| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:58 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
Páč vona hárá po 4 měsících a Bordžínka po 7 -teď se sešly,nány háravý
hárá ti od začátku po 4 měsících? Babča nám hárala do 12 let jednou ročně, apk se asi totálně pomátla a začala hárat dvakrát, ale přesně po půl roce. Teď čekám, kdy začne Alu... podle mých výpočtů si "předplatila" leden
PetraK
tom případě je na tom dost bledě,páč Brtnik by do Stárdenc rozhodně nemoch
tak to sou dva
sem musela opravit vypadlý slovo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
Sali
a radostnějc
Neessi
já právě nemam moc čas, pracuju
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
PetraK
Můj život je prostě někde jinde.
a můj taky, ale to je jen popis skutečnosti, jinak jsme tady všichni pro ty psy, ne? každej jinak, ale všichni pro to samý.
myslím, že snad už téma bylo vyčerpaný úplně, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
brut
tak to sou dva
tři, páč já sem na tom stejně. To spíš všichni ti exprti roztancujou dvacetimetrovou sosnu, než abych já udělala ča-ča-ča
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:00
- Nahlásit
pro někoho to zrovna tak při nedostatku času můžou být opičky..
brut
jo, můžou, ale klidně a´t jsou....nebere mi je a já mu je nenutím...ale od toho se odvíjejí i ty filosofie, a aspoň už jsem snad pochopily všechny, co má která za hodnotovej systém a proč.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:01
- Nahlásit
a můj taky, ale to je jen popis skutečnosti, jinak jsme tady všichni pro ty psy, ne? každej jinak, ale všichni pro to samý
přesně tohle tu bylo řečený už asi stokrát ale bavilo mě to číst
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:02
- Nahlásit
PetraK
si ještě neviděla tancovat holku s tátou mazurku... pohled pro bohy... každej šel na jinou stranu, tlápali jak slepí a chromí, jestli vyšlo vídeo tak ti ukážu, že nikdo horší už bejt nemůže .... a to nemluvím o společném tanci synka s dcerunkou, navíc si vybrali polku a mladej vypadal jak Meresjev než mu amputovali nohy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
PetraK
čtyři....tančím akorát to nýdr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
Neessi
Páč vona hárá po 4 měsících a Bordžínka po 7 -teď se sešly,nány háravý
Neni to pechfógl, dyš hárá po čtyřech měsících? To nestihne chuděra ani falešku..... Mařena taky po sedmi, bejvalo to ale po devíti. Mě právě štve, že to takhle zkracuje.
Sali
myslím, že snad už téma bylo vyčerpaný úplně, ne?
No to se mi zdálo už včera... ))
PetraK
Třeba je to ten tajnej kód Navalho
Asi se to teda celý vrací k hropu a tomu epitelu.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Sali
nebere mi je a já mu je nenutím...ale od toho se odvíjejí i ty filosofie, a aspoň už jsem snad pochopily všechny, co má která za hodnotovej systém a proč.
Tady je jeden malillinkatej rozdíl, že já se Tě neptám, a ty na tohle máš čas??????????????? já teda ne....to bude asi taky velkej rozdíl, tohle já považuju za nesmyslný kraviny, a vůbec se neobtěžuju něco takovýho byť i jen vymyslet, natož nacvičovat vono to vyznívá kapek -jak to jen diplomaticky říct?? Kapek, že by to druhýho mohlo i nas*at
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:07
- Nahlásit
Sali
můžou, ale klidně a´t jsou....nebere mi je a já mu je nenutím...ale od toho se odvíjejí i ty filosofie, a aspoň už jsem snad pochopily všechny, co má která za hodnotovej systém a proč.
tááák je šikovná, pašáák, dostaneš kokínko ( ber to jako nadsázku )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:08
- Nahlásit
Pojedu si po svým jako dycky a narozdíl vod nich budu s čubou bez obojku a s rukama f kapce chodit po čase nejen v normál provozu jako ted,ale i na tý slavný vobraně
Bobule už tak funguje....protože už pochopila. Navolno se mnou běží od Tchoře až třeba přes celý údolí, aby si mohla udělat pořádný dlouhý hladký....jen ten zadní doprovod mě chce pořád dělat jako na KNPV, mezi nohama figuranta, musím na ní houknout, a hlídat jí. Boční je dobrej.
S Tchořem na cizího fíka je to OK, jeho ona respektuje líp.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:08
- Nahlásit
PetraK
vono to vyznívá kapek -jak to jen diplomaticky říct?? Kapek, že by to druhýho mohlo i nas*at
ty nejsi splachovací?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:09
- Nahlásit
Gerda
k jakýmu epitelu, dlaždicovýmu nerohovějícímu, co roste f tý prdéli nejtemnější? tak tam to znám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:10
- Nahlásit
brut
si ještě neviděla tancovat holku s tátou mazurku... pohled pro bohy... každej šel na jinou stranu, tlápali jak slepí a chromí, jestli vyšlo vídeo tak ti ukážu, že nikdo horší už bejt nemůže
se nechci přít, ale myslím, že máloco překoná Brtníka na jeho madurýdním plese, kde ještě před začátkem plesu byli s kámošema se připraviti v nedaleké hospůdce a dvoumetrový Brtňoch neznaje jakéhokoliv tanečního kroku vyzval mou malilinkatou tanceznalou máteř k tanci. Vzhledem k obřímu velikostnímu, střízlivostnímu a tanceznalostnímu rozdílu mezi oběma tanečníky nešlo o sólo maturantů s rodiči, ale o sólo jednoho jediného maturanta s budoucí tchýní, páč fšichni vyklidili Lucernu a ty dva měli plac jen a jen pro sebe. Nejlepčí bylo, že se dycky Brtnik sklopil jak zavírací kudlička, páč už ty svý dva metry plný píva neudržel v rovných zádech, tak se furt překlápěl přes ty máminý bože, dík, žes mi to připomněla, zas mám hubu kolem celý hlavy a tlemim se tu do klábosnice
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:11
- Nahlásit
vono to vyznívá kapek -jak to jen diplomaticky říct?? Kapek, že by to druhýho mohlo i nas*at
PetraK
takž to mi nechává f klídku, inteligentní lidi dobrý vůle se dycynky domluvěj, ne? aspoň chápu, proč myslíš jak myslíš, a ty jistě chápeš i mě.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brut
ty nejsi splachovací?
učim se.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sali
k jakýmu epitelu, dlaždicovýmu nerohovějícímu
K tomu, jak se píše na hrop.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:12
- Nahlásit
Gerda
proboha a tam je jakej?????? přímo dlážděnej, žulovej, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:13
- Nahlásit
Sali
aspoň chápu, proč myslíš jak myslíš, a ty jistě chápeš i mě.
Takhle smířlivou tě neznám, holka, jesi ty přece jen nemáš ten jin v nadbytku )))))))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:13
- Nahlásit
Gerda
Neni to pechfógl, dyš hárá po čtyřech měsících? To nestihne chuděra ani falešku
Vona stihne fšechno-nána jedna háravá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:15
- Nahlásit
Sali
takž to mi nechává f klídku, inteligentní lidi dobrý vůle se dycynky domluvěj, ne? aspoň chápu, proč myslíš jak myslíš, a ty jistě chápeš i mě.
jo f poho.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
PetraK
sem si poprskala klávesnici a monitor... při představě Brtníka s tvojí maminkou
U nás je naštěstí mladej o kousek větší než holka a jejich táta vejšku taky moc nepobral.
Sem si vzpomněla na dobu, kdy jsem měla druhou sádru na noze ( od kotníku ke kyčli) a šlo se tancovat. Moc dobrá věc, jen mi zapomněli říct, že si nemám brát lodičky, protože podlaha klouže.... sem několikrát zůstala zavěšená za svého partnera a on vypadal, jak na bruslích z obav, aby mi nezlomil druhou
|
Tchor
Člen |
- Nahlásit
Sali
Jenze v okamziku kdy se ten podnet nevypestuje neni to ten silnej podnet. Je nissi a jako "silnejsi" podnet po te staci "Co delas? Tudy jdem" v okamziku kdy mas rozlovenyho lovce musis pouzit silnejsi podnet nez je ta zver pred nim.
Kazdej cvik ma nekolik fazi:
1) nauceni principu cviku
2) nauceni jak ma cvik presne vypadat
3) nauceni cviku pri rusivych vllivech
4) vynuceni cviku i v okamziku kdy se psovi nechce.
Pricemz bod 4) je potreba jen u cviku kde jejich neprovedeni muze vest ohrozeni psa nebo okoli.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:16
- Nahlásit
Gerda
jestli se jin nazvedá kafetem, tak klidně ano, ale já jsem takhle smířlivá pořád, to sis nevšimla, se nenaseru vůči ničemu a nikomu, alébrž trpělivě vysvětluju, jak jsem si všechny rovný, ač každá děláme něco jinýho a s jiným přístupem....
kdybys viděla, když se naséru, jak to lítá, tak bys věděla, že to skorem nedělám.
To tady asi jen kolegyně můdr ví, jak jsme se řezaly kvůli někomu, kdo nás jen rozeštvával ,a bokem se modře bavil.
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
se omlouvám,ale musím ještě za světla ke koňouchům a pak jdu na ty dvě hárafky.Tak zatím čus!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Neessi
dej vobrázek ajšenky, tu oblibuju, ten cenivej byl krásnej, je to moc heská čupka! A stran toho listopadu, pani, NIC!!!! To sem spíš pechfógl já )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:17
- Nahlásit
Gerda
Navalho
Asi se to teda celý vrací k hropu a tomu epitelu.....
Kód Navalho f epitelu? Tomu nerozumim, už taky kódujete či co?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:19
- Nahlásit
Tchor
jasně, ale do tý čtyrky tady na place půjde jen ten, kdo chce věci dokončovat, kdo nepřepne tam , kde mu to půjde líp a bez toho drsnýho dokončování.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:20
- Nahlásit
brut
jak na bruslích z obav, aby mi nezlomil druhou
se bál, že by tě musel nosit za zádech jak čert káču
ale bylo to fakt strašný, myslim, že Brtnik je rád, že to tehdá nikdo nenatočil na vídejo , mohla bych ho vydírat , ono stačej naše svarební fotky, dijáky a vídejo! Bože to je antidepresivum jako sviňa. U toho dycky pláču a dojetím to fakt neni
|