| Autor |
Zpráva |
Tchor
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:21
- Nahlásit
Sali
nemluvim o place.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:22
- Nahlásit
Pricemz bod 4) je potreba jen u cviku kde jejich neprovedeni muze vest ohrozeni psa nebo okoli
nebo neprovedení udělá ostudu před rozhodčím, a ztrátu bodů/kreditu/......ale to už je pak o těch hodnotách.
Jo ten věšenej vofčoun dělá na obranáře jedničku, minule vylít před obranou, měl 68 na poslušnosti, což taky o něčem v tom kontextu vypovídá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:23
- Nahlásit
Sali
jestli se jin nazvedá kafetem
ne, kafe zvedá jang ))))))
to sis nevšimla, se nenaseru vůči ničemu a nikomu, alébrž trpělivě vysvětluju
No já to takhle nevidim, spešl tvoje příspěfky sem si četla eště na modré foře, tam byly vždy velice arogantní, nekompromisní, rady v nich byly, o tom žádná, forma podání - nemá smysl komentovat, nikdo si neřiká o formu, ale o obsah, takže když rada, tak je jedno jak, už i tady byly tvoje příspěvky ze začátku z mého pohledu velmi jakoby nadřazené, pro mě z nich čišelo jen to, že my všichni sme lůzři a děláme to blbě nebo ne dost správně, kdo je malokynolog, tomu se ani nebude ragovat na příspěvek....teď se to zmírňuje, seš ochotná nejen diskuse, ale i vyslechnutí argumentů druhý strany, potažmo jejich zvážení a ne hned zahození do koše. Mě to přijde buď jako fajn věc, nebo teda ten nadbytek jinu ))))) Jinak se teda omlouvám za nevyžádanej rozbor samozřejmě ))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
Kód Navalho f epitelu? Tomu nerozumim, už taky kódujete či co
PetraK
třeba kodujou, nějaký MKN...to bude něco hodně maligního, naval ho v epilelu...já bych radči, kdyby mě je někdo navalil, ale ve šrajtofli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
Tchor
jestli ti dobře rozumím... tak chceš říct, že ta korekce třeba strunou je nezbytně nutná v určitý fázi výcviku, kdy se potřebuješ dostat dál.
Jenže tady se tohle vůbec neřešilo... tady se mluvilo o celkovém přístupu k těmhle pomůckám, o tom, že ne všichni chtějí ( nebo mají potřebu) se dostat nad rámec základních, nezbytných pravidel. Taky se mluvilo o tom, jak kdo kouká na výcvik, kam až je schopen či neschopen dojít a kde má své hranice citu pro psa.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:25
- Nahlásit
Já jsem taky chtěla něčím přizpět do diskuze, ale než navážu na příspěvek, který stačím přečít, ste o 15! stránek dál!
Takže nic nenapíšu. Doufám, že to oceníte a dostanu růžový puntík (plusový). A Davítková bude ráda
Gdo de do hospy? já že bych si to vynahradila tam
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:26
- Nahlásit
Gerda
tak ti nevím, ale já piju jen to kafe.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:27
- Nahlásit
PetraK
se bál, že by tě musel nosit za zádech jak čert káču
ne, se bál, že mně poveze do špitálu a dostane od doktora sprdunk, protože jsem měla bejt doma v klidu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:29
- Nahlásit
Jimmi
napiš nějaký taneční příspěvek...
Do hospy nendu... sem doma a smutním, se mi stýská, pláču, škytám a mám červenej nos ( hlavně nikdo neví, že od rýmy) ...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:30
- Nahlásit
brut
že ta korekce třeba strunou je nezbytně nutná
strunou ne, to je strašně nebezpečný, klasickou strunu nenávidím, leda tu šnůrečku-níť na jemný signály mimo obojek, a korekce jedině něčím, co neublíží, trest komplexní, přes psychiku i fyzické omezení psa, ale zase s rozvahou, podle psa a prohřešku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:33
- Nahlásit
Jimmi
Gdo de do hospy?
já, ale enem dyš tam trefim , sem myslela, že pan Moderátor mi v sobotu řikal, že mám jet sedmičkou z Anděla a vona tam na mapě je šestka, tak bůchvíkampojeduuuuuu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:34
- Nahlásit
brut
bejt doma v klidu
doma a f klidu , jo? Ňákej pošahanej pan dochtor
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:35
- Nahlásit
Sali
piju jen to kafe
S mlíkem? jestli jo, potom sem zkoušela u kamarádky meltu. Vona je kafivá jako já, ale te´d s tim kojenim jí to nějak nedělá dobře. tak přešla na meltu. Chuť dobrý, neškodí a dá se pít furt....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:37
- Nahlásit
Gerda
bez mlíka, černý jak ta nejtemnější prtél, mlíko došlo, cukr taky, všechno došlo, jen práce je tady jak když nasere a rozhrabe.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:38
- Nahlásit
brut
Korekce musi byt primo umerna tomu jaky podnet musis prekonat. U kazdeho psa je ti jine u nektereho si vystacis s krivim pohledem pripadnne mirne zvisenym hlasem. U jineho bude "slaby podnet" i ta struna. Je to ciste individualni u kazde dvojice pes psovod jine. Tam kde me u ferdy staci "vyhruzny" hlas Rozarce nestaci durazne drbnuti voditkem a pes si z ni dela dobrej den. Zase na druhou stranu ja se musim hodne krotit jak v mimice tak v hlasu pokud "jednam" s Kobrou neb se pri tlaku (a opravdu to neni fyzicky tlak) sipe.
Ktem silnym podnetum na obrane znam psa co dokoncil obranu psovoda po te co mu clovek proti kteremu zasahoval zpusobil frakturu lebky zeleznou tyci. ta rana byla urcena psovodovi a ten by ji rozhodne neprezil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:38
- Nahlásit
brut
Do hospy nendu... sem doma a smutním, se mi stýská, pláču, škytám a mám červenej nos ( hlavně nikdo neví, že od rýmy) ...
Nebuď smutná, zítra ti přiletí sova. A to se potrháš smíchy, páč takhle zabalenou sovu jsi ještě neměla
Sem řešila jak pošlu ty formičky. Napřed jsem je chtěla dát do obálky. Ale to nešlo, páč pošta by je určitě zdeformovala a protrhli by obálku. Tak jsem je zabalila do balíkového papíru. Bylo to lepší než dopis, ale pořád hrozilo, že se zdeformují. Tož jsem vzala izolepu a úplně celé to oblepila . Pak jsem tam ale nemohla napsat adresu . Takže jsem našla samolepící štítky, napsala atress a nalepila je tam. MOc se mi nezdálo, že by to drželo, tak jsem to znova omotala izolepou . Dneska jsem to donesla na poštu a paní pošťáková mi povídá "no jo, ale to je moc malé, to vzít nemůžu". Jsem smířená s tím, že neberou velké zásilky, ale malé? . Nicméně mi paní poštová poradila, ať to dám do obálky, pak že to ty rozměry mít bude. Takže jsem to navrch zabalila do obálky a poslala. Je to zabezpečené víc jak Temelín
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:39
- Nahlásit
jééj, v útulku máme zmenšeninu vlčka. Dokonca aj povahou:
http://spravca.uvp.sk/osvojenie/stranky/249.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:41
- Nahlásit
Sali
černý jak ta nejtemnější prtél
to by se taky hodilo na ten náhropní epitel
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:42
- Nahlásit
Tchor
kolik lidí tady má takový psy, aby si vůbec dokázali představit, o čem mluvíš?
Ty nepatříš nikam, ani mezi ty, co cvičej, ani mezi ty, co žumpěj, ty první tě neberou, že máš jiný hodnoty, a pro ty druhý mluvíš čínsky, a takový psy by ani nechtěli....
já jsem na to stejně....taky nikam nepatřím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:43
- Nahlásit
Sali
vše ale začalo strunou, proto tu tahle debata vlastně vznikla
PetraK
Ňákej pošahanej pan dochtor
super pan dochtor.... měl pravdu, ona ta sádra pak na tý noze pěkně plácala a začala se drolit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:44
- Nahlásit
Gerda
na hrop mi napiš, a že z toho můj hrop bude, jestli se v neděli sejdem, a já zas dostanu ferdopsa, abych na něm něco ukázala, třeba to svižný nýdr,
že zde leží poutník mezi několika svjěty, který to neustál.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:46
- Nahlásit
vše ale začalo strunou, proto tu tahle debata vlastně vznikla
brut
měla jsem na ní tamtomu pitomcovi zabrnkat na jeho krku pohřební marš, a tady držet hubu.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:46
- Nahlásit
Sali
že zde leží poutník mezi několika svjěty, který to neustál.
Z toho vznikne porekadlo: Keď to neustojíš, tak si lehni...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
gabi
neboj, von se o to ferdopes postará.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:49
- Nahlásit
gabi
panebože, ten je!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:50
- Nahlásit
TESTÍK PRO ŽUMPAŘE
TVŮJ VĚK A ČOKOLÁDA
NEPODVÁDĚJ,
VYDRŽ A NEPODÍVEJ SE HNED NA
KONEC TESTU!
Celý test ti nezabere ani minutu.
Počítej hned jak čteš text....
Ovládni se, počítej a nechtěj vědět, co ti má vyjít.
Uvidíš, že se pobavíš a budeš překvapen.
1. Kolikrát za týden dostaneš chuť na čokoládu? (číslo musí být větší než 0 a menší než 10)
2. Vynásob toto číslo 2 (dostaneš tak sudé číslo)
3. Přičti 5
4. Výsledek vynásob 50 (počkám. Asi si vezmeš k ruce kalkulačku)
5. Pokud jsi v roce 2008 už slavil narozeniny přičti 1758, pokud ne, přičti 1757.
6 Teď odečti rok svého narození (čtyřmístné číslo)
Výsledek je trojciferné číslo. První číslice udává, kolikrát týdně máš chuť na čokoládu.
Další dvě číslice jsou . . .
TVŮJ AKTUÁLNÍ VĚK!!! (anoiiiii !!! tvůj věk !!!)
ROK 2008 JE JEDINÝ DO SKONÁNÍ SVĚTA, VE KTERÉM TENTO VÝPOČET PLATÍ.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:51
- Nahlásit
Sali
Zde spočívá ferdopsí lídr,
co neustál svižný nýdr
poutník svjětůch mnohých,
nyní, čuchaje lodych
zdola svého hropu,
řeší, že zde natáhnout stopu,
bylo by lepší než hore.
Otpočívej f pokoji, neklidný tvore.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:55
- Nahlásit
Alexa
TVŮJ VĚK A ČOKOLÁDA
to je teda ale blbý počitadlo! Vono to ten věk nekrátí! Napsalo to přesnej počet let
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:55
- Nahlásit
PetraK
chceš ju? ja ti ju zarezervujem ;)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:56
- Nahlásit