Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 20:16
- Nahlásit

Sali
Před chvílí jsme byli v Praze 6, kdybych měla telefon, zavolala bych ti, zda nejdeš venčit na Bílou horu
no tak to je bubý bo sme mohly dát aspon louku na Vypichu na Bílce,máš to hlásit předem
nemethova5
uz mam fantas
tak mě chytá každou chvíli

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 20:50
- Nahlásit

Ebony
se nechci mezi tebe a Sali plést, ale ona nepsala, že používají elektriku ani že jí pes loví.... psala, že má obavy, aby se nerozlovil, protože pak by měla po žížalkách a musela by koupit tu elektriku....alespoň takhle sem to z jejích příspěvků ( i z těch minulých) pochopila já.

nemethova5
teda, to je pěknej postroj.... bude Nyný slušet

davidkova renata
těsta jsou zadělaný, na upečení ovšem musím počkat na návrat nějakého dítěte....... už takhle mám pocit, že jsem přeslazená, proto mám k večeři zeleninovej salát

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:10 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Ebony
Proc to tak nezkutecne polarizujes? jak to ctu uz delsi dobu mame v cca 90% veci velmi podobnej nazor v tech zbylejch deseti se neschodnem, ale nejak mi neprijde ze je to duvod vsechno cpat do postaveni bud a nebo. Nic neni cernobily, ale ma to nekonecny mnozstvi odstinu mezi.Tak se zkus trochu krotit.

Benda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:11
- Nahlásit

dobry vecer lidi Sali jak mate rozdelene psy ?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:12
- Nahlásit

brutprdlajs postroje,ja ji nemam nuny jak zmerit a ja si to uz nastehuju primo na psovy,coz je problem,kvuliva postroji nepojedu do praglu,ale bude doooost doooobry obojek,jak rikam,kdyz me chytne fantas,stoji to za to
davidkova renatahele pani,budete mi aspon delat reklamu,no ni?

Benda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:17
- Nahlásit

Tchori ty si chces koupit kvalitni polarizak ? Ja jen ze z par namatkou prectenych prispevku jsi ty i sali napsali polarizovat ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:17
- Nahlásit

Benda
Sali jak mate rozdelene psy ?
Normálně, jako igráčky . Nožičky zvlášť, ouška zvlášť.....
Jinak dobrý večer pane velkokynologu

nemethova5
Ušiješ mi taky postrojky? Chci taky vodit pejsky na postrojku, kdekdo ho má, jenom já ne A jo-jo šňůrky chci taky

brut
těsta jsou zadělaný, na upečení ovšem musím počkat na návrat nějakého dítěte.......
Se s tím flákáš, já už mám dva druhy komplet hotový a dvě napůl . Čímž taky letos nejspíš skončím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:21
- Nahlásit

Biluškakazdy by chtel postrojek,ale jak ho mam usit z hlavy?ja si to nastehuju primo na psovy,jinak to je univerzal,special karabina do auta a na obrany,je to vymakany,ze podbrisnik nejezdi,vyfotim hajanuv obranarsky,snurky bych ti mohla udelat jako voditka,kdyz budes mit matros

EngieB
Člen
- Nahlásit

Tak jsem si četla "klikrovou" část diskuze a došla jsem k tomu, že buď jsem to nepochopila já nebo Tchoř
Ale klikr vesele používám, komunikaci se psem omezenou nemám, funguje to jak na "slabší", tak na úplně normální čoklíky a hlavně - donutí vás to přemýšlet po psím, odhadovat motivaci, je to zábava a funguje to. Doporučuju, ale doporučuju se zajet podívat někam, kde to fakt umí používat a pak se do toho teprve pustit. Viděla jsem používat klikr více lidí a viděla jsem ho často používat blbě.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

nemethova5
a jsi z Prahy?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Se Šimonou Drábkovou jsme zkoušeli igelitit, jenže nedrajvová šoltyje holt mezi pološílené natěšené borderky jaksi nezapadla

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:27 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

EngieB
pokud vam to funguje tak je to jen dobre ono totiz funguje vse co je dobre udelany. A taky vse co je dobre udelany donuti cloveka premejslet jak to udelat aby to dobre udelany bylo.

EngieB
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:32
- Nahlásit

Tchor
Mě právě tvůj názor docela překvapil, připadlo mi, že jsi musel vidět použití u někoho, kdo to dělal nějak divně nebo ti to divně vysvětlil. Třeba to s tou motivací - klikr NENÍ motivace, motivace je balonek nebo jídlo, ale rozhodně ne klikr.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:37
- Nahlásit

Tchor
Tak se zkus trochu krotit.
tak to těžko, ještě mě nikdo nezkrotil, ani ty to nebudeš

já nevidím svět černobíle, to se pleteš, ale už to necháme být, nemá to cenu

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:49
- Nahlásit

EngieB
V PPČ je to celkem pěkně popsaný, článek se jmenuje výstižně "Klikr není zlodějem emocí" autor Geert van Staeyen
Velmi pravidelně se dostávám do diskuzí s lidmi, kteří nedokážou pochopit, jaký je rozdíl, když psa za provedený cvik pochválím a odměním hračkou, nebo když mu mezitím ještě kliknu. Tihle lidé si tvrdě stojí za svým názorem, že klikr je nesmysl, pomůcka pro ty, kteří si neumí vytvořit vztah se psem.

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:57
- Nahlásit

EngieB
nejde o tu motivaci, ale o zpusob napovedy psovy,podle mne je vzdy lepsi metoda prihoriva -hori nez rovnou hori. Ten klicker proste podle mne ma jen jeden stupen kdezto mimika a hals jich ma spousty, to je to ochuzeni o kterym jsem mluvil. Hlasem a mimikou muzu davkovat jak intenzitu tak vse ostatni tak jak potrebuju.

Vim ze klicker neni motivace ale predzvest odmeny neco jako Pavlovuv zvonek.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

Biluška
Se s tím flákáš, já už mám dva druhy komplet hotový a dvě napůl . Čímž taky letos nejspíš skončím
já nikdy nepeču před desátým..... takže mám ještě čas ... těsta mám zadělaný díky holce, páč se rozhodla přijít vyjímečně domů rovnou ze školy, ale pokračování bude nejdřív v pátek

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 21:59
- Nahlásit

Ebony
Mam tkovej pocit ze se vubec nesnazis pochopit co pisu, ale to je tvoje vec.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:00
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:01
- Nahlásit

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:02
- Nahlásit

nemethova5
pani, vy jste ale vážně šikovná, fakt se tím nechcete živit

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:02
- Nahlásit

nemethova5
tak to jo, já myslela, že si ušila postrojek Nyný...ale obojek bude jí taky bude slušet

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

Čus žumpice a žumpíci řešilo se něco poctatnýho,bo jako vždycky jen žumpí vjeci?

Ebony
ještě mě nikdo nezkrotil

a von to na tebe někdo zkoušel? Zbytečná námaha
hele,někde jsi tady psala o potravinových doplňcích (nejen bylinných) a nechávala jsi tu odkaz.Přidáváš něco navrch háravkám na srst,nebo jako běžně ? Ty moje čůzy obě hárají a vypadají děsně.Kartáč to nějak nevylepšuje

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:07
- Nahlásit

nemethova5

pani,co to vidím? Ty pleteš i vodítka? Za kolik upleteš úvazový -5 m se dvěma karabinama a dvěma krožkama? Bysem si objednala ,plís

brut
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:08
- Nahlásit

Neessi
dneska se žumpí vjeci neřešily téměř vůbec
.... začalo to strunou na cvičáku, šlo to přes klikr a končí to sporem mezi Ebony a Tchořem

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:12
- Nahlásit

brut
dneska se žumpí vjeci neřešily téměř vůbec

no to je ovšem velmi hrubý nedostatek,to z toho někomu prdne céfka.Takže Davídkojc se narvala určitě seruprámem a šla se zhroutit z toho,že jo?

začalo to strunou na cvičáku, šlo to přes klikr a končí to sporem mezi Ebony a Tchořem
samý nepoctatný vjeci ,páč Ebony žádný spory (lidský)neřeší

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:15
- Nahlásit

nemethova5
to je krása a co kdybych chtěla si obědnat a udělat pořádné vodítko? šlo by to?

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:24
- Nahlásit

Neessi
hele, dávám tohle http://www.phytovet.cz/ je to super, taky mi většina fen při hárání vylíná, krom Boniny, ta je mateřský typ, ta je nejhezčí právě, když hárá
Je tam specielně na srst, já používám ty koňský, složení to má stejný, tak nevím proč platit víc za ty psí, navíc u nás je koňských dávek třeba
ten phytovet kupuju na www.holisticshop.cz většinou to mám víc, jak za tři litry a pak to tam vyjde bez poštovnýho levněji

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:27
- Nahlásit

Neessi
jinak ještě je vynikající tohle, http://holisticshop.cz/obchod/index.php?idvyrb=21& akc=detail
ale teď to neměli, je po tom krásně lesklá a barevná srst
a taky je dobrý tohle http://holisticshop.cz/obchod/index.php?idvyrb=59& akc=detail

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 22:42
- Nahlásit

damy,vyhovet vam bohuzel nemuzu,protoze na 1,5voditko s tim pletenim spotrebuju cca 56metru,to nepocitam rukojet a zapletani,to si radsi kupte,za prve dost makacka a hodne utahovani a za druhe,vysel by vas dost draho material,pokud se dostanu do praglu a okoli,jsem schopna usit postroje,obojky,voditka z dost dobreho materialu,jako je popruh z aut,ma zatezovou zkousku a dost dobre vydrzi a dobre se pere v pracce,na rozdil od kuze,ktera neni pro tim pravem orechovym,musi se dost osetrovat,cistit a mazat,kdyz chcete kvalitni kuzi,tak to by vas u nas dost draho vysloNeessipani vy to musite vedet,kdyz mate kone,kolik ty srandy stoji,jo a jinak jsem delala uzdu z tech pletenych provazku,vypadala teda bombovne!je mi fakt lito!jo zivit,to by neslo,byla tu u nas vynikajici firma,co sila pro psi atd.bohuzel zkrachovala,takze jim to ani nevynaselo,nemeli drahe veci a meli dobre napady,asi konkurence,fakt nevim,byla to takova domaci vyroba.

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání