Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:49
- Nahlásit

Sali
Andreany
Alexa
tak sem nevydržela a z okna zařvala, že se asi ještě nemyli, tak příště na ně chrstnu kýbl studený vody ...... příbuzenstva se neobávám, naštěstí mimo jednoho tupce se s nima dá docela dobře vyjít. Jen musí být doma a ne někde v .....

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:54
- Nahlásit

brut
no tak tvoje ségra je něco jako Tchoř, no.

Andreany
tak my máme zonu mojí, obytnou jídelnokuchyň, kde psi smí skoro vše, ale za zachování bezpečnosti práce, čili dobrmanky bordel nechaj před dveřma a dovnitř choděj odpočívat a udržovat čistotu.
Dále je horní pato, tzv tchořovna, což je obytná dílna s počítačovnou v jednom.....no a tam platí pravidla takový ty co neuznávám, ale nic s tím nenadělám, jako že všechno musí být pěkně po ruce, zouvání se je změkčilost, bordel ze země se uklízí, až začne skutečně překážet, prádlo se slíká v koulích kolem sebe na zem a dává vyprat jednou za čas,
prostě něco jako Desenskýho marína, ale jestě v divočejší versi, neb Tchoř má dost místa na to, aby vždy někudy prošel,a tedy si nemusel uklízet pracovní prostor.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:00
- Nahlásit

brut
tak to se jim bude velmi líbit, vem si, že tenhle večer považují děcka za svý nezadatelný právo nadělat takovej bordel, jakej jenom jde, a užijou si jAkoukoli protiakci, aby si to pořádně užili, až budou reagovat.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:00
- Nahlásit

Sali
jako že všechno musí být pěkně po ruce, zouvání se je změkčilost, bordel ze země se uklízí, až začne skutečně překážet, prádlo se slíká v koulích kolem sebe na zem a dává vyprat jednou za čas,
až na to zouvání, to vypadá jak u harantů v pokojích ... k mladýmu už skoro vůbec nechodím, aby mně nekleplo

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:02
- Nahlásit

brut
no, a to je ono,
tchýně to řešila tak,že to Lá´dovýho pokoje taky nechodila, a když se jeho modelařina/........./............./........... vyhrnuly dveřma ven, naházela mu to z5 a zabouchla za tím dveře....
a jaký si to vychováš, takový to máš....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:05
- Nahlásit

Sali
oni vědí, že je tou vodou klíďo poleju a navíc se děsně bojej Bruta ( ten má naštěstí všechny tyhle dělbuchy, světlice atd. rád), takže ještě navrch můžu pustit jeho. ... ovšem nejraději bych jim ty pazoury urazila, co maj 7 letý děti házet po vrátkách bouchací kuličky

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:05
- Nahlásit

Sali
chjo, mám dva kluky, podle jejich pokoje mi asi zůstanou na krku

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:06
- Nahlásit

Andreany
mám dva kluky, podle jejich pokoje mi asi zůstanou na krku
třeba nezůstanou...Tchoř se taky udal, sice až ve 30 a na druhej pokus, ale udal

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:08
- Nahlásit

Andreany
zas když mu řeknu, aby zavřel někam svý psy a si vzal rukáv, že si na něj v jeho patře uděláme s kámoškama pěkně praktický kousačky v místnosti, tak není problém....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:08
- Nahlásit

Sali
vyhrnuly dveřma ven, naházela mu to z5 a zabouchla za tím dveře....

to nééé, já jednou za 14 dní vrazím dovnitř, nakážu udělat velkej úklid .... a pak čekám na výsledek. Vzhledem k tomu, že mladej ví, co dokážu udělat, tak raději uklidí ( od prádla až po podlahu) .... ono když mu vyhodím hokejky, míčky a další náležitosti na florbal do popelnice chvíli před příjezdem popelářů, tak si to napodruhý rozmyslí

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:10
- Nahlásit

brut
když mu vyhodím hokejky, míčky a další náležitosti na florbal do popelnice chvíli před příjezdem popelářů, tak si to napodruhý rozmyslí
hmmm, je měkkej a konzumně laděnej, ulpívá k materiálnu...
TOHLE si na mýho chlapa zkoušely maminka s babičkou od mala....vycvičily ho tímto dokonale k přežití všeho jen v tom, co má na sobě, a s tím , co měl v tu chvíli u sebe....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:10
- Nahlásit

Andreany
chjo, mám dva kluky, podle jejich pokoje mi asi zůstanou na krku
neboj, až poznaj tu pravou, tak odejdou.... sice možná až v těch 30, jak píše Sali, ale budou pryč

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:11
- Nahlásit

Sali
Kolik si myslíš, že takhle tolerantních ženskej je?
Nebudu riskovat, beru traverzu vzor XY a jdu za nimi.
odpaďák sebou
jestli zase najdu pod postelema plesnivou svačinu, tak ji maj k Mikuláši

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:13
- Nahlásit

brut
průser je pak, když se podobnejma aktivitama ničí společnej majetek, to si pak jeden zas rAději rozmyslí,
když mi tohle udělala jeho maminka, sice jemu, ale se mnou a za moje nakoupeným eletrickým vercajkem, že ho neuklizenej vyhodila na dvůr na průtrž mračen, tak jsem se těžce ovládala, abych jí nezabila.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:13
- Nahlásit

Sali
hmmm, je měkkej a konzumně laděnej, ulpívá k materiálnu...
mno, on ten florbal hraje závodně a je moc dobrej... bez všech těch krávovin by se totiž neobešel .... navíc má možnost postoupit do juniorky a to je jeho velkej sen.
To víš, kdybych mu vyházela jiný věci, tak by se nenamáhal.... holt musíš vyhmátnout to pro danýho jedince nejdůležitější

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:14
- Nahlásit

brut
Sali
moji kluci by reagovali jako tchoř - pouze kdybych chtěla vyhodit PC, to by byl frmol

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:14
- Nahlásit

Andreany
jestli jsou z podobnýho těsta, má pravdu Brut.

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:15
- Nahlásit

Sali
jsou
hrdí po otci a tvrdohlaví hádej po kom

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

brut
Andreany
POČÍTAČ!!!!!
ovšem ve 40 letech už se nikdo nezmění, a´t děláš co děláš

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:18
- Nahlásit

Andreany
jestli zase najdu pod postelema plesnivou svačinu, tak ji maj k Mikuláši
mladej je jeden čas nosil v batohu do školy...... mi bylo divný, že najednou začal nosit tréninkovej a tak jsem se šla podívat proč. Myslela jsem, že má třeba urvanej zip ( což je jeho specialita).... ne, měl tak několik krásně tekoucích svačin
Dostal je naservírovaný večer s patřičným komentářem a chodil bez svačin. Od té doby si savačiny dělá sám a doma nic nenacházím ( batohy nemění)

Sali
to jo, ničit majetek je blbý a nemyslím, že by to mělo v tomhle případě nějak velký účinek.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:20
- Nahlásit

Andreany
tak jim počítač odpoj od sítě a káblik schovej, dokud neuklidí... příště jim nechej počítač celej, ale zablokuj vstup ( zakoduj)... však se něco najde, jak je donutit uklidit. Jsou ještě malí a tvární

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:22
- Nahlásit

Sali
jo, ale někdo platit účty za net musí
a když maminka (Sali) zapomene zaplatit, je to stejné jako když dítko (Tchoř) zapomemene 20x spláchnout?

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:23
- Nahlásit

brut
nemá to žádnej oučinek,
jsou jen tři cesty
1) bejt stejný prase a rochnit si v tom ve dvou
2) bejt tolerantní a uhnout se/vymezit individuální zony, a společný prostor hlídat a dolaďovat bez komentáře
3) sebrat se vypadnout/vyhodit ho z5 k mamince (dle majetkových poměrů)

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:23
- Nahlásit

brut
jo, jo, to víš, že už jsou naučení
chodí za mnou se slovy - máme uklizeno, brácha posbíral hovna a já přivedl toho psa, co utekl
už MŮŽEM?

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:25
- Nahlásit

Sali
jak jsem pochopila, jedeš ve dvojce
jak dlouho vydržíš než přetečeš?

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:26
- Nahlásit

Andreany
je to jiné, je to horší o to, že proto sobě stojí dva dospělci s jen rozdílným hodnotovým systémem, ale v pozicích já pán ty pán....
a dostat se do stavu, kdy se začne řešit, kdo do toho dal víc(já) a kdo víc zničil (on), je přímá cesta k bodu 3).

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:27
- Nahlásit

jedeš ve dvojce
jak dlouho vydržíš než přetečeš?

Andreany
asi už trvale. Už jsem přetekla, a i si to po sobě uklidila, na zemi to ležet nechat nemůžu....

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:27
- Nahlásit

Sali
ti nevím... můj chlap pochází z rodiny, kde se nikdy moc neuklízelo, pak měl manželku naprostý prase a teď už nějakech skoro 10 let žije se mnou, která nenávidí bordel. Pomaličku, polehoučku jsem zavedla doma jistá pravidla a trvám na dodržování. Netoleruju bordel, ale tzv. provozní nepořádek nechávám bez komentáře být.
Možná k tomu přispělo i vyklízení věcí po jeho bývalce, kdy jsme mezi botama našli např. její špinavý spoďáry

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:30
- Nahlásit

Andreany
jo, jo, to víš, že už jsou naučení
si myslím...

máme uklizeno, brácha posbíral hovna a já přivedl toho psa, co utekl
už MŮŽEM?

ach ta moje představivost ... sem si představila, jak uprostřed pokoje sbírají ty hovna

Andreany
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 15:31
- Nahlásit

Sali
tohle já neposoudím, v tom hraje velkou roli, co k němu cítíš
já mám velmi tolerantního muže, přestože kříženého vysavačem a chtěl by mít doma klasickou 3-kombinaci (ukliz., navař., a třetí si domyslíš)
zatím se zvládáme, ale moc dobře vím, že když se mi narodí štěňata, tak má velkou vnitřní krizi
naučila jsem se ho chápat, ale nemůžu si pomoct, prostě věděl, že chovat chci a budu

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání