Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

Biluška
počki já chci takyy

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

Biluška
hele i s brontosaurem a netopejrem a pošlu ti to přes účet nééé??

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Tak si teda vyberte, budu uzavírat objednávky páč už musím jet .
Je tam prakticky jakékoliv zvíře, zahlídla jsem ty brontíky, soby, kozy, želvy, psů jsou asi tři druhy, ale jediný poznatelný pes je ten jezevčík. Zbývající dva jsou takoví beztvarý a nelíbili se mi. Mám pocit, že jsem viděla i medvědy... si vyberte a já to zkusím sehnat.
Takže zatím beru 2x jezevčík, 2x kost, 1x brontosaurus a 1x netopýr jo?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Biluška
dobrá, máš u mně na srazu nějakou dobrůtku
Brontosaury nechci... nemám je ráda a netopejry mám kousek od baráku ve štolách

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

čus žumpice,jsem ze cvičáku doma ale totálně na šrot ,Bordžínka navopak,ta mrcha by šla znova.Stopa jako vždycky super,na obíhačky na ni dneska vymyslel figurant fintu,páč se jí schoval utajeně do první makety- ačkoliv před povelem "revír" čuměla do dálky do tý čtvrtý makety,tak po vyslání na revír vpravo šla dost vlažně a tvářila se,že ji snad ani nebude obíhat,když tam figurant lehce zašustil,tak se přikrčila,ale pak vystartila dobře.A pak jsem ji šoupla do prázdné makety,aby neviděla a figurant vlezl do 2. a to už letěla,jak splašená.Prostě co maketa,to fík.Dneska se teda naběhal(fík) a udělali jsme víc kombinací. Na počtvrté šla tak,že by mi každý ípák záviděl.Nedá se nic dělat,zítra musíme znovu a snad už to budeme mít komplet,včetně pouštěček.Ještě doladit to flusání aportu a můžem na zkoušky.
Tak teď jdu sešroubovat botník,mezitím se mi v římským hrnci upeče králík s česnekem a pak se budu muset jít na chvíli svalit,nebo se rozpadnu na prvočinitele.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

Biluška
mno když ty ostatní nejsou k poznání
tak to stačí

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:55
- Nahlásit

OK, tak vyjíždím, objednávky uzavřeny
ještě asi tak deset minut si můžete objednávat na tel. 607 651 343

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

Biluška
soby, kozy, želvy, psů jsou asi tři druhy, ale jediný poznatelný pes je ten jezevčík.
soby vyloženě nenávidím... si je můžou nechat tam, kde je maj od začátku, kozy a želvy mi nepřijdou vánoční a když další psy nejsou identifikovatelní, tak bude stačit jozefčík s kostičkou

Neessi
šikovná holka ... teda myslím Bordžínku

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 16:37
- Nahlásit

AlenaD
jo je to malina, praštěná malina

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 16:47
- Nahlásit

Zdravím všechny
Rozhodli jsme se, že se dnesky konečně pojedeme se psama podívat na Kounovské řady (několik řad šutrů v zemi). Už podruhé, poprvé jsme nenašli výchozí stanoviště a tak jsme to tehdy vzdali.
Tentokrát jsme našli odbočku, uhnízdili auto a vydali se se psy na onen zázrak nemoderní civilizace. K řadám jsme nedošli. Majíc s sebou šeltii nápadně z dálky připomínající lišku, vyděsily nás nezaměnitelné zvuky honu, který se kousek od nás zjevně odehrával.
Příště ty blbý šutry snad najdem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:15
- Nahlásit

čus íípaří,kuchařííí a výletnícííí
tak jaká?
Biluška
zahlídla jsem ty brontíky
dybysem pekla,jakože ne,brontíky bysem brala abysem viděla jak budu vypadat po vánocích až sežeru fšecko to cukroví a spol
Neessi
dneska vymyslel figurant fintu,
todle dělá Ilu na Libni,čokli běhaj jak zajícíííí po place,akorát to nedělaj s figurantem,ale s normálníma lidma.Bud maj balonek nebo pamlsek,podle toho kdo co preferuje a za každou maketou je dycky někdo.Maj revíry jak z partesu
Sali
Euroňůs z metropole
Na cvičák sem si vzala syrový kuřecí žalutky
Nástup na kruhovku byl sice ešte hektickej,ale f kruhofce(kousala jako druhá) to šlo.Dokonce se po mě co chvíli ohlížela co tomu jako řikám,že ten hajzl k ní už nejde dala sem jí cvičně ke mě a k noze a f poho.Odchod byl krapet horší ,dostala čutanec patou zezadu,celkem se mi poved bo knučela.Kousala první a pak ípila celej zbytek obrany.Tě upozornuju,že takový íííííípo nemá ani Glisník na webu na vídeuPalici měla vyvrácenou kolmo nahoru a chodila jak ten kočárovej kůn...já to absolutně nesnášim,ale potřebovala sem jí něčim hákovat a žalutky sou to pravý Rychlá byla jako ten průjem co měli přefčírem psi vod Biluše,možná eště víc Kdybych nevěděla,že budou mít cinty,odepla bych jí to vodítkko bo sem si jistá,že bylo zbytečný.Eště to upevnim a posunu se vo kus dál jak uznám za vhodný.Asi se už soutředim na poslušnost když kouše ona a ne ti ostatní,byt jsou v těsné blízkosti

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
taxme měly vobě dneska ten "posun dopředu" ,že jo?
Ty vobíhačky s balonkama a lidima jsme dělaly,ale furt šilhala do poslední makety.Dneska to bylo vrcholný číslo,páč není bubá a věděla,že když je figurant v jedničce,nemůže být ve čtyřce a vo tom to je.Ty makety rentgenovala vočima a konečně to pochopila,co se vod ní chce!

Na cvičák sem si vzala syrový kuřecí žalutky
šiš,ty si musela mít zasr*ný ruce!

jinak číhni k chovatelce (mojí),Bordžíny máma má zase štěnda,ale číhni na fotříka,to je kousek!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:30
- Nahlásit

Neessi
ale furt šilhala do poslední makety
no voni to dělaj úpa bez figuranta,čistě jako poslušnostní cvik.
šiš,ty si musela mít zasr*ný ruce!
děsně,eště že sem měla rukavice,jednak sou zasraný voni a dvanak je nemít,nemám na pravý ruce ani jeden prst bo ta svině je horší jak kosatka
jinak číhni k chovatelce
jj,číhnu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:38
- Nahlásit

Neessi
to je ten Fanto??jako votec myslim..je seksy

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:39
- Nahlásit

Neessi
dej sem ty stránky, si je nepamatuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:53
- Nahlásit

davidkova renata
Sem dneska objevila úplně nejúžasnější pamlsek na světě. Pro čokly teda. V ledničce jsem náhodou našla makrelu s cca tři týdny prošlou zárukou . Psi se mohli zbláznit, Bon-Bon se dokonce i zapoměla bát překážek . Teda je fakt, že Lálice tvrdila, že se jí zvedá žaludek když to cítí. Nařídila jsem jí ať nedýchá gdyž běží a tím pádem dosahovali fantastických časů, páč Alena na startu zatajila dech, vzala makrelu a vyrazila. Běžela rychle, aby se konečně mohla nadechnout .Bon-Bon běžela taky rychle, páč nutně potřebovala dostihnout tu makrelu Ještě dva-tři takové tréninky a pošlu je na Mistrovství světa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:56
- Nahlásit

Ebony
http://www.laperys.com/feny.html
Biluška
V ledničce jsem náhodou našla makrelu s cca tři týdny prošlou zárukou . Psi se mohli z
hm...to mi připomíná ty středeční šproty
Alena na startu zatajila dech, vzala makrelu a vyrazila. Běžela rychle, aby se konečně mohla nadechnout
tobě bych chtěla dělat kamarátku eště že sem tak daleko

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 17:58
- Nahlásit

davidkova renata
tobě bych chtěla dělat kamarátku eště že sem tak daleko
Alena je starší děcko . Zjišťuju, že je fajn mít děcka, páč po nich můžu zcela beztrestně hulákat a můžu si na nich zkoušet nový tréninkový metody dřív, než si tím začnu kazit vlastní nadějné psy

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:03
- Nahlásit

Biluška
. Zjišťuju, že je fajn mít děcka, páč po nich můžu zcela beztrestně hulákat a můžu si na nich zkoušet nový tréninkový metody dřív, než si tím začnu kazit vlastní nadějné psy
někdy se hoděj

Kačaba
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:13
- Nahlásit

pěknej večír vespolek

tak ste všichni úspěšní dnes tož ať se daří i dál

davidkova renata
myslíte,že syr.maso je lepší? Bych to vozkoušela zejtra a prolomila náš rekord pohledu v chůzi...a lepčí vzít rukavice?

Kačaba
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:15
- Nahlásit

jablunka
jak dopadli čertí u vás a mikuláš s andělem?
krásný fotky

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:19
- Nahlásit

Ebony
LAPERYS : http:// www.laperys.com

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 18:56
- Nahlásit

Neessi
huž tě davídkojc předběhla...moc pěkný pejsek, koukám že matinka dodržela formu, v každém vrhu jen jeden chlap má recht

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 19:14
- Nahlásit

Ebony

moc pěkný pejsek
a číhla jsi na něj na videu? Říkala chovatelka,že je v kostře ještě silnější(ne vyšší) než Bordžínkovo papá
Ale Charlína furt rodí holky,to je fakt.No jestli to budou takový mastodontky jako ta moje,tak se už snad rozjede zase normální chov normálních ovčounů

Erin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 19:18
- Nahlásit

Všem lidičkám muším zvjestovati

že nějaký obíhání makety a zákus na první pokus mi nic neříká,ale dnes konečně na povel"jetodebil"moje čauinky i vklkošky míjely plot do ulice se řvoucí dvojkou anatolka +uřvanej degen NO(sousedíme zahradama) pouze s jemným pohledem na zmíněné kreatury a decentním odplivnutím

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 19:22
- Nahlásit

Neessi
no ale ta ségra, co si nechala je moc pěkná, a snad ani nevypadá jako mastodontík

Andreany
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 19:44
- Nahlásit

Erin
povel "nevšímejtesijí" cvičím každý večer, když sousedka slavnostně pustí svou akitu z kotce a ta běží samozřejmě okamžitě prorvat spojovací plot k nám. Ted jsem ve fázi, že když při prvém 5vacím útoku zaječím z okna "zklapněte", tak odejdou od plotu a když jsou vyprovokovány znova, stačí zaklepat na okno a nechají toho.
Jestli někdy bude fáze, že si odplivnou, no to pochybuji, to by byl sen.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 20:10
- Nahlásit

Ebony
no ale ta ségra, co si nechala je moc pěkná, a snad ani nevypadá jako mastodontík

taky má výraz čuby,kdežto ta moje má dost výrazný samčí výraz.Navíc dělají IPO ,tak ji drží trochu u huby (na rozdíl ode mne ),aby si figuranti při prohození nestrhli cemr.A tvůj Indo se mojí chovatelce moc líbí.Jinak jí zbyla z tohohle vrhu jedna čubina,všechno ostatní je zadané-jestli máš někde někoho,kdy by chtěl kvalitu v povaze,obranách a pachovkách,tak jim dej co nejdřív vědět.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 20:15
- Nahlásit

Erin
povel"jetodebil"
včera sme trénovali něco obdobného "sedni a serte na to"
Vlčák za plotem vyšinutej a hystericky řval a napůl dodrželi vodložení metr vod něj..mladej čahoun na volno si skoro u konce plánované časomíry všiml kuřátek(rozuměj čivavy) a huš nedodržel,abych si pro něj došla a chválila huž se hrncoval do náručí paniček na ty pidižvíčky,aby je aspoň vočmuchnul.

davidkova renata
pani právě jsem byla koupit ty žalutky zejtra vám povim jak to fungovalo(díky za typ)

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2008 20:20
- Nahlásit

Kačaba
Vlčák za plotem vyšinutej a hystericky řval
Jenom se to pak blbě odnaučuje ten ovčák. Jako majiteli řvacího ovčáka mi to přijde trochu sobecký...

<< 1 ... 2070 . 2071 . 2072 . 2073 . 2074 . 2075 . 2076 . 2077 . 2078 . 2079 . 2080 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání