Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
moravian
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:55
- Nahlásit

A i zde se rozloucime jeji fotkou... At mate vsichni uprimnou radost.. "vzdyt cloveka prece potesi kdyz slysi o nestesti druhych"... kdesi jsem tento citat videla v televizi...

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:55
- Nahlásit

articek
gratuluji k tvýmu krásnýmu stavu !!! a hlavně ať je vše v pohodě

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:59
- Nahlásit

Tommy Gun
sem tu a čekám na mailu podrobný hlášení o bacilech,
oskenuj mi všechno i názvy těch bacilů - on to může být jiný stafylokok než zlatý, u pejsků se hodně vyskytuje St. intermedius. Určitě najdem lepší ATB než tetracyklin

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:01
- Nahlásit

articek
gratulace k návratu z postele, rádi tě tu opět vidíme

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:05
- Nahlásit

moravian
já myslím, že se vlastně vůbec nic neděje......
já si před devíti rokama koupila štěňátko po rodičích šampionech, předpoklad krásného exteriéru, zdraví atd.... Když jsme na pěti výstavách dostali VD, tak jsme pochopili, že to asi nebude to pravé ořechové..... Takže jsme výstavy přestali navštěvovat Dali jsme se tedy na výcvik. Po roce jsme museli přestat, protože po RTG bylo zjištěno, že má spondylozu 3 a DKK 3/3, těžkou artrozu vzadu i vpředu.
Nechali jsme tedy veškerých psích aktivit a zůstala nám "JEN" pro naši radost a jako společník v rodině.
Závěr: v životě mi mě nenapadlo, stěžovat si nebo chtít náhradu po chovatelích !!!! A to jsme se na ni jako na štěně jezdili dívat každých 14 dní a nic jsme nenakoukali !!!

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:06
- Nahlásit

Ada
jsem ráda že to u Fattynky byla jen ta alergie - účet je to sice mastný, ale máte jasno a klid

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

moravian
Bude se mit dobře..
...tak to je dobře!
o nestesti druhych"... ...např. mně tohle jako neštěstí vůbec nepřijde, hlavně aby byla zdravá a to myslím vážně.

mistr
jo jo, hele a dívá se Lucinka už na večerníček? já "už" jo! to teda sleduju když jsem doma! taková Pučálkovic Amina jak teď byla nebo Káťa a ŠKubánek, to je aspoň!

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

moravian
At mate vsichni uprimnou radost.. "vzdyt cloveka prece potesi kdyz slysi o nestesti druhych
My máme radost? Nic v tom smyslu nikdo nepsal, jediné z čeho já mám osobně radost, že už jste skončila s tou kauzou a myslím, že nebudu sama. Témat jiných pro diskuzi je tu daleko víc. A musím říct, že pár vrhů jsem už viděla u nás i v zahraničí a takových štěňat s takovým předkusem i horším taky, než máte Vy, ale takovou kauzu tohodle druhu jste udělala jen Vy. To zas mluví o Vás. Koupě štěněte je prostě riziko a žádný chovatel v kupní smlouvě ani šampiona nezaručí proto rozdíl mezi štěnětem ( 15000 KČ) a dospělým psem ( 50 000 EUR a více ) je tak velký, že?

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:12
- Nahlásit

blaženaDík
Čert vem peníze ty jsou mi ukradené.Hlavně že Fatty je OK!!!A my máme klid a žádnej stres.!!!

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:12
- Nahlásit

Denisa
Škubánka sledujem !!!! Ale umí jen slova jako "baf" a "kytí" a "hop" a čičí"...... takže to komentuje a je to velká prča

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:15
- Nahlásit

mistr

děkuju za tenhle příspěvek
boxery chovám leta a snažím se pro to dělat maximum - ale příroda si často dělá co chce
u malého štěněte rasy boxer se opravdu předkus odhaduje špatně
a jsou mnohem horší věci než větší předkus - spondyloza, dysplazie, vrozené srdeční vady, atopické exemy...
chce-li někdo zvíře šampiona, musí si opravdu koupit třeba roční zvíře
myslím že výše zmiňované štěňátko má opravdu smůlu, ani jeden z jeho rodičů nemá předkus větší než povoluje standard, ale geny se holt pospojovaly špatně.....

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:16
- Nahlásit

mistr
Ó děkuji, já myslela, že už při Justitz ti to je jasný, nebyla jsem zrovna v náladě
A ohledně moravian si to napsala dobře, moc dobře si tenkrát na to pamatuju a myslím, že se takhle většina lidí i zachová jak Ty
Myslím, že si ještě pamatuješ na mého NO, taky jsem kvůli srdci musela ve 4 letech s ním skončit a to měl jít na MR mládeže a nešel, svět se nezbořil

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:17
- Nahlásit

articek
To jo.Taková kauza.
moravian
Já mám fenulu co na výstavě dostala VD a je z mého chovu.Mohla jsem si nechat tu hezčí co je opravdu krásná.Ale mín ráda ju v kůli tomu nemám.Zaměřili jsme se na výcvik a musím říct že to co nepobrala v kráse tak pobrala v povaze.A rozhodně její foto na svojich www stránkách budu zveřejnovat.Nehodlám jí schovávat před světem.Já se za ní nestydím i kdyý je VD.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:25
- Nahlásit

blažena
jdu venčit, pak napíšu.
slečna kulekoušová to zejtra nascanuje a pošle.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:28
- Nahlásit

blažena
articek
sice mi tenkrát fakt nebylo do smíchu, když jsem toto všechno zjistila, ale fakt by mě ani nenapadlo si stěžovat u chovatele. Jen jsme to s něma konzultovali a všechno říkali, co se děje. ....

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:29
- Nahlásit

blažena
Návrat z postele jsem už potřebovala, lezlo mi to už krkem, chudák Bohouš ten to odnesl nejhůř, už nevěděl co vařit

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:38
- Nahlásit

articek
já si ničeho na just. nevšimla.....a ani nikdo nic neříkal.....tak to zase vím jako poslední.....ach jo

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:41
- Nahlásit

mistr
Cha, cha asi si poslední, někteří pověření jsou spolehlivý, tímto je chválím

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:42 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Já si budu taky u chovatele Arta stěřovat, že tak narostl, původně jsem chtěla menšího psa a ne posilovnu

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:47
- Nahlásit

Tommy Gun
Máš mailKlidně to nějak překopej.Nejsem zrovna spisovatel.

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:48
- Nahlásit

articek
to jo ......spolehlivý..... já jim dám !!!! takovej pěknej kynologickej drb a všichni mlčí

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:51
- Nahlásit

articek
tím pádem i můj další dotaz....jestli jedeš na MS, tímto padá

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:56
- Nahlásit

mistr
A já jim za to děkuju, oni vědí kdo. To víš jsou lidi, kteří zrovna nepřáli prvnímu pokusu, tak bych nerada, aby měli zase radost. Kdyby si sem chodila častěji, tak před pár dny jsem musela s pravdou ven, to je vidět jak nás čteš. Jo, je to asi nejdéle držený kynologický drb, ale i tak se to stále může šířit pomalu

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

mistr
Já určitě ne, Irisa cvičí už od září s Bohoušem, takže buď pojede on nebo ani jeden a půjde na všechny plemena. Je to ve hvězdách, mají teď před sebou jeden puťák, tam se ukáže jak jim to šlape a co bude dál. Nechci riskovat a přivést si domů malého Itala z Verony

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:01
- Nahlásit

articek
Na ně se vyprdni.Hlavně bud v pohodě.Ono se jim to vrátí i s úrokama.Takoví lidi jsou hnusný a hloupí.Ti Tě nemusí zajímat.Sou pod tvojí úroven.
A za pár měsíců se určitě narodí novej(vá) přírustek mezi boxerkáře

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:02
- Nahlásit

Ada
To si piš

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:03
- Nahlásit

articek

Teta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:04
- Nahlásit

moravian
Tak se mějte hezky, doufám že i tak budete mít radost z holky.

Jen škoda že jste mi nikdy neodpověděla na otázky a přešla na jinou diskuzi.

All the best!

articek
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:07
- Nahlásit

Teta
nazdárek

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:13
- Nahlásit

Teta
Co tu děláš, ještě ti neskončila Superstár. Dyk nevíš, koho vyhoděj!

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání