Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:28 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

brut
bolo to pred alebo za fotkami Františka Prdinošky?

Vďaka už to mám. je to strana 2263.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:30
- Nahlásit

Biluška
Proč ho prostě nezkrmí?
Kdo by se s nim porcoval, takovej velkej chlap....

mac1
chutná to jako kafe ?
Ne, v poctatě na začátku, než si zvykneš, ti to nechutná vůbec. Mě se na začátku chtělo blít, než sem si k tomu čajochu našla cestu a začal mi jak vonět, tak chutnat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:31
- Nahlásit

gabi
bolo to pred alebo za fotkami Františka Prdinošky?
Pani, vy ste trupka strašlivá ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

Sali
ale v tom se snad shodujeme, nebo ne?
nevím, když si přečtu to, co jsi Aleně napsala výš, tak si nejsem úplně jistá pochopením.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:33
- Nahlásit

gabi
už to mám. je to strana 2263
... takže před 14

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:34
- Nahlásit

Gerda
Kdo by se s nim porcoval, takovej velkej chlap....
No tak ať ho pošle, já to zkrmím naráz, porcovat se s tím nebudu

gabi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:35
- Nahlásit

Gerda
pani ja som vám poslala obrázok ako sa dávajú takéto darčeky pod stromček. Môžem vám aj nalistovať na ktorej strane to bolo...

presne strana 2273

Davídková toto fórum raz vydá knižne a prekoná aj Leninove spisy. Formou aj obsahom.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:36
- Nahlásit

Sali

mě osobně to přijde šíleně naivní,
věřím, že to může ostatním připadat jako naivní, pro někoho třeba i bláznivý-a po pravdě - je mi to i fučik. Já vycházím z toho, že nikdo nedal člověku právo osobovat si vládu nad celým světem. Jsme zvíře stejně jako ti ostatní, jen máme mozek o něco funkčnější /otázka je o jak moc/ a nějakej důvod, proč ten mozek funkčnější máme tady bejt musí a rozhodně to ale nebude to, že toho budu nadužívat či zneužívat ve svůj prospěch, ke svému uspokojení a promiňte mi všichni - nemyslím to fakt vůbec zle - to zrovna to cvičení na efekt je (tím nemyslím rozhodně to, že by psi neměli cvičit , pes který nic nedělá se nudí a to je průser - myslím tím to, že by si ta zvířata zasloužila kapek jinej přístup, ale to je každýho věc)

ale pořád jsou to zvířata, chovaný pro tu práci,

ne, pro mě ne. A nikdy už nebude. Nastanou momenty, kdy člověk věci přehodnotí. A znovu opakuji, že to neznamená, že Ešus bude mít naprostou svobodu a lenošení

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:41
- Nahlásit

PetraKzdarec pani!,jo budu mit z kikiny apartni kabelku,pani kdyz vy cvicite na ten klikr,jde vam to?ptam se ze zvedavosti,mam ho doma a zkousela jsem na nej hajana,ale to se miji ucinkem,jak kliknu,tak on na to steka,neberu to vubec jako odmenu,no jo holt starej pes,ma vzityho pesecka za odmenu.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:43 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

ale v tom se snad shodujeme, nebo ne?
nevím, když si přečtu to, co jsi Aleně napsala výš, tak si nejsem úplně jistá pochopením

brut
klasický netový nedorozumění, různý výklad slova cíle.
Nemá to smysl, mantinely mám a hodně tvrdě nastavený, přes co nepůjdu, a nepůjdu nikdy přes donucení k vysoké přesnosti na body za každou cenu, nepůjdu na vrchol, mě stačí, že zvířata spolehlivě cvik udělají, protože jsou po dobrým motivovaný, aby ho udělali, naprosto mi stačí 75-80% možnýho výkonu, nebudu jim dělat žádný jiný represe než takový, který zabrání úrazům z neovladatelnosti, proto použiju ostnáč JEN jako posilovač k volantu-vodítku, a jen pro tohle jediný, na chůze u nohy v distrakci, nestojí mi to za to jinde ani omylem, cvičím to, co nás baví, tak, aby nás to bavilo, a na tom zůstanu.
Rozumíš, já prostě potřebuju, když zařvu k noze, aby tam ten pes opravdu šel, i když ze všeho nejvíc chce být jinde, je to sine qua non, otázka třeba taky života a smrti, prostě přes to nejede vlak, takže tady si to vydupu i po zlým, když to nejde po dobrým. Nemůžu si dovolit neovladatelný zvíře, kor ne takový, jaký ti naši jsou, prostě nemůžu.
Ostatní je všechno věc dohody, ale tohle jediný si prosadím, že ta nejzákladnější ovladatelnost prostě bude.
Jinak taky může bejt těžce po ptákách.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:44
- Nahlásit

gabi
Pani, to ste moc hodná, Fanouš už byl podarován, vzhledem k tomu, že Adámek dnes neni v práci, tak už sou asi neboštící voba )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:46
- Nahlásit

A takhle úpéčkujou chrtiska Pardálčí: http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_11_22_ZUZKA_ST RAHOV_VYBER/#album

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:46
- Nahlásit

Andreany
až budu mít čas, tak napíšu, jak mi hořelo auto po cestě z výstavy a já zastavila na benzinové pumpě na nádržích, bo jsem nevěděla, že hořím
to je na druhou medajli, bo to není k uvěření

kurňa nějak se nám ta soutěž komplikuje

AlenaD
Mluvíš mi z duše, cítím to úplně stejně

Chci si zachovat v tomhletom hnusným světě úctu ke zvířatů a sama k sobě

ano, ano.
brut
když srovnám nácvik povelu "sedni" u Bruta ( klasickou metodou) a u Alu s klikrem, tak malá byla rychlejší

no a to je to o čem jsem Ti psala

Gerda
Ale věřte, sežrala bych vám celou sklenici tý mermelátky.

ach jo, to mi mrzí, že nemůžete, páč byla ekscelentí, máma umí.

? Nevíte, kam se dávaj manželé, když potřebujete vyčistit mrazák na maso pro psa

ach jo , tak po stoprvní- do koberce a na skládku přeciž!! A uš si to pamatujte!

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Teda lidi, jsem fakt tak náročná, když nechci psa dát na první "schůzce"? Ještě když paní chtěla psa pro syna (14let) - to jako budiž, že mají hospodu - taky budiž, a že už mají jiné 3 psy - ???

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Dines
Teda lidi, jsem fakt tak náročná, když nechci psa dát na první "schůzce"?
Nejsi třá spíš rozumná?

PetraK
ach jo , tak po stoprvní- do koberce a na skládku přeciž!! A uš si to pamatujte!
Vy ste tak hodná, děkuju, pani, uš to nezpomenu, to víte, manžela nemaje a netoužeje po nahromaděném přebytečném jangu...furt se čék učí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:55
- Nahlásit

nemethova5

fachá mi to a to vím, že to určo nedělám asi bez chyb. Musíte si dát čas na to, abyste Hajánka naklikala a to na něco něco naprosto speeeešl! A naklikávat nejen doma v klidným prostředí, ale i venku, nejdřív taky v klidu a pak když tam budo jiný, ne moc zajímací psi, a pak už i s těma zajímacíma. A hlavně to jsem na začátku asi zmastila, ukázat mu jak to funguje na něčem novým. Třeba že ho budete učit že má položit tlapu na polštář, takže jakmile bude naklikanej - tzn. kliknete a čokl se přerazí, aby byl u vás, můžete začít. Nespěchejte!! Položte na zem polštář a v momentě, kdy se na něj třeba podívá, nebo se ho dotkne tlapou -a věřím, že při tom jak bude tancovat, aby tu mńamku dostal, se ho tlapou rozhodně - i když nechtíc dotkne, tak v tom momentě kliknete! Musíte se trefit přesně do toho momentu, kdy se dotknul. Kliknete, mooc pochválíte a dáte dobrotu, takhle za párkrát Hajánek vypozoruje, že když se dotknul toho polštáře tak z vás vymámil tu echt dobrotu a začne vám to nabízet sám. Až to bude dělat na sto procent, dáte k tomu teprv povel. Dřív ne. Jestli jsem něco zmatlala tak prosím EngieB ať mě opraví . chce to ukázat psovi ten systém na něčem novém. On pak aby se dostal k tý dobrotě, bude předvádět všechno co umí, klidně dojde i na poštu, tím se nenechte rozhodit, vy kliknete jen za to co požadujete. On na to velmi rychle přijde, čím z vás tu dobrotu vypáčit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:57
- Nahlásit

Gerda
A takhle úpéčkujou chrtiska Pardálčí

voni sou úpa nejlepčí!! Hned teda po Marůšce.

to víte, manžela nemaje a netoužeje po nahromaděném přebytečném jangu...

já dycky myslela, že manžel se maje aby se hromadily prachy a ne přebytečnej jang - sem to asi nějak zmotala evidentně

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:57
- Nahlásit

Nemel tu nekdo ze zumpic utrzenej meniskus pripadne natrzenej vaz v koleni?

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 11:58
- Nahlásit

Gerda
Teda lidi, jsem fakt tak náročná, když nechci psa dát na první "schůzce"?
Nejsi třá spíš rozumná?

Taky si myslím - a doufám že správně

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Fifi
jo, měla, proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

Fifi

já ne ale kolegyně ano, původně jí to léčil debil tady u nás jako nataženej vaz , pak to nějak nevyšlo a jejda, zjistilo že je to to urvaný, skončila na operaci.

Fifi
Člen
- Nahlásit

Sali
Jak se to pozna? Protoze jsem kopyto z pakone a nemuzu chodit.

Sali
Člen
- Nahlásit

já dycky myslela, že manžel se maje aby se hromadily prachy a ne přebytečnej jang
PetraK
určo, líp než aby se prachy krátily, jang se krátit klidně může.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:04
- Nahlásit

Fifi
ortoped to musí vyšetřit na vůli v kloubu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:05
- Nahlásit

Sali
ortoped to musí vyšetřit na vůli v kloubu.

Ta je nulova, bych rekla. Njn, pockam do zitra a uvidim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

Fifi
Jak se to pozna?

to by chtělo fakt dochtora - ta kolegyňa s tím nějakou dobu i přežívala, páč ten trotl jí nadával že simuluje , ale taky to nemusí bejt urvaný, jen natlučený hodně. Já jak v létě upadla na ten loket, tak sem myslela - i podle toho zvuku a podle bolesti že sem jednoruká, že mi bude levá hnáta bimbat podél těla. A bylo to jen natlučený a to mě to bolí doteď. Mazej k dochtorovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

PetraK
já dycky myslela, že manžel se maje aby se hromadily prachy a ne přebytečnej jang - sem to asi nějak zmotala evidentně
Ste to zmotala, bo nejste přesná. Dyš mluvíte vo prachách, musíte řikat manžel-milijonář. Jako toho psa. Pes-pes, pes-fena. Manžel-milijounář, milenec-trocha mladého jangu nemůže škodit. Prachy hromaditi míti, šťastného života žíti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

Fifi
ne Fifi, jdi hned - fakt, dyš nic jinýho dostaneš mastičku- mě zabral KETONAL - a se uleví.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

Gerda
Prachy hromaditi míti, šťastného života žíti.

a to je krásný pořekadlo. To určo bude z vlastní hlavy, to neni vod žádnýho národa, to je čistě Gerdí pořekladlo

Musím tedy přehodnotit jednak názvosloví a formulovat přesněji a druhak přehodnotit proč co maje

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:10
- Nahlásit

Fifi
Pani, nebuďte blpka, mazejte k lékařu! Daj vám pěknou barevnou ortézu!

<< 1 ... 2097 . 2098 . 2099 . 2100 . 2101 . 2102 . 2103 . 2104 . 2105 . 2106 . 2107 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání