Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

PetraK
nutně mi vo tomdle musíte něco říct.
No my brali hlavně játra, bo je máme všichni spíš blbý než dobrý....takže sme si řikali příznaky dvou jaterních nedostatků....Ale jen velmi povrchně, bo je to tak obsáhlý, že sme jen vyloženě lehce zasondovali do těcvh problémů, ale nebyl čas to dál rozvádět. Je to na mnoho let ))

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:43
- Nahlásit

Právě mi sousedka vnucovala koťata. Sem se jí zeptala, jestli je má mít Brut ke snídani nebo k obědu.... tak se urazila stím, že když už jednu kočku máme, tak by jsme si mohli vzít i druhou. Nějak nechápe, že Sviňa u nás přežívá jen díky bezpečnostním opatřením ( mému řevu) a taky silnému pudu sebezáchovy. Navíc už žádnou kočku nechci, to raději dalšího psa

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Walda
No to sou ty voni. Tam totiž bloudí každej. To ste se nemohli stavit na kafe?? My na ty kameny šli pěšky rovnou z chalupy. Máme to "přes pole"

Gerda
No my brali hlavně játra, bo je máme všichni spíš blbý než dobrý....takže sme si řikali příznaky dvou jaterních nedostatků....Ale jen velmi povrchně, bo je to tak obsáhlý, že sme jen vyloženě lehce zasondovali do těcvh problémů, ale nebyl čas to dál rozvádět.

a ňáký větčí info o tom by nebylo?? Co třeba s tím vočním duchem a tak nějak?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Walda
Cože, jaký číslo?
normál číslo k svátku, ne? Je na tom něco těškýho??????????????? Máš volno už jenom na 2, 6, 9, 12, 19, 22, 26, 29, 30.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Já bych kočku brala, ale mám smolika. Jednak kvůlivá Kosťovi- to by těžko šlo u kočky ošéfovat jako u Ešusa a druhak kvůlivá Brtnikovi, páč má hustou kočičí alergii, včera když jsme odešli z útulku od paní Černé, byl zanudlenej až do večera takže mám smolikof- a že teda s Ivánkem jsem se do sebe zamilovali. Joooooooo a Gerdoooooooo mají tam malilinkatou skorem bílou kočičku a menuje se.... Gerdička . A furt spí. A je vám i podobná pani.

Walda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

Gerda

Máš volno už jenom na

Tak chci 9

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:50
- Nahlásit

PetraK
Co třeba s tím vočním duchem a tak nějak?
každej šéfofskej jinovej orgán má svého ducha. Jak je pět hlavních orgánů, v každym sedí duch. Třá ten, co sedí v játrech je Chun. Je to takový podvědomí, co vytváří sny. Přes den sídlí v očích, večer ho jin stahuje do jater. Pokud nemá jin dost síly, Chun zůstane na půl cesty, to pak znamená ty noční můry, pokud zůstane už v těch očích, nemůžeme usnout a čumíme do stropu. Aby měla jatýrka síličku, měli bychom se aji pěkně starat o ledvinky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
mají tam malilinkatou skorem bílou kočičku a menuje se.... Gerdička . A furt spí. A je vám i podobná pani.
To je jasný...jen aby to nebyla ňáká tlustá vopelichaná líná a vsteklá kočice )))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Gerda
Aby měla jatýrka síličku, měli bychom se aji pěkně starat o ledvinky

Děkuju a tetkon ešče, jak mám teda vošetřovat Jin v játrech a v ledvinách. To asi abych šla vylejt ty zásoby vína co mám ve stojanu a vybodla se na výrobu vaječňáku, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:55
- Nahlásit

Gerda
.jen aby to nebyla ňáká tlustá vopelichaná líná a vsteklá kočice

neni. Je to malilinkatý koťátko, který ze všeho nejvícm miluje mazlení a pak chrnět. je to taková malá víla. Její brácha Káj je ofšem drak. Moje bunda s kterou svedl vítěznou bitvu vypadá, jak trhací chlupatej kalendář

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

Walda
Máš ho tam, Inďákovy fotky mám, jestli máš ňákou krásnou, tak mi jí pošli, jo? Hlavně mám ty žuby žahnutý nahóru, ty sou na kandelář důležitý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

Gerda
Jednička na libni je fakt pěknej, někdy ho zas musíte s nánou pokousat
no jednička ale kouše dycky v neděli a ted dyš je brzo tma tak poo,to ty nikdy nemůžeš taxi holt béš muset nechat zajít chut
ty máš v prdeli ledviny
spíš jako řekni co f prdeli nemám to bé kračí
PetraK
jakej kocour a gdes byla??

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:03
- Nahlásit

PetraK
jak mám teda vošetřovat Jin v játrech a v ledvinách
Tim, že budete pěkně chodit brzo spát, bo jin se doplňuje hlavně spánkem, jinak to umí třá taky maso. Ale asi už nic moc dalšího. Musíte v zimě spát brzy a dlouho, žádná námaha a pocení - to nemůžete pocenit se v zimě - neprovozovat seks v noci. To uš sem řikala fčera mamce. Že nemáte jin v játrech poznáte, esi se vaše příznaky zhoršujou večer, stoupání jaterního jangu poznáte normál přes den, večer se vám nic nezhoršuje. Teťkonc v zimě máte dbát hlavně na ledviny a močáky, a nejezdit k móřeti, to je velkááá chyba ))

brezen2008
Člen
- Nahlásit

PetraK
jo to určo ,ale za kolik to nevím

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
já už kočku nechci... ta naše je fakt neskutečně blbá ( ale milá), navíc u nás nemá život moc růžovej, protože jí Brut miluje a chce jí pravidelně omývat, což znamená šílený nebezpečí zašlápnutí popř. nechtěné zakousnutí. Aluška jí pro změnu ve hře loví, což je ještě větší nebezpečí, protože ona ze hry štípe, což by kočka nemusela ustát.
Ale je krásný, když náhodou vyběhne na dvorek a já volám "Svinííí, Sviněěěě, kdepak seš? Mám mlíčkooooo" a ona se řítí zpátky s takovou radostí, že to snad nezvládne ani pes.
Jen bezďáci vedle se občas diví, proč na někoho vlídně volám Svině

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
Třá vim 100%, že tam nemáš šveskový knedliky........doufám!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
jakej kocour a gdes byla??

Ivan je krásnej ještě nedorostlej kocour s neuvěřitelně zvlášní barvou- jako když smícháte zrzavou s kouřovou hnědou. Zvláštní znamení-nejde odlepit z klína
Káj je kocouří miminko- skorem bílý- jako je Gerdička (). byla jsem u paní Černé- což je depozit OS Podbrdsko (ani jeden z kočičáků ještě není u nich na vebu, sem vám sem chtěla hodit foto),jezdím tam pravidelně s masem a věcma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Gerda
- neprovozovat seks v noci. To uš sem řikala fčera mamce
celkem zbytečně

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Gerda
tak víš, nebo doufáš????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:06
- Nahlásit

Gerda
Třá vim 100%, že tam nemáš šveskový knedliky

bingo
PetraK
achá...naštěstí nevim gde je potprtsko a hlavně necíííííí kočku žádnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:07
- Nahlásit

Gerda
neprovozovat seks v noci

jasně, takže nejlíp v poledne na kuchyňský lince. To by šlo, ale si tagle vyplácáme s Brtnikem dost dovolený

Že nemáte jin v játrech poznáte, esi se vaše příznaky zhoršujou večer, stoupání jaterního jangu poznáte normál přes den, večer se vám nic nezhoršuje

jaký příznaky se mi maj zhoršovat večer? a jak poznámm, že mi stoupá jang přes den? Dybych byla chlap, tak to budu mít naučený, ale tagle?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

Gerda
Tim, že budete pěkně chodit brzo spát, bo jin se doplňuje hlavně spánkem, jinak to umí třá taky maso.
hmmm, tak huš vím, proč sem v pérdeli..... spát chodím pozdě neb mi stačí tak pět hodin a jsem vyspalá, když bych chodila chrnět brzo, tak půl noci budu strašit. A druhák nejím skoro maso.
V noci se potím, pokud seberu mužskýmu deku a spím pod dvěma, ale noční můry nemám, ba naopak mám krásné sny třeba o létě, teploučku, vodě ...... si tak říkám, že asi na všechny tohle učení platit nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
achá...naštěstí nevim gde je potprtsko

taky nevim, kde je potprtsko, ale pani Černá sídlí tady v Lipencích. A bychom vás tam klidně i hodili. Je tam třeba taky Madla, která krom toho, že zpívá evropě, je naprostá dámička peršanská v kouřovém zbarvení. a pak spousta dalších- můžem se jet podívat
brut
Jen bezďáci vedle se občas diví, proč na někoho vlídně volám Svině

. A já bych kočku zase jo! Jsou to prima stvoření se svým vlastním světem, kdyby to šlo, jdu do ní hned. Leč- nende to. Tak jestli jednou bude třeba ten domek, tak se uvidí i když nevím s tou alergií , ale i to už mám pořešený, dostala by takhle domov kočka stodolová- to jsou některý z těch divokejch, který nechtěj být v domě, potřebují teplý pelíšek, žrádlo a zázemí. Člověka moc nemusí-ani se jim nedivím. Tak by se takhle nějaká ubytovala a bylo by.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:14
- Nahlásit

PetraK
já bych klidně ubytovala kočku divokou stodolovou, ale žádná se nám k baráku nějak ani nepřiblíží...

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:16
- Nahlásit

Sali
ale žádná se nám k baráku nějak ani nepřiblíží
vona se možná aj přiblíží, ale pak už nemá šanci se odplížit

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:18
- Nahlásit

Gerda
Ohledne tech jater - stary babylonani verili, ze duse sidli nikoli v srdci, ale prave v jatrech, takze pro ne to byl dost klicovej organ .. treba vestba byla prave otazka specialni nauky, jak vestiti z (ovcich jater) ... A taky bylo nezbytne nutne denne tento klicovy organ opecovvaat a potesit, coz cinili cervenym vinem .. sympaticke, ne

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:18
- Nahlásit

PetraK
u nás by neprošla ani ta divoká, stodolová... by raději utekla .... hlavně na Sviňu jsme Bruta zvykali a ví, že co je v domě je naše a nic se tomu nesmí stát ( to samé Alu).... ovšem venku by kočka neměla šanci, by jí prostě zakous

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

Sali
vim, te´d už vim, přettim sem spíš doufala než věděla.

PetraK
jak poznámm, že mi stoupá jang přes den?
No ten vám prostě stoupá, to nemusíte poznávat. Von stoupá jang a spotřebovává se jin.

brut
si tak říkám, že asi na všechny tohle učení platit nebude
Já vám to nevnucuju, mě je celkem putna, jesi tomu věříte, nebo ne, já z toho víkendu byla nadšená. V můžete mít klidně jedničku, těm stačí dost málo spánku ))))

PetraK
nejlíp v poledne na kuchyňský lince
Vono je to ňák psaný v neijingu, jak a kde nejlíp....ale myslim že v tý době eště kuchyňský linky nebyly.... )))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

Roxana
A taky bylo nezbytne nutne denne tento klicovy organ opecovvaat a potesit, coz cinili cervenym vinem .. sympaticke, ne
Tyyy jo, maj to mnohem lepší než číňani taoisti! Ale myslim, že hlavní duši v nějakym orgánu nemaj. Jako hodně důležitá se mi po víkendu zdá slezina......ale jak řikám, sem spíš nadšená, než že bych nabyla mnoho vědomostí. Je to moc obsáhlý.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

Gerda
V můžete mít klidně jedničku, těm stačí dost málo spánku ))))
co je jednička?

já z toho víkendu byla nadšená
věřím a nechtěla jsem se tě dotknout... jen si myslím, že v každém učení existují vyjímky, které potvrzují pravidlo

<< 1 ... 2079 . 2080 . 2081 . 2082 . 2083 . 2084 . 2085 . 2086 . 2087 . 2088 . 2089 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání