Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:32
- Nahlásit

StaHi
bo pu-ehr voni upa presne jako sloni vybeh v zoo
No dobře, já to nechtěla psát tak hnet, aby to sali nevodradilo.....ale je fakt, že ňáká zatuchlina tam cejtit je. Jinak moc mňamkovej čajda, kterej už nikdy nedostaneš z věci, na kterou ukápne
Ten epitel se nelíbil, tak nevim, upravim ho pro vás, pani, vy ste stejnak lepčí kandidát, vy máte furt ňáký úrazy a operace.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:35
- Nahlásit

Sali
Akorát se musíš vztahovat k těm co maj stejný cíle a prostředky, abys nebyla smutná, že všichni jsou jinde a koukaj na tebe jak na něco, co tam omylem přitáhla kočka.

myslím, že ne všude platí, že když má někdo jinej cíl, tak na něj koukaj jako dyš ho tam omylem přitáhla kočka ,

brut
a já nesnáším lidi typu... "já jsem pán a kdo je víc

no ono je to hlavně o tom, že my jsme s Ešusem tak trochu jiný, tak trochu máklý na hlavu a já se ve svý pomatenosti na tom cvičáku i když vlídným cvičáku necejtim moc jistá v kramflecích, takže věci, který nám normálně fachčej, mi tam nefachčej, páč ten čokl to ví

Gerda
von už to nevláčí čáp???????????????????

ne, ty tetkon lítaj s těma batohama, tak to prej neni až tak spolehlivý, páč to víte, čína - sem tam se něco urve, praskne přezka, vypadne vobsach a ty následky potom. Dyby tenkrát dyš MĚ nesl čáp uš tady byli číňani, bylo by jasný, proč sem tak padlá na hlavu, tagle se to dá vysvětlit jedině dědičností

AlenaD
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:36
- Nahlásit

Sali
jistě, když občas venčím 2 maliny a 3 dobrmany a 1 NO najednou, tak si opravdu nedokážu představit, co udělaj 3 grénky. Rozhodně ty tvý čuby nemaj takovou hmotu a setrvačnost, když pádí jak to naše stádo ve věčným honebním trysku typu každý loví každýho, a nevyhejbaj se ničemu.

No hmotu a setrvačnost nemaj, ale když to do tebe v tý rychlosti naperou, tak je celkem jedno jestli tě pošle k zemi NO, dobrman a nebo šílená grénka a že se jim to "povede" skoro každou vycházku si buď jistá, jistě uznáš že při mý konfiguraci je to docela sranda

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

StaHi
tak tam bych chtela bejt

no hodně litujte, páč to je fakt silnej zážitek. Kolega se přišel podivat proč tu tak hlasitě hejkám. Nešlo mi nějak vysvětlit, že je to zážitkem asi tak 45,75 roku starým . Bože ten obraz mi nikdá, nikdá nevymizí z paměti. Škoda, že to fakt někdo nenatočil, bylo by to ve zlatym archlívu ČT!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:38
- Nahlásit

PetraK
Dyby tenkrát dyš MĚ nesl čáp uš tady byli číňani
Pani, číňani tu už byli dyš nebyla ani televize...natoš vy prosim vás!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:39
- Nahlásit

Gerda
cejtit je. Jinak moc mňamkovej čajda

Nestačí teda vymáchat fusekle v horký vodě?

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:40
- Nahlásit

Gerda
upravim ho pro vás, pani
tak jo ...ale prosim hlavne zachovat lodych!

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:41
- Nahlásit

PetraK
vymáchat fusekle v horký vodě?
ne, tak se dela lapsang souchong ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:41
- Nahlásit

StaHi
ted mi sem prisel pes! tzn. otevrel si dvoje dvere (doted neumel), a to jako rovnou.. dycky na prvni pokus (upa neslysne, zadny dobejvani

udělal základní chybku, neměl to předvádět před váma, tetkon je v nevýhodě

Gerda
Pani, číňani tu už byli dyš nebyla ani televize...natoš vy prosim vás

No tak zas tak dlouho přede mnou tady nebyli, sem starší než dřevěný uhlí, nebo jaký uhlí to je.

no, ale stejnak, tehdá dělali do knižního zboží, ne do baťochů, ty sem valej až posledních pár let.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:42
- Nahlásit

bo pu-ehr voni upa presne jako sloni vybeh v zoo
No dobře, já to nechtěla psát tak hnet, aby to sali nevodradilo

Gerda
nevodradí, já ho znám. Prej se po jeho pravidelném požívání i hubne, že to jako něco zrychlí...??? metabolismus? pohyb od PC k WC? te´d si nevybavuju...

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:42
- Nahlásit

PetraK
Nestačí teda vymáchat fusekle v horký vodě?
Ale jo, jen se musíte předtim chvilku procházet bosa slonim výbjehem a vrátit se domu přes zmoklý zoraný pole....ale jak to chcete 20 let fermentovat.....

StaHi
hlavne zachovat lodych!
na lodych mi nešahej, na lodych sem hrdej )))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:44
- Nahlásit

StaHi
lapsang souchong

uš jen podle toho názvu to musí bejt horší dryják, jak kafe vod maryši.

Gerda
ale jak to chcete 20 let fermentovat

nemá tam bejt Fernetovat? To by pak šlo, ale co ty játra na to to nevim, to uš bych se asi nevohla.

StaHi
Člen
- Nahlásit

PetraK
tetkon je v nevýhodě

Sali
Člen
- Nahlásit

StaHi
zavřela jsem na táboře Bobuli do odkládačky, za chvíli byla v klubovně...zavřela jsem jí znova a udělala na zástrčce snad uzel, s tím samým výsledkem asi se zpožděním 10 sekund...pají práskla figurantka Andra, prý naše "bodlina" vystrčí jazýček, a pěkně reversně zopakuje moje prstový manévry.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali
že to jako něco zrychlí...???

jo to si piš, že to zrychlí. Zrychlí tě to tak jako Davídkojc, dyš sežrala Titanic plnej herynků a zapila to kysanou smetanou. Pak si musela nastěhovat to PC na WC.

edit- panebože už jsem se tady s tou češtinou dostala úplně do háje

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:45
- Nahlásit

Gerda
jo.. hodne haklivej sem na lodych!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:46
- Nahlásit

StaHi
lapsong-suchong se ale dělá tak, že těma fuseklema nejdřív projdeš loděnící, kde se dehtují nějaký ty seruprámy, a pak v nich usneš ve fusaku, a pak je tepřivá vymáčíš do hrníčku.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:47
- Nahlásit

ale jak to chcete 20 let fermentovat
snadno, u Tchoře v pracovně, pod stolem s PC....tam se toho najde, co už tam fermentuje...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:49
- Nahlásit

Pak si musela nastěhovat to PC na WC
no problema, wifina a hajzl se s notasem snášej dobře.

eště furt dřepím v práci

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:51
- Nahlásit

Sali
Von ten normál puehr neni čaj jako čaj, je to jen odvar z byliny. Řekla bych, že hubnutí po něm bude následkem prudké purgace (to je to moje nový slovo, to teť budu hodně používat)....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:55
- Nahlásit

Gerda
prudké purgace

a prudká purgace je co? To co dělala davídkojc po těch herynkách štrejchnutejch kysanou smetanou?

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 16:56
- Nahlásit

Sali
taky se ty fusekle musej nechat par ler odlezet, by mely ten spravnej riz
a ad dvere: vase bobuli historky a zazitky s tim 16ti letym prasetem (uz jsem to tu nekde tusim psala... nejenze si otviralo neuveritelne sofistikovany 'zamky'.. ono dycky pustilo i vsechnu ostatni zber ) mi na tom prave desej nejvic..

... ha tak nez jsem to odeslala, vidim, ze uz lapsang vyrabite
snadno, u Tchoře v pracovně

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:00
- Nahlásit

StaHi
jo.. hodne haklivej sem na lodych!
To je tim, jak se dneska lidi chovaj k přírodě!

Sali
lapsong-souchong v tvém podání vypadá spíš jako Obočí dlouhého věku )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:01
- Nahlásit

PetraK
prudká purgace je co?
To je moje nový slovo, beru si erko na jeho používání!!!!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:05
- Nahlásit

jako Obočí dlouhého věku
Gerda
to se jako při svý dýlce namáčí nejdřív do polívky a pak osuší za chůze o ty fusekle?

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:06
- Nahlásit

Gerda
jo jo, klystierum dáre, et žilou pušťáre, et potom purgáre, to už tady všechno bylo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:10
- Nahlásit

Gerda
To je tim, jak se dneska lidi chovaj k přírodě!
tak ted nevim, esi jeste chci na epitelu cuchat lodych
..radsi bych cuchala nakej lidma nepotkanej, esi mi teda rozumite

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:11
- Nahlásit

ad dvere: vase bobuli historky
StaHi
přidám další...měla jsem Bobuli v práci, odcházím z pracovny, dveře se otvíraj dovnitř, čuba leží na gauči, říkám jí zvostaň, jdu krájet, jenže jsem se ještě šla napít kafete a na chvíli jsem si sedla na denní místosti s holkama, ale držela jsem hubu....chvíli nic, pak tiše cvakla klika, nastevřely se dveře, vytěkala Bobule, rozhlídla se a zavětřila, jestli tam někde nestojím, a pak se otřepala a v klidu si to šinula chodbou taky na denní místnost, akorát když tam vstoupila, tak mě objevila, zbledla jak duch, a začla se zase ztrácet směr pracovna...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:14
- Nahlásit

nakej lidma nepotkanej
myslíš nepokakanej?
esi jeste chci na epitelu cuchat lodych
nemusíš ho čuchat, on tě akorát proroste.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:17
- Nahlásit

StaHi
radsi bych cuchala nakej lidma nepotkanej, esi mi teda rozumite
No jako jesi chcete bejt pohřbená třá v autokempu, tak vám to zaručit nemůžu.....budeme vás muset vyvézt do hor. Tam vás pohnojí tak leda kamzik, ale dyš vám dáme do hropu aji ty fermentovaný tchořovy fusky, nemělo by vás ohrozit z přírodních pohrom vůbec nic. Voni na vás asi nepudou ani lodychové....obrostou vás v uctivé vzdálenosti.

<< 1 ... 2106 . 2107 . 2108 . 2109 . 2110 . 2111 . 2112 . 2113 . 2114 . 2115 . 2116 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání