Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

PetraK
. Prostě musí nám to jít bez toho nátlaku.
ti řikám,že to nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:26
- Nahlásit

davidkova renata

Přijde mi to podobný jako bys odmítala veškerou korekci třá u haranta...prostě by dělal jen to co by chtěl a co by mu šlo...no to nevim teda

kdepak, kdepak. Psala jsem o tom, že odlišuju výchovu a výcvik. Takže jako u haranta - do silnice běhat nebudeš, jinak dostaneš na díru. Ale jestli mu půjde vrzat na skřipky jako Haydnovi, tak mu to musí jít bez nátlaku. Když ho to bude bavit,ale nepůjde mu to, tak ať si klidně vrže jako Abrhám ve Vrchní prchni, když mu to půjde bez toho že ho budu šmytcem mydlit přes prsty a samo od sebe, tak hurááá, to je super. Ale když ne, tak ho v tomdle případě přes ty prsty mydlit nebudu. kdybych ho ovšem načapala se sirkama v ruce, tak mu tu pazouru urazím. Takhle to myslím.

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK
. Prostě musí nám to jít bez toho nátlaku.
ti řikám,že to nejde

Ale pôjde! ...aj keby mu bolo treba naplácať

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
ti řikám,že to nejde

číhni na to co jsem napsala teď, před chvilkou. Takhle to myslím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:28
- Nahlásit

gabi
Ale pôjde! ...aj keby mu bolo treba naplácať

PetraK
chápu,ale přesto úpa nesouhlasim

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:29
- Nahlásit

davidkova renata
Todle dělaj z marcipánu,takže waldo hepi svátek

no vy ste teda pani přející! Dyk je hnusná? Jakej hepí svátek, se pobleje, jen jí uvidí.

ale von jí tady v tom popisování neuvidí

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK

A čo ak má úžasný talent, nadanie a navyše nové drahé husle a odrazu po dvoch rokoch sa zatne a bude radšej chcieť ísť hrať vrcholový fudbal tak ako jeho kamarát?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
chápu,ale přesto úpa nesouhlasim

ale jo f poho. Ono, já taky Haydna moc nemusim, tak možná proto by mi ten virtuóz nechyběl

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK
takhle to fakt nejde , budeš mít spoustu nedotaženejch, rozpracovanejch věcí, přes který se dál nehneš a psa se kterýho to ve výsledku nebude bavit, protože, když to neumí, není jaksi za co kliknout - odměnit...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Děcka, fčéra mi šéf, co se spolu nemáme rádi, přivezl z výletu na sever konzervu se sobím masem. Myslim, že to ten sráč udělal schválěn, bo ví, že mám ráda zvířata. Takže až ho chytí astmatickej záchvat, schovám mu dejchadlo. Je to alkáč, sejřim ho tim, že mu v kocovině pouštim písničku od Ejmy Vajnhause - Rehab.
A taky mám hlat, bo sem si zapomněla vzít z bankomatu peníze, a tady nikde karty neberou. Ach jo. Co se výcviku týká, dnes sem mařenu unavila hledáním pamlsků ve zmrzlý trávě a procházením mezi nohama. Byla dost udejchaná a dost radostná. A pak se chuděra dorazila nakrejváním Hepiny, se kterou chtěla odejít. A pak taky za ní brečela. To nedělá ani na psy. Může bejt fena fakt zamilovaná do druhý feny??????????????? Jako nic proti gustu, klidně jí to dopřeju, ale neni to divný?

PetraK
Člen
- Nahlásit

gabi
bude radšej chcieť ísť hrať vrcholový fudbal tak ako jeho kamarát

a proč by ho nemohl hrát? Je to jeho volba. Pokud to bude fotbal. Pokud by to ale bylo to, že místo toho hodlá cárat s partou šmejdů, rozbíjet kde co, ožírat se atd. Tak smolikof.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:32
- Nahlásit

kachna_
takhle to fakt nejde , budeš mít spoustu nedotaženejch, rozpracovanejch věcí, přes který se dál nehneš a psa se kterýho to ve výsledku nebude bavit, protože, když to neumí, není jaksi za co kliknout - odměnit

tak teď jsem ztracená? . proč bych neměla za co kliknout, za co odměnit?

gabi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:33 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Máme doma nadaného speváka, velkú a malú gytaru, flétnu atd...
Keby som ako správna matka trošku korekčne pritlačila, mohla by som mať doma kvantum umelcof. Teraz mám akurát kvantum vyhodených peňazí.

PetraK
a proč by ho nemohl hrát? Je to jeho volba. Pokud to bude fotbal. Pokud by to ale bylo to, že místo toho hodlá cárat s partou šmejdů, rozbíjet kde co, ožírat se atd. Tak smolikof.

Ale takto to nikdy dopredu nevieš čo sa z toho vyvrbí a navyše čím rýchlejšie bude striedať to čo ho baví za to čo ho nebaví až tak, tak nakoniec nemusí robiť nič, len sa nudiť a poflakovať s bandou kamarátov...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:35
- Nahlásit

Gerda
Jako nic proti gustu, klidně jí to dopřeju, ale neni to divný?

Murphyho úpa nejlepčí kámoška to měla taky tak. Chtěla jen báby. Pes k ní nesměl. Jenom Murphy a to jen proto, že věděla, že je tak pošahanej, že na ní nastupuje jak do tramvaje - taky z boku. Takže jako manža po 40 letech mu to občas s patřičným ksichtem trpěla s myšlenkou, pro kamaráda všechno, vlk se nažere a koza zůstane celá. Jinej pes k ní nesměl. Baby chodila přemlouvat, že založej rodinu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
já to blbě vysvětluju, ale nevim jak to popsat správně

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:38
- Nahlásit

gabi
Teraz mám akurát kvantum vyhodených peňazí

prachy nejsou všechno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:40
- Nahlásit

kachna_
no u klikru netlačíš, tam se pes "dotlačí" sám, dělá to proto, že to dělat chce. takže tam toho právě, postupuješ -li dobře, naučíš spoustu a bez toho nátlaku, tak právě nechápu, jak to souvisí s tím cos psala

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:41
- Nahlásit

A kromě toho, nám dnes přijde Prdinoška. Nebude se jmenovat Lippo, ale František. Už je tu pro něj obojek, deka a papáníčko. Už se na něj těšíííííííííím, šéf se raduje, řekli sme mu, že štěňátko tu všecko počůrá, podělá, bude plakat a roztrhá mu kabel k nojbůku. A taky že sem bude chodit každý den. A že mu může řikat Frenku.

PetraK
Baby chodila přemlouvat, že založej rodinu.
No to právě Mařena taky. Na čuby, s kerejma by byl problém, to nedělá, ale na svý oblíbený, na těch visí furt, namlouvá si je, chodí kolem nich jak pes se zdviženym ocáskem a vysokym krokem...Nánu si taky chtěla namlouvat, ale ta jí kousla do hlavy, takže Mařena ojížděla prostor za Nánou. Ach jo. No, aspoň nebudou štěňátka, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:45
- Nahlásit

Gerda
Ach jo. No, aspoň nebudou štěňátka, no

pani! Ušetříte za antikoncepci! To je vám málo???

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

PetraK
Bych jí dala antikoncepci! Jak vidim, když číhá na ňákýho psa, jak hejbe tou velkou pipkou nahoru a dolu, bych jí nejradši nakopla. To bude ta nejlepší antikoncepce A ušetřim eště víc.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:47
- Nahlásit

Gerdanazdar pani!tak to hajanovy si reknete sama,ze marie je lesba,ja mu to rikat nebudu
PetraKnazdar pani,jak pise renča,ja se taky s hajanem vubec,ale vubec neparala,on je magor do cviceni a je s tim dost postizen,tak to uz pracaci bejvaj,takze dostal na budku a uz to vickrat neudelal co nemel,nekdy ta korekce musi byt,jak pise sali,nebo tchor,musi byt primerena a musi to clovek opravdu umet,je fakt,ze treba hajan jak jde cvicit poslusnost,tak je to fakt neunosny,co ten pes dela a jakou ma radost a jak rve desne,u nekoho jde zkorigovat toto hlasem,ja s hajanem a u nekoho to proste nejde,takze ten tlak musi byt zase odlisny,ono je to tezke,clovek-psovod musi mit na to cit,a musi toho psa dobre,ale dobre znat,nemuzu jit tvrde do melancholika a zase byt mekka na cholerika,to uz je opravdu o citu,i kdyz se najde dost magoru,kteri psa zkazi,kdyz jen vlezou na plac!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:47
- Nahlásit

Gerda
A ušetřim eště víc

to nevim - buďto dáte prachy za vokování špiček a nebo budete furt u vobuvníka, aby vám to vopravil

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

Moudra střední generace

Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš vybíraví lidé.

Sexuální soulad po čtyřicítce? To bolí hlava nejen ji, ale i mě...

Moji manželku jsem si vzal proto, že protiklady se přitahují. Ona byla těhotná a já ne...

Včera mě potkalo štěstí! Přišlo se se mnou rozloučit...

Na Valentýna jsem zažil nezapomenutelný erotický večer! Ona byla v průsvitných kalhotkách, nahoře bez, na nádherné široké posteli... a já jsem byl v teplákách a bačkorech s dalekohledem v domě naproti

Já nejsem pedofil! Já jsem pouze nedočkavý..

Skutečná deprese je stav, kdy se už i při skupinovém sexu stále cítíš poněkud osamělý...

Žena mě podvádí a velmi mě to trápí. Stále mi totiž nerostou parohy! Bože, co když mám málo vápníku...?!

Kdyby lidé nebyli tak závistiví, zlí a lakomí, tak by jedna ženská stačila pro celou vesnici...

Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě...

Léty muž získává jednu téměř mysteriózní schopnost - dokáže ukojit svůj sexuální hlad obyčejným jídlem...

Jestliže prochází láska opravdu žaludkem, tak kde, proboha, teda potom končí?

Potřeboval bych snížit svou potenci! Sexu mám stále plnou hlavu,ale chtěl bych to posunout níže...

Na stará kolena se začínám podobat dveřím - když jsem namazaný, tak si nevrznu...

K čertu, i s tímhle středním věkem! Důchod mi nedají, protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají, protože jsem příliš starý...

Peníze přicházejí a odcházejí... a odcházejí... a odcházejí... a odcházejí...

Kdysi, když mě manželka pohladila po vlasech, postavil se mi pták. Dneska, když mi pohladí ptáka, postaví se mi vlasy...

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:53
- Nahlásit

nemethova5
dík za podporu

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě...
squělá filosofie.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

PetraK
no u klikru netlačíš, tam se pes "dotlačí" sám, dělá to proto, že to dělat chce
Také cvičím na klikr, jsem z něj nadšená. Nemám čubu na výkon, ale pro radost. Kousat jsme začaly jen proto, že jí to neskonale baví a doteď nejsem rozhodnutá, zda půjdeme dál k revírům apod. Ale přesto si nedovedu představit, že bych klikr použila v okamžiku, kdy jediné, co čubís chce je kousnout si do rukávu a já po ní chci něco z poslušnosti. Jednak by kliknutí zřejmě ani nezaregistrovala a jednak si v tu chvíli nedovedu představit jinou lepší odměnu, která by jí motivovala, víc než představa kousnutí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:00
- Nahlásit

PetraK
Jo, já chápu princip klikru, ale tys psala, pokud to psa nebude bavit, nebudeš to lámat přes koleno, čímž podle mě zůstanete na nějaké úrovni obtížnosti a nedostanete se dál (to se týkalo toho, nebude za co klikat).
Podle toho, co ty popisuješ, se mi na gauči bude válet líný mazlivý chlupatý válec, protože prostě Beska neoplývá chutí do práce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:00
- Nahlásit

nemethova5
jo já vím, jak to myslíte. Ale tak já jsem kapek prostě nenormální a navíc mi asi nejde přesně popsat to co mám na mysli. Hele zkusím dát příklad- když se jde ven, může se Ešus pochopitelně naprosto přeskočit, zbláznit,zcvoknout. Kolikrát já už se o něj před vchodovými dveřmi od domu, kde to vždycky vykrystalizovalo přerazila, měla vzteka, chuť ho zabít. No a tak se prostě dveře neotevřely dokud se panáček neuklidnil. NIKDY se neotevřely, dokud si nesedl a nenasadil příčetnej výraz, i když jsem kvůli tomu přišla třeba pozdě do práce. Beze slova (sem se musela ale hodně přemáhat), bez čehokoliv, jen jsem stála se zdviženým obočím a čekala, až za ním dorazí mozek, kterej nechal na schodech. Dneska se jde ven a už sedí před dveřma, nemusí se vůbec nic říkat. Mohla jsem ho zkorigovat, měla bych to rychlejš, ale - nebylo by to vůči němu na férovku, protože já chápu, že je prostě celej natetelenej, huž huž bejt venku- hele támle je Dáša, musím tam, MUSÍM! No půjdeš, ale až budete tady voba i s mozkem. Tak si ten mozek honem rychle přivolá sám. A myslím, že kdyby tohle lidi, který uměj s těma psama opravdu dělat (a ne to jen tak šmrdolit, jako já amatér) převedli víc do praxe, bylo by to pro ty smraďochy štěkavý férový.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:01 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus žumpařííííííííííí...........
Nestíhá a jen procházím,ale chtěla sem se pochlubit,že uš mám voblečený voba krtíííííí.

Jo a fšimněte si jednoho poctatnýho detajlu......Tedík je bez vodítka. Je za tím 10 mněsíců práce,ale zadařilo se.A dovolím si říct,že bez vostnáče,nebo struny.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2008 11:03
- Nahlásit

když cvičit, tak na férovku - ono stačí to, že musí kolikrát člověk korigovat chování v běžným životě. Nevím jak to vysvětlit no. Prostě musí nám to jít bez toho nátlaku
PetraK
jenže mít takový zvíře, jako je Nýný nebo Bobule,
tak na mokrým na place nepostojíš, byly by samý posedy poleže a pojezdy pobřišní,
a od figuranta budeš psa odnášet za postroj jak nákupní kabelu, pokud ho teda uneseš, že, akdyž se ti vykroutí z oblečení, uteče rovnou na plac a kousne si jak ju to vyjde, třeba vedle jinýho už zakouslýho psa, a ten steky překousne do něj.....
za chvíli ti nikdo nebude chtít dávat kousat, protože neovladatelný pes není figurantama vůbec oblíbenej, zjm. když se nežinýruje a v maketě veme kam veme, hádej kam,
a bude ti putna, že ti psice bude šlapat venku na ulici jak hodiny ze švajcu, když jí ani nedokážeš vyndat z odkládačky, abys u toho neupadla...a současně na ní budeš vidět, jak pro ten sport žije každým dechem, jen ta kázeń je jediný, co vám brání si to fakt užít...A NEJDE O BODY!!!!! JEN O RADOST.
Pak bys jistě i ty změnila názor, až by sis pro neovladatelnost psa udělala první úraz nebo způsobila úraz někomu druhýmu...
a zjistíš, že všechno má styčný body.

<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání