| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:50
- Nahlásit
Fšem
Jelikož mám ve čtvrtek a pátek dovolenou tak již během dneška a zítřka musím vše připravit a udělat v práci (prostě klasika). Proto se přidávám k Tommymu s prosbou, nepiště!
Artroza
Připomínám že ve čtvrtek odjíždím takže zítra to potřebuji.
Corleona
Kde jsi, marně čekám na odpověď na můj mail?
Že ty jsi opět u rodiču kde mají jenom ten teletext? Nebo že bys byla v Polsku a hledala dobré místo pro svůj stan protože se ti nepodařilo sehnat hotel na příští týden?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:55
- Nahlásit
Ada, no tak to je vtipny, ja to mam tak 3x - 4x do roka a teda staci to Jsem pak rada ze lezim zkroucena na boku a snazim se co nejmene hybat Ale dost mi pomaha cola po malych dvakach!
Market, jo v poho, delam taky unzerce do casaku a tak, takze muzu treba jen poradit
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
Markét
Helena.Simandlova@seznam.cz
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:00
- Nahlásit
articek
Tak jsem tušila správně, ale raději jsem počkala, aby se třeba někdo na druhém konci nedivil. Posílám...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:01
- Nahlásit
Tommy Gun
Plís napiš mi ještě krytí do zpravodaje
2.11.2006 Iris z Dybohůrky -Simandl Bohuš, Zlivská 874, Praha 9
Buc del Pasquino - Helena Simandlová, Zlivská 874, Praha 9
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:02
- Nahlásit
všem milovníkům svých placatek
Nevím, jestli jste koukali do předmětné diskuse, ale tohle je teda síla!!! http://www.cdbaby.com/cd/sac
Co na to vaš placatky, zkuste to taky!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
Ahojte!
...mně byl včera večer náhle obsazen kompl, to je hrozný, si asi pořídíme 2!
mistr
no tak náhodou to je už velká slovní zásoba! Kolikrát mám takhle večer i menší!
...jsem si četla "medailonek" Impíska na stránkách cvičáku a musela jsem se smát jak je tam psaný něco ve smyslu vrozené super obranaření a přitom velmi ovladatelný... kdybych já to psala o G., tak první část by byla stejná, ale druhá by bylo, že vrozeně neovladatelná až nezvladatelná! (btw - hezky napsaný)
Jo a Tommy Gun, jsem četla (čtu napřeskáčku ), že nepřijedeš! To je teda smůla, já už měla vyhlídlej komín! To je ten Pragocentrismus!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:24
- Nahlásit
articek
hele tak jste si s Irisou to mateřství naplánovaly obě, jo
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Markét
Jako ty písničky?Teď jsem jí to pouštěla a málem mi rozbila comp!!!!!Na tu první písničku nejdřív jenom nakrucovala hlavu jak blázen a když zjistila,že to jde z počítače,tak na něj začala útočit!Jako smyslů zbavená,fakt....
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:33
- Nahlásit
Sakra,teď jsem to dočetla a už zase nevim,co jsem komu chtěla napsat..........
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:38
- Nahlásit
Krista
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 10:49 - Změnil/a: Krista
- Nahlásit
Tak jsem četla znova....
Ada
To je dobře,že už je Fatty v pořádku....by mě ani nenapadlo,co může způsobit alergie...
Gratulujeme Ringáčům k výstavním úspěchům!!!
Jestli jsem na někoho opět zapomněla,tak se omlouvám
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
articek
rozumim tomu dobře že bude mít Vikoušek zase sourozence? To se určitě zase narodí aspoň jeden běloušek co? Že bych si ho rovnou rezervovala? Né to asi ne další boxer to už by neprošlo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:05
- Nahlásit
Krista
Jo jo.To jsem taky nevěděla Ještě čekám na potvrzení z rozboru krve.Ale už je to OK!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
Markét
Dost dobrý.Přála bych vám vidět výrazy holek když jsem to pustila.Málem si ukroutili hlavu a Fatty se snažila sežrat reprák A tady začalo svítit sluníčko.Jdu s Adelaidou potrénovat.Ještě že máme tu louku za barákem.Nebudu muset běhat tak daleko na wc
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:20
- Nahlásit
Markét
tak to je teda nářez!
...uschovám a až budeme dělat plánovanou psí párty s balonkama, párty čepičkama a psím kouzelníkem, tak tohle k tomu přidám jako psí dízu!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
Markét
přečetla jsem si text ale hudbu si pustím až doma. Zní to pěkně praštěně, prostě američka.
Když ale čtu co píše Ada, tak jsem už zvědavá co to udělá s Legoušem!
Artroza
Čau Kikino, makáš nebo se flákáš doma?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:49
- Nahlásit
blažena
já plánovitě, ale Irisa si to naplánovala bez nás. Jak mi bylo blbě, tak jsme to nějak neuhlídali a pak mi Bohouš jen oznámil, že jsou svázaný
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
articek
tak to je hustý!!! To zní jako noční můra Oli!
Měli jste vyhlídnutého jiného ženicha?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
Vcelka
No běloušové tam asi budou, jestli si Irisa s Bučem naplánovali správný den
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:53 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
My už jí krýt nechtěli, ale ona v průběhu hárání kryla ostatní no a jednou byl rychlejší Buč pak už jsme na ně koukali jen z okna jak nás u toho vůbec nepotřebují
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
articek
Teda Buč si ani v důchodu nedá pokoj.No aspon že ju nenakryl nějakej sousedovic voříšek.To by bylo horší.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:57
- Nahlásit
articek
To je hrozný co. Si člověk udělá plány a ty hafani si pak dělají co chtějí a vše je jinak!
Fakt jsem ráda že nemáme doma fenu. Já bych na to hárání neměla nervy!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 11:57
- Nahlásit
Teta
No fakt jsem se takhle dlouho nezasmála.Měly hlavy nakřivo a vydávali zvuky jako by něco chtěli říct
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:00
- Nahlásit
Ada
Teta
Denisa
No, čuby si tady vesele chrní a nějaké psí písně jim nehnuly ani brvou. Zato mně vstaly vlasy na hlavě, když jsem to projížděla. Hned jsem si to vypálila a asi potěším naši záchranářskou skupinu. To by pak bylo, aby psi nenacházeli figuranty, to bude pořádná motivace a zároveň i relaxace
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:02
- Nahlásit
Markét
Začínám být moc zvědavá co to vlastně je. Popiš to, je to nějaké štěkání a tak anebo je to opravdu hudba a zpěv?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
Teta
Je to písnička kde se píská nějakou hračkou.Ale fakt moje fenulky byly mimo.Vyváděli jak pominuté
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:05
- Nahlásit
Ada
Tak to nevím jestli to budu vůbec zkoušet. Abych psa pak vůbec uklidnila anebo abych nepřišla o pc.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:05
- Nahlásit
Ada
ona je na zadní zahradě, tam se nikdo nedostane, normálně ani Buč kdyby se neproboural
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:07
- Nahlásit
Markét
Zato mně vstaly vlasy na hlavě,...no asi tak... pakárna...
já bych tam dala když už tak víc těch různých zvuků...
no kdyby to měli nazpívat boxeři!!!, tak to je na zvuky rozhodně bohatší! chro chro atd.!
|