| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:39
- Nahlásit
Chodka
vošouch - Tak to bych si představila spíš starýho oplzlýho dědka a ne bramborák!
U nás se říká cmunda. To jsem zvědavej, co ti to připomíná či jak se ti to rýmuje?!
Jo a jsem z města, kde nám řádí svrab (zákožka svrabová).
http://www.iprima.cz/tvarchiframe/video/?video=957 4
Blaženou proti svrabu !!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:44
- Nahlásit
Tommy Gun
A už na tebe zákožky skočily?
U nás to kdysi řádilo na střední a mě to taky neminulo - teda fuj, nic milýho, patlat se takovým bílým sajrajtem
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:44 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
Chudák Tommy.Dneska přijede za školení a až to tady uvidí tak se mu zježí vlasy na hlavě(jestli teda nějaké má) - máš něco proti mé bujné kštici.
Mamka říka prodavačovi že chce kolečka.A on jako do čeho kolečka. - v našem svrabovém doupěti si říká kotouči také kolečko.
Filuta se říká i ve Svrabákově. Ředitel nemocnice bydlí v naší ulici a to slovo filuta na něj sedí. A slovo svrab, tedy srab, taky - nechat se tagle zapírat - viz. reportáž v odkazu.
Lola1
Kramle jsou na komíně !!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:51
- Nahlásit
Teta, corleona
galaty = Ostravsky Galapágy
kobzole = Ostravsky Diana Kobzanová
ogon = Polský Orgon v. Fausto
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:54
- Nahlásit
Corleona, Artroza, Teta
To znáte, ten německý vtip, kdo je nejlepším chovatelem?
Četl jsem ho v Rheinischen Post.
http://www.bk-duesseldorf.de/
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:58
- Nahlásit
Tommy Gun
Cmunda se zase říka i u nás Ono to tab bejvá že páni doktoři apod....zrovna nebejvak když se něco děje k zastižení.
Ale je to fakt síla.Svrab brrr
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
ola
Tommy přišel v Lovosicích o takovej pěknej komín. - šel k zemi chudák.
Bych tomu střelmistrovi usek pazoury.
Naposledy jsem byl tady: http://www.mapy.cz/searchScreen?query=Praha#center X=133058128@centerY=135945408@typ=hybrid@zoom=16@v izType=none@vizIds=none
Komínek je na mapě vzdálen napravo cca 1cm od písmene á v návzvu ulice Stříbrná. Nádherná panoramata - staré město, týnský chrám, pražsk. hrad, karlův most - vše nasvícené. moc pěkné - opravdu. No a pak jsme to ještě hvízdli na kampu na celosvětovou výstavu fotografií: http://www.zemekrasnaneznama.cz/
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:32
- Nahlásit
Markét
A už na tebe zákožky skočily?
Naštěstí ne. Jsem doma teprve cca 30 hodin. Zatím mě nikdo nenakazil. Ta mast je nějaká sírová, prý se nesmíš 7 dní mejt, nosit pořád ty samé hadry a furt se mazat. No, příjemný to asi nebude.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:34 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Všem
Tak už tady můžete psát ve shodě podmětu s přísudkem v plurálu s měkkým - i - Už jsem zpět . růže mezi trním. Jsem minulý víkend jenom četl - nestihl jsem odpovědět na jediný příspěvek. Ted jsem dočetl tento týden a mohu pokračovat s čistým štítem. Ale napsaly jste toho fakt kuwa moc. Drbny !!! Jdu dohánět komínářskou diskuzi.
Jo, takovej zážitek. Byli jsme kořit s kamarádem a předsedou SČK v Uhříněvsi. Na zpáteční cestě povídá předseda, že prý jestli by ho kámoš nemohl hodit na Jižňák, že prý musí vybrat nájemný (výpalný) od Ukrajinců, kterým se ségrou pronajímaj byt. My že mezi tím s kámošem pokoříme přilehlý dymník místní výtopny stojící v areálu diskontu Plus. Vlezeme do areálu a u komína stojí holka v červené bundě - říkám si, tak buď je to zaměstnankyně Plus diskontu, která si sem zaběhla zapálit cígo bo je to njáka smažka nebo je to komínářka. Cé je správně. Narazili jsme na bandu sedmi kolegů - jedna holčina byla už dole - dalších 6 lidí viselo na kramlích. Tak jsme lezli za nima a trochu je postrašili. Došlo i na obtékání svislých horizontů. A zde je důkaz - příspěvek z 31.10.2006 [21:58 hod.] - fotka na tomto webu: http://www.kominari.cz/diskuze/index.php?eMsetst=Y &page=5
(osoba třetí zprava).
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Konečně něco co znám, cmunda, to taky říkáme!
Ada
Celkem 7 hafanů!
Fšem
Tak dobrou, jdu do hajan. Vstávám před 3. hodinou. Jedu jako doprovod naší psí ségře do Nitry!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:56
- Nahlásit
Tommy Gun
Sem Tě hned poznala.Podle sestřiho .-)
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:56
- Nahlásit
Tommy Gun
se nesmíš 7 dní mejt, nosit pořád ty samé hadry a furt se mazat A já myslela že to je normální? Ty se jako meješ a převlíkáš víckrát za týden?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:57
- Nahlásit
Teta
Tak at vám to dobře dopadne.A hlavně at jsou cesty OK
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:00
- Nahlásit
Teta
taky šťastnou cestu.......má být náledí, tak POZOOOOOR
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:01
- Nahlásit
Tommy Gun
čauky, máš tam e-mail..........konečně pozitivní
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
A jakou máš placatku, Milboxe?
Markét
Ada
Asi nejsem in? Co je to placatka?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 09:04
- Nahlásit
Kramle jsou na komíně !!!!
Tommy Gun
To jsem si myslela dřív taky, než se mi rozšířily obzory.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:09
- Nahlásit
Lola1
Placatka je boxer nebo placatka rumu Ale boxíkum se říká placatky
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:19
- Nahlásit
Lola1
Asi nejsem in? Co je to placatka?
No jistě, přeci boxer, to je jasný! Dokonce existuje CHS boxerů Placatka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Tak nám rostál všechen sníh.No aspon ještě můžu chodit na stopy.Dneska tu i svítí sluníčko A v jednu jedem do polné na cvikoš.Hlavně na figuranta.Aida už se potřebuje vyřádit.A hlavně jsme moc tomu cvičení poslední dobou nedali.Tak musíme trénovat.
Artíček
Tak tě chápu jak ti je.Sem celou noc problula Ale s trochu jiného důvodu než ty.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Teta
A já myslela že to je normální? Ty se jako meješ a převlíkáš víckrát za týden? - no sedm dní už je moc, stačí pět.
Ada
Máš nějaký problém s mým sestřihem a bujnou kšticí?
Na přehazovačku to zatím nevypadá.
Teta, Ada
Ok, takže to byla cmunda. A co:
BULÍKY
RABUŠ
To se taky říká v našem svrabovém doupěti.
Teta
Dej vědět, jak dopadla Nitra. A neska je vlastně ATIBOX WM FH, co?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:45
- Nahlásit
2 all
Průběžné výsledky ATIBOX FH WM: http://www.atibox-fh-wm-2006.com/De/html/teilnehme r.html
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Markét
Omlouvám, že jsem se vetřela do Vaší placatkové diskuze. Mám špičatku (něm. pinče), ale placatky jsou mi velmi sympatické, někteří mí známí je mají.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 13:25
- Nahlásit
Artroza Teta
nečekaně jsme se byli podívat na cvičáku na zkouškách, tak jsme vám tam něco nechali. Sice to není placatice, ale taky se to dobře pije. Snad jsme se vám trefili do noty.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 13:28
- Nahlásit
Ada
už se to lepší, dneska jsem dostala od manža i vycházku a byli jsme se podívat na cvikoši. Naše psy jsme nechali doma, tak koukali jako jestli jsme něco nezapomněli. Prší tady jako z konve, tak jsme to nechali na příští týden, to máme trénink celý víkend, tak jim dáme do těla.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 15:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak rabuš je náhubek.A bulíky se někomu věší na nos ne???
Si nemůžu pomoct s těma vlasama.Když segra nastoupila na vojenskou školu tak se nechala sjet mašinou.Tak sem se nechala taky a to bylo super uprava Bylo mi asi 10let.Táta joko voják byl zvyklej.Ale chudák máma nevěděla jestli mě má střískat nebo se má¨smát
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:01
- Nahlásit
Tak jsem zase jednou zažila zážitek.Stojíme s mamkou u baumaxu.A najednou koukám a říkám mamce.Koukej co to mají ti lidi na vodítku.Vypadá to jak přerostlej králík.A když se to začalo hýbat tak jsme zistili že ti lidi maj na vodítku klokana Tak jsem se šla kouknout blíž a fakt klokan.Co si ti lidi dnes nepořídí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Ada
Rabuš=náhubek, bulíky=tlusté ponožky
Jak byl velkej ten Skipi - nějakej zakrslej klokouš?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:40
- Nahlásit
Tommy Gun
Asi ještě mladoch.Sem čučela jak tele na nové vrata No ale byl to pravej klokan.Se mi tak často nestává že na nákupu potkám lidi s klokanem na vidítku.
Bulíky tlusté ponožky.To by mě teda nenapadlo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:47
- Nahlásit
articek
hurá, hurá, hurá
|