| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:32
- Nahlásit
můj chlap pochází z rodiny, kde se nikdy moc neuklízelo, pak měl manželku naprostý prase a teď už nějakech skoro 10 let žije se mnou, která nenávidí bordel. Pomaličku, polehoučku jsem zavedla doma jistá pravidla a trvám na dodržování. Netoleruju bordel, ale tzv. provozní nepořádek nechávám bez komentáře být.
brut
to je dost podobný scénář, a já se o to snažím taky, s tím, že mu nechávám tu jeho zonu, kde se realisuju jen minimálně, jen, když tam musím přebývat, to nevydržím, najet na jeho hodnoty, a ten provozní nepořádek je kompromis.
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:36
- Nahlásit
jdu uklízet po psech ven
zkusím jít na prochajdu - mám po operaci kolene, tak to bude tak na pole a z5
tak se tu mějte
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Andreany
chjo, mám dva kluky, podle jejich pokoje mi asi zůstanou na krku
Musíš inzerovat, na netu, na vývěskách v samošce, na letáčkách v ordinacích... kde se dá . Když tak se zeptej Dejavu, třeba by je mohla protlačit do Chcete mě
Jinak celou naši rodinu hlásím do spolku Tchoře a Brutovic ségry . Zouváme se pouze pokud nám to přijde pohodlnější, psi jsou naprosto všude a celá přestavba baráku se přizpůsobuje jim. Dodnes mě hřeje u srdce vzpomínka, kterak jsem výrobci dveří Sapelli vysvětlovala "je mi naprosto jedno z čeho ty dveře uděláte, pro mě za mě použijte protitakový plech, ale pokud je dokáže pes poškrábat tak vám je omlátím o hlavu"
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Andreany
tak to já mám výhodu v tom, že strop si dělám sama, čili na čem se v levelisaci čistoty a pořádku usnesu, nad to mi nikdo nejde,
a kromě pořádku a metodik nácviku obran se už hádáme jen o vlčárovské dušínování
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:39
- Nahlásit
Andreany
čau
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:41
- Nahlásit
Biluška
tak to bude mít Tchoř jistě radost, bude mít důvod k argumentu, že ta úklidová patogie je propblém můj, že jiný výcvikářky tak cimprdlich nejsou...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:41
- Nahlásit
SalibrutAndreany
koukám že ti kluci jsou snad všichni stejný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:45
- Nahlásit
Biluška
harantí taky brblaj, že by se nemuselo neustále uklízet, protože tu vlastně máme čisto.. těch "pár" chlupů nikoho nezabije.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:46
- Nahlásit
vlastně máme čisto.. těch "pár" chlupů nikoho nezabije.
brut
jo, to znám, když línaly ovčandy a že stačí uklidit, až dolínaj....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:47
- Nahlásit
Alexa
Nejsou, můj chlap včera vysál, umyl okno a uklidil komoru, heč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:47
- Nahlásit
Sali
že ta úklidová patogie je propblém můj, že jiný výcvikářky tak cimprdlich nejsou...
Jednou mi přerostl přes hlavu pořádek v chatičkách na gulaku. Nebyla jsem schopná haranty donutit, aby tam uklidili tak jsem vyhlásila jakousi soutěž o bodování. Bodování měla provádět komise složená z majitelky hotelu, pokojské a číšníka . Všechno bylo v pohodě až do té doby než mi paní majitelka předložila výsledky řka "teda Libuško, mají tam hrozný binec, hrozný, to jsem fakt ještě nezažila. Ale ze všech nejhorší je chatička č.6" . Nenašla jsem odvahu říct jí, že na šestce bydlím já a Mášenek
Cimprlich na hygienu teda rozhodně nejsem, na druhou stranu mi děsně vadí když mi pes žere z talíře, nebo mě olizuje. Děsně. Vylítla bych v tu chvíli z kůže.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:48
- Nahlásit
nazemi voně položený věci zabírá perfektně štěně doma. Co je na zemi je nalezeno posléze rozkousáno, případně znečištěno. Od té doby se na zemi nic nepovaluje a náhodou to zatím vydrželo i když už štěně odrostlo a neničí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:49
- Nahlásit
Biluška
nejhorší je chatička č.6" . Nenašla jsem odvahu říct jí, že na šestce bydlím já a Mášenek
nedivím se.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:51
- Nahlásit
zabírá perfektně štěně doma
omyl, na štěn+ě doma perfwektně zabírá 60 cm prepážka oddělující psí zonu od pozemní pracovní plochy....
náhodou to zatím vydrželo i když už štěně odrostlo a neničí
ano, vydržela, ta přepážka, a všichni ví, že přeskok = přeshubu
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:51
- Nahlásit
Sali
To ja to mam tak, ze cim min se s pritelem vidim, tim min se hadame. Kdyby jsme se vubec nevideli nehadame se vubec. :=))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:53
- Nahlásit
Cesmina
Kdyby jsme se vubec nevideli nehadame se vubec. :=))
čas na změnu přítele
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:03
- Nahlásit
Alexa
Ale kdyz cim vic se s nekym vidis, tak tim vic ma clovek prilezitosti se pohadat...:=))), takze bych to tak spatne zatim nevidela.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:12
- Nahlásit
Ono je to trochu pribarveny.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:14
- Nahlásit
no, spíš odbarvený.
pěknýho Mikuláše, my jedem dom.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:14
- Nahlásit
Hafina
Nejsou, můj chlap včera vysál, umyl okno a uklidil komoru, heč
taky znám jednoho ( bratránek), který doma uklízí... jenže on se při té práci uklidňuje a odreagovává vždycky, když má vztek. To pak doma mají nějakej čas naklizíno
Alexa
štěňata jsou dobrá věc, ale roční bestie, která je z podmínek, kde si mohla dělat co chtěla ( hlavně ničit), je taky dobrá .... já přišla o troje boty, holka o čtvery, kluk o dvoje a chlap je nepoučitelný, tak tomu se právě opět "podívala" na další pantofle - dohromady na patery.
Je zajímavý, že nic jinýho neniči... teda kromě pelechu
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:23
- Nahlásit
brut
Pantofle jsou jeste levna zabava :=)) Mi pes vytrhal lino a spoustu dalsich kousku a kdyby neumrel nici dodnes (neb sem si s tim nevedela rady a ani me nenapadlo se zeptat dal nez "sousedu", co s tim)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:23 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
brut
štěňata jsou dobrá věc, ale roční bestie, která je z podmínek, kde si mohla dělat co chtěla ( hlavně ničit), je taky dobrá .... já přišla o troje boty, holka o čtvery, kluk o dvoje a chlap je nepoučitelný, tak tomu se právě opět "podívala" na další pantofle - dohromady na patery.
Asi sem divná,ale i děti sem naučila mít doma pořádek a kupodivu s tím měla a má největší problém holka. Ale to se projevuje pouze naprostým chaosem v učení a džínama pod polštářem. Díky neustálé přítomnosti psů v domě a to i psů s horšími,nebo žádnými návyky(chrti z Irska),se u nás nepovaluje téměř nic.je pravda,že jsem taky přišli o boty(vytahali si je z botníku),chlap o dva pásky(jeden vytáhli z kalhot ve skříni,druhej loupli z koupelny z topení),troje pracovní kožené boty(zvykl si je nechávat volně venku na schodech) a o kož.bundu(sundána z věšáku).
Ale děti vědí,že co se neuklidí o to můžou briskně přijít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:31
- Nahlásit
jablunka
mno, já taky trvám na úklidu všech věcí... jenže občas je to jak když mluvíš do dubu... boty si mládežníci nechávali za dveřmi ( venkovními) tak dlouho, až je malá rozkousla, chlap je prostě tatar a nějak nechápe, že když jí nechá boty u pelechu, tak jí je vlatně nabízí . No a moje si vytáhla z nedovřenýho botníku
.... co se týká bordelu, tak mají možná harantí pravdu, že i to co by jinej překous, tak já považuju za nepořádek, ale možná to má každej nastavený jinak. Sarax taky nepřišlo, že máme neuklizeno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:35
- Nahlásit
brut
co se týká bordelu, tak mají možná harantí pravdu, že i to co by jinej překous, tak já považuju za nepořádek, ale možná to má každej nastavený jinak.
Možná to bude v tom,taky kolikrát poslouchám,že je uklizeno,tak co chci vlastně uklízet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 16:43
- Nahlásit
jablunka
taky kolikrát poslouchám,že je uklizeno,tak co chci vlastně uklízet
jj, to poslouchám taky
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:24
- Nahlásit
brý večer
a proč je v žumpje mrtvo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:34
- Nahlásit
Páč sou všichni venku a práskají petardy
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:37
- Nahlásit
Já nepráskám
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:40
- Nahlásit
Dines
Já nepráskám
jenom aby, v dnešní době noteboků a internetu na mobilech
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 18:40
- Nahlásit
Taky nepráskám... leda cikáňata, co házejí bouchací kuličky okolo baráku a na ty bych potřebovala bič
Sem koukala na akci "Zachraňte Ježíška"
|