| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
Dobré ráno
Brrrr, koukám, že stále ještě jsou lidi, kteří mají místo mozku zmuchlanej hadr. Chudák pes ...... asi bych byla schopná jim říct, ať si strunu nejdřív vyzkoušej na sobě, aby věděli, jak se pes cití.
Sali
myslím, že ten z Jáchymova jezdil ( nebo stále jezdí) i k nám na cvičák figurovat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
brut
ten kluk není špatnej figurant, dřív jsem na něj kousala ráda, jenže já nikdy nic podobnýho nepotřebovala a tedy ani nepožadovala, vždy jsem chtěla, aby hrál velmi bojovnou leč jen kořist, a v obraně budoval u psa klidnou důvěru, nic nekorigovat, na co, já si to ohlídám sama a chlap samozřejmě taky.... dělal mi se spama neskutečný kravinky,
válel s Bobulí sudy, brnkal na ní jak na kytaru...vypadal, že je má rád....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:12
- Nahlásit
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:18
- Nahlásit
brut
mě dostalo, že byl nejen ochotnej pspvodovi vyhovět, ale vypadal, že to pro něj není žádný násilí, takhle korigovat psa....
protže kam se pak posunuly ty mantinely únosnosti, kdo jinej, než figurant, má pak říct "hochu tak tohle ne, to nedělám, tohle se musí přebudovat pomalu a vklidu, aby pes pochopil, že zlozvyky skončily, ale úplně od samýho začátku, do toho se nedá vstouit uprostřed a urvat to silou!!!!"
protže pak když nemáš zkušenosti a soudnost, tak si vymyslíš jakoukoliv bejkárnu, a najdeš spoluhráče, a odsere to zas jen ten pes.
Tohle musí stopnout figurant, nebo pak výcvikář, ale prostě jsou věci, který se prostě nedělaj.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:20
- Nahlásit
Sali
jo, je to on ... pokud vím, tak k nám jezdil jen pro pár lidí a to ještě vybranejch ( nevím, jestli měl nějakou dohodu z cvičákem nebo přímo s lidma). Naposledy jsem tam viděla nějakýho mladýho kluka, který si bral začátečníky...
Synek měl včéra narozky a protože je v Ostravě na MS ve florbale, tak jsem mu tam volala a přála. Povídám, že dort s dárkem dostane, až mistrovství skončí a přijede domů. Na to mi odpověděl, že dostal super dárek v podobě naprosto skvělé atmosféry a plných tribun, když hráli naši se Švédama. Že by tohle chtěl jednou zažít na vlastní kůži jako hráč a ne jen jako organizátor ....... no, co mi zbylo jinýho než mu popřát hodně štěstí a síly, aby se do repre vůbec dostal....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:24
- Nahlásit
Sali
Hele to je na fotce docela pěknej chlap - nemáš eště ňáký fotky? A mohl by nám figurovat, až přijedeme s davítkovou? Asi bych s Maryjí taky zvážila obrany, dybyste měli ňákýho echt fešnýho figuranta.......Dybyste tam měli ňákýho džonyho depa, pak bych si pořídila místo chockýho psa malinu, abychom museli bránit furt ))))))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:28
- Nahlásit
brut
u nás taky nepřijel pro člensklou základnu, přijel pro svý přátele, a náhodně jsem tam ještě byli taky, jinak my pak po obědě mizíme na terénní obrany a revíry, jenže lilo...
nakonec jsme si zakousali sami s Tchořem kus od baráku na loukách, bylo to moc pěkný,
hlavně už v klidu,
a mohla jsem si vyzkoušet metodu, jak uklidnit psa štěkajícího ve střežení, aby zmlk a soustředil se, čistě po dobrým...neříkám, že to bude fungovat na dálku, ale když u toho stojím, tak to funguje, a to mi stačí, že je chvíli ticho.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:29
- Nahlásit
Gerda
obávám se, že asi nemoh, že už asi nebude figurovat ani mě, a že to bude silně a prudce oboustranný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:30
- Nahlásit
Gerda
ahojda,a heled mohla bych jet s vámi za sali,bez psů,jenom se jet podívat? na benzín přidám
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
Gerda
bejvává tam i tenhle, ten by nestačil????
ten mi eště nestačil nasrat, s tím eště mluvime.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:32
- Nahlásit
Dobrej den celej den,
HILFÉÉÉÉÉÉ prosím, prosím, POTŘEBUJU PORADIT - včera jsem byla v kočičím depozitu, mají tam kočku z arálu věznice, vypadá to, že ASI BYLA OTRÁVENÁ, pomaličku to vypadá, že se zlepšuje- i když naděje moc velký nejsou. POTŘEBUJU VĚDĚT, CO VŠECHNO SE ONEHDÁ DOPORUČOVALO BILUŠCE NA TU OTRAVU PUMICE. BYL TO TUŠÍM RAKYTNÍK A DÁL??? VZPOMENE SI NĚKDO??? A TEN RAKYTNÍK DÁVAT JAKO ODVAR (paní Černá by to do ní dostala a slyšela jsem, že odvar je účinnější než tabletky)??
Dííík
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:34
- Nahlásit
PetraK
prosímtě, léčba otravy je podle druhu otravy, chce to laborku, a podle toho, který orgán selhává...plus kdyby to bylo fakt jako recentní, tak antidotum podle druhu chemikálie....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:36
- Nahlásit
Sali
Ze strany to fakt vidět neni, jak vypadá, ale má pěknýho psa ))) Na libni je moc pěknej figurant, řikáme mu jednička, měli sme ho jen jednou, mám ho někde na fotkách, jinak koušeme Péťu, ten je zase moc milej a hodnej. Nemáš ho tam zepředu?
PetraK
Nemluvilo se taky o ostropestřeci?
brezen2008
Jo jasně, můžeš. Vešli by se ti do auta jen malí psové, nebo když pude Nána do kufru, můžeš si vzít Dastíka. Ale bacha, velký psové musej mít autopásy, jinak si pokutu platíš sama. Stačí jen kšíry, kterejma se připne k pásům vzadu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
Sali
jo, takže to opravdu byla dohoda s nějakýma kamarádama ..... sem si to myslela, protože pro "normální, běžné", tam chodil nějakej kluk
My nekoušeme... já mám co dělat, abych Bruta udržela normálně. Navíc on cvičák bytostně nenávidí ( holt náš se na něm fakt podepsal) a děsně tam prudí, vůbec neposlouchá a lelkuje okolo. Jsem ráda, že je ovladatelnej v běžným provozu, na coursingu a to mi s ním bohatě stačí.
S Alu to je trochu jiný. Začneme chodit na cvičák do Prahy a uvidíme, jak to půjde dál. Pokud bude šikovná a fakt jí bude cvičení bavit, tak třeba časem zkusíme i ty obrany. Oni australáci jsou moc dobří. Piraňa je hrozně snaživá a má chuť cvičit, jen se na ní musí trošičku jinak, lehce, pomalinku, jinak sklopí ušiska a začne se bát. Což u nás na cvičáku by bylo neustále.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
Gerda
ty seš dneska nějaká rozjetá taky ho cííí vidět zepředu,ale stejně nebé hesčí neš jednička na Libni
Na toho co byl včera u Sali klidně kousat můžem ..ve stylu...což kdybych tě oběsila,drahý..?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:47
- Nahlásit
Sali
kdo jinej, než figurant, má pak říct "hochu tak tohle ne, to nedělám, tohle se musí přebudovat pomalu a vklidu
hele už sem zažila doslova velkokynology,který na názor figuranta nedbají a chtějí věci po svým a jak píšu někteří prostě s lidma už nediskutuju když ti nechtějí radu ale recept jak uvařit psa na ZVV3 za půl hodiny že jo..je hafo lidí co skládaj zkoušky fakt od roka s tím že jen tak prolezou aniž by dopilovali co mají..myslím že je lépe nejdřív dopilovat chyby než jít na nástup s jasnejma ztrátama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:48
- Nahlásit
Gerda
Nemluvilo se taky o ostropestřeci?
jojojo, ostropestřec to byl , sem to zmotala, ale už jsem si to našla, a plus béčko. Tak jdu volat paní Černé
Sali
já vím, dík, mně šlo o tyhle podpůrné věci. Hodně na ně věřím, často to zabírá. A paní Černá díky přírodním věcem a svý péči vytáhne hrobníkovi z lopaty 90% zvířat. Tak snad to zabere i tentokrát To je člověk s nějakou spešl léčivou vlastností. Včera jsem k ní jela a bylo mi hásky šoufl. Když jsme jeli zpátky, furt jsem si říkala v autě, že mi něco chybí, že jsem někde něco nechala. A vona to byla ta bolest břicha. U paní Černý prostě zmizla, svíňa jedna nepříjemná. Sou tam asi Lurdy či co v tom malilinkatým domečku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
Jednička na libni je fakt pěknej, někdy ho zas musíte s nánou pokousat! Jinak jednička v játrech je docela problém, ale ty ho nemáš, ty máš v prdeli ledviny )))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:56
- Nahlásit
Gerda
já mám v prdeli játra, ne svoje, ale ty na sklíčku, nevím co v nich je.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 11:57
- Nahlásit
Gerda
né stačilo by kdybych se jela podívat bez psů,maximálně sindy celou dobu pod nohama
ale nemohu 20,21,23,26 a 27.12
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:02
- Nahlásit
PetraK
Máš fskas:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7370_9.html#1
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
Sali
v játrech může bejt nadbytek jangu nebo nedostatek jinu... )))))) Taky tam sídlí duch, co ti v noci způsobuje nespavost a noční můry, bo otvorem jater sou oči. Ty vado, ten víkend byl strašně zajímavej, k západním syndromům se přiřazovaly východní příznaky a krásně to souviselo a ty východní diagnostiky sou fakt strašně vymakaný, když seš už zkušenej čék a víš, na co koukat a na co se ptát a když už máš mozek nastavenej na východní odvozování symptómů. Taky mám nový slovo - Purgace.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
Gerda
Purgace = očista ...?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:24
- Nahlásit
nemethova5
Brej den pani ! Ofšem Kikouš to je borec - vy teda taky, pani, to pochopitelně, ale Kikouš je větčí
kachna_
vy ste byly na Kounovskejch řadách? Ty sou kousek od nás. Teda od chalupy. Abych pravdu řekla, našli jsme z toho taky jen část, dokud se tam o to starala škola, tak prej to bylo dobrý, teď na to všichni prdí a najít to je sasrak
Gerda
Pak sme si ukazovali jazyky,
Gde se vokazujou jazyky?? Vetamix je nemá, tak že by se třeba sehnaly někde jinde?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
Walda
eště sis nevybral číslo na svátek )) Jinak ano, bráno jako očista, konkrétně jako prudký pročištění stažením dolů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
Gerda
v játrech může bejt nadbytek jangu nebo nedostatek jinu... )))))) Taky tam sídlí duch, co ti v noci způsobuje nespavost a noční můry, bo otvorem jater sou oči
Pani -nutně mi vo tomdle musíte něco říct.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:34
- Nahlásit
PetraK
občas jatyky mívaj u nás v řeznictví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
brezen2008
občas jatyky mívaj u nás v řeznictví
za kolik ale, asi to bude dost odlišná cena od Vetamixu, co?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:36
- Nahlásit
PetraK
vy ste byly na Kounovskejch řadách?
To jsou takový ty šutry u Mutějovic? Tam jsme bloudili remízkama loni.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
Gerda
eště sis nevybral číslo na svátek
Cože, jaký číslo?
|