| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
Sali
drž se.
dík
já už v tom mám i celkem jasno, akorát jsem teď nějak nebyla schopná rozumný argumentace
PetraK
To je ten lék tak strašně drahej?
Jako co to znamená strašně drahej? Spíš je problém ten, že to neplatí žádná zdravotní pojišťovna Jinak mám možnost ještě ušetřit, když koupim 100 tabletový balení, bylo by to +- 5 kaček na tabletě, ale pro nás to stejně nemá žádnej význam, páč líp seženem poliviční sumu dvakrát do měsíce než jedu velkou naráz
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
PetraK
Jen to buď budu dělat po dobrým a třeba se i smířím s tím, že prostě např. nebude chodit s hlavou zalomenou vzhůru, či nepředsedne přesně kolmo (nebo si to upravím klikrem , což je ta cesta po dobrým ) a když nám něco nepůjde a nepůjde, tak tohle zrovna dělat nebudu, když bych zjistila, že mi to po dobrým nejde vysvětlit. Páč pak je ještě fůra dalších věcí, který můžem dělat (třeba se vyučit na slepeckýho adrenalinovýho psa ) a můžem je dělat i třeba někde jinde- když mi nepůjde igelitění na cvičáku, tak můžu igelitit na Filajce třeba. Takhle nějak to myslím, ale já jsem fakt kapek asi zvláštní
sem nedočetla dál, takže pokud to už někdo napsal, tak se omlouvám...... ale ne u každýho psa bude tenhle druh tvé korekce stačit. Kdybych s Brutem měla postupovat tímhle způsobem, ak mám prostě smolíkof v mnoha životně důležitejch věcech... prostě občas u něj musí být ta silnější korekce ( drbnutí, škubnutí, plesknutí).
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
mám malou přecíň
kup si koňa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
brut
jesli mi dárek zítra doručí nebo ne ......
tak já dyštak nějakej pošlu ,abys měla heský vánoce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
gabi
kup si koňa.
a může teda bejt aspon poncl?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:37
- Nahlásit
PetraK
Když to odstraním po dobrým - tak super, když mi to nebude a nepude,tak to nebudu hrotit. Esi mi rozumíte
rozumim tomu taky tak,že siten čokl z vás třá dělá kozy ,esi mi rozumíte a korekcí s tim ale rychle přestane
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
PetraK
za chvilku budeš mít mejlík
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
díkkkkk, ale ne poštou jinak ho budu mít tak o prázdninách... letních samozřejmě
Dneska začínám péct... bude i to linecký
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
může teda bejt aspon poncl?
Pořiďte si tohodle a gdyš může bejt slepeckej,tak vy s ním můžete děla canisterapyjy.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:43
- Nahlásit
Teda my tu máme mlhu jak v Rákosníčkovi .... vůbec nevidím přes silnici na dráhu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:45
- Nahlásit
jablunka
To je krásnej kůněček! To je asi falabelka, ne? Možná si jí pořídim místo chockýho....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:48
- Nahlásit
Gerda
To je asi falabelka, ne?
Tak to nevím.
Možná si jí pořídim místo chockýho....
No velikostně to vyjde stejně a eště se může napást.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:51
- Nahlásit
jablunka
No velikostně to vyjde stejně a eště se může napást.
a to se vyplatí,Bobe
Ten se mi sem vejde i dyš mám malou přecín,snat dělá i menčí koblihy..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
isdpch
Hele víš co, až se uvidíme, já ti žahnu Čertovu nácvikovou jedničku
to je nabídka,která se dá jen těžko vodmítnout
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 12:57
- Nahlásit
lidi asi divnej dotaz,ale co bych asi neměla dělat s elis za psí sport, jako existuje něco,kromě obran,co by neměla dělat ? jako u tak malého plemene jestli něco existuje co ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:07
- Nahlásit
isdpch
Hele víš co, až se uvidíme, já ti žahnu Čertovu nácvikovou jedničku, abys věděla o čem je řeč, co říkáš
brrr- stačilo mi když mi elektrikou sundávali z krku takový ty bordely
že kategoricky odsuzuješ třeba elektriku nebo ostnáč, protože na to koukáš ze svého pohledu a tak trochu nepřipouštíš ten pohled druhej
ee, nee, já jsem tu několikrát psala, lepší tohle, než zajetej, zastřelenej, dokousanej pes. Jsou momenty, kdy to při VÝCHOVĚ prostě asi jinak nejde. Výchova je pro mě to, co pes opravdu v životě nutně musí a že toho není málo , VÝCVIK už je pro mě to, třeba například, že ten pes krom toho, že jde způsobně u nohy, jde u tý nohy předpisově, tak jak řády požadují a tady už to já vidím jinak - což je odpověď i pro Brut, ale hele to by fakt bylo furt dokola vy stojíte na značkách, já stojím na značce, přes vaši nejede vlak a přes tu mou taky ne
davidkova renata
rozumim tomu taky tak,že siten čokl z vás třá dělá kozy
to je možný, ale to je chybou ve mě, ne v přístupu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:08
- Nahlásit
brezen2008
by neměla dělat ? jako u tak malého plemene jestli něco existuje co
dálkový plavání
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:09
- Nahlásit
PetraK
vy stojíte na značkách, já stojím na značce, přes vaši nejede vlak a přes tu mou taky ne
což je celkem rozumný, jinak by vás všechny přejel vlak...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
hele to by fakt bylo furt dokola vy stojíte na značkách, já stojím na značce, přes vaši nejede vlak a přes tu mou taky ne
petro, je to jinak, nezlob se, ale já do toho, co ty děláš, vidím, kdežto ty do toho mýho ne,
je to o datech a zkušenostech, já můžu posoudit oboje, znalostí k tomu mám dost, a vybrat psovi, co mu sedne nejlíp, a každý svý zvíře dělám jinak, a ze všeho si beru to nejlepší,
zatímco ty vidíš jen tu svou maliou výseč a v ní jsi přesvědčená o svý pravdě,
holka, já už pravdu nevidím nikde, protože to je tak široký pojem, a čím víc toho víš, tím širší jem, vždy vyleze nějaký ALE, ke kterýmu se musí přihlédnout,
a už nějakou dobu jen říkám, koukej na psa, ten ti všechno poví....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Jimmi
hm,tak to elis plave a to dost dobře,tedy zatím ve vaně,uvidíme co v přehradě
takže asi muže všechno
no jako kdybys jí viděla,ta lítá jak magor,už jí zajímají holuby,klády skáče normál na stůl taky,poslzušnost dlám jen tak venku na vodítku ........
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:14
- Nahlásit
kachna_
celkem rozumný, jinak by vás všechny přejel vlak...
ámen.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:20
- Nahlásit
brezen2008
Vem Elišku na flyi, bude nám dělat snižovače
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
Už máme Fandu f práci, je rostomilej a už se vyčůral Larsovi pod stolem )))))))))))))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Jimmi
no jako sem vo tom uvažovala,jako vážně,ale ty míčky jí přestávaj zajímat,ale na tréninky od jara bude chodit se mnou,jako budu zas pomáhat vám v letnanech,tak bude jezdit se mnou a uvidíme co na to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:26
- Nahlásit
A nenaučili ho na obojek, chudák chodí, jak když má mrtvici, jak se furt chce drbat ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Gerda
a co že to máte v práci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:29
- Nahlásit
brezen2008
Prdinošku Františka
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:30
- Nahlásit
PetraK
Už se tady asi všechno napsalo. Na náš cvičák chodí dva chlapi. Oba mají fantastický výsledky. Jeden používá ostnáč a elektriku. Všichni jeho psi ho milují. Druhý má jen hladký obojek a jeho psi se ho bojí.
Jak říká Sali
koukej na psa, ten ti všechno poví....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
rozumim tomu taky tak,že siten čokl z vás třá dělá kozy
to je možný, ale to je chybou ve mě,
a vo čom jako celou tu dobu tady mluvim??!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
Mám pro Vás ten manuál pro budoucí modelky. Kam to mám poslat?
|