| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:08 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Vcelka
tak to jsi teda borec, já i o víkendu zapínám kompl min. 2x denně abych o něco nepřišla
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Vcelka
Jsem sklerotická, jakýhože máš pesana?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:21
- Nahlásit
blažena
rychlá odpověď na cestě
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:23
- Nahlásit
Artroza a Corleona
Samosebou že vím že je to LuciA! Jsem se asi překlepla, tak klídek jo
Že bych toho boba popletla? Pro jistotu jsem to teď konzultovala s majitelkou Lucia Z Ringu a ta má stejný dojem, tak ti nevím?
Myslím že CACIBový pes byl Wonder Fender Edda a CAJC a BOB K´Lucian Fender Edda.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:27
- Nahlásit
Teta
se hned necil neeeee
todle ma na webu jozef:
5.11. 2006 Nitra - CACIB
WONDER Fender Edda - V1, CAC, CACIB
CARLINO Fender Edda - V1, CAC
K'NAPOLI FLOYD Fender Edda - V1, CAJC
HEIDI Fender Edda - V1, CAC
GINA Fender Edda - V1, CAC, R. CACIB
LAURA REGAT Fender Edda - V1, CAC
Dr. Iwona Magdziarska, PL
tak nevim... ono je to asi sumak...
pekne hnusne v praze co?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:27
- Nahlásit
Artroza a Corleona
Toho CACIBovýho psa beru zpět, teď fakt nevím
Omlouvám se ale vstávala jsem včera ve 02:30 hodin, na řadě jsme nakonec byli až od 12. hodin (před tím v kruhu byli Novofundláci) a CACIBové a BOB až po 14. hodině. Nedostatek spánku dělá divy!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:29
- Nahlásit
Lola1
mam bílýho boxera
blažena
v práci se do počítače načumim docela dost, tak když sem doma tak ani nemám potřebu ho zapínat, no ale pak sem celá natěšená až si to zase všechno přečtu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:34
- Nahlásit
Ahoj všem
tak nám v noci Fattynka dostala nějakej záchvat.Epileptickéj prej to nebyl.Naštěstí jsem to hned zistila protože senmou spí v posteli.Na nic se ale nepřišlo.Sem stoho pěkně vyklepaná.Chudina jen spí.Ani se nemůžu soustředit na práci.Trvalo to snad 5minut.Prej to mohla bejt alergická reakce.Ale takhle silná.To jsem ještě neviděla.Tak nám držte palce at to zmákne.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:35
- Nahlásit
Stýnka
sem ti hned zčerstva vodepsala
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Teta
caciba si trefila...
prvni sli fundlaci???? to muselo byt mrtvicny!!!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:37
- Nahlásit
Ada
chjo , tak držíme pěstičky!!!
měla křeče, jo? no mohlo to být i od srdíčka
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Artroza
no nám se to stalo taky - a to prosím v Praze na mezinárodce v Letňanech, všude místa jak sfiňa a šli jsme až po rotvajlerech ( je to cca 2rok zpátky, doma na talíři to mám do dneška).....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:41
- Nahlásit
blažena
Srdíčko to prej nebylo.Spíš pry nějaká alergická reakce.Jedem na vyšetření a testy do Brna.Bude to pěkně masné ale to je mi jedno.Jen chci vědět co to bylo.A hlavně at je v pořádku.Nějak se nám to poslení měsíc všechno sere.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
Artroza
No hurááá, tak CACIBa jsem měla správně!
No a BOBa dostal nejlepší mladý pes, byl zlatý s bílým límcem kolem krku. Jmenuje se Giordan Arbaldo (nebo jak se to píše)
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Vcelka
No a snáší se se psama? Kdybychom se náhodou potkali?
|
Artroza
Člen |
- Nahlásit
Ada
drzime palce!! snad to nic nebude.... dej vedet, jak jste dopadly
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:50
- Nahlásit
Ada
tak ať vám to hlavně dobře dopadne a neni to nic vážnýho
Lola1
se psama se snáší dobře, to se asi jen tak nepotkáme do Milevska vůbec nejezdíme, leda jednou za čas když máme cestu přes.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:54
- Nahlásit
Artroza
Vcelka
Blažena
Diky,určitě dám vědět.Za chvilku přijede kámoš a jedem do toho Brna.Tak nam držte palce.Ahoj
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:56
- Nahlásit
Ada
Tak se drž, snad vše dopadne ok. Dej nám pak vědět!
Artroza
Je ti už líp? Jestli ano a končila bys dřív, tak se můžeš zastavit na kafčo doma. Mám dnes opět půl dne volno.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:59
- Nahlásit
Teta
půl dne volna to je ale burdel, já chci taky. Se tu dneska zase nudim.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:07
- Nahlásit
Tommy Gun
nevíte jaký tam byly podmínky podmínky jsme věděli už rok dopředu a od nás tam startovali psi, kteří normálně za celý rok nikam nevyjedou a nejsou vidět a ani loni nějak nezazářili na tom osení v Lounech, krom toho to byly kromě jedné vlastní stopy
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:12 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Teta
chrchlam tu na kolegy v praci, ale v podstate je mi lip.
konecne jsem videla pana prstenu 2, jedna ruka netleska, ucastnici zajezdu, roman pro zeny dohnala jsem resty z kina
tak se odpol ozvu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:22
- Nahlásit
Artroza
No a co trojka?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:31
- Nahlásit
Teta
tu jsem sice videla, ale jeste ji jednou sjedu
akorat lucka rikala, ze je prej legolas z nejakeho udoli a ne z ringu....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:37
- Nahlásit
Artroza
To tedy byl ale změna je život! Byl totiž z roklinky ale po šťastném konci příběhu se nechtěl vráti s Elfama do jejich říše. (Cesta byla lodí a on nemá rád vodu!)
Chtěl zůstat na zemi a proto se rozhodl že se nechá adoptovat. Uvažoval o včech rasách co tu žijou a nejvíce o trpaslících, protože si tak rozuměl s Gimmlym. Nakonec se ale rozhodl pro jinou rasu a to homoboxerkar, byli takový veselý. Jako nejlepší se mu zdálo se nechal adoptovat rodinou Z Ringu a tam odtud se nakonec odstěhoval do Záběhlic. Od té doby to není Legolas Elf Z Rohklinky, ani Legolas Z Ringu ale Záběhlickej Zabiják = ZZ
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:56
- Nahlásit
Teta
AHA!!!
tak takhle to bylo
hmmmm roklinka jako udoli.......
to all
pripominam, ze jiz brzy bude uzaverka dalsiho zpravodaje! kdo tam co chcete, poslete topganovi!
( ja to taky dodelam redaktore )
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:17
- Nahlásit
Stýnka, Corleona
Taky bostoni http://web13.168004.vserver.de/index.php?option=co m_wrapper&Itemid=173
Artroza, Teta
Jsem po obídku a hurá do džobu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:27
- Nahlásit
Ahoj všem.Tak jsme se právě vrátili a máme za sebou několik vyšetření.Navíc se do toho Fatty ještě osypala.Když ju prohlížel veterinář tak dostala další záchvat a málem ho pokousala.Běhali jsme po různých vyšetřeních.Bylo to na vysoké škole veterinární.Doktor mi nakonec řekl že je štěstí že dostala ten záchvat u něho.Je to alergická reakce na mořskou řasu.Fatty má vitamíny co ju obsahují.Tak letěli do koše.Dostala léky na pročištění a prej po nich bude zvracet i se pokadí a pomočí.Dostala taky inekce a je jí viditelně líp.Tejden bude jen kuřecí vývar s rýží.Takže je to v pohodě.Zítra mi jen potvrdí výsledky z odběru krve.Mi spadl kámen ze srdce.A když jsem viděla účet tak se mi protočili panenky.5500kč Ale aspon jsem v klidu a vím že jí nic není.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:47
- Nahlásit
Ada
Pane jo! Já láduju Fee mořskou řasou pořád. Kvůli depigmentaci čenichu! Ještěže na to není alergická. To je mi Fatty moc líto, ale snad pokud se vyhnete mořské řase, tak by to mohlo být OK, ne? Nedivím se ti, že jsi z toho na nerva. Ten účet teda taky stojí za to!
Naše dáma včera vůbec nežrala. Dovolila jsem si jí dát SAMOTNÝ granule, takže stávkovala. Teď už je hladová, pořád něco brblá a před chvílí se mi snažila vylézt na klín. Asi abych si jako konečně všimla...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
ola
No já jsem si myslela že na mořskou řasu ani snad alergie není.Ale pan doktor mě vyvedl z omylu.Ten účet je síla.Byla uspaná¨,dostala různé inekce a píchli jí antibiotika.Navíc už chudinka dostala ten sajrajt a bleje ,kadí pomočila se asi 6x.Ale pořád pije tak je to OK.No trošku je to čára přes rozpočet.Ale jsem štastná že to nic není.
|