Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

Mucholabka
Pokud chceš tak můžou dostat i čipa. Dostali jsme k čipům štítky který se do petpasů lepí.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

Mucholabka

Štěňata se poprvé očkujou v šesti týdnech, že jo? Dostanou rovnou i čipa?

sice máš pocit,že množíš tvrdý psy,ale 6 týdenní mimčo nechat očkovat(odčervení před termínem,je jistě samozřejmostí,lae opět zátěží na organismus)i čipovat mi připadá dost necitlivé.Štěňata snad nehodláš vyrazit do světa dříve než v 9 týdnech,ne?Tak čipování nechej na ten 9 týden...

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:01
- Nahlásit

Tinta76

a vyhrála jsem na něj 80 káčé, jsme se dneska pořádně najedli

Já včera vyhrála ve sportce 569,- Kč a před týdnem se mi zdálo vo hounech,jak mezi nima kličkuju.
Vyhrála jsem,ale zatím jedli koně,čubiny a kočky -nějak nebyl čas,ale zato hulím ,cigára jsou nějak dražší než to žrádlo,kruci!

Tinta76
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Mucholabka
jooo, tak to se mě ptáš moc ... já bych teda radši šla do čipů

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:03
- Nahlásit

Biluška
Haló pani ste tady? Už sem vám to poslala.

Tinta76
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:05
- Nahlásit

Neessi
Já včera vyhrála ve sportce 569,- Kč a před týdnem se mi zdálo vo hounech,jak mezi nima kličkuju.
tak to taky potěší a to maj ty hovna aji týdenní působnost? že bych si třá po vejplatě koupila ten los ještě jeden

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:05
- Nahlásit

Erin
Poprvé byla odčervena fena strongholdem s tím, že to mělo být údajně účinné i na štěňata, a první odčervení již za sebou taky mají, ale už by se měli znova. Ne, nejdou v devíti týdnech, jdou kolem osmého plus mínus, podle domluvy se zájemci.
sice máš pocit,že množíš tvrdý psy
mám pocit, že množím psy, nevím proč zrovna tvrdý psy. Spíš bych řekla zdravé psy. Prostě se ptám na termín, ještě jsem dřív psy nemnožila, tak pokládám otázku, jaký názor na to kdo má. Před časem jsem se ptala veta a povídal, že nejdřív v šesti, ale nevím, jestli si to pamatuju dobře.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:06
- Nahlásit

Mucholabka

Já si vlasy taky dělám doma.

Ahá, tak to potom vše vysvětluje .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:07
- Nahlásit

Erin
Ahá, tak to potom vše vysvětluje .
Jako co vše? Nepotřebuju vypadat jak nějaká pi... barbína, styděla bych se s některýma kreacema vyjít ven, cítím se v pohodě takhle.

Tinta76
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:08 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Erin
si taky vlasy barvim doma, co je na tom divnýho

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:09
- Nahlásit

Mucholabka
Hele, tak co Buca, myslíš že to s ní na tu CT zkoušku předběžně-odhadem-půjde-co se týče chování k lidem?
Myslím, že levou zadní . Je to první pitbul co mi vlezl do klína půl vteřiny poté co mě poznal

Petpas jde jedině s čipem, nebo tetováním- viz Tinta76

Erin
Čoveče,proč se s vlasama hmoždíš doma??to je jak dych si počítala pojistku v duchnách...nebo je to dosti podobné???
každý má dělat to co umí..v duchu hesla "drž se ševče svého kopyta"

Mám úplně stejnou zkušenost jako Muchoš. U "kadeřnice" jsem byla asi třikrát. Podotýkám, že pokaždé u jiné.
Poprvé jsem žádala vlasy pouze zkrátit cca pět centimetrů pod bradu. Odešla jsem s vlasama půl milimetru pod uši a ještě za to po mě chtěla 400,-
Podruhé to bylo česání na svatbu. Jasně jsem jí vysvětlila svoji představu a doplnila fotkama z časopisů. Ona, že v poho. Výsledek (cca dvě hodiny před obřadem) vypadal jako kříženec mezi pankáčským čírem a pudlem v baby střihu. Děsně jsem se s ní pohádala a donutila ji to předělat. Pak ještě asi třikrát. Pořád se to ani omylem nepodobalo tomu co jsem měla na fotkách,ale nestihla bych obřad tak jsem se s tím musela smířit
Potřetí to bylo cca před třema rokama když jsem se bůhví proč rozhodla, že bych chtěla trvalou. Takovou tu provázkovou, jemňoučkou co dělá malinké kudrlinky. Ehm, výsledek se v podstatě ani nedá popsat. Mášenek mi radil, abych ji žalovala. vypadala jsem jak Medůza, u hlavy jsem měla vlasy splihlé, pak se zběsile kroutili a konečky byli opět rovné. Navíc odstávali směrem od hlavy... jediné co se mi s tím povedlo udělat bylo, že jsem to rozčesala a následující tři měsíce jsem vypadala jak Bárbí. Doslova. Už nikdy to nebudu opakovat a další člověk co mi bude moci upravit vlasy bude zřízenec pohřební služby

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:11
- Nahlásit

AlenaD
Sem tu paní a už hledám ten mail v té záplavě spamů Nemůžu to najít, ale předpokládám, že ste poslala kriplkáru Ste mooooc čikovná, pánbůch vám to oplatí na dětech (nebo rači na psech? )

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:13
- Nahlásit

Mucholabka
My jsme teda taky očkovali i čipovali v 6 týdnech, čipování je proti tetování nesrovnatelně lepší, mě ani nenapadlo že by se to nemělo dělat najednou.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:14
- Nahlásit

Mucholabka

Poprvé byla odčervena fena strongholdem s tím, že to mělo být údajně účinné i na štěňata, a první odčervení již za sebou taky mají, ale už by se měli znova

Jako chovatelka bys měla vědět,že se odčervuje poprvé ve veku 14 dní a pak opět ve 14denním cyklu.
Ale jako množitelce ti to zřejmě uniklo

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
šukala po kuchyni
no dyk... ...knedle v kuchyni bejvaj...
uz varite? doufam, ze se s nama zas podelite o vsechny nevsedni zazitky!

Biluška
Jakou měli náplň?
svestky (plus tam mela este kralicka! )
Pořizuju si umělou inteligenci
..pani, hlavne to smejte fcas! at nemate taky vohlotky, jako onda rosnicka

Tinta76
vy pani teda umite snit!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:15
- Nahlásit

Biluška
Včéra jsem to absolvovala, akorát je to počtovný trochu dražší, napočítali si ještě nepravidelný tvar a neskladnost! Platí doufám ta adresa co máš na webu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:16
- Nahlásit

Mucholabka
To shanis info brzo - sorry, ale rypnout jsem si musela.
Petpas bez cipu ci tetovani dle myho nelze, max obyc ockovak. Dulezity je odcerveni stenat predtim, bezne byva 2-4-8. tyden, ikdyz mas cubu pred porodem bez parazitu..
Co se ockovani tyka - otevri ockovak svych psu zezadu a uvidis, nebo zaklad najdes vsude na netu. Schemata dela kazdy vet jinak, dle typu vakcin a velikosti psu. Ale jsou i taci, co cipuji/tetuji a ockuji vse najednou a taky nemivaji problemy.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:17
- Nahlásit

Erin
To je fakt v necelých 7 týdnech jsme odčervovali po třetí.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:21
- Nahlásit

Biluška
Pani u přepážky málem klepla doňa pepuňa, nejdřív jsem jí do vokýnka narvala klec na psy skoro 30kilovou a pak ten vozejk, byla ráda když jsem z tý počty vypadla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renatajo,hajan ma rymu jak sfina,mam mu kapat do nosu trikrat denne!vzal mu prave ty stery z nosu a prijde mi vysledek postou,jinak morce je uzasny,pak poslu foto,uz se prihlasilo o jidlo,takze vlastne litam od jednoho k druhemu,jeste,ze nemam decka,bo to bych si asi hodila,no tak ona staci mala simona,kdyz byla marod,tak to taky fakt stalo za to.
Hyenapani moc dekuju,ja jen fakt nechapave kroutila hlavou,jak se tam ten nador uhnizdil,svine jedna!vypadalo to jak kus vemena!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:22
- Nahlásit

Fifi
Erin

Mluvím snad, že odčervení nejsou? Fena dostala Stronghold 3 dny před porodem, s tím že to má přecházet do mlíčka, a dál dle domluvy s vetem (prostě ňáký moderní metódy), neměj obavy, jsem tam pomalu každý den A abych tam nemusela zas, tak se prostě ptám, ale někdo to holt nemůže rozdýchat.
Rozpis očkování v pase asi nenajdu, psi mají všichni petpasy, akorát Drak má i očkovák, ale slovenský a tam to není.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:34
- Nahlásit

Mucholabka
Ja ti fakt nerozumim.. Jednak cpat do brezi feny pred porodem chemii byva velmi casto predmetem debat nejen vetu. Rozumny ti doporuci mit fenu odcervenou a ve forme JIZ pred krytim. A necpat do ni nic pri brezosti. Kor Spoty.
Nicmene, Fena dostala Stronghold 3 dny před porodem, s tím že to má přecházet do mlíčka, a dál dle domluvy s vetem (prostě ňáký moderní metódy) inu kazdyho volba, stronghold je jiste ucinny na ploche i oble cervy, drzi se pres mleko dlouhodobe, tak holt nemusis odcervovat tak casto, jako ostatni chovatele. Jen dobre.
Na ockovani jsem ti hodila odkaz vyse, ale vet ti s ockovanim taky poradi, tak na co se ptas?

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:34
- Nahlásit

Mucholabka

Mluvím snad, že odčervení nejsou? Fena dostala Stronghold 3 dny před porodem, s tím že to má přecházet do mlíčka, a dál dle domluvy s vetem (prostě ňáký moderní metódy),

Tak touhle pohádkou krm svýho milýho,ale pokud možno nemnož další bastardy!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:36
- Nahlásit

Fifi
Rozumny ti doporuci mit fenu odcervenou a ve forme JIZ pred krytim

No, já zas nechápu tebe. Kdo říká, že byla začervená a hubená?

Vzhledem k tomu, že krmím masem, červík se může objevit kdykoli-i když popravdě škrkavku jsem poprvé pořádně viděla před pár týdnama na cvičáku od cizího hovna.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:38
- Nahlásit

Erin
Kolik vrhů jsi namnožila ty?
Množit budu dle svého uvážení kdy a co budu chtít.
BTW v časopise Real City mají kravín za 1200000. To by se mělo brzo vrátit, ni? Když ho pořádně nabijema bastardíkama, ale něčím co se dobře prodává.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:40
- Nahlásit

Mucholabka
No, já zas nechápu tebe. Kdo říká, že byla začervená a hubená?
Bavim se o tom, ze bych cube pred porodem nedala Spot, kterej nema vicemene dle myho vliv na odcerveni stenat, ale jen zatizi organismus fenky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:44
- Nahlásit

Fifi
Myslím, že toho radši necháme a já se v sobotu zeptám u veta.
Zřejmě se tady budou radši řešit cipoviny a mým množitelstvím podmíněná nevraživost, která je českým chovatelům vlastní.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:50
- Nahlásit

Mucholabka

Kolik vrhů jsi namnožila ty?

Nenamnožila jsem ani jeden!!

Odchovala jsem pouze a jedině s PP tři vrhy britských koček,dva irského vlkodava a jeden chow chow za 10 let co mám registrovanou chovatelskou stanici.a rozhodně pro mě není znakem kvality kvantita,nebo krytí..jen aby si ferda šmrncnul

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:52
- Nahlásit

Erin
O Ferdíkovi víš houby.

Erin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 20:58
- Nahlásit

Mucholabka

O Ferdíkovi víš houby.

To je mi fuck,hlavně nesekám bastardy!!Moje fena nepokouše štěně až mu zlomí čelist...

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání