| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:19
- Nahlásit
Sali
no tak nak.. nechci bejt prorostla (vot clovjeka) pokakanym lodychem, to vim skoro urcite ..bud se rozptylim nekde, kde clovjeci nekalej, nebo naplnim ty rumbagule
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:21 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Gerda
obrostou vás v uctivé vzdálenosti
to beru
(hlavne ty hory a uctivou vzdalenost.. neslo by to zaridit nak bes tech fusek?)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:21
- Nahlásit
Gerda
Modyjoriing se konat nebude, vydesily jste me dostatecne. Ale vyvencit mi ty rotviiici muzes prijet.
Za tricet Kc jsem obdrzela slusive fungl nove berle a ortezu od kycle ke kotniku, no nekup to.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:21
- Nahlásit
teprv teď jedeme domů, ahojky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:22
- Nahlásit
Gerda
dyš vám dáme do hropu aji ty fermentovaný tchořovy fusky, nemělo by vás ohrozit z přírodních pohrom vůbec nic. Voni na vás asi nepudou ani lodychové....obrostou vás v uctivé vzdálenosti.
naprostý souhlas!!!!!
Fifi
klidně přijedem pomoct, řekni.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:24
- Nahlásit
Fifi
A co máš teda? Třá StaHi měla naposledy dvojitou operaci - budou tě taky voperovat? Ty vado! Co máš teda s kolenem?
StaHi
neslo by to zaridit nak bes tech fusek?)
bes fusek tě prorostou pokakaný lodychové
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:26
- Nahlásit
brut
Zlata slova,presne vstihijici pouzivani korekcnich pomucek....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:27
- Nahlásit
Gerda
SteHy netrumfnu. Vypada to jen na radne natazeny vazy, v po mam jit na UZ. V orteze se zeleznyma traverzkama to i docela prestalo bolet, jen jeste vyladit chuzi o berlach, abych si nezlamala druhy krivy hnat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:30
- Nahlásit
Fifi
Hele a s čoklama ti má kdo pomoct? Nebo jak to budeš venčit? Si taky normální? Dyš víš, že potřebuješ chodit, nemůžeš si zranit třá ruku?????????????!!!!!! To je materyjál tohleto! Jednou tady můdr doporučovala šaolinový olej na poraněný vazy, radila mi ho na to vykloubený rameno. Myslim, že psala, že s tim maže ajkydystí poraněný nebo tak nějak, můdr sem určo přijde večer a třá ti vo tom řekne víc.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:30
- Nahlásit
Sali
....jati porad rikam ze jeto druhy Hudyni....
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:32
- Nahlásit
Mnohem zajimavejsi je venceni s narazenmi zebry,taky doporucuji...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:33
- Nahlásit
Gerda
Hele a s čoklama ti má kdo pomoct? Nebo jak to budeš venčit?
V pohode, ma. A navic maji dvorek a zahradu.
Dyš víš, že potřebuješ chodit, nemůžeš si zranit třá ruku?????????????!!!!!!
Jak rikal deda, nesikovny maso musi pryc.
Šaolinovy olej, to je jako z saolinskej mnichu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:36
- Nahlásit
Fifi
Šaolinovy olej, to je jako z saolinskej mnichu?
to je ten vývar z jejich ponožek ))))))))))))))))) Normálně se to pije, až když to vyndáš ze spacáku, ale ty se tim namaž klidně hnet )))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:55
- Nahlásit
Sali, Tchoř pomozte dobrmanovi , ne fakt, zkuste poradit dívčině ( pokud si nechá ) , třeba zapůsobí , že máte praxi s dobrmany , http://www.ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7 &thema=723746
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 17:56
- Nahlásit
Gerda
dej vobrázek ajšenky, tu oblibuju, ten cenivej byl krásnej, je to moc heská čupka! A stran toho listopadu, pani, NIC!!!! To sem spíš pechfógl já )
http://samanka.rajce.idnes.cz/Obrazky/images/vesel e_2.jpg
a stran toho listopadu ste to ,pani,docela pos*ala,páč předpověď se má plnit.Kam ste čuměla ? Třá chodíte kolem sebe a jen se nevidíte !
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:02
- Nahlásit
StaHi
konečně kloudnej příspjevek- fekální vozy valí do žumpy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:37
- Nahlásit
teda vy ste duševně nemocný .to neni normální todlencto!
staHi
sim tě dávej sem ten upa šíííííííílenej ,bohužel scela výstižnej vobrázek ob každej příspjevek,snad jim docvakne jak vypadaj a nebudou tak drásat
Gerda
Já cíííííí taky tak pjeknej epidurál na hrop a taky ten hrop jako si dala sali a ci a ci a ci a eště víc jak puve!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:39
- Nahlásit
Výcuc, výcuc, výcuc
Čék de na chvilku do rachoty a jak to tady vypadá, co? Se v té žumpě úplně ztrácím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
pani je to f čudu,upe se nám to vymyká co navrhujete???? Vůbec nevim vo co go,petrak snad vješí psa na kruch co je na stromě,brut konečně zadělala na linecký cukroví,stahi má psa co je duch,tchořoj nikdo nerozumí a je nezařaditelnej a sali má asi po pochřpu bo gerda jí napsala epiderm a nafotila její hrop,víc nevim
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:52
- Nahlásit
mac1
ja fakt nevim co ji v tom mam poradit, ostnac, ale ani ten klicker ji nepomuze dokud se nenauci zaklady a ty se nenauci doku se je nebude snazit naucit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:57
- Nahlásit
mac1
haltina a individuální lektor. Tohle je na výcvik psa s psovodem.
Doporučila bych sice drahýho, ale zkušenýho Lu´dka Šilhavýho, rozhodně je to pro psa lepší, než experimenty s laikama. Všechno, co funguje, v rukách lektora, je pro toho psa lepší, než to, co vymyslí ta pizda.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
ani epidurál, ani epiderm, ani epitel, ani E-pytel, žádnej hrop,
ty pudeš do muzea jako eksponát.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:04
- Nahlásit
Sali
ty pudeš do muzea jako eksponát.
deš s kříškem po funuse.. ,sem totiš uš dávno v mauzoleu jakošto Lenina a děláme tam po večerech pípšou s bendou
to je den,děcka,to je den...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
deš s kříškem po funuse..,sem totiš uš dávno v mauzoleu jakošto Lenina a děláme tam po večerech pípšou s bendou
to je den,děcka,to je den...
Si stezujte....na vas nskace pes az nad hlavu radosti s vbijenim zubu po zubu kosikem....
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:19
- Nahlásit
brý večer ve spolek všem
davidkova renata
čus pani,nestíhám,ale děkuju za vejcuc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
teda vy ste duševně nemocný.to neni normální todlencto!
A to jsi doteď nevěděla,bo co?
Hele,já sem nemůžu dávat vobrázky,bo mi ten čtvereček s tim zeleným ,oranžovým a červeným geometrickým útvarem nende votevřít -gaučák mi sem nainstaloval bezdrátovou myš,která všechno zkopíruje,ale dává sem jen vodkazy,blbka jedna.Co mám dělat? Huž ani ten vobrázek ti sem nemůžu zkopírovat,ach jo,du se vobjesit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:26
- Nahlásit
davidkova renatadobry vecir pani!co noveho?hele furt cekam na ty vysledky z laborky,ohledne toho hajanoveho nosu,zapni si icq,potrebuju to s tebou probrat a jine veci,obojek a tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:26
- Nahlásit
BinLadin
na vas nskace pes az nad hlavu radosti s vbijenim zubu po zubu kosikem
to ne... jednak je líná skákat a dvanak nenosí košík
Kačaba
ale děkuju za vejcuc
pani je ale hodně chaotyckej a stručnej
Neessi
A to jsi doteď nevěděla,bo co?
no jo,ale maj nějakou virulentní fázi asi...
.Co mám dělat?
tak já nevim...zkus třá umejt vokna nebo tak..
du se vobjesit.
taxe povjes vedle Esšálka,ten se taky vješí na kruch prej.. Ve dvou se to lépe táhne
Jinak se voptej stahi,páč ta se f písí dost vyzná...soudim podle toho vodbornýho vobrásku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
dík za vejcuc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 19:28
- Nahlásit
Neessipani,kolik potrebujete tech metru pet na to voditko,podivam se na snury,musela bych to spocitat kolik tech metru je treba,jaky matros a cena za matros,za praci samozrejme nic nechci,ja to delam rada,kdyz jsem na te kremajde a nudim se.
|