Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:26
- Nahlásit

davidkova renata
A myši at se třá poserou

no to v žádným případku! Stačí, že uklízim houna po čokloj, ešče po myších budu. Ne todle je ekologická a čistě humáňo-psí protimyší zbraň. Vod tý doby co se Ešus cárá večer po zahradě f pyjamas, tam neni ani jeden hlodavec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:26
- Nahlásit

PetraK
tam neni ani jeden hlodavec.
a co sousedíííííí?

Tinta76
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

Sali
to bude nějaký generikum od Rimadylu, už neoriginál, druhovýroba, ty bejvaj levnější.
A myslíš, že musej bejt nutně horší (míň účinný, větší dryjáky) než Rimadyl. To by mohla bejt ta levnější alternativa, ale zkoušet to teda na Rexovi zatim nehodlám

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:27
- Nahlásit

sežeňte majitele pro bázlivou maliňačku, co se bojí chlapů, jsou jí teprve dva roky
Ebony
máš asi dočasně 17-týho psa. Jsi s nima doma, tak si to můžeš dovolit.
Já jsem zastropená na X let dopředu, roste mi to doma jak dříví v lese, mě už potřeba pomáhat druhým opustila, mám pocit, že neopečuju ani to málo, co ve srovnání s tebou už mám.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:29
- Nahlásit

Tinta76
generika se od originálu většinou skoro vůbec nelišej, když tak jen nosičem...a dost často maji lepší efekt než originály, viz Aulin a Nimesil suspenze...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:30
- Nahlásit

PetraK
Ebony je z daleka, by jsi mušíla na Moravu

Fifi
obyč. indulony máme taky hafo... výborně, sem ráda, že se jí postupně zbavím používáním na obojek

Hyena
řetízkový nemůžu, strašně sekaj chlupy a pak mají psi napůl "oholený" krk. Zatím jsem používal látkový, ale ty pro změnu chlupy vydíraj... tak zkusím kožený a uvidíme. Malá je taky koupací maniak, tak uvidíme

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:31
- Nahlásit

Sali
já jí ještě doma nemám, nemám odvahu tam jet, a zároveň nemám odvahu jí tam nechat...už nemám odvahu na nic...

Tinta76
já našemu veterináři věřím, je velmi opatrnej a zároveň hledá ty nejschůdnější cesty, i finančně, rozhodně by nám to nenaordinoval, kdyby to měl být nějakej paskvil, a pes s tím problém neměl...

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:32
- Nahlásit

Jednu dodrbanu malinačku mam v okoli aj ja. Je to pes s pohnutou minulostou v ktorej je utulok a nejaka ta vymena majtelov. Zaujimal sa o nu miestny kšeftar zo psami Kedze na Malinky nemam priestor, tak radšej nechcem počuť ako dopadne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:33
- Nahlásit

brut
du s počtou, máš dost času.

Sali
Člen
- Nahlásit

Ebony
jsem denně z domova 10-12 hodin, za tmy odjíždím, za tmy se vracím, kdybych neměla ty výběhy na venčení, nemohla bych mít ani ty psy, co mám te´d...
te´d tam bydela chvíli tchýně se svejma čubama, ale ta vezme ven jen ty svoje, a event. dokonale poslušnoui Bobuli,
dobrmani maji smůlu...

Ebony
Člen
- Nahlásit

PetraK
nejsem, jsem zdaleka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
sousedí nic, jsme na samotě. Nejbližší soused je skorem kilák. Jen občasný tůristí mívaj někdy problém, dyš viděj psa třeba někdy kolem poledního ešče v pyžamu . To víte je to pražák, ty nefstávaj brzo ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:35
- Nahlásit

PetraK
To víte je to pražák, ty nefstávaj brzo ráno
to je pošták,ale toho vy nemůžete znát

du

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:36
- Nahlásit

Ebony
nejsem, jsem zdaleka

škoda, vím- někde jsem tady na to narazila, že s tím už nějakou dobu děláš, tak jsem chtěla aby mě okouknul někdo, kdo už nějakou tu zkušenost má a případně mě praštil přes prsty, že dělám kraviny. No nic, však já někoh najdu z koho ty rozumy vysaju

Tinta76
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:36
- Nahlásit

Sali
generika se od originálu většinou skoro vůbec nelišej, když tak jen nosičem...a dost často maji lepší efekt než originály, viz Aulin a Nimesil suspenze...

Ebony
já našemu veterináři věřím, je velmi opatrnej a zároveň hledá ty nejschůdnější cesty, i finančně, rozhodně by nám to nenaordinoval, kdyby to měl být nějakej paskvil, a pes s tím problém neměl...

Tak já se na to veterináře voptám, až tam v lednu pojedu, teď mám zásobu Rimadylu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:37
- Nahlásit

davidkova renata
to je pošták,ale toho vy nemůžete znát

to ne, to je fakt, a navrch von by se u nás ani nedozvonil ani dyby zvonil dvakrát.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:38
- Nahlásit

Ebony
a hlavně, nevím jak u vás, ale nám ty zvířata daly jasně najevo, kolik jich cche bejt pohromadě na danej prostor,
Bobule nahoře nechce nikoho kromě Ferdy,
a dole dobrmanice K+K jsou už na infarkt z Ariny s Merunou a tchýně, co tam nepravidelně, ale skoro furt pobejvaly celej podzim až současnost...
až ve čtvrtek čuby odvezem natrvalo do Prahy, a dole bude konečně klid.
pak doufám, že to tak zvostane, prptže už to potřebuju!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:41
- Nahlásit

Sali
jak neodsuzovat to,

a zasejc je to tu?? Myslím, že nikdo tu nic neodsuzoval-krom toho šmejda od vás - je to jen o úhlu pohledu a ten mám já prostě naprosto odlišnej, dávám sebe i člověka níž než je zvykem.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:41
- Nahlásit

PetraK
http://www.cz-pes.cz/obrazek-14336-q-Ruzova-je-mod erni

http://www.cz-pes.cz/obrazek-14337-q-Fandim-Liberc i!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:43
- Nahlásit

brut

tý žojfka! Von na tý první fotce vypadá jak netopejr v bohnickým mundůru!

a ste si jistá-podle toho výrazu- že nechtěl původně fandit třeba Kladnu??

Sali
Člen
- Nahlásit

PetraK
prosímtě, my dvě si nerizumíme, i když asi máme na mysli to samé, ale mě jsi přišla strašně naivní, a prot jsem ti chtěla vysvětlit, jak nic není černobílé, jak jde o aplikaci pomůcek, o vhodnou a přiměřenou metodiku , nikoliv zavržení an bloc.....

Gerda
Člen
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
Von se vám zdá velkej, ale je strašně malinkej, to je jen tim, že Brtík vzadu je dál od něj, tak prdinoha vypadá menčí. Je velkej asi jako moje teniska.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:49
- Nahlásit

Sali
ale mě jsi přišla strašně naivní, a prot jsem ti chtěla vysvětlit, jak nic není černobílé,

to jsem, naivní. Páč se snažím na to hledět ne-tak-lidským vokem . Páč lidstvo si obecně osobuje spooustu věcí na který tak nějak nemá právo Neřeš to, fakt ne.

Gerda
Sem to napsala naprosto blbje - správně to teda mělo bejt MAXIMINIPrdinoška. Páč je to evidentně psí bonsaj. Asi mu při zastřihávání drápku zastřihli naprosto fšecko

jéžiš proč už Ešus neni štěňátko. Měla bych zas doma zrzavou hrušku s modrejma očima ., prodojednou chodbu, sežraný boty...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:49
- Nahlásit

No ale tak mi řekněte, co dělá takovýhle malý štěně - dělá se s nim něco?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:50
- Nahlásit

PetraK
http://www.cz-pes.cz/obrazek-14338-q-Jeste-jednou- ruzova

http://www.cz-pes.cz/obrazek-14339-q-Zase-musim-fa ndit

On děsně nerad čepici na hlavě, navíc Kladnu by v naší bláznivý famílii určitě nefandil..... smí si vybrat mezi Libercem, Spartou, Litvínovem

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:52
- Nahlásit

Gerda
no, začíná se učit se učit, můžeš začít s klikrem...pojit klik a ňamku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:52
- Nahlásit

brut
a vlastně proč z něj děláte Transvestitu? To mu nemůžete dát modrý tričko??? Chudák pes.

Hm tak to ten Liberec je z toho nejlepčí

Gerda
No ale tak mi řekněte, co dělá takovýhle malý štěně - dělá se s nim něco

mudlá se to, učí se to čůrat venku, slyšet na jméno, zvykat si na obojek. Je to mimino.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:53
- Nahlásit

Sali
naši bydlí, krom malých v bytě, každej na svym, a my s prostorem problém nemáme, a ven chodí spolu ti, co chtějí spolu chodit, já se v tomhle přizpůsobím, to víš...máme teď už pěkný nový kotce v tý velký stodole, celodřevěný, ale psi mají mezi sebou mříže a viděj na sebe a přitom má každý svoje soukromí, funguje to v pohodě, mají tam teplo, sucho, závětří, i okna jsme jim tam pořídili
jen Konýva má svoje soukromé nové separé zvlášť na zahradě, vidí na všechny, ale sousedit s nikým nehodlá, je to její volba

a Ura s Ermínem mají vlastně taky trochu jinej režim..ti bydlí spolu a hlídají barák

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:54
- Nahlásit

PetraK
vyhrabu fotky Uldopsa, jak vyrost na patole...

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:56 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Ebony
a tak nám se to konečně povedlo se přizpůsobit taky...a ty dvojice si seděj, stáčej se při odpočinku do sebe, chtěj bejt spolu..

<< 1 ... 2088 . 2089 . 2090 . 2091 . 2092 . 2093 . 2094 . 2095 . 2096 . 2097 . 2098 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání