nikdy necítili kona.
Ted sedím u topení a leju do sebe čaj s rumíkem
Zítra zase na cvikoš a pak závody.Jede se u nás hubert.Se těším.articek
Ty stopy jsem koukala že fakt hrůza.Na MS by to mělo bejt na jiné úrovni.

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 16:47
- Nahlásit

Ada
prý ty stopy byly i vidět, jedničky to měli na hodně řídkém osení, ale ty další už měli prý osení normál

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 16:50
- Nahlásit

Pozdrav z Holandska
Halo, halo, zdravi Teta!

Dnes bylo nadherne klasicke holandske pocasi, foukalo a prselo o stosest! Byla jsem na trhu, koupila si peknou kytku za pouhych par Euro. Nevesla se ani dobre do aute a je tam nejak na pul na lezato. Doufam ze tu cestu zitra jeste prezije. No ale riskla jsem to protoze u nas by stala tak 2 litry a tady v prepoctu jen necelych 600 kc. Je to desna legrace, prodavaji to primo z nakladaku formou drazby. Prvni jsem si vybrala malou {tak 1.5 metr velkou} palmu ale o tu byl zajem a nejaka zenska za ni nabidla 30 euro, coz jsem nechtela. Pak se mi zalibila ta kytka co mam ted a tu zrovna nikdo nechtel takze jsem ji mela pro sebe a za dobrou cenu. Jo, je to Areka {me to pripomina papyrus}.

Pak jsem si koupila rybicku lososa a krevetky sebou domu a namiste slupla smazene jikry. Proste sedme nebe. Vecer zavrsim mini-dovolenou v restauraci u cinana. To ale neni jako u nas u cinana. Tady vari opravdu jako pro cinany. Dam si asi palivou polivku. Nevim co v ni je a radeji jsem se po tom nikdy nepidila ale je bezva. Pak asi tygri krevety a nejakou tu jejich dobrou zeleninku.

Jeste se mi povedlo koupit tri darky pro strejdu, takze vylet byl zatim uspesny. Bohuzel vam nemuzu pro inspiraci napsat co jsem koupila, protoze nevim jestli se sem obcas nejukne.

A jak je doma, co se deje noveho. Mate uz nejake zpravy ze svetovky?

Markét
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:25
- Nahlásit

všem
Ahoj, srdečně zdravím všechny z Plzně - už máme posekanou celou zahradu, shrabané listí a všechny čuby se radují, že mohou provádět pravidelné inspekce na "hnoji" u sousedů - ti mají morčata, osmáky, králíky, andulky, činčily... a všechny jejich odpady hází na ten "hnůj". To je ovšem pošušňání. Ovšem musí to být jistě zdraví velmi prospěšné, jinak by to přeci ty naše milé, inteligentní a čistotné fenečky přece nežraly, ne?
Tak zas po neděli ahoj a hezký zbytek víkendu!

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:38
- Nahlásit

Markét

Ahojky, tady Soňa, to znám, měli jsme morčátko (Cipíska), nedávno bohužel umřelo, ale když jsem ho čistila, měla jsem co uhájit koš na odpadky
Já dneska pomáhala na zkouškách RH-E a pak měla sutinový trénink, tak pomalu rozmrzám u ústředního topení a vína
Zdravím Staníka a užijte si víkend

Vitej
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:43
- Nahlásit

Prosím o pomoc při hledání dočasného ubytování pro boxeří mámu 7 let se synem 3 roky za úhradu (mimo víkendy). Psi dosud bydlí v dřevené chatě s možností přitápění s oploceným venkovním výběhem 3 x 5 m na zahradě rodinného domu. Rozvádím se a manželka vyhrožuje prodejem, odvezením nebo jiným odstraněním psů, protože ví, že k nim mám silný vztah. Situace se zhoršuje a já se z domu musím odstěhovat. Zatím se mi nepodařilo zajistit ubytování pro psy v dostupné vzdálenosti, abych je mohl navštěvovat, hotely v okolí v zimě fungují jen omezeně. Podobné ubytování, jak jsem uvedl, hledám v Brně a okolí včetně okresů Brno-venkov, Vyškov, Blansko nebo Svitavy. Prosím o zprávu na internet. stránkách nebo SMS na č. tel. 603 415595. Děkuji.

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:52
- Nahlásit

Teta
huš ty jedna - nám tady dělá chutě s nákupama
s ledvinovejma dietama zkušenosti mám - aby to mělo skutečný efekt - zvíře by mělo baštit jen tu dietu - je tam málo bílkovin, cca tak 10% a je tam i hodně snížené množství fosforu.
Takovou baštu doma nepřipravíš
ale je to dost nedobré, zviřátka to baští jen když opravdu musí.
firem které tyto vymoženosti dělají je hafo: Hills, RC, Waltham,
Trovet....dělají nejen granule ale i konzervy - ty pacošům chutnají víc...

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:06
- Nahlásit

Vitej
to je mi moc líto....
jsem bohužel z druhého konce republiky, tak Vám mohu jen držet palce

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:06
- Nahlásit

TetaTeda já mám hlad jak to tak čtu že si du dát nšco dobrého
Sem přijela domů,napsala jsem jeden příspěvek a že se vrhnu na předělání stránek.No a ted jsem se zbudila.

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:07
- Nahlásit

Teta
jo tak to smlouvání by se manžovi líbilo, když jsme byli na dovče tak tam měli schválně natažený ceny a on s nima smlouval jak o život.Nakonec byly obě strany spokojený.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:08
- Nahlásit

Vitej
Dobrý den.Je mi moc líto té vaší blbé situace.Můžu se zeptat.Jsou pejsci zvyklí na jiné psy?A jsou zvyklí bejt i doma?

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:09
- Nahlásit

blažena
píšu Ti email

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:14
- Nahlásit

Ada
to já jsem mořské plody milovala, ale jednou jsem se po nich přiotrávila a od té doby je nemůžu ani cejtit

blažena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:22
- Nahlásit

articek
piš, piš - su napnutá jak kšandy

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:24
- Nahlásit

articek
Přiotrávila?Ježiš.Tak to bych je pak taky nemohla ani cejtit.Já se jednou přejedla jako malá brambůrku a taky je od té doby nejím.Mě bylo zle.Ale přiotrávená sem teda nebyja.Spíš jen přežrankaná

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:28 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

blažena
no nic napínavého, jen potřebuji radu

Vitej
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:29
- Nahlásit

blažena
Děkuji za podporu.

Teta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:30
- Nahlásit

blažena
Moc diky za info, myslela jsem si to. On ten kocour je pekne rozmazlenej a nechce to zrtat a porad zebra. Teta si mysli ze trpi hlady a nechce si nechat vysvetlit ze kdyby mel opravdu hlad tak sni i to co tam ma v mysce. Mimochodem ma dva druhy pytlicku, hovezi a kureci, jedno od Hills a druhy od Royalu a voni to moc pekne.
Jenomze kocour je proste rozmazlenej, od jakziva dostava 4 druhy jidel ktere ma cely den k dispozici. Jakmile neco trochu oschlo tak se to hned vyhodilo. K tomu dostaval vzdy hodne kociciho mleka od Whiskas a i tataracky. To asi zpusobilo i ten zdravotni stav. Mno a jeste je mu uz 12 a je cistokrevnej, takze pro takoveho "degerovance" je to normalni stari.

Tak cause, jdu na tu vecu, huraaaa!!!

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:31
- Nahlásit

Ada
jo, jo, balíček krevet jsem si rozdělila na dvakrát, první den v pohodě, ale jelikož se musí hned po otevření spotřebovat a já to tenkrát nevěděla tak ta druhá dávka byla sice stejně chutná, ale jenom chvíli, řešilo se to tenkrát nějakou injekcí,připadala jsem si jak po velkém mejdanu

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:33
- Nahlásit

Teta
Tak přeju dobrou chut

Vitej
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:35
- Nahlásit

Ada
Bohužel, jak to tak u boxerů-psů bývá (nejsou mí první)m Ajax se rád popere, i když ne vždycky. Stalo se, že k nám vlezl na zahradu malý pejsek, Ajax byl puštěný a já už jsem to viděl zle, ale hráli si. Ale jednou mi utekl pod bránou a rovnou skočil na okolojdoucího velikého psa. Takže Ajaxe bych dával s jinými psy dohromady velmi opatrně. Ale jak říkám, s některými si hrál. Doma jsou taky zvyklí, ale ne dlouho sami.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:36
- Nahlásit

articek
To musela bejt veselá inekceJestli to pak bylo jak na velkém mejdanu.Hlavně že to nedopadlo hůř.Ale jen inekci

articek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:39
- Nahlásit

Ada
to bylo před injekcí, po ní se mi ulevilo

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání