| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:19
- Nahlásit
isdpch
mno něgdy Gerdice přijede a venčíme tady..tady se nepeterduje a tak a má u mě maso
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:20
- Nahlásit
isdpch
vy chodíte někam venčákovat jako společně ?
no, chodíme, vona má trini mařenu ráda a mařenu zase sere, že jí ma trini ráda a chtěla by jí sežrat, ale trini se rozhodla, že mařena bude její kamarátka, tak to potporujeme, jedinej, koho to sere, je maryje ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:22
- Nahlásit
isdpch
to by bylo žádoucí dědečku!!!!!!!!! Ste furt ztracený!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:23
- Nahlásit
Gerda
estli zejtra nepřídeš tak ti useknu ruku
vidíš!!!!! já ti to píšu..počkej večer' :'D
isdpch
jo to by jste teda mohli
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:24 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
ste normalni?
nee, ze by na tom zalezelo, ale NE!
PetraK
pani, nebylo snadny to tu mezi tema strunama vyzobat, tak si toho vazte.. a vyberte si sama:
Kapr - viděti aneb míti - lepšího živobytí si hleděti
Ryba (y)
- kluzkou viděti: nesplněné přání nebo nevěra
- viděti - mlč a nemluv
- viděti: znamená potíže, nemoc, ztrátu.
- viděti: je to symbol hlubokého podvědomí, tvořivosti a křesťanství. Představuje také falus.
v nádrži, rybníku, přehradě či jezeře: naděje a možnost vzestupu
nepřátelský rybník, plný nebezpečných živočichů: strach z vnitřních obsahů vlastní psýché, obava z vlastních citů
(edit: skromne tusim, ze se akurat ouchylne tesite na Vanoce )
Gerda
Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě...
..Frenk je sice sikezni, ale s malym usopleskounem ste mne moc nepotesila, pani ..asi mi ho Pardalka nakonec neda, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:25
- Nahlásit
isdpch
Dyš mi usekneš ruku, nebudu ti mít čim donýst lososáky smrďáky A vůbec! Už brzo bude čas ke kolaudaci!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:27
- Nahlásit
StaHi
asi mi ho Pardalka nakonec neda, co?
No já nevim, zkusim se jí zeptat, von už má ňáký výstavní úspěch, to víte, dyby to bylňákej aušus nebo šmejd, třá by vám ho dala ráda, ale von je takovej hodnej a rostomilej...to vám ho asi nedá, se jí teda zeptám, jo? A nechcete štěňátka vot Maryje? Nechala bych jí kůli vám nakrejt....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:30
- Nahlásit
Gerda
to vám ho asi nedá
tak to je smutny a ja se tak tesila!
A nechcete štěňátka vot Maryje?
hele asi raci ne us ted se mi fsichni smejou, ze mam teply psy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:39
- Nahlásit
sarax
Veledůležitá a veledlouhá sova právě odlítla . Ale je ňáka přetížená, tak nevím kdy doletí
jablunka
Pani, estli tu ste tak plís taky mailněte atress. Nejsem ji schopná najít a mám tu ňákou indulónu pro Otíka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:39
- Nahlásit
StaHi
us ted se mi fsichni smejou, ze mam teply psy...
Třá by zvážněli, dybyste měla teplý feny!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
Gerda
dybyste měla teplý feny!
To ja mam. Vzdy mohutne lesbi show doma a na cvicaku, ikdyz neharaj, je harafky strasne zajimaji.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:03
- Nahlásit
Biluška
posláno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:09
- Nahlásit
Fifi
Tak myslíš, že je to u fen normálka? Mě právě mařena trošku zmátla tim, jak teskní po sousedovic čubce..... ))) vona má chuděra eště další divnou věc, dyš má radost, nakrejvá mi nohu nebo ruku. Je jak blázen, skoro si řikám, jestli jí nemám zakazovat mít radost......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:10
- Nahlásit
Biluška
Pani, estli tu ste tak plís taky mailněte atress. Nejsem ji schopná najít a mám tu ňákou indulónu pro Otíka.
Pani,díky,uš sem vám to poslala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:25
- Nahlásit
Gerda
Tak myslíš, že je to u fen normálka?
Ja nevim, zda to je normalka. Kdyz ji nedoprejes zenicha, tak asi teskni aspon po sousedovic cubce. Kdyz ji nema na hry doma.
vona má chuděra eště další divnou věc, dyš má radost, nakrejvá mi nohu nebo ruku.
I jako na verejnosti? v praci?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:28
- Nahlásit
StaHi
ste normalni?
nee, ze by na tom zalezelo, ale NE!
Sou to paka todle je uš snad nějaký úchylka...nemáte nějakej aktuální vobrázek????
isdpch
PetraK
uš sem to ispidichoj poslala to klíííkání
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:50
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:51
- Nahlásit
davidkova renatazdar pani,neco pro vas,uz si zacina vsimat stehu,tak jsem ji musela obleknout,to byl rev!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:54
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:56
- Nahlásit
posilam ti postroj vlastni vyroby,je fakt,ze se mi sije nejlip na ovcouny a hlavne na ty mohutny,to je pro fenu od vaska,je jak bordžinka a jedno voditko taky moje vyroba
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 18:59
- Nahlásit
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:17 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
tak toto je nas Basky (teda pan pes Baskervilsky):
Musela som mu pridržať hlavu aby z neho nebola čmuha.
Dalšie tu:
http://dezorzf.rajce.idnes.cz/basky/#DSC_0620.JPG
Aj keď je to len čierna čmuha, tak ake plemeno vám to pripomína?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:24
- Nahlásit
nemethova5
jé pani, taky mám takovýho morčáka
a ten postroj je dost dobrej, nechcete mi ušít taky? potřebuju tak tři...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
Gerda
Tak myslíš, že je to u fen normálka?
aspoň u těch našich ano.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:46
- Nahlásit
gabi
NO s knírem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:51
- Nahlásit
nemethova5
tak jsem ji musela obleknout
hele taxi k ní přišij poutko a můžeš jí nosit jako kabelku
posilam ti postroj vlastni vyroby
šiš panííííííííííí,to je krásný,to si ani nezasloužím!!!!! postroj je supééér,proč se tim neživíte místo abyste dřlea jak ukrajinka A pošlete mi tu adresu!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:53
- Nahlásit
Ebony
jenom k tomu lovení zvěře, tady jsi šlápla slušně vedle,
já dělám vše pro to, aby se mi to nerozlovilo, ač Mia byla naučená lovit, a její dcera Kobra k tomu má všechny dispozice, okamžitá reakce na pohyb a třista z místa, a teprv potom se dívá, za čím letí...a bohužel se mi už náhodně proběhla za zajícem, takže to se prostě už nesmí nikdy podařit znova, jinak jsme dočuchaly a jdem kupovat elektriku.
Chlapovo psi prostě neloví, a nikdy s ním víc než jednou nenaznačlili, že by do toho event. šli...
ale to je ta tichá pošta, já to chápu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
to víš, že jsem chodící úchylka, to bych ani nemohla přežít, kdybych nebyla.
Před chvílí jsme byli v Praze 6, kdybych měla telefon, zavolala bych ti, zda nejdeš venčit na Bílou horu, ale takhle jsme to po misi sklopili z5 dom a obešli s čelovkama s Ferdou a Bobulí noční les, je tady nádherně a klídeček.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 20:05
- Nahlásit
Sali
klidně si choďte s elektrikou nebo rotačním ostnáčem nebo vůbec s čím chcete, když je to teda o tý přirozený komunikaci, o žádnou tichou poštu nejde, jen co jsi tady psala o lovení ty sama, ale mně je to jedno, dělejte si co chcete a jak chcete, nechte mě na pokoji, a laskavě nechte na pokoji moje psy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2008 20:13
- Nahlásit
Ebonypani,ale ja si psa musim sama zmerit a pak muzu sit,jo morce mam je to samice,uvazuju o vystavni alpace
davidkova renatapani,taky jsem uvazovala o kikine jako o kabelce,hele,ja ti rikam,ja musim zmerit psa,to je postroj pro vaskovu fenu,jo kdybych se dostala do praglu klidne,pro tebe budu sit ten obojek,uz mam fantas jak bude vypadat,ted jsem to zavrela ten stroj,bo toho uz mam plny zuby,pani neuzivila!
|