Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

PetraK
, mea culpa, mea maxima culpa .
no já mám dneska hodinku pravdy,pani vono jako nedifte se,že se vám to sype,já vám to řikala uš jednou...dyk se podivejte na ty fotečky co ste schopná s tim čoklem vyvýst!,dyk je to chudák! vůbec neví ani čí je ,schízu musí mít jak sviňa ,nikdy si dopředu nemůže bejt jistej jak bé zejtra vypadat.. děte trochu do sebe,pani..

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:03
- Nahlásit

PetraK
nerozumíš mi, já tě citovala. Je to OK.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

Sali
parafínovej volej na mikrotomy
fakt se dá taky použít? Škoda, že už k němu nemám přístup....

gabi
mi to hodilo nějaký dvdíčko či video... jdu to zkusit přepsat

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

gabi
aha, vidím obrázek .....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

brut
dobrej je taky mazadlo co používají koňáci na postroje pro koně,,
ale něco ti může pustit a umazat psovi krk...teď už nevim co? jo vim,krém na boty, ten nedávej

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

Za chvíli vám sem dám fotky Prdinošky, už chrápe v košíku, ve kterym sme dostali dárky k mikuláši. Teda dárky....fernet a čokoládu. Je fakt rostomilej, Zitu už kousal, hledáme něco, s čim se může rvát. Co vlastně dělá takhle malej pejsek? Je mu 7 týdnů. Bertík i Garp se ho bojí.

Tinta76
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

Ebony
hele, nám vet napsal nějakej lék, říkal, že to má úplně stejný složení, jako rimadyl, ale bylo to o polovinu levnější, až tam půjdu, zjistím, jak se to jmenovalo...
to bys byla hodná

Existuje vůbec nějaká veřejně přístupná databáze léčiv? ... Já všechno hledám na www.lekarna.cz pomocí googlu ... se stejnou účinnou látkou je tam norocarp, canidryl, activyl, carprodyl a rimadyl. Akorát ty ceny tam bohužel nejsou

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

Ebony
to víš že ne, ty máš totiž čas cvičit, já sedím furt v práci a už můžu jen teoretisovat.
o víkendu jeden den psy štvu, aby se vybili fyzicky, a druhej den jdem oprášit to, co už umíme několik let, protže posunout dál to s touhle frekvencí fakt nejde.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

Jimmi
ale něco ti může pustit a umazat psovi krk...teď už nevim co? jo vim,krém na boty, ten nedávej
jedině bezbarvej.. nééé?

taky mazadlo co používají koňáci na postroje pro koně,,
se mi asi nevyplatí kvůli jednomu obojku kupovat ... asi zvolím variantu vazelína, tý máme někde doma hafo

isdpch
mezi svátkama bych už mohla být natolik fit, že by jsem zvládla nějakou prochajdu s Alu ( Bruta nééé). Potřebuje holka venčení s dalšíma psama jak prase drbání... zatím Davídkojc nic neříka, ale šli by jste i vy?

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:13
- Nahlásit

brut
isdpch
no to mi predsa nemôže ísť na prvýkrát. Som sa chcela blysnúť obrázkom namiesto linku. Ale na kožené obojky normal klasicka kozmeticka vazelina. Ked si to mozem patlat na tvar, tak by to ani psiemu krku nemalo škodiť.

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
á vám to řikala uš jednou...dyk se podivejte na ty fotečky co ste schopná s tim čoklem vyvýst

bych řekla, že ve voblíkáni to nebude, páč to by jinak už Nuný byla zalígrovaná s váma v Bohnicích.
Dyby to bylo voblíkáním, nebude chodit klidně f pyžamu počítat v noci myši do záhonu

brut
Člen
- Nahlásit

Tinta76
tady by jsi mohla něco najít

http://www.mzcr.cz/leky.aspx

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:15
- Nahlásit

PetraK
Dyby to bylo voblíkáním, nebude chodit klidně f pyžamu počítat v noci myši do záhonu
... někde mám Bruta navlečenýho do růžovýho trika ( když je teď tak moderní) a pak ještě do hokejovýho dresu Liberce... se pokusím najít alespoň jeden z nich

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:16
- Nahlásit

PetraK
že ve voblíkáni to nebude
jak myslíte,pani,ale to uš přesahuje fšesky mesky a jednou se ucho utrhne,uvidíte
isdpch
brut
du založit téma,tady f tom to nigdo nenajde

PetraK
Člen
- Nahlásit

brut
se pokusím najít alespoň jeden z nich

sem s tim! ale je fakt, že tyhle ptákoviny se pak hoděj, když má čokl na sobě obvaz. Nepřijde mu to nijak zvláštní

brut
Člen
- Nahlásit

isdpch
super , ona potvora za ten měsíc děsně zvlčila, navíc jí ta setkání se psama fakt chyběj

Tinta76
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:18
- Nahlásit

brut
tady by jsi mohla něco najít
http://www.mzcr.cz/leky.aspx

tam jsem žádný veterinární nenašla

Hyena
Člen
- Nahlásit

Ad obojek, já ho akonec vyměnila právě z těchto důvodů za řetízkáč. Čuba má celoroční koupací sezonu a pod barákem máme rybník. Někdy mi obojek nestihl uschnout i několik dnů

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jednou se ucho utrhne

má ešče druhý.

přesahuje fšesky mesky
dyš můžou psi balíčkovat, proč by Ešusek nemoch mít svý vlastní muklovský pyjamas, to nevim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:19
- Nahlásit

brut
Ja matlam letity kozeny siroky obojky tu a tam obycejnou modrou indulonou. Necham v pokojovy teplote vyschnout, promazu a je to. Jeden mam uz hooodne dlouho (je to mozny? - 15 let?) a drzi perfektne.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:20
- Nahlásit

Sali
to víš že ne, ty máš totiž čas cviči
ano, proto možná nemám potřebu rýt do lidí, jak to dělají špatně, protože právě po internetu vím uplný kulový, co lidi dělají a nedělají, a pak člověk jen zírá na vlastní voko...

jen jsem si sem přišla zlepšit náladu, a zase tu najdu poradnu pro ty "méně chytré", to už mě nebaví, raději mi sežeňte majitele pro bázlivou maliňačku, co se bojí chlapů, jsou jí teprve dva roky, už odchovala jeden vrh bezpapíráků a půjde na guláš, když nezmizí z domu do vánoc.... a je k darování i s PP...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:22
- Nahlásit

Ebony

Ebony - jsi z Prahy? Asi ne viď? Já že bych ...... vytahala nějaký moudra

Sali
Člen
- Nahlásit

Tinta76
to bude nějaký generikum od Rimadylu, už neoriginál, druhovýroba, ty bejvaj levnější.

Gerda
Člen
- Nahlásit

To je František Prdinoška:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:23
- Nahlásit

PetraK
proč by Ešusek nemoch mít svý vlastní muklovský pyjamas, to nevim.
komu neni rady.... a navíc...umíte si přectavit jaxe lekne ta myš??????????? Jak k tomu jako příde????????? hlavně ale,že nenásilně klíííkáte,že jo?! A myši at se třá poserou Ty mám nejrači,tydlety milovnícííí zvířat

a du ven,nepište,nehádejte se a neklíkejte

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:24
- Nahlásit

Gerda
František je MAXIPrdinoška

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:24
- Nahlásit

Ebony
tady se ale řešilo, jak se na to dívat, jak neodsuzovat to, co neznáš...zkus číst pořádně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:25
- Nahlásit

Gerda
neřikalas že je to rasl?

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
vydrž, huš sem našla triko, šálu s kšiltofkou, ale s dresem ještě néééé

Tinta76
tam jsem žádný veterinární nenašla
tak to bohužel pak nevím

Ebony
Člen
- Nahlásit

Tinta76
tak jsem si vzpomněla, když to vidím napsaný, myslím, že to byl ten norocarp...

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání