Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

PetraK
Gdo ste mu dal ty sirky??
Ty tam sou na porovnání, jak je mrňavej. Už bojoval s kaštanem, je to zabiják, bude drajvovej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

PetraK
Neni zac, ony ty diskuse maji svuj smysl, clovek popremysli, zmeni nekdy svuj zabehly pristup..

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:08
- Nahlásit

já nevím kliker je boží my jsme stále ve fázi jedna na kliknutí psina letí pro žvanec!
a dál se nehrnem

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:11
- Nahlásit

Ebony
vim, taky vim jakym zpusobem vetsina lidi cte psa. Mimochodem s tebou se v tom cteni a hlavne vyhodnocovani toho co vidim taky neschodnu. sice jsme spolu delai jen parkrat, ale slusne jsem z toho rost. Ano mas vysledky, ano mas i zkusenost a mas svuj zpusob, ale opravdu pro mne v tomhle mam jine vzory. Ja nebudu zakryvat zkutecnou povahu sveho psa a nastavovat mu situace tak aby ikdyz ta povaha neni idealni z toho vylezly zkousky, napak budu resit tu povahu tak aby ten pes mohl normalne zit a ty zkousky me ale vubec v tomhle pripade nezajimaj. Nebudu zakrejvat ze neco neni v poradku, ale naopak to vytahnu nahoru aby se to plne projevilo a mohl jsem to resit.

Je to tvoje vec a mas plny pravo to delat po svim, ale neodsuzuj jiny ktery to vidi jinak.

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:12
- Nahlásit

ako napísala brezen 2008, šikovní psi rýchle pochopia že sa môžu zadarmo najesť.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:13
- Nahlásit

Ebony
říká, a je fakt, že říkal vždy, te´d to tedy trochu zmírnil, ale co já pamatuju, byl vždy proti klikru, i přesto, že s ním nikdy necvičil
počkej, a byl vždy proti klikru, nebo proti samospasitelnosti klikru???
pokud bereš jeho reakce v diskusi s černobílými propagátory jemeryky, tak se nesmíš divit....samozřejmě když je zapojen člověk, který s tím dělá, a je to naživo na place, vypadá to úplně jinak.
Mimochodem, chytla jsem se hned po pár minutách pozorování práce v obraně s taneční mistryní s dobrmanicí, která sice šťavnatě klikala, ale peška v obraně brala čubě z huby vyvěšením na tenoučkém řetízáku nahoře pod hrtanem až do kašle a vysvětlovala to, že sice to blbě vypadá, a čubu to viditelně nerví ona to ví, ale jinak jí to bez pouštěčky vytřást z huby neumí...tak to mě dostalo teda fest a piš si, že jsem nemlčela.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:13
- Nahlásit

razim dom mejte se.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:14
- Nahlásit

gabi
klikej na hubu, tu máš s sebou furt.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:16
- Nahlásit

Sali
ale tak si myslím, že až petra přestane vidět svět polarizovaně na ty s ní a ty proti ní, a začne si přiznávat, že každá dobře udělaná cesta do toho pomyslnýho Říma dovede,
a bude si v klidu v plným sebevědomí dělat svý a nebude se naivně divit, že realita je jinde než ona, mnoho věcí se jí vyjasní.

kruci, ale místo tý Petry bych tam dala jiný jméno

Tchor
znovu jsem si precet tu diskusi a za tim co jsem tam napsal si stojim.
a tak ty si stojíš za spoustou věcí, i za těmi, co za moc nestojí,

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:16
- Nahlásit

isdpch
jj

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:17
- Nahlásit

Sali

zase černobílý pohled, já z tebe vyrostu.

proč černobílý?

sem jen psala, že se tomu ještě hafo lidí posmívá- což když jsem tady prolezla diskuze o klikru tak i jo a bavila jsem se se známou, která vyprávěla, jak se řehnili holce, která s tím na táboře psa cvičila. A psala jsem, že mě osoboně je to fučík, jestli se tomu někdo posmívá nebo ne, páč vím, že to beznátlaku fachčí. Tak já v tom nevidím nic černobíle napsanýho. Je tam jen konstatování toho s čím jsem se potkala a konstatování toho, že je mi to buřt, jak na to kdo nahlíží. Kdyby stejně dobře fachčilo to, že budu nad hlavou mávat pruhovanou fuskou co si pučim od Marůšky, tak s ní budu klidně mávat

Tchor
Klicker tohle cely uzasne "zjednodusi" ale taky omezi, minimalne ta komunikace ve smeru clovek pes je vyrazne mensi a opacne komunikace si vetsina lidi ani nevsimne
no já si to nemyslím, že by to omezilo komunikaci, ale to je pochopitelně věc názoru. Ale i kdyby to i omezilo, tak pro mě je podstatný, že existuje něco, kdy se na psa netlačí. To je pro mě osobně to naprosto nejdůležitější.

A FAKT KONČIM - JEDNAK JDU DOM A DRUHAK - NEJNI TU ŽUMPA NĚJAK

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:18
- Nahlásit

Kdyby stejně dobře fachčilo to, že budu nad hlavou mávat pruhovanou fuskou co si pučim od Marůšky, tak s ní budu klidně mávat
PetraK
mávéj, mávéj na Bobulku, prosím prosím, jí to uděla táááákovou radost...

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:19
- Nahlásit

Ebony
kruci, ale místo tý Petry bych tam dala jiný jméno
jména nás všech tady, i tvoje...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:19
- Nahlásit

isdpch
můžu se zeptat, jak to děláš ?

Tady? a mě?? Si děláš srandu, ne? Jednak se neumím pořádně vyjadřovat a druhak by to bylo na tejden než bych to popsala. já to nějak popisovala trochu paní Davídkojc v emilu, tak to možná najdu. Ale je pravda - můžeš se zeptat paní Brožový-jestli si vzpomene- že prostě na ten blbej klikr fachčil. A kdybych to uměla líp a víc, bylo by to naprosto gůt. Ale zas- dělám to jen chvilku, třeba jednou...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:20
- Nahlásit

isdpch
hmm je mistryně i v obedienci pokud vím..mno i tam se říká že výsledky vypadají dobře ale metody k dosažení jsou prej horší jak u ípařů že jo..ale nevím no

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:20
- Nahlásit

Sali
sali, nedělej ze mně blba, byl vždy proti klikru, jako takovýmu,

klikej na hubu, tu máš s sebou furt.
no to je právě ta blbost, ale já se s tebou nebudu dohadovat, když nevíš, a píšeš tyhle nesmysly

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:21
- Nahlásit

Je tam jen konstatování toho s čím jsem se potkala a konstatování toho, že je mi to buřt, jak na to kdo nahlíží.
takž to jo, to je rozumný pohled.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:22
- Nahlásit

Gerda
Už bojoval s kaštanem,

budu zas za "úču" - na kaštany bacha- kdo to neví - tendle prdinoška by ho asi ještě nepolknul, ale pokud ho pes polkne celej může to bejt průser, páč to může nabobtnati a je zaděláno na operačku. Prej. Jak jsem koupila tak prodávám.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:23
- Nahlásit

sarax
tak jak se začne šplhat nahoru a jede se jen pro výsledky, tak jdou všechny dobrý úmysly stranou, a to i u těch agiliťáků, u všech, co je u nich ctižádost na prvním místě...což už ale není o klikru, to už není o ničem

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:24
- Nahlásit

Ebony
nedělej ze mně blba, byl vždy proti klikru, jako takovýmu,
čoveče já ti nevím, nečtu co kde chlap píše, když to tak říkáš, tak to asi tak cítíš, ale doma tak jednoznačnej nebyl nikdy....fakt nevím, blba nedělám schválně z nikoho.

co máš proti clicker wordu?????? pro mě je to nejlepší řešení,
vyhovuje mi a psům taky, předchází každou odměnu, ukazuje správnou cestu, a říkám ho vždy stejně, jak to jen jde...ale pes není přece blbej, aby musel mít jen sterilní CWAK, vidí výraz a radost ve slově JO! a radost mi vrací svou řečí těla...

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:30
- Nahlásit

Ebony
mno jak se jede pro výsledky je to blbý..cvičím pro zábavu obou a výsledky potěší ale není to vo nichprostě na podzim dáme jedničku a bude

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:34 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

Tchor
Ano mas vysledky, ano mas i zkusenost a mas svuj zpusob, ale opravdu pro mne v tomhle mam jine vzory.
jaký ty máš vzory? Rudu? tos mě pobavil, kdysi to byl i LŠ, co pamatuju, a další povedené vzory
Ja nebudu zakryvat zkutecnou povahu sveho psa a nastavovat mu situace tak aby ikdyz ta povaha neni idealni z toho vylezly zkousky, napak budu resit tu povahu tak aby ten pes mohl normalne zit a ty zkousky me ale vubec v tomhle pripade nezajimaj
co to meleš? já dělám zkoušky, protože mě baví cvičit, a na rozdíl od tvojich psů, to i ty moje baví. Já rozhodně na svých zvířatech nechovám a ani o tom neuvažuju, i když má většina povahu lepší než ti vaši, já tady nehlásám, jak mám vychovaný psy a sladěnou smečku a ve skutečnosti se vám to doma jen rve a utíká z domu, loví zvěř a nevím co ještě. Co si vůbec dovoluješ ty, se kterým chodí čuba na poslušnosti s oćasem zapíchlým v břiše, psát o mně a o mojich metodách. U nás i ty srágorky cvičí se mnou rádi, i ti, co si užili strachu a bití. Já psům nervu, jak se mají chovat, jenom, tak jak mně to vyhovuje a nesnažím se z pracáka dělat domacího povaleče. Ty zakomplexovanej chudáku, to že nezvládneš se psem žádnou zkoušku, protože seš neschopnej a línej, to nebudeš používat jako svůj klad proti mě. To jsi tvrdě přepísk, a ještě jednou tady budeš lhát a házet na mě a moje psy špínu, tak si pamatuj, že narazíš. Až já napíšu, co jsem viděla naživo.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

Ebony
Dohledej mi jedinou diskusi kde jsem psal neco jineho nez tady. Vsude pisu to same. Konkretne kde jsem napsal ze klicker je spatny.
Muj nazor na klicker je uz leta takovejhle:
1) pro vetsinu psu je klicker zbytecne omezeni komunikace a zbatecnej mezistupen
2) Splehliva ovladatelnost psa v okamziku kdy ma jinou motivaci silnejsi nez ten klicker, udelat nelze.
3) u zvirat ktera se chovanim blizi k divokym zviratum muze klicker pomoct prave tou omezenou komunikaci kda se predejde "nedorozumeni
4)Clovek ktery se umi se psem domluvit po psim se mnohem snaze domluvi se psem bez klickeru neb ma mnohem sirsi moznosti komunikace.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:39
- Nahlásit

isdpch
Vím, žes klikroval, v těch diskuzích jsem to našla, hele ale já nejsem žádnej odborník, já jsem jen holej uživatel , teď fakt musím jít, jak bude chvíle čas, tak to buˇˇd pohledám a nebo napíšu znova- možná to bude chvíli trvat,tak si nemysli, že se vymlouvám a couvu z něčeho , jo? Ono jde taky abych to nějak srozumitelně popsala, což bude u mě ta největší fuška .

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:40
- Nahlásit

Uz jen rychle neb mizim

Ebony ano co se tyce komunikace se psem mam za vzor Rudu co se tyce vycviku jich mam nekolik jednim z nich je v nekterejch vecech i Ludek. Jinak namatkou Souckovic, Dubovy, L. Jonas atd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 16:53
- Nahlásit

Kolegové jedou příští tejden natáčet do urugvaje. Myslim, že jim trošku závidim. Maj produkční schůzku v Montevídeu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:01
- Nahlásit

Sarax
Brut
Holky, plís, mailněte mi adresy, ať vám můžu poslat ty formičky.

Libuse.kotkova zavináč seznam.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:03
- Nahlásit

Biluška
poláno

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:12
- Nahlásit

isdpch
huž se snažím a večer jí uvidím tak jí dorazím

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:14
- Nahlásit

isdpch
prosimtě eště to zvažuju, bo jak budu po cvičení na pavláku, tak se mi nechce přejíždět na smíchov, sem děsně líná, až skoro nejlínější, navíc bych měla jet za pardálkou vozkoušet, jestli už mařena nenastavuje, abychom mohly jet společně na víkend s chrtíma. Vlastně sme měly zejtra s pardálkou péct cukroví na ten víkend, jenže kvůli tomu mařeninýmu hárání, dyš jí nemůžu vzít s sebou, sem to vodvolala.

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání