Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

Sali
a pro mě bys nějakej dort neměla, nějakej ten pohřební?????
No jasně že jo, klidně si řekni číslo na svátek, pošli psy do kandeláře a můžeš mít klidně taky svátek.... Volný čísla: 2, 6, 12, 19, 22, 26, 29, 30.

někde mi přetek jin a zkvasil jang
Von ti jin moc přetýct nemůže, ten se dost blbě doplňuje, bestak vjěčinou na svět lezeš už s nějakou jinovou konfigurací, kterou můžeš max polechtat dobrou životosprávou a spánkem a pak teda taky masem, no. Jang ti přetýct může, ale to bys měla nábjěch na tuberu! Tak bacha, nekašlat, na tohle ti už ani zázvor nepomůže. Jo a co se týká toho minulýho tejdna - s tim kvílenim - vytvořila sem nepečený tvarohový desert s piškotama, skořičkou, marmelátkou a cukrem. Nebohá zlezina trpěla, ale bylo to strašně dobrý.

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

brut
Holky šikovný

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:57
- Nahlásit

Sali
Já vím, už jsem moc stará, abych zkoušela co uvidím
Dneska si prostě rozmyslím - mám na to psychicky, chápu to, vím co chci, bez čeho se neobejdu a co mi až tak nevadí? A pak začnu fungovat.
Akorát jsem měla napsat, že vše MI jde udělat bez něj.

Gerda
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jo a vo víkendu ste musela škytat, sme slepovali malinovou a třešňovou marmelátkou, tak jsem si na vás vzpomněla.
Pani, já uš slatký nesmim, mám drogově závislou slezinu, jak do sebe furt to slatký tlačim, začíná mi po něm bejt echt blbě od žalutku a bolívá mě dost i hlava. A je to to nejstrašnější, co musim ve svym životě udělat, omezit/zrušit slatký. Aspoň do doby, než to tam uvnitř ňák nastavim zas normálně, aby to trávilo jak má. Ale věřte, sežrala bych vám celou sklenici tý mermelátky.

AlenaD
Člen
- Nahlásit

Sali
máš zajímavej pohled na svět, myslím to vážně, mluvím naprosto upřímně, mě osobně to přijde šíleně naivní,

V tom případě patřím do stejný kategorie jako Petra, ale mě to nevadí, jsem ráda že to tak vidím. Taky beru psy jako kámoše který mají práva a povinnosti, ale jsou určitý hranice který překročit nechci, protože na to nemám právo i když jsou to jenom zvířata. Chci si zachovat v tomhletom hnusným světě úctu ke zvířatů a sama k sobě.
Pořád je to jenom sport, mluví se o práci, ale ta už se dávno ze života většiny psů ztratila, skutečná práce je něco jinýho než tady provozuje většina z nás a pochybuju o tom že pes má nějaký cíle. Ty máme my lidi a skrze psy si je plníme, psi nám k tomu slouží jako prostředek a to je to co mi na tom vadí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

tak já jdu do práce,čauky večír

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

EngieB

anonym
Celý výcvik je vytvoření podmíněných reflexů

tak koukam,ze ses dovedela novy veci dneska!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:00
- Nahlásit

Může mi někdo udělat výcuc prosím? Klikry, ostnáče, korekce a mantinely rovnou vynechte, těch mám za celej den se psama plný zuby, nepotřebuju si o nich ještě povídat . Vycucněte mi jenom ty podstatný věci, nespěchá to, eště musím vykoupat tři psy

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:01
- Nahlásit

Gerda
nepečený tvarohový desert s piškotama, skořičkou, marmelátkou a cukrem
Aúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Mám strašnou hladochuť teď!!!

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:02
- Nahlásit

Mar
Vidíš, každej dne se člověk učí.

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:02 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

EngieB
no koukam,ze ti cz-pes dava hodne
aspon uz vis, o cem to cviceni je ,a tedko brzo budes moct pomalinku zacit i svoje psy neco trochu ucit

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:04
- Nahlásit

AlenaD
V tom případě patřím do stejný kategorie jako Petra, ale mě to nevadí, jsem ráda že to tak vidím. Taky beru psy jako kámoše který mají práva a povinnosti, ale jsou určitý hranice který překročit nechci, protože na to nemám právo i když jsou to jenom zvířata. Chci si zachovat v tomhletom hnusným světě úctu ke zvířatů a sama k sobě.
Pořád je to jenom sport, mluví se o práci, ale ta už se dávno ze života většiny psů ztratila, skutečná práce je něco jinýho než tady provozuje většina z nás a pochybuju o tom že pes má nějaký cíle. Ty máme my lidi a skrze psy si je plníme, psi nám k tomu slouží jako prostředek a to je to co mi na tom vadí.

Pani, ale to ste napsala pjěkně! To se mi líbí. Dám to večer přečíst Maryji, až jí zmlátim, že mě štve, dyš furt hárá.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:06
- Nahlásit

Gerda
slatký skoro nežeru, ale budu muset to samý udělat s kafetem,a to mě asi zabije, ale dřív mě asi zabije to kafe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:07
- Nahlásit

EngieB
Mám strašnou hladochuť teď!!!
No jo, už je to tejden sežraný....držela sem se zuby nechty, aby zbylo aspoň na mámu.....ani sem to nevyfotila......vono to teda nebylo moc heský, ale zato mooooc dobrý. Skořičkovýýýýý mňáááááááááám!

Biluška
Bilu, koukneš mi na návrch smlouvy, co mi poslala moje finanční poradnice?

Právě píšu kamarádce, že jí dám dárkem maso pro psa, ať si pročistí mrazák. A najednou úplně udivený smajly v icq - a kam dám manžela???????? Nevíte, kam se dávaj manželé, když potřebujete vyčistit mrazák na maso pro psa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:11
- Nahlásit

Sali
Kafe, co se účinku týká, se mi daří nahrazovat 20letým puehrem. Je to úžasnej čaj, co voní jako zapršený, čerstvě rozoraný pole, prostě taková ta namoklá rozhrabaná hlína. Je velice silnej, ale nedělá tak velký potíže, co kafe. S kafem bych taky měla skončit, mistrová se chytala za hlavu, když viděla, jak do sebe leju kafe a kolu. Pak se prej nemám divit, že je mi furt a všude horko, vedro a chcípám v létě

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:12
- Nahlásit

pochybuju o tom že pes má nějaký cíle. Ty máme my lidi a skrze psy si je plníme, psi nám k tomu slouží jako prostředek.
AlenaD
ale proboha, to jsi nikdy neměla v ruce psa, který je skutečně akční a chce něco dělat za každou cenu, něco, cokoliv, co odpovídá jeho naturelu, lovit, nosit v hubě, pádit a hledat něco, co ho vzruší, a když to nedělá, tak z frustrace škodí?????
myslíš, že by těm mejm dobrmanům stačilo se jen poflakovat a ani nezapnout mozek? rozeberou mi barák, když jim nedám adekvátní vyžití, procházky nestačej, chtěj u toho myslet, a Bobule už to rozebírání realisuje, neb se prostě nudí, když není zapojená do nějakýho dění...
Pojd si to vyměnit, já se budu procházet s černejma chlupatejma, a bude nám hej. Ale TY se cvokneš, až bvudeš vymejšlet, čím zabavit ty moje degény pracákovitý, aby jim to stačilo k uspokojení.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:13
- Nahlásit

Gerda
pu-erh je super, vyrazím do čajovny pro pytlík, musím, brzo bude ten zkvašenej blitek tou stěnou břišní už venku...

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:14
- Nahlásit

Sali
jenže to může mít i význam výsměchu, nikoli nadsázky, víš? jistě, chceš-li v tom vidět výsměch, vidíš ho tam AlenaD
Pořád je to jenom sport, mluví se o práci, ale ta už se dávno ze života většiny psů ztratila, skutečná práce je něco jinýho než tady provozuje většina z nás a pochybuju o tom že pes má nějaký cíle. Ty máme my lidi a skrze psy si je plníme, psi nám k tomu slouží jako prostředek . říkám "ano"

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:16
- Nahlásit

Gerda
Jo, pošli to

Nevíte, kam se dávaj manželé, když potřebujete vyčistit mrazák na maso pro psa?
Proč ho prostě nezkrmí?

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

EngieB
Holky šikovný
jj, taky jsem měla hroznou radost a ještě víc, když se "chytil" i Brut a i když není tak nadšenej jako malá, tak nějaký cviky taky už umí ... s ním ale hlavně blbneme a pak dělám vyhledávání předmětu... to je jeho parketa ( ovšem nesnese okolo sebe moc lidí...asi má stále pocit, že mu ho někdo ukradne dřív, než ho najde )

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:17
- Nahlásit

Sali
Nekupuj pytlík/sypanej, kup si v Náplavní, u národního dííívadla, kostku. To je ten prímovnickej. A na díry v žaludku to zkus s obilovinama....Jsou teplý/suchý a pomáhaj slezině, aby ty nápory kafe ustála.

mac1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Gerda
Kafe, co se účinku týká, se mi daří nahrazovat 20letým puehrem a chutná to jako kafe ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Sali
ale proboha, to jsi nikdy neměla v ruce psa, který je skutečně akční a chce něco dělat za každou cenu, něco, cokoliv, co odpovídá jeho naturelu, lovit, nosit v hubě, pádit a hledat něco, co ho vzruší, a když to nedělá, tak z frustrace škodí?????
myslíš, že by těm mejm dobrmanům stačilo se jen poflakovat a ani nezapnout mozek? rozeberou mi barák, když jim nedám adekvátní vyžití, procházky nestačej, chtěj u toho myslet, a Bobule už to rozebírání realisuje, neb se prostě nudí, když není zapojená do nějakýho dění...
Pojd si to vyměnit, já se budu procházet s černejma chlupatejma, a bude nám hej. Ale TY se cvokneš, až bvudeš vymejšlet, čím zabavit ty moje degény pracákovitý, aby jim to stačilo k uspokojení

Uspokojit přirozený naturel psa je jedna věc. Používat k tomu uspokojování struny, ostnáče, rotační ostnáče a nevím co všechno.....aby rychleji sedal a přesněji kousal to už uspokojuješ svůj naturel, nikoliv toho psa.

Nemám nic proti tažení psa do výkonu, ale má to své hranice. Nebo, chceš-li, mantinely.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:21
- Nahlásit

dobře, tak já napíšu, že mám svý cíle a plním si je skrzevá psy který si k tomu vybírám tak, aby chtěli zhruba to samý co já, a jen to očesávám do tvaru, v kterým to je realisovatelný,
takže zavrženíhodně pošahaný jsme já i ty čuby, dost mám pocit, že ten prostředek jsem já pro ně, ale to je jistě vzájemný.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:23
- Nahlásit

Sali
sice to nebylo na mně, ale na Alenu ... ale já jednu takovou potvoru doma mám ( Brut se maličko zklidnil, takže se nepočítá) a stejně s její větou pochybuju o tom že pes má nějaký cíle. Ty máme my lidi a skrze psy si je plníme, psi nám k tomu slouží jako prostředek. souhlasím.
Pes sám o sobě totiž nemá lidské cíle...ano je pracák a chce dělat, ale nikde "neříká", že na vysoké úrovni a za každou cenu ( a tou cenou myslím použití jakýchkoliv donucovacích prostředků ... struna, ostnáč, elektrika..).

gabi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

Andreany
jo, souhlasím, pepřák knírač s něčím ovčáckým, je to temperamentní?

...je to ľakavé, a kostrbaté (nemotorné) ale pohyby má dosť prudké, Takže asi bude temperamentný. Skoro stále leží, ale ak ideme okolo tak vyskočí ako struna. Velkosťou trochu menší NO. Odkedy je u nás, tak sa mu vztyčujú uši. Vravíme tomuto javu, že sa uši plnia jedlom ako prvé (funguje to hlavne pri dosť podvýživených psoch.

Prosím vás, rýchle prsty, bystré hlavy, kde sa tu mihol ten piďi kôň? Neviem ho nájsť.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

Používat k tomu uspokojování struny, ostnáče, rotační ostnáče a nevím co všechno.....aby rychleji sedal a přesněji kousal to už uspokojuješ svůj naturel, nikoliv toho psa.
dobře, ale te´d mě hážeš do stejnýho pytle jako ty lidi, který já odsuzuju a po kterejch jsem šla, a kvůli kterejm ta debata vznikla.
A to jen proto, že neodsuzuju pomůcky, ale jen jejich aplikace?
Nikdy neodsoudím pomůcku, ta sama nic neudělá.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:26
- Nahlásit

Pes sám o sobě totiž nemá lidské cíle...ano je pracák a chce dělat, ale nikde "neříká", že na vysoké úrovni a za každou cenu ( a tou cenou myslím použití jakýchkoliv donucovacích prostředků ... struna, ostnáč, elektrika..).
ale v tom se snad shodujeme, nebo ne?
To, že si prosadím bezpečnost práce při obraně pomocí ostnáče, neznamená, že patřím do jednoho pytle s těma, co si tím na cestě na vrchol ladí body!

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:27
- Nahlásit

gabi
kde sa tu mihol ten piďi kôň
cca 10stran zpět?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:28
- Nahlásit

brezen2008
myslím, že to nebude problém.
tak se pak na dalším domluvíme až to bude aktuální, jo?

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání