Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:38
- Nahlásit

Fifi
Jasný, to je jasný, von ho tu zřejmě nebude mít každej den, veme si´ňákou mateřskou, aby si Fanouš zvyknul hlavně na něj. Fanouš je překvapení pro kolegovu manželku, která o něm vůbec neví. Možná nakonec bude můj )))

EngieB
Člen
- Nahlásit

PetraK
Blbneš??? Srážka s realitou???

zavrelka
Pondělí příští by šlo!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Sali
protože to ani nenajdeš

O to mi šlo, díky

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:39
- Nahlásit

proč já na tom cvičáku vždycky a od samejch začátků tak zatr zmatkuju. Nejedu úplně podle sebe
PetraK
a to bude vono, tak si pěkně v klidu dělej po svým, abys dosáhla svýho cíle, a na lidi se vykašli, protože všechno lepší než stres psovoda, že nestíhá. Pokud si víš rady, a nemáš tam nějaký kruciální boty, že by pes volal o pom oc a ty jediná to neviděla, tak se na druhý vykašli a fakt koukej na toho psa, on ti řekne....a pokud s jeho výkonem budeš spokojená, není co řešit.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:41
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tichá pošta, to je věc.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

Sali
tichá pošta, to je věc.
Ona to nebyla tak tich posta spise nekolik diskuzi na ruznych forech.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:42
- Nahlásit

Tchor
proboha zabal to tam už na těch sálech a jedem domů,neeeeeeee????????????? nebo je tam bičule?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tchor
Me osobne prijde klicker jako neuveritelny omezeni komunikacni skaly,

no vidíš a mně zas právě přijde že tu škálu jen rozšiřuje

Lucie Kratochvílová
Já nemůžu najít, kde je napsaný, že je klikr špatnej.. nemohl by mi někdo trknout?

Tchor-Me osobne prijde klicker jako neuveritelny omezeni komunikacni skaly,
... tady třeba .
Vím, že spoustě lidí to přijde jako směšná věcička, proč ne, ať se posmívají, já vím, že to fachčí a to mi stačí a jen mě štve, že s tím neumím líp, páč když vidím psi od lidí, kteří to maj v paži, tak mi vylejzají bulvy z ďůlků. A mrzí mě, že jsem s tím nedělala když byl Ešus tou malou zrzavou hruškou
edit- sem to musela opravit, aby to dávalo smysl

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
najit se to da neco je i tady na cz psu.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:45
- Nahlásit

nebyla tak tich posta spise nekolik diskuzi na ruznych forech.
Tchor
kde tě zručně oběsili na tvé dysgrafii a komunikačních zádrhelích???? to je hned.
Ale zas, víš jak to je, kdo umí, ten to dělá, kdo neumí dělat, ten to učí, a kdo neumí ani učit, tomu šéfuje.... tak tys to asi vyhrál.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:46
- Nahlásit

Gerda
Fanouš je překvapení pro kolegovu manželku, která o něm vůbec neví. Možná nakonec bude můj
Tyhle prekvapeni ja moc nemusim. Uz tak budou po vanocich zase plny utulky. Dokud to je maly a roztomiloucky, jde to, ale pak to dre.
PetraK
Jak rika Sali a to bude vono, tak si pěkně v klidu dělej po svým, abys dosáhla svýho cíle, a na lidi se vykašli, protože všechno lepší než stres psovoda, že nestíhá.
Taky to tak delam a mam pohodu ja i psice. Spratek 10mesicni je happy and free, umi kulovy, ale mame ten kontakt ocni a srdcovatej.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:46
- Nahlásit

Tchor
najit se to da neco je i tady na cz psu

Tady v tý konkrétní diskuzi? To myslim, že ne nic přece neni černobílý.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:46 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

PetraK
Ano ono to fachci, a spouste lidi to ohrome pomuze protoze spousta lidi se neumi se psem domluvit a cist jeho signaly. Klicker tohle cely uzasne "zjednodusi" ale taky omezi, minimalne ta komunikace ve smeru clovek pes je vyrazne mensi a opacne komunikace si vetsina lidi ani nevsimne.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:47
- Nahlásit

Vím, že spoustě lidí to přijde jako směšná věcička, proč ne, ať se posmívají, já vím, že to fachčí a to mi stačí
PetraK
zase černobílý pohled, já z tebe vyrostu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:48
- Nahlásit

PetraK
Tchor-Me osobne prijde klicker jako neuveritelny omezeni komunikacni skaly

Tim ale neříká, že je špatnej, si myslim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:49
- Nahlásit

Fifi
Tyhle prekvapeni ja moc nemusim
Já taky ne, ale tenhle kluk to má promyšlený. Bude to jeho pes, po kterym touží, jen to musí nějak šikovně navlíct na manželku, aby nebyla úplně proti. Vysnil si ho, každej vrh sledoval,než se k tomu odhodlal. Teď je nadšenej a kvůli čoklovi už začal před měsícem běhat )))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:50
- Nahlásit

PetraK
mi to pripomina jednu diskusi, musela jsem si ji najit. taky zajimavy

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:50
- Nahlásit

Fifi
no my si obvykle děláme ty svoje ptákovinky, na cvičák teď chodím na společenskou, páč musíme, takže to podle toho taky vypadá . Minule jsem řešila a byl to děs, hoďku předtím jsme si klikali, mezi třema psíma bábama a pohodička. V neděli si dám nejdřív ten Davídkojc serusám zaleju to svařákem, vezmu klikra a bude vystaráno

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tim ale neříká, že je špatnej, si myslim
myslím si to samý,
ale tak si myslím, že až petra přestane vidět svět polarizovaně na ty s ní a ty proti ní, a začne si přiznávat, že každá dobře udělaná cesta do toho pomyslnýho Říma dovede,
a bude si v klidu v plným sebevědomí dělat svý a nebude se naivně divit, že realita je jinde než ona, mnoho věcí se jí vyjasní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:52
- Nahlásit

Fifi

musela jsem si ji najit
tak to budu muset naštudovati

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:53
- Nahlásit

V neděli si dám nejdřív ten Davídkojc serusám zaleju to svařákem, vezmu klikra a bude vystaráno
kdeže cože jakže?????????
přijedeš taky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

Fifi
Fifiii, to je hodně zajímavý! Dík.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

Zlomenej vaz malého teriérka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:56
- Nahlásit

Sali
přijedeš taky?

nikolivěk, jdu připravit o nerf Waldu , jdeme si tam řešit ty Ešusí psí vztahy

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

Gerda

Gdo ste mu dal ty sirky?? Hned mu jednu střihnite, ať si to nezvyká tahat. pak to veme do stohu a je průser hotovej.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

TchorJen tvrdim ze spolehlivost cviku v okamziku kdy je pes udelat nechce ( a tech situaci kdy pes neco nechce je v zivote dost) klickerem proste nedocilis. Me osobne prijde klicker jako neuveritelny omezeni komunikacni skaly, ale u nekterych slabsich zvirat je to asi pozitivum.
jenže to není pravda, ty prostě nevíš, o čem to je, jinak by jsi tohle nemohl napsat, co je pozitivního u slabšího psa, že mu omezíš komunikační škálu? to je právě přeci u slabších psů negativum, a kde jsi vzal, že klikr je jen pro slabší psy? To že se to většinou používá tady u nás na psy dokurvené těmi "lepšími metodikami" neznamená, že to je jen pro ně

V jednom s tebou plne souhlasim a to je ze s klickerem se pri spatnem pouziti nenadela moc skody kdesto s tema pomuckama z druheho spektra ano.
ano, takhle to přesně myslím a vždy jsem myslela,

Lucie Kratochvílová
Tim ale neříká, že je špatnej, si myslim
říká, a je fakt, že říkal vždy, te´d to tedy trochu zmírnil, ale co já pamatuju, byl vždy proti klikru, i přesto, že s ním nikdy necvičil

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:05
- Nahlásit

Ebony

pani kurňa taky nemůžete bydlet někde tady? Potřebovala bych se na někoho koukat "pod ruce" a pak aby někdo koukal na "ty moje" ách jo

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:05
- Nahlásit

Fifi
znovu jsem si precet tu diskusi a za tim co jsem tam napsal si stojim.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:06
- Nahlásit

Ebony
Beru v potaz, ale vycházím jenom z toho, co tu dnes padlo.. takže nic není černobílé

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:07 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já nemůžu najít, kde je napsaný, že je klikr špatnej.. nemohl by mi někdo trknout?

Kliker je velmi zlá pomôcka. Hlavne sa veľmi tažko hľadá. Stále sa stráca. A navyše je veľmi malý, takže ho nájsť ani nejde.
Ale zato taká noha alebo zuby máš stále sebou...

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání