| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
domluvíme se na víkend, když bude počasí a bude se vám chtít????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
Strejda
Mám pro Vás ten manuál pro budoucí modelky Kam to mám poslat?
Nejlépe na mou adresu,ale nevim čim bo sem si přečetla info od brut,že česká počta není nejspolehlivější ,abych ho pak nestudovala někde v LDNce nebo Domově důchotců .Lepčí bude využít služeb poštovního holupa nebo třá Ponyekspres...
Btw..neměli bychom nad českou počtou uchvátit moc a nasadit do vedení naše lidi?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
což je odpověď i pro Brut, ale hele to by fakt bylo furt dokola vy stojíte na značkách, já stojím na značce, přes vaši nejede vlak a přes tu mou taky ne
... jen poslední poznámečka.... máš kliku, že je Ešus takový, jaký je, jinak by jsi možná musela ze své značky alespoň kousek ustoupit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
Sali
no uvidim co ta gerda ,pješky nejdu a blekotala něco vo prodlouženým víkendu s pardálkou .V nejhoršim mezi svátkama to vyjde,to bude času snad dost.
P.S.strunu si vobstarám v hudebce kde pracuju,to nebé problém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
Btw..neměli bychom nad českou počtou uchvátit moc a nasadit do vedení naše lidi?
nebylo by to od věci ... alespoň by tam byl konečně nějaký pořádek... by jsme vymetly svinstvo, vytřely podlahy,srovnaly vše do komínků a konečně by v tom byl nějaký systém
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
Nejlépe na mou adresu,ale nevim čim bo sem si přečetla info od brut,že česká počta není nejspolehlivější
No tak asi mailem.
neměli bychom nad českou počtou uchvátit moc a nasadit do vedení naše lidi?
Bojím se, že by na to nestačili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:45
- Nahlásit
Sali
zatímco ty vidíš jen tu svou maliou výseč a v ní jsi přesvědčená o svý pravdě,
to jsem, ale pro sebe , je netvrdím, že se to tak musí dělat. Nebo že to tak někdo musí dělat. Já nevím jak bych to napsala, aby to nevypadalo, že to vy takhle nevidíte, to bych moc nerada, protože vím, že pro vás je ten pes stejně důležitej jako ten můj čokl pro mě. Ale - pro mě osobně, osobně - je tam ještě tenhle pohled navíc- Kdo nebo co mě, jako člověka, opravňuje k tomu, abych nad míru nutnou (tedy nad meze výchovy)s tím psem drcala.?To že to bude líp vypadat? Proč? Jsou situace, pochopitelně, kdy drcnout musím, musím a bez toho to nepůjde. Ale u toho dalšího, kdy to je ta mnou zmiňovaná nadstavba, já do toho prostě bude-li to muset být s drcáním nepůjdu. Já do toho nepůjdu, nikomu dalšímu to nenutím.To to radši dělat nebudu, já ve svý podstatě nikoho neodsuzuju - když to nepřeroste tedy únosnou mez, jako v případě od kterýho tahle debata začla, že to řeší korigováním. nicméně já sama za sebe vím, že mě k tomu v tomhle prostoru už neopravňuje naprosto nic, jen to že jsem člověk, kterej nějak rozhoduje - a to je pro mě setsakra málo . Beru to moc "filozoficky" , tak si toho nevšímej. to fakt nezměníš.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:46
- Nahlásit
strunu si vobstarám v hudebce kde pracuju,to nebé problém
davidkova renata
neee, to musí bejt svítivě pestrobarevná níť, šnůrečka reflexní z Baumaxu bo tak, aby byla pjěkně na dálku vidět, jak se na ní jen něžně brnká...aby viděli, že to jde i podobrém.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:46
- Nahlásit
Když už jsme u těch strun, obojků atd. ..... potřebuju rady těch, co používají kožené obojky. Jak je ošetřujete, když ho používáte třeba v dešti nebo ve sněhu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
Sali
Jako pokud už se tam s davítkovou povalim, nerada bych byla pouze za závozníka a čekala tam s čoklem, až vy si pořešíte obrany, jo? Takže vymyslete program i pro mě s Mařenou, bo pouhý taxikář fakt nejsem. Jestli s Pardálkou odjedem, budu vědět do středy, ono to hodně záleží na tom, jestli už Mařena bude odhánět, abychom neměli podělanej víkend obě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
a vo čom jako celou tu dobu tady mluvim
píšu marťansky, se fakt omlouvám, nejde mi to vyjádřit, tak jak chci. Tak to berte tak, že sem "tichej" blázen a pojďte žumpit.
|
Strejda
Člen |
- Nahlásit
brut
Jak je ošetřujete, když ho používáte třeba v dešti nebo ve sněhu?
Napouštím olejem na obuv.
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
agility?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
[/i]PetraK
Beru to moc "filozoficky"
zkrátka seš filosof a basta
Sali
svítivě pestrobarevná níť, šnůrečka reflexní z Baumaxu bo tak
myslíš tu, co tak krásně řeže do prstů?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:51
- Nahlásit
PetraK
no, víš, spíš bys měla napsat, že to umíš udělat jinak, po svým, tak, aby to vyhovovalo tobě i tvýmu psovi a vaší potřebě souhry a výsledků, a že nikomu nic nevnucuješ a nikoho neodsuzuješ za jeho volbu, pokud to nepřeroste tedy únosnou mez, jako v případě od kterýho tahle debata začla,, a pak je jen správné, když se narazí na to morální zastropení, že se bude řvát, že tohle teda ne!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
brut
myslíš tu, co tak krásně řeže do prstů?
jistě, aspoň ti to nedovolí to i omylem použít tak, aby to mohlo uškodit.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
Tinta76
hele, nám vet napsal nějakej lék, říkal, že to má úplně stejný složení, jako rimadyl, ale bylo to o polovinu levnější, až tam půjdu, zjistím, jak se to jmenovalo...
Sali
promiň, ale o klikru, co jsem měla tu čest, a co jsi se k němu kdy vyjadřovala, moc nevíš, navíc tvoje znalosti se nějak míjí s výsledkama, jestli je chceš zrovna prezentovat...a o tvých výsečích by to bylo na dlouhou dobu...takže bych Petru zas tak tady neomílala, je to jedna z cest, je úplně jiná, než je tady zvykem a funguje mnoha lidem a rozhodně vlažný psy nemaj
kachna
ve světě jsou lidi, co udělají komplet trojku na klikr, včetně obran a opravdu nemusí používat ani ten hladkej obojek, ale pracují s tím psem od mala a systematicky a ne jen s chaosem, jak je zvykem tady, pak to samozřejmě nefunguje
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.strunu si vobstarám v hudebce kde pracuju,to nebé problém
Nieje struna ako struna, pani. Keď struna tak "E"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:54
- Nahlásit
Sali
to musí bejt svítivě pestrobarevná níť, šnůrečka reflexní z Baumaxu bo tak
kašlu na to,nikam nejedu,rači teda vemu ty žalutky zas
Gerda
no dyk je tam cvičák ne? taxe může íípnout a pokud vim chtěla si něco vo tom smradovým čtverci ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:54
- Nahlásit
Strejda
Napouštím olejem na obuv.
jakým olejem? ... my používáme jen spešl krém na kůži
Když píšeš, že napouštíš, tak si představuju, že hadříkem ( houbičkou...) obojek několikrát potřeš.. nebo to děláš jinak?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:55
- Nahlásit
Ebony
myslím, že vím dostatečně. O výsečích bychom se mohly bavit vzájemně....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
gabi
to asi dělat bude ,jako dělat bude,jak to napsat ,no sindy začne s dastym od jara a tak bude chodit i elis snámi a uvidíme jak jí to bude bavit,je dost na žrádlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:57
- Nahlásit
isdpch
případně odsuzuješ něco o čem nejspíš nemáš ponětí.
ne, ale já nikoho neodsuzuju, vážně ne, každýho věc, jen to vidím jak jsem psala Sali. Že sama za sebe nevím o ničem co by mě k tomu opravňovalo (znova vypíchnu to, že už mluvím o výcviku tzn. o nadstavbě, ne o výchově základních a neoddiskutovatelných věcí, páč při výchově se s nima rodiče taky netento, že jo). Neříkám, že je Ešus zázrak, ale myslím, že něco maličkatě umí, dost jsem se bohužel díky těm psům zamotala a dostala nás někam trošku jinam, kam jsem teda namířeno neměla,protože to zpřeházelo hodně věcí, byli jsme mnohem lepší , mea culpa, mea maxima culpa .
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:57
- Nahlásit
brut
jakým olejem? ... my používáme jen spešl krém na kůži
Olej prodávají v obuvi. Obojek pobryndám olejem a rozetřu hadrou. Nechám vsáknout. Za chvíli znovu. Opakuji podle potřeby za 6 týdnů.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:58
- Nahlásit
brut
já obojky a vodítka čas od času přes noc namáčím do minerálního oleje z Ikey.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 13:59
- Nahlásit
brut
parafínovej volej na mikrotomy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Sali
, a že nikomu nic nevnucuješ a nikoho neodsuzuješ za jeho
ale já vážně nikoho neodsuzuju. A to jsem myslím ani nikde nenapsala, nebo jo? Mám to jen pro sebe nastavený tak jak to nastavený mám, protože z několika mnoha důvodů.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:00 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
brut
Jak je ošetřujete, když ho používáte třeba v dešti nebo ve sněhu?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:01
- Nahlásit
Sali
tak v mluvení o výcviku se ti nevyrovnám, to je jasný, tam nemám šanci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 14:01
- Nahlásit
Strejda
kachna_
díky moc .... sem totiž pirani objednala koženej obojek ( doufám, že jí bude míň škubat chlupy na krku mimo jiné) a teprve teď mi došlo, že bych taky měla přemýšlet o nějaké "údržbě" ..... navíc stále přemýšlím o koženém přecvakávacím vodítku
|