Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:02
- Nahlásit

brezen2008
to je číslo na mobil na Romana od radkyh co s náma choděj vobčas venčit...ty s dogama.Jasně že z Prahy a taky okolí bližšího,ale chce to se domluvit přímo s Romanen at se to nedělá složitě přes 10 lidí

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:06
- Nahlásit

dobrý den všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:10
- Nahlásit

tak jenda právě přinesl kus pravého lososa,toustovej chleba,ale né českej,lososvou pomazánku ,rajčátka,olivy,.....
jako hlídá na hotelu za Prahou,co tam bydlej horních 10 000 a vejš a maj každej den rauch a co se nesní,berou kuchaři domůa tenhle losos ani nebyl vybalenej z foliie,tak dali i jendovi domů
takže dneska si budem hrát na bohatý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:10
- Nahlásit

Sali
je už deset,gde se flákáš??!!

Du venčit..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
díky,číslo si uložím a domluvím si to

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:13
- Nahlásit

Vážení žumponoři. Se vám musím pochlubit. Mášenek mi dárečkoval poukázku od Čedoku, heč heč Si prý mám vybrat kam ci jet, ale nemá to být na Kanáry, páč tak moc dárečková ta poukázka nejni . Sem se ho zeptala kam si jako představuje, že můžeme jet s jedenácti šoklama a dvouma harantama. On pravil, že myslel, že bysme jako mohli jet sami, jakože bez harantů a bez psů No bez harantů si umím dovolenou docela slušně představit, ale bez psů??? Sem se nenápadně optala jestli se dárkové poukázky Čedoku vztahují na výcvikové tábory agility a Mášenek se nakrkal Tož jsem ho musela usmiřovat a slíbit mu, že teda pojedeme někam do nóbl hotelu a vezmu s sebou jenom jednoho psa a nesmí to být Wanda (páč ta se neumí chovat) Mášenek má představu, že já budu lyžovat a on bude dole pod sjezdovkou popíjet grog a stopovat mi to. Orinka se děsně cpala do hlasování a křičela "já ci jet, já, já, vezmi měěěěě". Taky jsem ji vyřadila z hlasování, páč Orinka by zapadla do závěje a museli bysme volat horskou službu, aby ji vytáhla . Včil sedím nad katalogem Čedoku a nevím kam chci jet . Tam kde by se mi líbilo neberou psy. Berou je výhradně tam, kde se mi nelíbí. Čím víc o tom přemýšlím tím míň se mi chce na hory. Asi pojedu rači někam do lázní a budu se tam špekatit u bazénu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:15
- Nahlásit

Biluška
budu se tam špekatit u bazénu
je to jasný,pani...je to poukázka na vlčáry..do kraje věčného léta,bazének má Macek,ale nevim esi vás tam pustí a psy můžete vzít fšecky
brezen2008
tak jenda právě přinesl kus pravého lososa,toustovej chleba,ale né českej,lososvou pomazánku ,rajčátka,olivy,.....
tak já vyjíždim!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
je to jasný,pani...je to poukázka na vlčáry..do kraje věčného léta,bazének má Macek,ale nevim esi vás tam pustí a psy můžete vzít fšecky
By mě v životě nenapadlo, že chce Mášenek na dovolenou na Vlčáry . No ale když tak strašně chce...někdy se holt těm samečkům musí vyjít vstříc

tak já vyjíždim!!!!!!!!!!!!

Ne abys to fšechno sežrala sama, taky vyrážím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:20
- Nahlásit

davidkova renata
tak jo,ale příjdu až po 21 hodině a pak zkusím něco ztoho vymyslet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:21
- Nahlásit

Biluška
jo a moment,musí zbějt na mí psy a davídkovic a tvoje,no nevím jestli něco budem mít i mi

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:23
- Nahlásit

davidkova renata

se něco pořádá pro outulky???

brezen2008
mám pro psy

jo pro Ešusa jsem taky měla jako první

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:30
- Nahlásit

brezen2008
takže dneska si budem hrát na bohatý
tak dobrou chutˇ, a hlavně to uhlídej před psama....

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
kde bych se flákala, pracuju od rána bez možnosti dřepnout ke kompu, přikrajovna, pitevna,.....až te´d zapínám mikrák a začínám do něj koukat....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:33
- Nahlásit

PetraK
jako dostanou
dasty - tenisáky,postroj na trekky,šmakosky,velikou kost na žužlání
sindy - postroj na trekk,šmakosky,kost na žužlání
eliška - šmakosky,míček pidi,kost na žužlání

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:36
- Nahlásit

davidkova renatadobry den pani a dobrej den vsem,koukam,ze pani davidkojc,ani obraz,ani zvuk,heledte pani,co dnes,slo by to?jsem vam psala meila a vy nic?

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:37
- Nahlásit

brezen2008
u nás se zvířata obdarovávají dle starých českých zvyků pořádnou večeří z lahůdkových pro ně surovin, čili se dosyta nažerou syrovejch mořskejch ryb, odhaduju tak kilo těch levnejch filat na pes.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:46
- Nahlásit

Sali
a kde je kupuješ,já občas seženu slede,jako bych dávala i makrelu,ale neba mě to vybírání kostí ,sledovi krásně vyndám celou kostru i s kostmi

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:47
- Nahlásit

brezen2008
koupín nějaký velikánský pytle těch nejlevnějších filat, co vyjdou asi 50 korun za kilo, v nějakým supermarketu, kde je zrovna maj, nebo pak v Makru je maj vždy.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:48
- Nahlásit

jinak uzenou makrelu bych dala každýmu celou jak je, žádný vybírání kostí, není důvod.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 10:50
- Nahlásit

Sali
dík,jako nrormální mražené ty bílé kusi filetů?
jako mě se zdá,že je tam dost vostrejch kostí,já se bojím,abych se přiznala

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:09
- Nahlásit

přikrajovna

sorry, ale příkrajovna mě rozesmála

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:10
- Nahlásit

brezen2008
jako dostanou
dasty - tenisáky,postroj na trekky,šmakosky,velikou kost na žužlání ...

Sally dostane knihy: "Zlozvyky psů" a "Jak se stát modelkou" (Výprodej za Kč 1,--)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:11
- Nahlásit

brezen2008

neboj, po tý uzený makrele se maximálně poserou, a to je něco co znáš, takže se bát nemusíš, kdyby něco zacpeš je kyselim zelim

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

AlenaD
Paní, vozítko právě dorazilo Je úplně boží, už na něm drandím po baráku a Arman se může zbláznit . Radši se evakuoval ven . Všem ostatním se to děsně líbí a chtějí se vozit na klíně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:19
- Nahlásit

Jimmi
zacpeš je kyselim zelim
no to znám,to je fakt

tak já se loučím,příjdu navečír,ale napíšu sem až bude losos snezenej

brut
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:20
- Nahlásit

Dobré téměř poledne

Tak aby toho nebylo málo, tak mám nějakou chřipku či co
Jsem děsně utahaná, nic mně neba a navíc jsme včéra večer zjistili, že Brut má u oka tak centimetrovej rozšklebenej šlic No, od páníčka si ránu vyčistit nenechal, takže jsem muslea vylést z postýlky a jít pitomečka ošetřit. Sem přemýšlela, jestli mu to mohla udělat malá nebo si někde v roští takhle blbě trhl kůži.

Koukám, že večer tu bylo docela veselo , Gerdička je moooc šikovná, když dokázala sama uplácat knedle a ještě jí chutnaly... ona snad bude i tou kuchařkou

Dárky ještě nemám. Teď mně napadá, potřebuju radu. Jaké kdo má zkušenosti s holícíma strojkama? Mladej potřebuje koupit holení a já stále zvažuju, jestli nebude lepší než nějaká "škrabka" rovnou strojek ( on je kluk trošku hrrr a tak aby furt nevypadal jak od řezníka)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

PetraK
se něco pořádá pro outulky???
f poctatě se rozjíždí todle
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9024_0.html
Romča to sveze v předem daným termínu z vokolí až se bé vjedět gdo a co a gdy.
Sali
přikrajovna

to je něco jako kde se třá v restauraci krájej knedle či jiný přílohy??
nemethova5
čuuus pani,nestíhám,četla sem to až tred ráno..sem ráda za kikinu bo po pravdě sem nedoufala v tak kladnej výsledek..Jak děláte???? F sobotu asi nee bo dítě de chmelit a bere si foun s sebou a kartu samosebou nemám bo nemám čas ani peníze
Strejda
Jak se stát modelkou" (Výprodej za Kč 1,--)
vemte mi taky jednu,pane kolego!!!!!!!! esi už nebude pozdě ale...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Biluška
Tak to je skvělý, sem ho sebrala babičce, nejdřív ho nechtěla dát, ale ta kámoška mi pro ní přivezla jinej.Doufám že ti to v kanisterapeutění bude k něčemu dobrý.

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
asi tak nějak. Akorát já tam krájím ty biopsie

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2008 11:59
- Nahlásit

davidkova renatahele a co dnes?za chvilku jdu s kikousem na prohlidku,spatne mi je furt,jinak delam patek,sobota,nedele,samozrejme na argosu.kikina je uz super,zere lita jak potrhla a stehu si zatim nevsima

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání