Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

Sali
pro mě bys nějakej dort neměla, nějakej ten pohřební?????
sice není vyloženě pohřební

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Andreany
Tak chodím na prochajdu do žumpy.
S tím bych si taky nezahrávala. Jednou jsem coby samostatná dospělá žena chtěla sama vytáhnout (vypumpovat) žumpu. Všechno dobrý, až nakonec mi ten poklop, kterým se to celé zavírá, aby do toho nepadali psi a lidi, spadnul do žumpy , takže jsem pro něj po půl hodině lovení musela osobně dolézt, ale můžu přidat pár pravidel: vysoké holínky, dlouhé rukavice. Měla jsem jednu rukavici a kanady po manželovi...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:37
- Nahlásit

Sali
jednu cestu znám, nedat psovi nikdy šanci zjistit, jak silný ten lákavý podnět vůbec může být....od štěněte to nastavit správně,
btw proč asi Bobuliný bráchové honěj zajíce, jak jim vyrazí před nosem, o srně nemluvím, a Bobule se neobtěžuje se na to zvíře ani podrobnějc podívat, natož vůbec rozběhnout?

Mám lepší metodu . I když je děsně drastická, ještě horší jak dvoubřitá traverza XXL . Gozérka utíkala za jakoukoliv zvěří, po stopě jakéhokoliv stáří (byla-li ji schopna zachytit), vracela se v libovolném intervalu několika hodin až dní. Malamut je holt malamut, tu touhu po volnosti mají v sobě. Až jednou opět chytla stopičku a vyrazila. Úplně čerstvou stopičku, ty divočáky jsem cítila i já . Neutíkala daleko, o dva keříčky dál bylo celé stádečko. Bachyně s mladýma. Gozérka napřed hrála velkou frajerku a řvala "všechny vás zamorduju, vy svině". Pak řvala "Armane pocem a pomož mi s nima". Nakonec se dostala k "paničkooooooo, pomooooooc, zachraň malinkou, hodnou Wandičkůůůůůůůůů" . Naštěstí se jí celkem nic nestalo, jenom byla trošičku obouchaná a hodně vystresovaná. Teď, když jí přeběhne před nosem zajíc tak letí ozlomkrk ke mě, cpe se mi až na hlavu a prosí ať ji schovám

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:37
- Nahlásit

kachna_
ale můžu přidat pár pravidel: vysoké holínky, dlouhé rukavice. Měla jsem jednu rukavici a kanady po manželovi...
Pani, neřiká se tomuhle zhmotnění pořekadla - po kolena ve sračkách? )))))))))))))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

Fifi
to se ti rekne

ajo! tak Plaz!

Gerda
a fšimla ste si, jak se rýmuje? To by moch bejt i dobrej epitel na krásnej mohutnej zdobenej hrop!

Fšimla- ste čičkovná, akurát- já nevim. dávat na hrop pytel? Nedává se tam vjenec?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

PetraK
dávat na hrop pytel? Nedává se tam vjenec?
Už ste něgdy viděla vjenec plný peněs??????????????????????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:41
- Nahlásit

Biluška
Co králík?

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

Tchor
sice tu nebyla řeč o základní poslušnosti, nicméně staršího psa neodvolám ze stopy zvěře ( myslím ihned, není to o tom, že by se vrátil třeba až za 5 minut či dokonce déle, to zas ne ), ale nikdy k tomu nebyl veden, ba naopak byl v tom podporován . Mladšího psa vedu jinak, bohužel tak , že nedojde-li ke změnám v klubu , nebude u nás uchovněn ( ale v zahraničí ano ) , vyrazí za zajícem , písknu, otáčí se a vrací, tím silným podnětem, který ho to naučil , bylo mé nevraživé "no kde jsi ?! a nedostaný piškot , Nemůžu se chlubit odvoláním od psů, protože oni nějak moc o jiné psy nestojí , ne že by byli na ně nevraživí, to ne, ale prostě je nezajímají, prdí na ně ( což je mimochodem velmi výhodné při setkání s nějakým prý problémovým psem , on se ježí a vrčí a oni si k němu maximálně čuchnou, někdy ani to ne a jdou dál a ignorují jeho projevy ,takže já nemusím řešit žádné spory) a já se nemůžu předvádět s odvoláním, když ke psovi ani neběží . Jinak prostě písknu ( oni se pohybují většinou poněkud dále ode mě ) a oni se stereo otáčí a běží ke mně , pravdou je, že je mám od štěněte a to lze naučit psa napřed přivolání a pak stupňovat podněty .

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
Náhodou sem tu myšlenku zachytila tady na foře nějak včera nebo tak

bacha na to je to děsně nakažlivý

kachna_
Ale mám pocit, že o tom NIKDO nemluví. Všichni se shodli na tom, že nechtějí používat některé metody jen proto aby dosáhli na vyšší zkoušky.

no asi tak ňák. Viz ten popis s tím, že nemám problém dítěti jednu fláknout aby nelezlo do silnice a neškrtalo sirkama, ale nefláknu mu jí proto, že sice má talent na to aby hrálo na klimpr, ale furt místo toho Cis tam dere Dis

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

Biluška
Úplně čerstvou stopičku, ty divočáky jsem cítila i já
to by moch bejt tedle..

celkem se jí nedivim..

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

Gerda
Už ste něgdy viděla vjenec plný peněs

no to ne, ale esli tim jako myslíte, že dáváte na hrop pytel plnej peněz, tak du okamžitě humřít a vás zvu na pohřep jako vrchní plačku a kladeče pytlů v jednom.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

PetraK
ale nefláknu mu jí proto, že sice má talent na to aby hrálo na klimpr, ale furt místo toho Cis tam dere Dis
jo? Fakt si to myslíte????? helejte tak já vás vemu jednou večer do hudepky a garantuju vám,že cca po hodině ty šmejdy co vrzaj tak falešně ,že to slyšim i já,postřílíte sapíkem a béte se u toho usmívat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
že to slyšim i já,postřílíte sapíkem a béte se u toho usmívat!

to je ale hromadnej útok, s osamoceným střelcem si jeden poradí

a gde ste vzala to prase? Si pjestujete na balgóně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:55
- Nahlásit

PetraK
dáváte na hrop pytel plnej peněz
No něgdo ho tam dá a já si ho vemu, je to lepčí než vjenec plnej peněs, to bohactví kolikrát čék ani nedonese domu, trousí a trousí......lidi sou dneska zlí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

isdpch
hlásím, že v Jihlavě je ještě víc hnusno než tady
No tak jeďte do českých budějovic, bo v českých budějovicích, by chtěl žít každý!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:59
- Nahlásit

PetraK
a gde ste vzala to prase
mi přišlo meylem,ale nechápu jaxe tam vešlo dyš ani na balgon se mi nevejde

Sali
Člen
- Nahlásit

Ale mám pocit, že o tom NIKDO nemluví. Všichni se shodli na tom, že nechtějí používat některé metody jen proto aby dosáhli na vyšší zkoušky.
ono je to ve vzájemné vazbě,
konkrétně Bobule neloví, protože nikdy od mala nedostala šanci zjistit, jak nádherný lovení zvěře může být, ale má ten tah vertovanej na kousací pomůcku,
a na ní se jakoby nechala rozlovit,
prostě jen se motivovala k co nejakčnějšímu lovu, a z ovladatelnosti se dělala jen pouštěčka, automat, pro možnost spuštění dalšího lovu,
takže ta čuba vlastně nikdy jako malá nedostala instrukce,
že povel na ovladatelnost u nohy musí být silnější než chuť si dojít pro rukáv, a chuť na rukáv u ní byla vyšroubovaná ad absurdum,
a jednoho dne to začalo vadit, když se chtěly nacvičit zadní doprovody, a zjistilo se, že čuba prostě z pozice od rukávu neodejde.
Na revírech se vždy kousalo, nebo se čuba nějak k tý noze pošoupla, nějak se vždy převedla tam, kde měla bejt,
ale jak se chtěl zadní doprovod, zjistil se stejnej stav, jako zjistila Renata s Nýný...
no a ten nadprahovej podnět, teď už skutečně slušně nadprahovej, neb práh byl postavenej díky tomu totálnímu zamčení do kořisti sakra vysoko, musel bejt ten ostnáč... neboli k volantu posilovač, aby vůbec byla šance tomu zvířeti ukázat, JAK má ten cvik vypadat, a ZA CO pak dostane tu odměnu, ona byla v transu a vůbec nevnímala, co po ní chceme...byla to práce na tejden.

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
to by moch bejt tedle..
To nejni von. U toho našeho nestáli ti chlapi

PetraK
Je vidět, že nemáš děcka a nevrážíš děsný prachy do jejich vzdělávání

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

davidkova renata
mi přišlo meylem,ale nechápu jaxe tam vešlo
Asi proto, že máš besdrátový připojení, trupko, ne??????????????

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

mi přišlo meylem,ale nechápu jaxe tam vešlo
davidkova renata
u koho máš schránku, na Seznamu netušených možností????
pošli mi když tak kejtu....

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

davidkova renata
to je kříženec s mamutem ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

isdpch
nebo taky ne ...... což je náš případ

a co jsi dával jako klikací pamlsek? a jak jsi naklikával? Páč u nás to právě v tý první fázi bylo vlažnější, chybělo mi tam to nadšení,takže jsem to vzala znovu od podlahy a jak jsem psala tuhle jsem to prubla i na cvičáku mezi třema bábama. Děsně jsem čuměla. Teď nebyl čas pokračovat, tak uvidím, až do toho zas vlítnem, jak to bude. Hele příklad - já jako vysvětlení použila to, že chci, aby mi Ešus vyskočil a chytil kruh zavěšený na větvi. Tak jsme šli pod větev, dali si sedni a jakmile Ešus hodil voko na kruh, huž se kliklo. Odhaduju, že jsem klikla desetkrát, než přišel na to,čím to ze mě vypáčí.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:05
- Nahlásit

PetraK
Viz ten popis s tím, že nemám problém dítěti jednu fláknout aby nelezlo do silnice a neškrtalo sirkama, ale nefláknu mu jí proto, že sice má talent na to aby hrálo na klimpr, ale furt místo toho Cis tam dere Dis
psa chápu, ale opravdu je vidět, že děti nemáš... tam tohle zas až tak nefunguje. ... ono, občas musíš použít větší míru na přidržení u věcí, jinak z toho tvého drobka vyroste naprostý lempl

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

Gerda
trousí a trousí......
f tom případku pevný Pemprzy velikosti XXXL

davidkova renata
mi přišlo meylem,ale nechápu jaxe tam vešlo dyš ani na balgon se mi nevejde

budete dělat svíčkovou z divočáka, asi že jo? Abyste měla na balgóně místo. Tak kdy mám přijít, počitám, tejden a fous to bude naložený, tak někdy po svátcích?

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

přiznávám, že když jsem kdysi synkovi vysvětlovala matematiku a on nechápal a já se skřípajíc zuby jala vysvětlovat po druhé a během vysvětlování jsem mrkla na synka a on čuměl z okan, protože tam měl kamarády, použila jsem silnější podnět, praštila jsem ho učebnicí po hlavě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

Sali
ale jak se chtěl zadní doprovod, zjistil se stejnej stav, jako zjistila Renata s Nýný...
no jo,já nevim kdo co tady už psal ,ale esi to byla mac1 tak ti asi namítne,že to byla naše chyba,což byla.Kdybychom od toho štěnda postupovaly jako v případě Bobule a lovení tak bysme nebyly tam kde sme...f pr*eli Čili by ten ostnáč jako korekce nedošel vůbec použití.ale už se f tom ztrácim ,čili jedu na kuřecí žalutky gapaj negapaj,rotace nerotace,struny nestruny,klikr neklikr a fšecky vostatní vyfikundace bez kterejch nelze výcvik vůbec kvalifikovaně dělat.Eště teda dodámmže napřed dostala pár škubů stahovákem aby vůbec vnímla,že sem na druhým konci vodítka,ale rozhodně žádná trága,mám 58 kilo a vona 40 ,vod toho se to taky vodvíjí.
A du venčit s ušoplescíííma,nepište!
Gerda
Asi proto, že máš besdrátový připojení, trupko
jo taghlenc...to je možný,no... trupkou by neprošel,ta je ucpaná těma intronétovejma trpajlzlííícííma uš..

Gerda
Člen
- Nahlásit

mac1
přiznávám, že když jsem kdysi synkovi vysvětlovala matematiku a on nechápal
Já bych ho praštila už jak by přišel. Dostal by za provokaci. Harant!

PetraK
Člen
- Nahlásit

Biluška
Je vidět, že nemáš děcka a nevrážíš děsný prachy do jejich vzdělávání

brut
psa chápu, ale opravdu je vidět, že děti nemáš... tam tohle zas až tak nefunguje. ... ono, občas musíš použít větší míru na přidržení u věcí, jinak z toho tvého drobka vyroste naprostý lempl

to byl jen takovej příměr, jako odstupňování toho, jak je to se mnou při výchově základních věcí a tý nadstavbě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

mac1
praštila jsem ho učebnicí po hlavě
a vnímal potom?

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

PetraK
Hele příklad - já jako vysvětlení použila to, že chci, aby mi Ešus vyskočil a chytil kruh zavěšený na větvi. Tak jsme šli pod větev, dali si sedni a jakmile Ešus hodil voko na kruh, huž se kliklo. Odhaduju, že jsem klikla desetkrát, než přišel na to,čím to ze mě vypáčí.
a ty na tohle máš čas??????????????? já teda ne....to bude asi taky velkej rozdíl, tohle já považuju za nesmyslný kraviny, a vůbec se neobtěžuju něco takovýho byť i jen vymyslet, natož nacvičovat,
to radši se všema psama projedu plošný revíry na haldě, a jsme z toho všichni totálně mrtvý a odpálený fyzicky i psychicky, a ti pso dělají přesně to, co má smysl pro ně, čili najdou člopvěka a dostanou za to od něj svůj balon, kterej si pak užijou,
místo aby dumali, jakou peachovinkou se mi asi zavděčej, já nedělám vopičky z cirgusu, ani v topm nevidím smysl psí realisace, to pro mě fakt není.

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání